13279
-
reco #8478 jah biztos :Dmost tudok szerezni bajárol jó 0.9-et kurva jóóóóó egyb. ezen a hétenb vagy jövő héten 1000 százalék hogy meek pestre me leszz egy kis dolgom -
#8477 Én is..Csak ne yard legyél xD -
reco #8476 mondjuk én komlyan gondoltam ... -
#8475 Okkes:] -
reco #8474 nagy füves vagy látom vagyis inkább olvasom. ha egszer felugrok pestre összedobhatnánk 1-2 cigit :D -
#8473 Vanmég, de most megyek cigizni: D -
#8472 Aztán mentünk újbuda centerbe...
Ott 3 man kicsit ferdén besuttyantunk egy retyóba...Haver ül készen retyón...KészÍti a papÍrt..Másik, jobbra áll a retyótól.Jobb lába a deszkáratéve haver pöcsénél..Én gugolok xD
Mind1, megtekertük..Megyünk ki.Újbuda center ajtajától jobbra a berakodó ajtóknál pöff...:] Az volt a flash, hogy a kamera ponn felettünk nézett: D -
#8471 Huhh.....POntosan nem emlékszem már hol talán petőfihÍd túloldalán..Szal budán.Vannak ott a nagy irodaházak, meg most valami épÍtkezés..Meg valami park..Lényeg, ott tekertünk egy durva 1 est..3 man voltunk...
ElszÍvással nem volt annyira gond, kivéve, hogy parkba mindenki nézett, hogy full "bűzünk" a ződtől: D
Mentünk le rakbartra...Gyalagolunk..Egyszercask a policály lassÍt melelttünk..Mindenki a földet nézte fülig érő szájjal.
Hallottuk, hogy ott a yard, de nem akartuk tudomásul venni..Egyszercsak mind a 3 man felnéztünk, rá a jobb 1 be ülő fakabátra, full ilyen debil fejjel xDDDDDDDDDDDDDDDDD De mind a 3 man full egyszerre...Aztán bitti levágták, de elmentek szerencsére...Mindannyian bepartunkj kicsit, mert mikor hátranéztam láttam, hogy elég lendületesen jönnek, és mikor ponn mellettünk lassÍtottak :SSS
Folyt köv. -
#8470 :D:D
látom bp-i vagy,extrém közterületeken valami történet volt? :D -
#8469 Najah, mienkis fasza volt: D
"3" g-s történetek egyike.
Jövök haza, ledobom a cuccot a kisszekrénybe...Bejön nagymutter.Aszonnya, de gaz szag van nállad...:||| WTF? felálltem, kicsit járkáltam, olyan szaga volt a wÍd nek, hogy aszittem felfordulok xD
Mind1, span megjött, OCB leteker...a4 papÍr elő..Kezdek morzsolni...Egyszercsak mutter mint a tank bajön..Izzé...Bill alá gyorsan betöoltam...De az alu kinnmaradt az asztalon..De nemvágta le mert sötét volt: D MInd1, lemorzsoltam a maradékot.töltöttünk elsőre egy elég erőset...Jövünk be...Haver az orromra b@szta a terasz ajtót..Aszitte, hogy előtte vagyok..Mondom neki, anyád..Erre a hülyegyerek elkezd fetrengeni a nappaliban xD
stb..stb.... -
#8468 dehogynem... :D nem egyszer fújtunk már náluk úgy,hogy anyja otthon volt :D múltkor tekerés közben majdnem lebukott,gyorsan rádobott vmi papírt :Ddddddd -
#8467 Gyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.
És az anyja nem vágta le, hogy a span együtt pöffent a kicsi fiával?: D -
#8466 hehe,erről most az jutott eszembe,hogy egyik spanom úgyhagyta az msnjét és egy másik spanom ráírt és ilyeneket írt,hogy kéne már egy kis zöld,szar otthon kattogni,a span anyja meg olvasta a beszélgetést és mikor hazament a gyerek,mondta neki,hogy a haverod megint ír,MÁR MEGINT BE VAN LŐVE qqqqqqqqqqqqq mikor ezt mesélte nekem,kb 10 perces röhögőgörcs kapott el :D -
#8465 meghÍvsz ?: Dd xD
Bár, most eszembejutott az a kép ami a világ legnagyobb fogása volt ....9000 TONNA! AmeddÍg a képen látni lehetetett, végtelen sorokba egy nagy raktárba kék zacsikba kilónként :|||||||||||||||||||||||||| Eladnám a kócerájt ahogy van..zsarukkal együtt, miközbe melóznak xD -
Fbn Lx #8464 hát innen nem lehet linkelni :|
szal tessék
http://i207.photobucket.com/albums/bb176/fozzy71/Misc%20Crap/weed-pile.jpg?t=1246827426 -
Fbn Lx #8463 -
#8462 Nekem rohadtul nincs kedvem kipróbálni...Nem is érdekel.
Bezzeg a zöldike: D Nincs az a mennyiség amit ha elémadnának aszondanám, hogy nem szÍvom el xD -
flamenco23 #8461 "Aki füzvezik, az tudja mivel jár a dolog, eltudja képzelni, hogy milyen lehet herkázni..." nem akarok ám beléd kötni, de szerintem ez nem így van. Azért a herka az nem olyan dolog amit csak úgy el lehet képzelni...én legalábbis nem tudtam elképzelni... -
#8460 Teljesen jól beszélsz...
Én igazából azt gondolom, hogy ez a fű=herka ez a hozzánemértő nagyokosok szövege.
