13279
  • Daffit
    További info:
  • Lacee
    jó, igazából csak a vicc miatt linkeltem az egészet, hogy a drogellenes főarcot Törcsinek hívják :)
  • Daffit
    Teljesen igazatok van. Persze, hogy nem szabad 18 év alatt, de azt is kellene tudatni a fogyasztókkal, hogy az idegileg labilis emberek ne fogyasszák, bár sok esetben meg éppen a fű segít rajtuk...

A KDNP cikkből egy szót szűrtem le: vetítés, na pont azt csinálják :D
  • Narusco
    persze hogy 18 év alatt nem. dohányterméket amugy sem vehet 18 alatt senki, és amugy sem kéne hogy 15 éves keménysrácok ezzel nyomuljanak, persze van 18 alatt is kivétel.
  • Olcsóvér
    volt régebben szó arrólis hogy a gombát befogják tiltani hollandiában ,mert párr arc beleélte magát, öngyilkos lett leugrott a hídról stb..
    és ha betiltják hollandiában a gombát akkor a dealer nemfogja megmondani a hogy óvatosan mert brutális dolog és szerintem nemisnagyon érdekli mert ez neki csinál pénzt.
    . valamelyik fórumozó nyomott egy frappáns beszólásthogy: Ön szellemileg instabil és kiegyensújozatlan ezért ne fogyasszon gombát..

mondjuk ez egészen más de lényegében ugyanazcsak a mi esetünkben bevan tiltva emberi emlékezetek ótavagy nemtom:D
    ottmeg épp beakarják tiltani
    szerintem hasonlóan is lehetne a zölddel mert mostmár tényleg erősebb a zöld mint amit hajdan a hippik szívtak..
    +sok embert megváltoztat pl.: azokat akik elég fiatalon kezdik
    nem mindenkinek való igazából. ha én lennék az akármi tuti hogy szigorúan 18 év alatt senkinek..

Én legalizálnám ,persze lennének azért szabályok is.
  • solo
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BASZDMEEEEEEG MEGINT HÜLYE ITT VALAKIIIIIIIIIII!
    -.-
    Nemtudom, ezek miről pofáznak...Azt hajtják amit a többi hozzályuk hasonló hajkurászik, akik szintén olyanok mint ők.SOHA NEM VOLT KÖZÜK SEMMI DROGHOZ, sőt még marihuana szerű gyógynövényhez se-.-

BÍrom az ilyen seggeket...Ezekbe tolnék bele 2 hétig mindennap egy adag herkát, és utánna abbahagynám.Szenvedjenek attól...Mi meg jólleszünk,mert egyel kevesebb hülye. :DDD
  • Lacee
    a KDNP infjúsági szervezete feljelentéssel élt a Fővárosi Főügyészségen egy Cannabis Kultusz c. magazin kendertermesztéssel kapcsolatos cikkei miatt. Állításuk szerint az újságban megjelent tartalom bűncselekmény.
    Azzal érveltek többek közt, hogy az utóbi időben megugrott a heroin-túladagolások száma, ami bizonyára a lap miatt is van... Képben vannak a srácok, az biztos...
    Erre született egy jó kis TASZos nyilatkozat (link), amiben röviden leírják, miben tévednek a feljelentők.

De ami a poén: megkerestem az eredeti sajtóközleményt a KDNP részéről (link), és a végén majdnem lefordultam a székről a röhögéstől:
    a párt drogprevenciós munkacsoportjának vezetőjét TÖRCSI péternek hívják :D

• solo
    Hát, néha észreveszem magamon a hatásait: D
    PL, megyek be folyosőn, elkezdek ökörködni, vagy nemtudom ugye tartani az izmaim, miltkor lefejeltem az asztalt:S stbstb.De végülis, ha kell viselkedni, hogy utcán menjünk, akk tudok.

Nekem nincs ilyen problémám, mivel én annyit veszek amennyit el akarok pöffölni.

Soha nem csinálom,hogy akk most 10g mnegvesz, és spórolok: D

Itt lenne már az ideje, hogy legalizálják: D
  • gfreak
    - ritkán szokott jelentkezni, de észrevettem hogy néha a blantolás előtti programjaim smokka után már sokkal kevésbé csábítóak, és eldöglök filmet nézni...szóval betunyulok néha...max ennyi ;)

- persze, én mindig bevásárolok, aztán szépen beosztom...esténként meló után egy könnyed pöfék az esti filmhez - ennyi a hétköznapi fogyasztás...hétvégén fogy jobban, amikor haverokkal handabandázunk, de ezt mindig belekalkulálom (meg egyik sem jokersmoker, szóval mindig összedobjuk kinek milyen van, és kóstolgatunk :D )

- lagalizációról még nagyon korai beszélni szerintem, a dekriminalizálása viszont elérhetőbb tudatosabb társadalmakban...itthon meg szinte teljesen esélytelen, pont azért amikt társítanak mellé (kapudrog meg hasonló baromságok)
  • Daffit
    Társadalom kutató vagy?

Csak akkor éreztem a mellékhatást, mikor hosszú ideig egyfolytában (minden nap) szívtam és elfogyott. Kellett 3 nap, hogy kitisztuljak.

