13279
  • Charlie Barkin
    Háát nem tudom...De most én is kedvet kaptap hozzá

találtam egy ilyen "Desing joint"okkal foglalkózo oldalt(Gondolom ti is

ismeritek)

http://www.weedfarmer.com/joint_rolling/

Naszóval megtetszet nekem ez a windmill csak az a baj hogy túl

sokk az oda nem illö dolgok benne(Merevitő kereszt a Joint belseébben??)

Van valakinek Valódi képe egy ilyen "remekműröl?

Üdv. \\Charlie Barkin
  • flamenco23
    azt nem lehet túlpakolni XD De amúgy meg tényleg, abba elég sok kell...
  • solo
    Erre a megoldás, hogy kicsit feljebb csavarok a gyújtót, és akk nemkell 10-mp-n ként "tuningolni" a cigit:]
  • solo
    Én ismerek egy elég jót..
    Mennyiségre nem valami sok..0,7 1 cÍmen, de beütős:]
  • gfreak
    annyi "baj" legyen ;) különben mi is mindig így jártunk...lehet hogy túl sok motát pakoltunk bele?...ááááhh, az nem lehet xD
  • Mosh
    Csepelen kb hány dealert ismertek?
    Mert fokon lekapcsoltak 1-et?
  • felegyi
    Régebben még egész könnyen ment, de kell hozzá nem kevés gyakorlat! Egyetlen gond, hogy ha nagyra sikerül utána folyamatosan gyújtani kell hogy rendesen égjen...
  • flamenco23
    tulipánt tud valaki csinálni? :D
  • gfreak
    az a lényeg, hogy gyártasz keményebb papírból egy hosszabb tippet, átszúrod, az oldalán a két lyukba behelyezel két blantot, meg a végére csavarsz egy harmadikat...jó móka építeni és hevíteni egyaránt

@CharlieB: nem horpad a homlok, ha jól szelelnek a cigik ;)
  • Fbn Lx
    nem tudok linket adni, de a super high meben a faszinak a tesztek szerint egy havi aktív füvezéstől másfélszeresére nőtt a spermiumainak száma. :D

egyébként nézzünk egy gyakorlati példát. Szerintem Bob Marley fiai elég normális és tehetséges felnőtteknek tűnnek, vagy legalább is annak látszanak :]
  • Lacee
    a fűről nem tudom, de a dohányzás úgy általában biztos hogy csökkenti a spermiumszámot... gondolom a thc sem használ.

itt egy BBC-s cikk arról, hogy túl aktívak lesznek a spermiumok és "elfáradhatnak" még a petéhez érés előtt.
  • ketrec
    hello kertészek!
    rendelkezik valaki némi (tudományos) infoval afelől hogy milyen hatása van a zöldnek a gyermeknemzésre?
    és megosztaná?
    kösz
  • felegyi
    http://yuchi.free.fr/musique/Raggae/ egész jó site...

Én ilyen kereszt jointot még nem láttam élőben, csak simán átszúrják az egyiket, és átdugják a másikat?
  • Charlie Barkin
    Amugy nem hiszem hogy az ilyen desing vivmányokat egy átlagostüdövel el

lehetne szívni vagy mégse? Aki szívott már ilyet megkérdezném tőle hogy

mennyire erösen kell szívni egy ilyen jointot??,Nem túl kemény?(homlok

nem horpad be tőle)

néha a néhány joint után nekem túl keményre szokott síkeredni és

olyan nehéz szívni hogy valamenyire füstöljön is bár azt mondják hogy

valamien merevítő is kell bele a stabilitáshoz...

Én inkább maradok a hagyományoknál!

Üdv.\\ Charlie Barkin

• solo
    Gyáááááááá... Deszép a kiskereszt.]

Nah, kezem ügyébevettem a dolgot, és egyedül fogok, nemvárok senkiremár xD
  • dronkZero
    (Jobban passzolna valami Újszövetség-idézet, teremtés "idején" még szó nem volt keresztről. Nem beszólás, inkább építő jellegű kritika!)
  • Depridol
  • solo
    Ejpazdet..Megpucoltam 25 kiló sárgabarackot-,-
    rohadt unalmas xD
  • gfreak
    hát, az angolnak nincs akkora szókincse mint mondjuk a magyarnak, ezért van az hoyg rengeteg jelentés társulhat egy-egy szóhoz ;)
  • Charlie Barkin
    Válaszodat köszönöm!

