Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
Mi ebben a tökörészés: fogom a papírt, lerakom, bele az anyag és a csiga, összetekerem, ahol összeér megnyalom, újjamat végighúzom, öngyújtóval leégetem a maradékot és kész.
Az egyetlen problémám, hogy alapból remeg a kezem egy kicsit és sosem lesz szép...

Egyébként már két hónapja nem szívtam.<#szomoru1> Nyár végén megigértem magamnak, hogy leállok. Eddig sikerült megtartani.

7324: Errõl az jut eszembe, hogy: (beszélgetés magammal) Ma csak egyet szívok. OK. (Elszívom, jól érzem magam). Kellene még egyet nyomni. Megigértem magamnak, hogy nem. Pedig jó lenne. Majd holnap, maradjon holnapra is. Na jó, akkor majd holnap. (eltelt 10 perc, már gyártottam is a következõt <#eplus2>) Végül mindig úgy feküttem le, hogy 3-4-et szívtam...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

RIZLA
hát..... én sem matyizok a kifelé tekeréssel..... 😊 drága az idõ, rövid az élet 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Depridol
höhhööö😊

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Daffit
Mennyit jelent, hogy sokat? Még nem untam meg.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Amúgy meg ahogy sikerül <#nyes>
Pl a harmadik-negyedik cigi után az is elõfordult már vagy kétszer hogy kiesett a csiga 😄 /De semmi baj, mindenre van megoldás, nõ vagyok szal egy hullámcsat vagy egy akármi volt kéznél/ <#nevetes1>

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

érdekes x)

a csíkszem legyen veletek 😊)

Klon
😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

kulabácsi
felesleges játék, ha sokat tépsz majd te is megunod a végén a folyamatos szarakodást 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

köszönöm mindenkinek, máris mûveltebbnek érzem magam 😊)
Daffit
Inside out

A lényege, hogy a ragasztó lefelé néz és a felesleget könnyû letépni, vagy leégetni 😊. Ezzel kevesebb papír jut a tüdõdbe.

Daffit
Ebben úgy látom nincs az "inside out", pedig az a legjobb. Egyébként a youtube-on is vannak videók, szal' lehet keresni.

Daffit

Daffit
Tekerési kézikönyv

RIZLA
first lesson 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

akkor egy témába vágó kérdés, haverokkal van egy kis dzsóji de eddig még nem volt szerencsém megismerni a tekerés mûvészetét. gondolom ti jártasak vagytok benne😛 szóval a lényeg az hogy hogyan kell tekerni? 😮 😊
Daffit
Hidd el, eleget gyakoroltam.<#bohoc> Igazából az a lényeg, hogy használható legyen. Egyik haverom mérnöki precizitással készíti el, szép is.

Ma már tekertem, el is fogyott, majd a legközelebbit megmutatom <#nyes>

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Depridol
gyakorlat teszi😊 <#nezze><#taps>

Daffit
Mindig bunkó formájú lesz nekem, aztán, mivel alapból is remeg a kezem, a második után meg még csúnyább.

RIZLA
megmutathatná mindenki a "mûvét" 😄

Jaja, szép joint. <#mf1>

Daffit
Szép a tekerés.

Depridol
lány jointtal nájsssz

kulabácsi
ez ki?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Depridol

Depridol
klasszik😄 zord - 2 fél & millenium (mashup: Akkezdet Phiai + Ed Rush & Optical)

Daffit
Jaja, nem is lehet azt kibírni. <#zavart2>

Áááá folyamatosan nem 😄

Daffit
Mert el voltál szállva <#nyes>

Hmmm mit találtam 😄
Hogyhogy még csak most leltem rá erre a topicra? 😄

RIZLA

dronkZero
Felejtsd el, nincs is kormányunk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kulabácsi
Betépett barmok / 2006-10-09 /

A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone elárulták, hogy a 2000-es Oscar-díjátadón azért jelentek meg nõi ruhába öltözve, mert a gála kezdete elõtt nem sokkal LSD-ztek. A két hibbant polgárpukkasztót (akik a partin pont úgy néztek ki, mint két másnapos transzvesztita) persze nem a befolyásuk, vagy a jó magaviseletük miatt hívták el a rangos eseményre, hanem mert mozifilmjüket, a South Park - Nagyobb, hosszabb&vágatlant a legjobb eredeti filmzene kategóriájában Oscar-ra jelölték. "Vettünk savat, aztán betéptünk" - fûzte hozzá Stone kicsit megkésve. "Úgy tûnt, a legalkalmasabb idõpont erre a dologra - jól besavazni és végigmenni a vörös szõnyegen egy nõi ruhában...Persze azóta nem éltem ilyen anyaggal." Na persze.

lol 😄DD

prezi
uff, én most keltem, csinálok egyet én is =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

dogfish
na, reggeli joe 😊

prezi
<#kuss>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Olcsóvér
úgyhallottam h készül egy új jogszabály h a "fogyasztókat békén kell hagyni" témával kapcsolatban nemtudtok errõl a valamit?

Acer Aspire one

Olcsóvér
ésmá nemis annyira rendõr<#vigyor4>

Acer Aspire one

Olcsóvér
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
katt a 2. szmájli

Acer Aspire one

Olcsóvér
<#gun><#gun>

Acer Aspire one

Depridol

Daffit
Ez most mi?

Depridol
az ózdi teeee😄

kulabácsi
rendõr vagy, sinter vagy!

Nightwish006
csumi! rendes, jó lelkü debreceni júzert keresek 1 kis eszmecserére, pm me aki ilyenD😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

dogfish
esti puff

rollin`
N1ggA
gondolom a jogi problémákat elkerülendvén írták oda

Spread De Love!

Olcsóvér
emberek a salvia mért nem alkalmas emberi fogyasztásra?mármint ez

Acer Aspire one

Olcsóvér
dogfish
xDDDD