13279
-
#12839 zéró tolerancia -
BloodYoungAgent #12838 na végre valaki rászólt erre az elszállt, szétszivott agyú, tirpák zerora -
Fidolorous #12837 aztán majd holnap vagy holnapután megint behív valami félkegyemű haver és kezdődik elölről az egész :D -
#12836 függöny :D -
Fidolorous #12835 az a gond hogy nem igazán tudok megragadni a csak esti cigiknél ha van akkor mindet azonnal, nem gondolva az olyan estékre mint a mostani amikor csak szól a barázdákból az Elvis, és mámorokban zuhannék ágyba..
szóval stoppolni kell. -
#12834 Változtass a stílusodon vagy mész pihenni. -
#12833 azaz fordítva, felső az alcím :D -
#12832 "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten." Ehhez inkább nem tartom magam. Figyelemreméltó a választékosság, amivel írsz. Hogy min tükröződik a frusztráltságod? Azon, hogy minden témában csak annyit látok, hogy káromkodsz. Segítek, felső a cím, alsó az alcím. (Gyengébbek kedvéért) Jót szórakozok a mocsaras ömlengéseden, így tovább. -
Zero 7th #12831 Ja, tehát meg vagy sértődve, és csak próbálsz visszavágni ilyen balfasz módon? Várj, akkor elmagyarázom, csak hogy ne maradj ekkora pöcs:
Az látom azóta nem jutott el az agyadig, hogy itt nem az én idegbetegségemről van szó (már csak azért sem, mert nem vagyok ideges), hanem arról, hogy ha ÉRVEK NÉLKÜL beszólsz, akkor legjobb esetben is csak anyázást kapsz vissza.
Mert ez nem kritika, ez agyatlan, retardált vagdalkozás. Ha nem indoklod meg, hogy MIÉRT mondod, hogy buta vagyok, akkor ezt az egy utat hagyod meg nekem, hogy elküldjelek a büdös kurva anyádba.
Nem kérdezek vissza, nem érdekel a mondandód. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Ehhez tartsd magad!
Szóval akkor egyelőre ott tartunk, hogy nem vagyok neked szimpatikus. Ez kölcsönös, biztosíthatlak róla. Ezzel együtt a mondandómhoz van valami hozzáfűznivalód, vagy csak a kis sérült lelked kellett a beszólással megsimogatnod? -
#12830 Egyrészt egy idegbeteg senki vagy, mint az már egy korábbi hozzászólásodból kiderült (amit töröltek, nem tudom visszakeresni), másrészt kicsit buta is, veszélyes kombináció. -
Zero 7th #12829 Volt valami különös indokod arra, hogy beszólj, vagy csak ilyen kis tenyérbemászó geci vagy, és ez jön belőled defaultból? -
#12828 Te nagyon bölcs vagy, mindjárt lehidalok. -
Zero 7th #12827 Tökmindegy... Ha a viselkedésedből nem vágják le hogy készen vagy, mint a házi feladat, akkor a szemed vörösségéből sem fogják. -
#12826 nem kell emberek közé menni, csak olyanok közé akik szintén be vannak állva -
#12825 Ne szívj be és akkor nincs ilyen probléma. :) Vagy, ha már beszívtál, akkor ne ilyen apróságokkal foglalkozz :D -
#12824 én hagyom had vörösödjön, max röhögök egyet ha látom magam a tükörben :) -
#12823 Visine -
Novotsik #12822 személyesen ismersz valakit ako odarakja a papaírt? mert az kicsit kibarhatatlan lenne egy olyan idegen test a szemedben. Folyékony LSD-t szoktak szembe csepegtetni,az reális is... -
Fidolorous #12821 csak én idegenkedek tőle hogy a szemembe vízen kívül bármi mást csepegtessek ? (mondjuk van olyan aki a papírt is oda rakja de az már metááál) -
#12820 Van valaki aki használ szemcseppet a vörös szemekre? Melyik hatásos? -
#12819 igazad van, tényleg nem tudom, h mi a bajod, viszont a zöld, nem gyógyszer.
sztem ebben kiegyezhetünk. (legalábbis addig, amíg tudományosan nem bizonyítják -tudom hogy van aki állítja,hogy az...) -
robertwagner #12818 Tudod azért azt kétlem hogy akiktől veszel 1-1 10es pakkot és nem teszi rád miután fizettél az rendőr lenne! De még ha az is lenne Őszintén szólva leszarom, mert mire vége lenne az ügynek lehet hogy.....! Nah mindegy ez van sajnos.