Aki füzvezik, az tudja mivel jár a dolog, eltudja képzelni, hogy milyen lehet herkázni, és elretten a dologtól. -
Charlie Barkin #8459 huh ezt el sem lehet olvasni szívás XD után elfelejtettem sorokat kihagyni
bocsi
\\Charlie Barkin -
Charlie Barkin #8458 Üdv mindenkinek!
Végre egy forum ahol értelmes emberek beszélgetnek a zöldröl!
( nem szeretem azokat a tízenéveset akik vagányságból két slukk elszivása útán Hat kukát ferugva utközben az utcán üvöltik hogy HU DE BESZÍVTAM!!)
Ugy érzem ezek az emberek miatt van ilyen negatív vélemény a füről és az azt használó emberekről.
Ennek pedig azok látják kárát akik naponta hazajönnek melóból otthon kényelembe helyezi magát és elpöffent egy jó cigit! és kipiheni a nap fáradalmait. És az emberek mindenféle kábszeresnek titulálják!?
Jah hogy inkább igyunk alkohol kérdem én tölük az alk.mivel jobb ??
(az államnak biztos az mert adóköteles termék :D)+mindenüt azt hangoztatják hogy Fü=heroin ez akkár igaz is lehet azokra az emberekre akik rekreatív célböl használják a füvet hiszen azok egyhamarar rájönnek hogy a fü nem az a "bulizos pörgös szer" igy váltanak(Extasy,spuri stb.)
Na jó abba hagyom elnézést kérek az agresszív hangvételért és akit a véleményemmel megbántottam.
Béke veletek
-
LoVePrOgReSSiVe #8457 tudom nem ideillő de vki linkeljen képet egy g spuriról ugyanis ebben mindig kétejeim voltak. köszi a segítséget. -
LoVePrOgReSSiVe #8456 sztem a szívritmuszavar elég gáz dolog. akinek sokáig van ez, sztem hanyagolja a tépést.
a jamaicás fószerről meg annyit h én ezt szélben a sztrádahíd alatt gyorsabban összedobom:)
Weeds című amerikai komédiát ajánlom figyelmetekbe:D már pár évad lement belőle,de sztem torrenten mindenki megtalálja.
písz -
reco #8455 tegnap közel 80 km-t kocsikáztunk le 2 g keráért de olyan kibasszott jó volt hogy komolyan mondom megérte :D -
reco #8454 hát én nem mondanám magam kezdőnek és mégis néha előfordul de csak ha nagyobb fizikai megprobáltatás ér betépés után vagy közbe :D -
felegyi #8453 Beszaggatva én only Kalandférgeket nézem! Vagy a Betépve... The Union, de ez már ilyen ismeretterjesztő film, a Betépve viszont igaz történet.
A szívdobogásról annyit hogy eleinte minden kezdőnél előfordul, velem is anno! A 3. vagy 4. tépés után már nem, de az mennyire régen volt ... -
reco #8452 hát ugy vettem észre mert naon néha nekem is van ez a szives müsor de csak akkor ha mondjuk gyaloglás vagy mozgás közbe szívok probálj meg ellazulni geyfotelbe és akkor jobb lesz talán :D -
#8451 igen!
agybeteg egy film, többször énekelnek benne, ami persze eredetiben megy, ezért érdemes felirattal nézni. No meg amúgy is jobb a színészek igazi hangjával :)
és itt egy kis animusic ízelítő
másik kedvenc -
#8450 erre gondolsz ? -
#8449 harold és kumar, igeeen :)
meg a tenacious d, de szigorúan nem szinkronnal...
edit: ja meg ami nem rendes film, de eddig minden betépett ismerősömnek bejött: keressetek rá az Animusic c. dvd-re, az is beszarásjó :D -
#8448 Ehm, most jut eszembe egy jótanács.Sztem a fülke cÍmű filmet ne nézd meg pöff utánn..Én nagyon rápartam: D
-
kids #8447 csekkold a kalandférgek 1-2-t! -
m4gmA #8446 Hallod reco nekem is igyvolt próbálgattam 1 éver énis utána 1 csaj febaszott ozt fél éve minden nap vagy 10 blantot meg ilyenek semmi bajom nemvoplt csak görcsöltema röhögésbe most is van 1 kis lövetűm kajakra nemmerem elszivni mert more rámjönne ez a szives dolog pedig fulrla egézséges a szivem de more bemesélem magamnakj:S -
#8445 Ehm, srry: DDD Nem is figyeltem: S
Bocsi: D -
#8444 "(how high, half baked, friday megvolt) " -
#8443 Fűre tépni szabad egy elég jó film erre asszem:]
Ill nekem bejött:P -
#8442 köszönöm a válaszokat hát valami csak lesz reménykedjünk a szebb eredményre majd :D valami jó ganjás filmet nem tudok véletlenül ajánlani amit kifejezetten besmokeolva érdemes megnézni ? (how high, half baked, friday megvolt) -
#8441 A jamcsi fószer, minnha PICIT tudna tekerni:] (18+ os youtube acc kell, hogy megtudd nézni.) -
reco #8440 azt kitudja lehet hirtelen feldobom a pacskert .... XD -
reco #8439 figy szerintem nem gáz én is voltam már orvosnál betépve :D egyb. amikor elkezdtenm szivni és ritkán toltam akkor néha én is éreztem ezt a szíveréses műsort csak amióta kb fél éve egyfolytába be vok tépve egy-két nap kihagyással azóta nem érzem