13279
  • reco
    hát szerintem azért annyira nem parás mert én is akkor probáltam ki kb és nem buktam le de ha te 18 év fölötti vagy és adsz neki és ezzel te le buklsz akkor az nagy gebaszmert az terjesztés és egyben fiatalkorunak adtál asszem az a legbünetendőb
  • solo
    Najah..Ez monnyuk igaz.Ezt is ésszel kell csinálni mint a legtöbb dolgot az életben.
  • hunbasser
    nem túl okos dolog egyébként,mert ha rákap elég durván és már a szülei is levágják,akkor kifaggatják rendesen,ott meg te is képbekerülhetsz. egy felnőtt emberrel teljesen más,de ha egy 15 éves gyerekkel zöldet szívatsz,akkor megmondom mi lesz belőle: ezzel fog menőzni a suliban :\ sajnos ismerek én is ilyet... illetve nem az,hogy menőzik vele,csak 15 éves létére nagy rastafari lett,cannabises pulcsi,rastafari cipő,na meg a vörös szem :D már kilométerekről levágni róla,hogy ő sem az alváshiány miatt ilyen.és pont az ilyenekre szállnak rá mindig is a zsaruk.
  • solo
    Én is akk kezdtem..Ez volt 1 éve.
    Ez am csak rajta múlik.
  • m4gmA
    fura?hát beléámhuzta az orvos h 2x akkora a szivem meg ezek kajakra besokkoltam:D:D:D
  • m4gmA
    öcse volt olyan h egy nap 13 lantokat toltunk el ozt semmi beleszivok 5 slukkot geci ozt rögtön geci beflesselem h majd kiesik a szivem lehozós nagyon^^mikor mulik ez el ?:D
  • sambauer
    Sziasztok ! Lenne egy kérdésem: szerintetek egy 15 éves gyerekkel aki még az életében nem szívott azzal mennyire lenne érdemes "megismertetni a zöldség gyümölcsét" ? Igaz én se vagyok nagyon sokkal idősebb de pár éves tapasztalat már megvan, ezért kérdem hogy azzal akinek e téren még semmi tapasztalata nincs azzal mennyire para lenne trombitázni...
  • solo
    A hülye xDDDDDDDDDD
    Elmegy orvoshoz bepöffentve: D
    AZt még megérteném, hogy utánna, vagy valami..De bazze, előtte pöff? :D
  • hunbasser
    a vérnyomást tényleg leviszi? mert az,hogy a pulzus az egekbe szökik,az alap.
    amúgy tényleg nem jó arra flashelni hogy mennyire dobog a szíved,el kell lazulni a picsába,ilyenekkel nem foglalkozni,régen én is ezzel törődtem,hogy mennyire dobog a szívem,nekem ráadásul még a vérnyomásom is magas. viszont észrevettem,hogy ha szívok,akkor másnap is még egész nyugis vagyok és nem megy fel a vérnyomásom.
  • BlackWolf
    vagy ne betepve menj az orvoshoz igazolasert :D uristen
  • Lacee
    a 200-as vérnyomás azért nagyon fura, mert a THC-nak elvileg épp hogy lejjebb kéne vinnie a vérnyomást, a pulzust megemelve.
    Mindemellett betépve sokszor előfordul hogy nagyon begyorsul a pulzus, ez önmagában még nem veszélyes, próbálj meg nem erre flashelni. Vagy hagyd abba...
  • m4gmA
    Helósztok.Lenne 1 problémám:D pár hete készen lementem az orvoshoz igazolásé,és megmérte a vérnyomásom 200 volt xDD elküldött a kórházba szivultranhang meg ezek. De én kidobtam a beutalót de utána felhivta anyámat. Utána megint lementem elvégeztema szivultrahang ekg meg mindent és minden jó volt, de ha szivok akkor azt flesselem be h szar a szivem és h kurvára dobog a hasamba meg minden. Szerintetek ez elfog mulni ez a fless v vmi mert többiek aztmondják h csak beképzelem...:S
    előre is kösz
  • gfreak
    magok bécsből, a növény meg valahonnan felsőőr környékéről érkezik egy kis "kertészet"ből :D
  • felegyi
    Szerintem klón-ra gondolt, de ha rendelsz külföldről magokat, az sem necces. A csíráztatás meg pár nap, nézzétek meg ezt az oldalt, db-számra lehet venni a feminizált (tuti csajszi) magokat, megbízható cégektől (ajánlom figyelmetekbe a Haze fajtákat)!
  • flamenco23
    hajjajj az már tényleg probléma :S
    biztos ezermilló km-re vagy és segíteni sem tudok:)
  • Lacee
    és honnan rendelsz palántát, az nem necces kicsit? :D
  • solo
    Nemvolt pöff:'(
    Közbejött valami:S
  • gfreak
    ja, most viszont valami beazonosíthatatlan, szerintem noname kerával rendelkezem, győri koma szekrényéből ;)
  • gfreak
    csak a sensi-re gondoltam, nagy általánosságban xD

