Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
most csak a te kedvedért letöltöm, de ha szar lesz akkor nem állok jót magamért 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

movie43-t remélem megnéztétek már szarkészen

rég visítoztam ennyit,mint egy kismalac<#vigyor>
nekem meg errõl
😄
hundredeyes
kemény 😄

Jó kész zene, valamiért a fû jut eszembe róla:

http://www.youtube.com/watch?v=tf_ieWnu-SE

nem mert elûzöm egy másik cigivel 😊
hundredeyes
Nekem ellenkezõleg. Fel vagyok dobva, nyugodt vagyok. A motiváció hiánya az jelen van, persze, de találni kell valami kellemes kikapcsolódást.

Nektek a csárolás másnapján nem szokott szar kedvetek lenni? Én másnap általában unatkozok, mert semmihez sincs kedvem..

hundredeyes
a fele 2 emberre képszakadás volt 😄

😄

★★★★★

xxdani
1-3 év

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

MR ME
én most szereztem finom csokoládét 😛 kaja után rá is rabolok desszertként 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hundredeyes
meglesz, Dani... 😄😄

Stig95
egy lightos cigire való 😊

Ki mondta, hogy f??det rám?!

MR ME
hát ezt így kb nem lehet megmondani 😄 sok függ a tömörségtõl, lehet egy fél is, de lehet csak 0.3, vagy kevesebb

csavarj belõle egy jó nagy cigit és érezd jól magad, szard le mennyi vót 😄

hundredeyes
szerintetek ez mennyi lehet kb.?

mgenya911
Személyiségzavarok, skizofrénia, paranoia szorongás esetén erõsen meggondolandó mert csak elszabadítja a démonokat (amiket persze le is lehet gyõzni) 😊

krpsycho
ennyi, rengeteg zsé jön belõle szerintem is, ha raknak rá valamennyi adót, és tényleg nincs annyi hiszti körülötte

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

tomi890125
mindenre jó

The Only One!

Szerintetek vannak olyan betegségek amihez nem ajánlott a fû? pl epiepszia vagy ilyesmi

a fû 2000 vagy 2500,

mennyi most egy gramm fû utcai és nagyker ára? vagyis amit a diller vagy elosztó fizet? 😄

És a többi, "kemény" drognak?

Csak most nézem a breaking bad sorozatot, és felkeltette az érdeklödésem 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

krpsycho
#12704 << ez <#eljen>

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

xxdani
Biztos mindenki visszavinné... <#finom>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

zoliapu
Úgy kéne legalizálni, mint a tûzi játékot. Havonta 1-szer lehet használni valamelyik hó közepén szombaton, elõtte nap du. kinyitnak a trafikok és ha elmúltál 18 éves vehetsz. Ami megmarad rá következõ nap, kötelezõ lenne leadni és visszafizetik az árát.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

NeverwinterKING
ezt megnéztem és kibaszott jó. de szinte mindegy hogy mit nézel ha készen vagy. én pl sorozatokat szoktam: House, Californication, Entourage. de még a Disney Fantasia-t is megnéztem és az is állat volt 😄

\"You are fucking crazy people!\"

mgenya911

ha van két órád érdemes megnézni 😊

krpsycho
milyen zenéket szoktatok hallgatni közben, vagy valami jó mesét? 😄 (south park, simpson család stb) ?

Stig95
Vágj bele. Annyi pénzed lesz belõle hogyha elkapna kifizeted a legjobb ügyvédet aztán a végén meg kapsz 2 évet. Ennyit simán megér szerintem 😄D

Ki mondta, hogy f??det rám?!

mgenya911
Nekem van egy plusz tippem gerilláknak: Ha olyan helyre ülteted ahol mezõkben nõ a Vadkender akkor tuti az életben senki nem találja meg, mert külsõre nagyon hasonlóak. Beporozni meg ugyis be fogják az már nem számít 😊

xxdani

MR ME
😄DDDDD

vegyük úgy hogy egy képzeletbeli világban él ahol minden legális.