Oh fene gondolta volna hogy ilyen mély jelentése van a szónak:)

\\Charlie Barkin
  • gfreak
    :D a rudeboy (rudebwoy, rudie) a hatvanas évek Jamaikájából ered, a fiatalkorú elkövetőket nevezték így, aztán ahogy terjedt a ska (meg a reggae) úgy kapott újabb jelentést: a stílus rajongóit kezdték el így nevezni, illetve akik ehhez a kultúrkörhöz és az utcai élethez kapcsolódtak valamennyire, a negatív töltetét elvéve a szónak ;)
  • Charlie Barkin
    Aha Értem.. (thank webfordíto.hu XD) Bár ez "rudebwoy" még mindig nem

tiszta elöttem segítenél?:D(ne haragudj ezt nem hallottam öregszem ez van!)

\\Charlie Barkin
  • gfreak
    nem, csak érdekel a dolog rendesen, meg igazából ez az a "vallás" amit eléggé közelinek érzek magamhoz ;)

meg hát reggaeface vagyok masszívan, ilyeneket "illik" tudnia egy kultúrált rudebwoy-nak ;)
  • Charlie Barkin
    Huh benned egy lexikon veszett el!!
    :D
  • gfreak
    a raszták sérója nem a fű iránti tisztelet miatt ilyen...nem is "raszta" a haj, mint ahogy nevezik mindenfelé, hanem "dreadlocks", ami kb annyit tesz hogy "rettenetes tincsek"...anno Selassie seregébe (ugye őt azért tekintik többek közt megváltójuknak, mert pl. független országként tartotta fent etiópiát, ha kellett, haderővel) az ellenfél morálját csökkentették megjelenésükkel, ami felettébb rémísztő volt...később a spirituális vezetők is átvették ezt, és ezután gyakorlatilag a rasztafárik többsége...

• Charlie Barkin
    Mostanság énis csak ezen járatom az agyam :D

termeszteni,termeszetni,termeszetni!

csak az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy talán egy kicsit félek is

tőle de úgy érzem ha ilyen irammal folytatom nem lesz más választásom :D

Sokszor álmodoztam arrol hogy saját termést füstölök "Tiszta Saját

Termést" tálán kell még egy kis idő ahoz ezt agyilag eltudjam fogadni

mert hát nem olyan egyszerű dolog ez már egy teljesen más "szint"

(a veszélyeiről ne is beszéljünk :D bár az a legkevesebb )

Üdv. \\Charlie Barkin

• felegyi
    Nem vagyok előítéletes, tudom viccből írtad de anno a rasztafarik Jamaica-ban kezdték el ezt a stílust a marihuána iránti tiszteletük képpen (vagy valami ilyesmi volt), sokan úgy hódolnak nekik hogy be rasztázzák a hajukat, akár csak divatból! 10 rasztásból 9 füvezik, és nem szégyellik, nem bújnak el a világ elől! Az utóbbival csak éreztetni akartam a Kush erejét, mert ha egy rasztást is kiüt, az nem gyenge...
  • felegyi
    Mintha magamat hallanám, ugyan ez volt velem is... igazából van amikor el sem akartak engedni, hiába mentem volna csajokkal, vagy valami jó nevű társasággal. Ez nekik a mániájuk? Persze valamilyen szinten én is megértem őket, de ez néha már felháborító volt... a legbiztosabb ha úgy csináljuk ezt a szívás ipart hogy kizárólag csak magunknak (meg max pár spannak) termesztünk, békésen, nyugiban... pár lámpa, pár mag, akár PC házban is mehet, nem tudja meg a halál sem... 2 havonta aratsz PC box-ban, és kapsz kb 35G-t... ez az egész kijönne úgy 20k-ból, 10db feminizált mag, lámpa... esetleg táp! Abból a 20k-ból vehetsz 10G füvet, de belegondolhatsz ha nem cseszed el a pénzed, mennyi füved lehetne már?
  • dronkZero
    "ez még az egyik rasztás hajú kollégának is sok volt!"