a Blueberryvel találkoztam már, de a Hawaiian Snow-ról még nem hallottam, mindenképpen ránézek ;) Mostani rendelés Yeloww Cab, California Orange (ez palántában), és egy kis K2 a nehéz napokra
  • felegyi
    Sensi Star, vagy Sensi Seed-re gondoltál? Én még csak párszor próbáltam a Star-t, de az olyan 3-4 óra kiesett dolog volt, kb úgy 0.1-0.2-től... ajánlom figyelmedbe személyes kedvencemet, a Blueberry-t, vagy Hawaiian Snow-t (már tudom hova tűnt a hó Hawai-ról ). Snow-az tréfás, több szempontból is... egyik meg nem nevezett tag indított egyet outban, szüret, szárítás... megkóstoljuk! Elnyomtunk ketten 1 packal, csak néztünk egymásra, kérdeztem hogy mi ez a szar? Nem ütött be egy kicsit sem, elmentünk a sarki boltba venni valami kaját estére, (ez 15 percel rakétázás után történhetett), hát nem levertem az egyik kólás üveget a polcról miközben hátrafelé estem?! Fizetni is alig tudtunk, hát még visszamenni a lakásba... szóval ez nagyon tréfis, túlszívási eséllyel béke!
  • flamenco23
    Naaa mi a probléma?
  • solo
  • flamenco23
    hát ahhoz kell bizony!
  • gfreak
    hűű az eget én meg dolgozom ...de majd este pótlás (kollegánál lakásavató, ez a kényszerűen egymásra vigyorgós kategória...szóval a túléléshez sensi is kelleni fog )
  • flamenco23
    hűűű azt az eget! 10:47 de én már úgy be vagyok heggesztve:D és hol van még a nap vége...fény lesz ms is úgy látom :D
    ...csak megosztottam veletek, mert rendes vagyok:D....
  • solo
    Te milyen hülyevagy xDDDDDDDDDDDD
    Miért kell pont itt csinálni a balhét?
    POnt itt, ahol a "közösségi élet" és a nyugalom a két "alapkő":C
  • solo
    Pontosan, jólmondod, mivel indiában ott úgy égetik a dohányt, hogy fapipába, meg tűzrakásra ráb@sszák a levelet, és semmi bajuk nincsen: O
  • Olcsóvér
    zsír
  • hunbasser
    én egyszer évvégi feleletet tettem így... :D irodalomból azt hiszem 3-asért feleltem 10 érettségi tételből :D és meglett a hármas,pedig nem tanultam rá :Dddddd
  • flamenco23
    :)
  • felegyi
    Lehet nagyon okos ember vagyok, de te meg egy segg :D... ha az építőszándékú kritika már sért, akkor nem nekem van bajom, de ne vedd magadra ;)!
  • flamenco23
    Én úgy tanultam a vizsgáimra és úgy is mentem vizsgázni régebben. Egy 4-esem lett, a többi 5-ös....:)
  • hunbasser
    ezt most mondjuk így elképzeltem,hogy morcos fejjel fogát csikorgatva visszaül a jard az autóba és továbbhajt,amikor meg már legközelebb megint arra járőrözik,már csak annyit kiabálok oda,hogy "zohai,zohai!" és mérges fejjel továbbhajt :Dddddddd
  • hunbasser
    egyébként azt gondolom tudtátok (aki meg nem,az meg most fogja megtudni),hogy ha a rendőr bevisz drogtesztre és ha nem találnak a szervezetedben kábítószert,akkor a rendőrnek ki kell csengetnie a tesz költségeit,ami kb úgy 30.000 ft.

na most,mi a teendő a kék elkap? azt kell mondani,hogy a cigiben zohai van,ami legális és nincs benne thc,ergo nem tudná kimutatni a drogteszt. így tuti nem fognak bevinni...
  • Lacee
    mindenkire máshogy hat, ennyi. én is ismerek olyat aki masszív füves arc és kimondottan jól megy neki az egyetem, más meg a heti egy cigitől is érezhetően lassabb, butább lesz. Fel kell mérni mindenkinek, hogy rá hogy hat.
  • dronkZero
    Ez akkor lenne igaz, ha a virág tiszta THC-ből állna. De nem, úgyhogy szívod mellé az egyéb égéstermékeket.
    Emellett a tisztán sodort ciginél károsabb (vagy ugyanolyan) a vizipipa, mert ott a víz nem csak a füstöt szűri meg, hanem a THC-t is, tehát egységnyi THC-re több károsanyag jut.
    Persze a jointnál mindenképp "egészségesebb".
  • hunbasser
    ja még másik jó hatás: tegnap be volt gyulladva a torkom,mondom szívok már egy kis gyógynövényt :D ma már kutya baja a torkomnak és nem vettem be semmilyen gyógyszert :Ddddd
  • hunbasser
    egyébként spanom úgy szokott matekozni,hogy betép...de ilyen nagyon tudományos matekkönyveket olvas és kajak megérti.

a másik meg,hogy hallottam,hogy volt egy gyerek,aki vizsgaidőszakban heti 18 g-t tolt el,az összes vizsgája 5-ös lett.

szóval,nem feltétlenül butít,lehet,hogy sokkal jobban megy a tanulás egy kis pöfékelés közben :D
  • hunbasser
    a cigiben is egyébként nem maga a dohány a káros,hanem a papír. a papírban vannak rákkeltő anyagok,szóval figyelem uraim,mostantól tessék áttérni bongra és vizipipára
  • hunbasser
    csak az utolsó 4 szó faszság.fizikai függőséget nem okoz a zöld,csak mentálisat.