Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
rég visítoztam ennyit,mint egy kismalac<#vigyor>#vigyor>
http://www.youtube.com/watch?v=tf_ieWnu-SE
★★★★★
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csavarj belõle egy jó nagy cigit és érezd jól magad, szard le mennyi vót 😄
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
És a többi, "kemény" drognak?
Csak most nézem a breaking bad sorozatot, és felkeltette az érdeklödésem 😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
\"You are fucking crazy people!\"
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Szeretem a cicákat
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
★★★★★
több lépcsõfoka is van, a gyermekkorban kezdõdik el (orális-szájbanturkálás-szájbavétel,stb, aztán az ellenkezõ nem felé érdeklõdés, kislányoknál péniszirigység stb, serdülésnél pedig már a szexuális töltetû), a felnõttkor elérésekor pedig emberenként változik, hogy kinél mit 'száll' meg ez a hatalmas erõteljes szexuális energia (libidó). valakinél ez 'megmarad' a párkapcsolatoknál (létezik ko-depedencia is /társfüggõség/ ) valakinél a World of Warcraft üt be, valakinél a pszichedelikák, valaki pedig sztahanovista (munkamániás) lesz. Az, hogy ez kinél mennyire erõs, egyénfüggõ. Ha valakinek megvan a lelki egyensúlya és önmagával rendben van akkor a függõség mint olyan nem létezik. Van aki 20 év dohányzás után pikk-pakk lerakta a cigit és jól van (faterom), nem hiányzik neki.
Az, hogy pedig káros vagy sem... Szintén egyéne válogatja. Valaki 60 év bagó és pia után is 'egészséges' (no rák, no májelégtelenség stb), valaki hajlamosabb az ilyesmire. De hát azt mondják, hogy ami jól esik az nem káros 😊) Meg különben is. Ami jó, az vagy hízlal, vagy árt a fogaknak, vagy egészségtelen, vagy erkölcstelen 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"