13279
-
#8678 További info: -
#8677 jó, igazából csak a vicc miatt linkeltem az egészet, hogy a drogellenes főarcot Törcsinek hívják :) -
#8676 Teljesen igazatok van. Persze, hogy nem szabad 18 év alatt, de azt is kellene tudatni a fogyasztókkal, hogy az idegileg labilis emberek ne fogyasszák, bár sok esetben meg éppen a fű segít rajtuk...
A KDNP cikkből egy szót szűrtem le: vetítés, na pont azt csinálják :D -
Narusco #8675 persze hogy 18 év alatt nem. dohányterméket amugy sem vehet 18 alatt senki, és amugy sem kéne hogy 15 éves keménysrácok ezzel nyomuljanak, persze van 18 alatt is kivétel. -
#8674 volt régebben szó arrólis hogy a gombát befogják tiltani hollandiában ,mert párr arc beleélte magát, öngyilkos lett leugrott a hídról stb..
és ha betiltják hollandiában a gombát akkor a dealer nemfogja megmondani a hogy óvatosan mert brutális dolog és szerintem nemisnagyon érdekli mert ez neki csinál pénzt.
. valamelyik fórumozó nyomott egy frappáns beszólásthogy: Ön szellemileg instabil és kiegyensújozatlan ezért ne fogyasszon gombát..
mondjuk ez egészen más de lényegében ugyanazcsak a mi esetünkben bevan tiltva emberi emlékezetek ótavagy nemtom:D
ottmeg épp beakarják tiltani
szerintem hasonlóan is lehetne a zölddel mert mostmár tényleg erősebb a zöld mint amit hajdan a hippik szívtak..
+sok embert megváltoztat pl.: azokat akik elég fiatalon kezdik
nem mindenkinek való igazából. ha én lennék az akármi tuti hogy szigorúan 18 év alatt senkinek..
Én legalizálnám ,persze lennének azért szabályok is.
-
#8673 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BASZDMEEEEEEG MEGINT HÜLYE ITT VALAKIIIIIIIIIII!
-.-
Nemtudom, ezek miről pofáznak...Azt hajtják amit a többi hozzályuk hasonló hajkurászik, akik szintén olyanok mint ők.SOHA NEM VOLT KÖZÜK SEMMI DROGHOZ, sőt még marihuana szerű gyógynövényhez se-.-
BÍrom az ilyen seggeket...Ezekbe tolnék bele 2 hétig mindennap egy adag herkát, és utánna abbahagynám.Szenvedjenek attól...Mi meg jólleszünk,mert egyel kevesebb hülye. :DDD -
#8672 a KDNP infjúsági szervezete feljelentéssel élt a Fővárosi Főügyészségen egy Cannabis Kultusz c. magazin kendertermesztéssel kapcsolatos cikkei miatt. Állításuk szerint az újságban megjelent tartalom bűncselekmény.
Azzal érveltek többek közt, hogy az utóbi időben megugrott a heroin-túladagolások száma, ami bizonyára a lap miatt is van... Képben vannak a srácok, az biztos...
Erre született egy jó kis TASZos nyilatkozat (link), amiben röviden leírják, miben tévednek a feljelentők.
De ami a poén: megkerestem az eredeti sajtóközleményt a KDNP részéről (link), és a végén majdnem lefordultam a székről a röhögéstől:
a párt drogprevenciós munkacsoportjának vezetőjét TÖRCSI péternek hívják :D
-
#8671 Hát, néha észreveszem magamon a hatásait: D
PL, megyek be folyosőn, elkezdek ökörködni, vagy nemtudom ugye tartani az izmaim, miltkor lefejeltem az asztalt:S stbstb.De végülis, ha kell viselkedni, hogy utcán menjünk, akk tudok.
Nekem nincs ilyen problémám, mivel én annyit veszek amennyit el akarok pöffölni.
Soha nem csinálom,hogy akk most 10g mnegvesz, és spórolok: D
Itt lenne már az ideje, hogy legalizálják: D -
#8670 - ritkán szokott jelentkezni, de észrevettem hogy néha a blantolás előtti programjaim smokka után már sokkal kevésbé csábítóak, és eldöglök filmet nézni...szóval betunyulok néha...max ennyi ;)
- persze, én mindig bevásárolok, aztán szépen beosztom...esténként meló után egy könnyed pöfék az esti filmhez - ennyi a hétköznapi fogyasztás...hétvégén fogy jobban, amikor haverokkal handabandázunk, de ezt mindig belekalkulálom (meg egyik sem jokersmoker, szóval mindig összedobjuk kinek milyen van, és kóstolgatunk :D )
- lagalizációról még nagyon korai beszélni szerintem, a dekriminalizálása viszont elérhetőbb tudatosabb társadalmakban...itthon meg szinte teljesen esélytelen, pont azért amikt társítanak mellé (kapudrog meg hasonló baromságok) -
#8669 Társadalom kutató vagy?
Csak akkor éreztem a mellékhatást, mikor hosszú ideig egyfolytában (minden nap) szívtam és elfogyott. Kellett 3 nap, hogy kitisztuljak.
