Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

mgenya911
The Atomic Bomb
bombás videó. a zene ami alatta megy nagyon agy-leszívó hatású. <#buck>

Helló! Szerintem tök jó a salvia, nem mindegy, hogy milyet veszetk, a kivonatok ált. jók, de van simából is ami jó és jobb... A Spice viszont tényleg nagyon ütõs a <a href="http://www.greenshop.hu" target="_blank">Zöldparadicsom</a>-ban pl a Spice Gold csak 1150- be kóstál, meg van nagy kiszerlés is, ja meg Spice Diamond, az még ütõsebb...
ja a hímekrõl meg annyit, hogy tulkép. semmit nem csinál, esetleg a fejed fog fájni!
dogfish
nyissunk man egy szinti tapigot 😄
kulabácsi
meg
mondom minden szinti megromlik én úgytudom egy idõ után, sp-t pl sokan a hûtõben is szoktál tartani...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
laszti megromlik-e?

Spread De Love!

Looooser
+fav tápigXD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kulabácsi
õõõ az már a te bajod 😄 cigipapírt én még nem láttam megromlani, de másmilyent igen 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Öööö..

Cigarettapapírról beszéltem, részemrõl... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

The Norberto
Áhh itt az én topicom😛😛😛
hali! tudnátok mondani pesten egykét jó boltot ahol marihuánás pipát meg ilyesmit lehet kapni? kössziii

dogfish
en meg szittam szilveszteri mixet aprilis vegen, es ugy bealltam, mint a huzat 😊
prezi
...6 óránál tovább T_T

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

RIZLA
nálam az már elöfordult, hogy megpenészedett :S de szerintem csak azért, mert "fel volt ütve" valami szarral gondolom sprite

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
minden szinti megromlik, a papír, az sp, a bogyó, minden

Bandew
Ha nem szárad ki rendesen akkor bizony meg tud romlani! De ki az akinél ilyen gondok elõfordulhatnak?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dronkZero
Ellenben a papír... A papír az meg tud.

Sõt, egy idõben megfigyeltünk egy nyáripapír-szindrómát is.

A nyár végén vásárolt, vagy régóta elsúvasztott papírok basznak ragadni. Gondolom a levegõ páratartalma lenyalja róla a ragasztót...

(Persze nem tudományos igényességû kutatást végeztünk, csak szubjektív benyomások, hogy "ehh bazmeg, szar az OCB, nem ragad. a smoking se. a kulu se. bazmeg, mivan?"

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

N1ggA
<#eljen> 😄

Spread De Love!

Daffit
Nálam nem bírja egy hétnél tovább, így nem tud megromlani<#sniffles>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

kulabácsi
lol
hát ha nem tárolod hûtõben, vagy legjobb fagyasztóban akkor bizony megromlik, tele lesz kukaccal, beköpi a légy meg minden, szívhatatlan lesz <#idiota>

am max kiszárad, kicsit veszít a minõségébõl de semmi baja nem lesz

Tudom, hogy hülye kérdés, de van olyan, hogy a fûûûû szavatossága lejár??? hogy, hogy hogy... megromlik??
N1ggA
jaj de most nagyon

Spread De Love!

kulabácsi
butavagy

Olcsóvér
csokinemolyanjómagába

Acer Aspire one

RIZLA
ejjj......... kutyahal ... 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dogfish
elbasztam
Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

dogfish
update: kesz minden.. vettem 5 sercit is, hatha... 😄
dogfish
na, takaritok egy sort... ztan furdok, aztan gyalog elmegyek a non-stop oazisba cigiert, aztan gyalog vissza azt a 300 metert.

ugyan, nem kattogok... :c
dogfish
jam, eleg vooot
kulabácsi
hazaköltözöl? 😮

mila69en
hátõõõ
/csomagol<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dogfish
decemberig johettek, utana mar mo-n leszek.

addig is: vendegszoba van, kaja van, party van, csoki van, vegyetek jegyet, oszt hajra!
kulabácsi
ja hát 1-2 bulájt énis megnéznék ott 😊

mila69en
persze ha kinem tör addig az atom háború<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
izratrance powaXDD barátom visszajáró vendég izraelbe faszom én kimegyek vele jövõre😄

kulabácsi
jah jó partyk lehetnek ott :|

mila69en
a helyes megfejtés izrael😄 na az már igen!!

mila69en
na akkor azmá tuti jó hely😄D

dogfish
na meg egy kicsit
mila69en
románia? bulgária? török? ciprus?

mila69en
bár nem csak mo-ra vonatkozik hanem itt kb 1000km-es körzetben<#hehe>

dogfish
xD!

#7235: kicsit del-keletebbre
mila69en
mén te hol vagy nem MO-n?😊

kulabácsi
fogd rá h doppingolt, azt gyújtááács 😄

dogfish
ott..
mila69en
ugyis gagyi has van itthon akkor meg minek izgulni?😄

dogfish
rohattt phelps... :c
Peetboy
Hihetetlen egyesek mit termelnek otthon és meg is "eszik". Kár hogy én régen a gyökerét ettem. <#hehe>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

a bnc dealer, ez jó! <#nyes>