Szeretem a cicákat

Petka
20 év fegyház 😄

1 hektáron szerintetek mennyi terem? 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

<#oooo><#oooo>Bevoltam kicsit tépve<#oooo><#oooo>
Hogyan találtad meg ezt a 9 éves cikket ember? 😄

★★★★★

Csak a magam nevében beszélek,felelõsséget sem vállalok érte,de ami igaz az igaz,15 év masszív(minden este 1joint,7végén amennyi jól esik)szinten fogyasztás után sajnos elkell mondjam igenis észrevehetõen kihat a szellemiségre,memóriára,mondhatni egész lényemre,no nem olyan negatívan mint ahogy azt degradálják de azért pusztít rendesen.Hozzáteszem, mellette ugyancsak sajnálatos módon fogyasztottam alkoholt is bõven,sõt szintetikát sem kis mennyiségben,de az alap a növény,ezért hangsúlyoztam ez csak szerény személyem tapasztalása.Tisztában vok vele,hogy ez igy brutál önkínzás az egyén számára de a lelki tényezõk rohadtul sokat nyomnak ám a latba ezt nem szabad elfelejteni.A lényeg,hogy teljesen egyénfüggõ kinek mit és hogyan befolyásolja az életritmusát,egészségét,egyéniségét,lelki világát a hosszantartó használat.Van akit meg sem hat van akit nyomorba dönt,a személyiséget viszont nagymértékben megváltoztatja szerintem bárkinél.
krpsycho
pszichológiában a libidót tartják felelõsnek az ilyesmi "függõségért".
több lépcsõfoka is van, a gyermekkorban kezdõdik el (orális-szájbanturkálás-szájbavétel,stb, aztán az ellenkezõ nem felé érdeklõdés, kislányoknál péniszirigység stb, serdülésnél pedig már a szexuális töltetû), a felnõttkor elérésekor pedig emberenként változik, hogy kinél mit 'száll' meg ez a hatalmas erõteljes szexuális energia (libidó). valakinél ez 'megmarad' a párkapcsolatoknál (létezik ko-depedencia is /társfüggõség/ ) valakinél a World of Warcraft üt be, valakinél a pszichedelikák, valaki pedig sztahanovista (munkamániás) lesz. Az, hogy ez kinél mennyire erõs, egyénfüggõ. Ha valakinek megvan a lelki egyensúlya és önmagával rendben van akkor a függõség mint olyan nem létezik. Van aki 20 év dohányzás után pikk-pakk lerakta a cigit és jól van (faterom), nem hiányzik neki.
Az, hogy pedig káros vagy sem... Szintén egyéne válogatja. Valaki 60 év bagó és pia után is 'egészséges' (no rák, no májelégtelenség stb), valaki hajlamosabb az ilyesmire. De hát azt mondják, hogy ami jól esik az nem káros 😊) Meg különben is. Ami jó, az vagy hízlal, vagy árt a fogaknak, vagy egészségtelen, vagy erkölcstelen 😄

megtörtént a csoda.....http://napidoktor.hu/cikk/169.22419/Legalis-marihuana-Csehorszagban
Tesóm ha reggel nem gyújthat rá csak egy sima cigire,képes ölni is,olyan mint õrûlt,na meg még ott a kv.!Ennyit a függõségrõl. Kire hogy hat

xxdani
Tényleg felesleges errõl vitát nyitni, hogy mik vannak hosszú távon. Gondoljatok már bele.... Ez sok mindentõl függ. Ismerek embert aki a KV nélkül nem tud élni "kattog, pörög" .....akkor most mi van? Kinek milyen a természete, genetikája, felfogása. Ez kicsit olyan mint a politika. Mindenkinek megvan a saját véleménye és nem enged belõle... felesleges folytatni

Hjah, hát ez nyomós érv volt. Direkte szóltam, hogy nem sértésnek szántam, de azért sértõdj meg rajta, seggfejkém...

Klon
Te egy gyoker vagy, most konkretan ezt vettem eszre. Gondolj amit akrsz...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Ja, és hogy vetted ezt észre?