Van önkontrollom. Most 3 hete szívok 1G-t, mert nincs pénzem. De ha lesz
Sajnos MO-n és a világ hasonló többi részén nagyon sokáig nem fog legalizálódni. Ez olyan téma, amivel nem szeretnek foglalkozni a politikusok, főleg, hogy a köztudatban az él fű=heroin. Van olyan ismerőseöm, aki tudja, hogy szívok és látja, hogy normális vagyok vele is és nélküle is, mégis azt gondolja róla, hogy nagyon veszélyes... -
smukker #8668 C.B. kérdéseire a válaszaim:
- igen, vidámabb vagyok akkor is, amikor nem fújtam
-igen, mert ha mattra szívom magam, akkor kicsit szarul leszek, de lassacskán mindig elfogyik
-csak annyi, h (legalább) orvosi célra legalizálni kéne, plusz ha megadóztatnák, akkor abból is csurranna vmennyi (de ez már elcsépelt) -
Charlie Barkin #8667 Jah csak kicsit idomtalan az a joint :D
Én hiába dobok fel témát
Dehát senkisem válaszól(Tiszt,a kivételeknek)
Na de egy próbát megér:
-Ti érzitek magatokon valamilyen mellékhatását a Zöldnek?
-Önkontroll? ha többet veszel megbirod álni hogy ne szivd el egyszerre
vagy hogy ne logjon folyton a szádba a joint?(visszatérö kérdés)
-Vélemény hazánk legalízácios politikájáról?(Ha Pol. stop van elnézést kérek)
Üdv. \\Charlie Barkin
-
#8666 cséééép :D -
#8665 Hű de nagy megint a pangás. Humorosból:
-
#8664 -
stukker17 #8663 ezt vagy két éve írtam rem teccik:
Az útcákat járom, társam a magány
előveszem a tüzem, és meggyújtom a dzsojám
talán vágó de ez nem érdekel
hisz nem csak én vagyok aki él a fűvel
Az útcákat járom, társam a kábulat
fáradt vagyok lejártam a lábamat
felnézek az égre ragyognak a csillagok
nem evilági érzés amit ettől kapok.
...
/órrájtcrisörved :D / -
#8662 Változó..Mondom, attól függ, hogy melyik haver jön át: D
Van az egyik..Azzal félet-felet tolunk el..És jön a másik vele 1,5-1,5 öt.:]
Egyedül valahogy nemteccős a pöff, mert akk bepunynadok..De majd mostanság megyek melózni, veszek pöff-t:] -
Charlie Barkin #8661 Ezt most nem értem ez akkor pontosann mennyit jelent?
Egyedül nem szeretsz smoke-olni?
Üdv. Charlie B.
-
#8660 Én ahogy jön.Attól függ melyik haver jön át: D Vahogy 1 van hogy 3 : D kb 2-3 hetente://///////////////////////// -
Charlie Barkin #8659 A kérdés mindenkihez szól:DD (Véletlenül kattintotam rá a
\\válasz erre\\ gomra XD XD XD
Elnézést kérek érte :( \\Charlie Bsrkin -
Charlie Barkin #8658 Menyit Füstöltök 1 honap alatt? (-Gramm-)
\\Charlie Barkin -
#8657 hát mértékkel élünk vele :) -
#8656 Akk ti nagyon tatalék üzemmódba futtok: D -
#8655 mi két barátommal lakunk egy albérletben, 3 g sokszor kitart egy egész hónapig, de 2-3 hét simán... -
#8654 -
Charlie Barkin #8653 Eleinte én is így voltamm vele de aztán nem mindig volt kedvem és idöm odarohangálni...
Üdv.\\Charlie Barkin
-
Charlie Barkin #8652 Ha sokkat veszek az a baj hogy ha netán szabad vagyok a melóban vagy valami
akkor ha van nálam mindig "találok"
indokot az új joint készítésére XD
\\C. Barkin -
#8651 Nekem úgy, hogy sosincs itthon egyszerre sok.Sőt nem is szokott lenni.MIkor kell akkor beszerzem aztán pöff el az egészet: D -
Charlie Barkin #8650 5 gramm jól mutat egyszerre(mérve vegyél) csak azt nehéz megálni hogy ne logjon a szádba egész nap joint :D:D
Nektek hogy megy ez az önkontroll dolog?
Üdv. \\Charlie Barkin -
#8649 Gecibe, de várom már a nyári belót...veszek 5 öt, és szeptemberig azt pöffölöm:]bár, sztem rohadt kevés 5 g 6 hétre: D -
#8648 estére ;)
pödrök egyet, és respekt nektek ;) -
Fbn Lx #8647 jah, akkor viszont már nem nagyon fog változni a dolog.
én elég instabil voltam zenei téren, vagy inkább mindenevő, a klasszikus zenétől a rave-ig mindent befogadok gyakorlatilag. inkább csak olyat tudnék mondani, amit nem.
Rnb és pop. ezzel fél óra alatt ki lehet készíteni agyilag. -
#8646 Én már bő 9 most lesz 10, hogy télleg ilyen technot-rave-t stb-t hallgatok. Scoterrel kezdődött a dolog:] -
Fbn Lx #8645 sokat változik az ember zeneileg az idő során :D
általánosban rep aztán a linkin park, középsuliban metál, aztán punk, aztán dnb meg trance, aztán rengeteg mindenféle, míg oda jutottam, hogy gyakorlatilag 90%-ban reggae megy nálam. a maradék 10% meg chillout, ambient, orientális, vagy trance. :D -
#8644 Fasza, de velehogy ezere nemtudok ellazulni:/
Rise FM bekapcs winamp ba, és rendben is vagyunk:] -
Fbn Lx #8643 ez g*cinagy zene :} -
#8642 Nekem nemsok.3 . -
Charlie Barkin #8641 Smoke WeeD :D
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=R0j_WT7reoc&feature=related
Üdv.\\Charlie Barkin -
Charlie Barkin #8640 Egy érdekes kérdésem lenne:
-Mekora a legtöbb (mért sulyú)gramm zöld amit egyszerre megvetettek?
Üdv. \\Charlie Barkin
-
#8639 chill xD