Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
És leírom kedvenc drogos viccemet is:
A kokainost, LSD-st és füvest bezárják egy cellába.
A kokainos:
- Szívjunk fel egy csíkot és feszítsük fel az ajtót!
LSD-s:
- Kapjunk be egy bélyeget és folyjunk át a kulcslyukon!
Mire a füves:
- Szívjunk el egy spangilt és majd lesz valahogy!
<#idiota>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Daffit
Csak mert annyira pörög a topik, biztos mindenki be van tépve.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

hundredeyes
ha annyira termeszteni akarnál, nem írtad volna ide

yo,

azt nem tudjátok véletlenül hogy 1 hektáron mennyi a termés hozama a marihuánának meg a kokainnak? (kendernél külön írjátok hogy fûként és hasisként mennyi lenne )

😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

hundredeyes
szeretlek

MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xxdani
<#bohoc>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hundredeyes
akkor szívjátok cigivel, minden szarral együztt

xxdani
én is inkább pazarlónak mondanám inkább. persze nézõpont kérdése. ha a konyhában teremne leszarnám ugye

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nyilván tiszta, pont azért gondolnám, hogy pazarlóbb. Míg egy kevert ciginél a veszteség is mindenféle égett növényi füsttel meg dohányfüsttel szennyezett, ezzel meg a veszteség is 100% hatóanyag... Gondolok itt az üveg oldalára kiülõ színre, a szádban maradt fél slukkra, meg ilyesmire...

krpsycho
nem pazarolsz, és tényleg tiszta, mert dohányt sem keversz hozzá

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

xxdani
Használtam egy hétig utána eltört. Öngyilkos ugrást hajtott végre az asztalról. Nyugodjék békében.

hundredeyes
befektetni egy vapora költséges, de azzal szívni... tiszta hatóanyag... 😉

Költséghatékony? Tényleg? Én pont az ellenkezõjére tippeltem...

krpsycho
tegnap próbáltam pont. költséghatékony, de nem annyira feeling mint a klasszikus módszer

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

A cikk hozzászólásai közt van róla szó, de azért itt is jelenjen meg:
http://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/WDR2012/WDR_2012_Chapter1.pdf

"With estimated annual prevalence of cannabis use in 2010
ranging from 2.6 to 5 per cent of the adult population
(between 119 million and 224 million estimated users aged
15-64)"

7000/119 000 000 = 5.88*10^-5 nap = ~31 perc per fõ.

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

xxdani
Alkalmi használatra gondoltam, de akkor ezek szerint arra tökéletes 😊

Daffit
Próbáltam már, hasznos és egészségesebb, de én szeretem a hagyományokat 😉

xxdani
Valaki használ ilyet? Mennyire gazdaságos vajon?

hundredeyes
továbbá heroinistákat kezelnek vele, többek között

Továbbá nehéz elõállítani is.

Daffit
Az arányokban van a különbség. A kokain és heroin egy "normál" adagja 0,1 gramm körül van, az LSD-é 0,0001 gramm (100 mikrogramm).

yo,
nem találtam kapcsolódó topikot, és ez van hozzá a legközelebb:
Az lsd miért sokkal drágább mint a "kemény" drogok?

link

kokain: 215$/gramm
heroin: 130$/gramm
lsd: 3,000$/gramm

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Daffit
Kedvencem a MÁV jegy 😄

krpsycho
változó, fényes újság lapja, cigisdoboz belseje (a csukható tetõ részének az a belsõ része amit le tudsz tépni), vagy amit adnak pl az OCB papírhoz

xxdani
azt hallottam a nagymamámtól

xxdani
lehet venni külön, keményebb a papírnál

nagyobbra lett tervezve csak kevés cucc volt aztán inkább kevés dohány sok anyag lett persze a képhez semmi közöm 😄D még egy kérdés csigához rendes papírt használtok ? vagy tudtok valami jobbat a papírnál ?
Daffit
Mûködik? Ha igen, akkor jó <#idiota>

krpsycho
túl nagy a tip, és nem elég feszes talán 😉 lehetne nagyobb is, de ha tiszta akkor nem szóltam 😄

mindig együtt tolom a 2-õt,a zöld az jó kísérõ minden egyébhez csak rátesz,megdobja jobban. Pl 0.2 spurit szoktam egy éjjel-re majd 8-9 óra után rászívok és olyan mintha akkor ütne meg elsõre a spuri. Persze közben is csak annyira akkor nem vehetõ észre annyira.
hundredeyes
aszondjáék tisztább az élmény

xxdani
Az hogy egy csávó ül mögötte. Egy csaj lenne ott király lenne 😄

tomi890125
jó az 😄

The Only One!

MR ME
eléggé xD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lehet hogy túl kicsi?

Egyik haverom azt mondta erre ,hogy ocsmány egy joint xpp elmondaná valaki hogy mi a hiba benne ??
Amúgy a csár vajon ráerõsít a spurira? Vagy felesleges hozzá?

xxdani
Amúgy, hogy válaszoljak is. Az elsõ legnyafogósabb barátnõm volt nem ajánlom. Nem csak a másnap volt szar hanem mind.

xxdani
jó helyen jársz...ha nem teszed fel a kérdésed megint 5hónap esemény nélkül lenne 😊

Tudom hogy nem füves téma, de ennél jobb topicot nem találtam, a daathra meg nem egyszerû bejutni..

hundredeyes
szar, plusz szétcseszi a szervezetedet, spurit nem tudják manapság, hogy igazából mire való, anno még gyógyászatra használták

nem fû

★★★★★

off

Szeretem a cicákat

A katiról mi a véleményetek? Sajnos nem sok mindent találtam róla a neten, egyedül a Daath-ot ismerem ami ezzel foglalkozik, viszont eléggé hiányos az oldal, pl a spuriról nem találtam témát...

A katiról is csak annyit tudok hogy szar a másnapja...

feltöltöttem,mert nem találtam....
ez egy jó rész.bár mind1k qva jó😄
hát mi beszartunk rajta.hatalmas film.végre egy kicsit MÁS mint az ömlesztett sz4rság...
Igazad volt megérte