Van önkontrollom. Most 3 hete szívok 1G-t, mert nincs pénzem. De ha lesz

Sajnos MO-n és a világ hasonló többi részén nagyon sokáig nem fog legalizálódni. Ez olyan téma, amivel nem szeretnek foglalkozni a politikusok, főleg, hogy a köztudatban az él fű=heroin. Van olyan ismerőseöm, aki tudja, hogy szívok és látja, hogy normális vagyok vele is és nélküle is, mégis azt gondolja róla, hogy nagyon veszélyes...
  • smukker
    C.B. kérdéseire a válaszaim:

- igen, vidámabb vagyok akkor is, amikor nem fújtam

-igen, mert ha mattra szívom magam, akkor kicsit szarul leszek, de lassacskán mindig elfogyik

-csak annyi, h (legalább) orvosi célra legalizálni kéne, plusz ha megadóztatnák, akkor abból is csurranna vmennyi (de ez már elcsépelt)
  • Charlie Barkin
    Jah csak kicsit idomtalan az a joint :D
    Én hiába dobok fel témát
    Dehát senkisem válaszól(Tiszt,a kivételeknek)
    Na de egy próbát megér:

-Ti érzitek magatokon valamilyen mellékhatását a Zöldnek?
    -Önkontroll? ha többet veszel megbirod álni hogy ne szivd el egyszerre
    vagy hogy ne logjon folyton a szádba a joint?(visszatérö kérdés)
    -Vélemény hazánk legalízácios politikájáról?(Ha Pol. stop van elnézést kérek)

Üdv. \\Charlie Barkin

• hunbasser
    cséééép :D
  • N1ggA
    Hű de nagy megint a pangás. Humorosból:
  • solo
  • stukker17
    ezt vagy két éve írtam rem teccik:

Az útcákat járom, társam a magány
    előveszem a tüzem, és meggyújtom a dzsojám
    talán vágó de ez nem érdekel
    hisz nem csak én vagyok aki él a fűvel

Az útcákat járom, társam a kábulat
    fáradt vagyok lejártam a lábamat
    felnézek az égre ragyognak a csillagok
    nem evilági érzés amit ettől kapok.

...
    /órrájtcrisörved :D /
  • solo
    Változó..Mondom, attól függ, hogy melyik haver jön át: D

Van az egyik..Azzal félet-felet tolunk el..És jön a másik vele 1,5-1,5 öt.:]

Egyedül valahogy nemteccős a pöff, mert akk bepunynadok..De majd mostanság megyek melózni, veszek pöff-t:]
  • Charlie Barkin
    Ezt most nem értem ez akkor pontosann mennyit jelent?

Egyedül nem szeretsz smoke-olni?

Üdv. Charlie B.

• solo
    Én ahogy jön.Attól függ melyik haver jön át: D Vahogy 1 van hogy 3 : D kb 2-3 hetente:///////////////////////////
  • Charlie Barkin
    A kérdés mindenkihez szól:DD (Véletlenül kattintotam rá a
    \\válasz erre\\ gomra XD XD XD

Elnézést kérek érte :( \\Charlie Bsrkin
  • Charlie Barkin
    Menyit Füstöltök 1 honap alatt? (-Gramm-)

\\Charlie Barkin
  • Lacee
    hát mértékkel élünk vele :)
  • solo
    Akk ti nagyon tatalék üzemmódba futtok: D
  • Lacee
    mi két barátommal lakunk egy albérletben, 3 g sokszor kitart egy egész hónapig, de 2-3 hét simán...
  • solo
  • Charlie Barkin
    Eleinte én is így voltamm vele de aztán nem mindig volt kedvem és idöm odarohangálni...

Üdv.\\Charlie Barkin
  • Charlie Barkin
    Ha sokkat veszek az a baj hogy ha netán szabad vagyok a melóban vagy valami
    akkor ha van nálam mindig "találok"
    indokot az új joint készítésére XD

\\C. Barkin
  • solo
    Nekem úgy, hogy sosincs itthon egyszerre sok.Sőt nem is szokott lenni.MIkor kell akkor beszerzem aztán pöff el az egészet: D
  • Charlie Barkin
    5 gramm jól mutat egyszerre(mérve vegyél) csak azt nehéz megálni hogy ne logjon a szádba egész nap joint :D:D

Nektek hogy megy ez az önkontroll dolog?

Üdv. \\Charlie Barkin
  • solo
    Gecibe, de várom már a nyári belót...veszek 5 öt, és szeptemberig azt pöffölöm:]bár, sztem rohadt kevés 5 g 6 hétre: D
  • gfreak
    estére ;)

pödrök egyet, és respekt nektek ;)
  • Fbn Lx
    jah, akkor viszont már nem nagyon fog változni a dolog.
    én elég instabil voltam zenei téren, vagy inkább mindenevő, a klasszikus zenétől a rave-ig mindent befogadok gyakorlatilag. inkább csak olyat tudnék mondani, amit nem.
    Rnb és pop. ezzel fél óra alatt ki lehet készíteni agyilag.
  • solo
    Én már bő 9 most lesz 10, hogy télleg ilyen technot-rave-t stb-t hallgatok. Scoterrel kezdődött a dolog:]
  • Fbn Lx
    sokat változik az ember zeneileg az idő során :D
    általánosban rep aztán a linkin park, középsuliban metál, aztán punk, aztán dnb meg trance, aztán rengeteg mindenféle, míg oda jutottam, hogy gyakorlatilag 90%-ban reggae megy nálam. a maradék 10% meg chillout, ambient, orientális, vagy trance. :D
  • solo
    Fasza, de velehogy ezere nemtudok ellazulni:/
    Rise FM bekapcs winamp ba, és rendben is vagyunk:]
  • Fbn Lx
    ez g*cinagy zene :}
  • solo
    Nekem nemsok.3 .
  • Charlie Barkin
    Smoke WeeD :D

Link:

http://www.youtube.com/watch?v=R0j_WT7reoc&feature=related

Üdv.\\Charlie Barkin
  • Charlie Barkin
    Egy érdekes kérdésem lenne:

-Mekora a legtöbb (mért sulyú)gramm zöld amit egyszerre megvetettek?

Üdv. \\Charlie Barkin

• gfreak
    chill xD