Ja, hát persze, a raszta haj köztudottan másfélszeresére növeli a rezisztanciát a fűvel szemben... Természetesen! :P :D
  • Charlie Barkin
    Igen ebben igazad van... Bár én nállam is voltak anno hasonló dolgok

mikor a spanokkal mentem valahova akkor a szüleim nem éppen örültek neki

hogy éppen kikkel megyek De késöbb ahogy nagyobb lettem már ez sem

számitott csak megkértek hogy vigyázak magamra
  • Lacee
    persze hogy az egyyén, én a szülő nézőpontjából írtam az előbb. Nyilván féltenéd a gyereked, h milyen idióta spanjai vannak akivel esetleg tekernek, pláne fiatalabb korban (14-16)... Magáról nyilván tudja az ember, hogy milyen :)
  • Charlie Barkin
    Sokk ilyen 2k-s hely van de ide nem 1 gramm-ért járnak az emberek

Sajnos mert nem mindig van pénzem a "kötelezö limitre :D

(persze akkor van 2,2-ért szinte minden arkon persze ez már nem mért de még igy is korrekt! )

LACEE: Azt hogy valaki bajba kerül az nem feltétlenül a fü okozza hanem az egyén aki szivja!! Én még nem tettem olyan amit "tisztán" meg ne tettem volna (én sosem kerestem a bajt és kerültem az ilyen embereket ez a Divat füvesek reszortja)

Minösség:? Hát elég ütös (külleme is barnább az átlagnál)

Fűvezve dolgozni? Hát nekem az nem nagyon menne hiszen én pont a relax

hatása végett szivom elsősorban tehát eszembe se jútna ilyesmi(Bár ha

irodai munkát végeznék...:D)

\\Charlie Barkin
  • felegyi
    Mi még anno pöcsös korunkban (lehettünk vagy 16-17) egyik haverunkhoz jártunk tépni... de nem is titkoltuk a szüleik előtt, általában a teraszon csiholtunk tüzet, az ősök meg csak nézték! De volt olyan is hogy a muterja beszállt egy-két körbe...

Az szerencsés aki 2k-ért vesz egy packot, pár éve 3k-ért adtuk packját (olyan 1.1-1.2G), de az olyan is volt, kb 0.2 egy cigibe, és kiütött 3-4 órára de nagyon! Volt még durvább is, Skunk#1; Na ez kegyetlen volt, a szaga, mind az íze, mind a hatása... de az eddigi legkeményebb fajtám (amit azóta sem lehet beszerezni) az a B.C. Kush volt! Na ettől szárnyakat kapott a melós, de oly szinten; Előttünk 0.6-ot 4-en, kb 5 órán át megszakadt a tekercs... ez még az egyik rasztás hajú kollégának is sok volt!
  • Lacee
    egyébként ha egy szülő nem dugja homokba a fejét, valamilyen szinten mindenképp tudja/sejti, hogy mit csinálhat a gyerek... amíg nem butul el, vagy kerül bajba, nincs gond :)
    a titkolózásnak nincs sok értelme szerintem sem, bár amíg nem kerül elő a kérdés addig nem is kötném senki orrára...

(basszus, mondhatnátok ilyen helyet ahol kimérve lehet 2ért venni cuccot :D)
  • Charlie Barkin
    Történeteim nekem is vannak De azt majd késöbb...

Én általábban egyedül szoktam füstölni Néha 1-2 haverral

de ez nem igazán jellenmző...Viszon veletek én is benne lenék egy (BP.-i vagyok)

"spanglis eszmecserében"(IP titkositás nélkül nem szivesen irok

ilyesmit forumba de ha Anonim vagyok nem engedd bejelentkezni a forum) :D

Nekem a "beszerzéssel" nem igazán szokott gondom lenni és mindigg mérve

veszem a zöldet (2k-ért) Én soha nem titkoltam szüleim elött tudnak róla

ez nekik is jobb (nekem is) így tiszta a dolog Ők hasonló képpen

vélekednek a zöldröl mint én hiszen a saját példámon látják és nem a

könyvekből olvasnak róla...

Üdv. \\Charlie Barkin

• flamenco23
    Mondom az az időszak már rég elmúlt:) Mostanában csak nagyon néha (3-4 havonta) valamit a nosztalgia kedvéért:)
  • solo
    Bakker, te rossz lány vagy xDDDDDDDD
    Minek az a sok szintetikus szar?:S
  • flamenco23
    Elhiszem...ne is érdekeljen:) Próbáltam amúgy, összesen két alakalom volt, de soha többé! Az az időszak már rég elmúlt :)
  • reco
    most értem haza nem rossz féle saláta volt :D
  • reco
    vazze ma egész nap nem tudtam szerezni azt itt ülök a gép elött hirtelen megszólala a telefonom azt mondja haverom lenne egy kis zöldség :D