De tudod én nem kívánom neked hogy azért kelljen "esetleg szedni" ezt amiért nekem ez segít! :( -
#12817 hátha rendőr az egyik :)
akkor én röhögnék kurvanagyot :D -
Fidolorous #12816 de drog -
#12815 -
robertwagner #12814 A fü az nem drog!!!
Elég sok országban inkább orvoság mint drogként használják ahogy én is..
Meg jegyzem hazánkban is ezt kellene.. Több adó folyna be belőle mint sok másból az biztos.. Lásd Hollandia, California stb..
Másodrészt pedig 3an is jeleztek nekik Köszi! Mindanyian elég korrektek voltak! szóval erről enyit :D -
#12813 te most komolyan ezért regisztráltál ide?? pffffff -
#12812 egyetértek! -
#12811 jó nagy balfasz az aki neked interneten ismeretlenűl bármit is el akarna adni....vagy jól át fog baszni :) ha nem tudsz szerezni, ne is drogozz! -
robertwagner #12810 Azért reménykedni Szabad :D -
#12809 rossz helyen jársz! ez nem beszerző topic :D -
robertwagner #12808 Sziasztok srácok! nekem is ez lenne a problémám sajnos :( ha tud valaki egy megbízható forrást lkéci dobjon egy privát üzit 1000 hála érte!!! :D -
#12807 -
#12806 :) -
Hangman576 #12805 06 (1) 443-5500 -
JLlompi #12804 Hello srácok nem szoktam ilyet és normális esetben ez lenne az utolsó hely ahol kérdezném :) de valakinek nincs fölös "-focilabdája-" eladó esetleg.Pénz,idő,hely nem akadály csak még ma kéne ,hogy megvegyem ha valakinek van írjon privit pls részleteket megbeszéljük ott. -
#12803 igazad van, kis utánaolvasással valóban pár órát írnak a vérből való kimutatásra... -
Zero 7th #12802 Rosszul tudod. Sok a tévhit a témában.
Hatás alatt nem azt értem, hogy "amíg úgy érzed, hogy be vagy tépve", hanem amíg ténylegesen hatást fejt ki a szervezetedre, az meg kb 24-48 óra fogyasztást követően.
Meg attól is függ, mit néznek. Jellemzően vérből a befolyásoltságot akarják megállapítani, tehát a thc-t keresik. A vizeletben meg azt hiába is néznék, mert ott meg már csak bomlástermékek vannak. A két teszt nem ugyanaz.
Bomlásterméket kereshetnek vérből is, de azt egyszerűbb vizeletből. Ha a véredben van bomlástermék, akkor a vizeletedben is, azzal meg egyszerűbb dolgozni, levenni, stb. Továbbá vérvételhez orvos kell, nem lehet "gyorsteszt" formában elvégezni.
Persze ha már leveszik a vért, vizsgálhatják ilyen szempontból is, de akkor még mindig ott tartunk, hogy akkor az egy plusz teszt, pénzbe kerül, és csak pont ugyanannyit mond, mint a vizeletvizsgálat.
Itt egy jó írás a témában, hivatkozásokkal az állításaira:
http://norml.org/component/zoo/item/blood-or-urine-fluid-matters
NORML, a droglegalizációért küzdő ügyészek és rendőrök szervezete, én nekik elhiszem, hogy tudják, hogy mennek a tesztek... Jobban mint a raszta haveromnak, aki "mindent tud a fűről"... :P -
#12801 ha nem a doki elött kell telepössentened az üvegcsét akkor vigyél "tiszta" vizeletet amit átöntessz. Csak van egy józan haver a társoságban :D -
#12800 lesz ott pisi minta is, de köszi a választ mindenkinek :)