Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
szóval örüljetek
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
am 0.8-0.9 szokott lenni az átlag, ha nem havertól veszed persze 😛
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
ne is méltassatok válaszra, mert úgyistudodhogyleseszaromoké<#idiota>#idiota>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Szerintem ezzel.
Amúgy azért írtam, hogy nem tapasztalt jelenség, mert gondoltam, hogy ezt is valamelyik "nagyokos" fogta rá😊 Csak mostmár legalább értem a "viccet" 😄
Ti mivel szoktatok a bongot tisztitani ? mert nekem mar eleg koszos, azt se tudom mivel lehet abba a pici kis csobe benyulni (ez egy pici bong)
Koszi a segitseget 😊
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Valaki magyarázza már el amúgy😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
- Mert akkor kettõt kell csak aludni karácsonyig...<#nyes>#nyes>
-Szerinted nem sok ez egy kicsit bele?
-Hát...végülis mi is sokan vagyunk.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Így néz ki a drágaság. 😄
\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
valamiért ezt írj regisztráláskor: "Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com."
miért?
Mentális hatás:
A Salvia trip a dózistól függõen az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszerû élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál különbözõ hallucinációk is elõfordulhatnak, mint például erõteljes idõtorzulás, élénk képhatások, lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, idõkbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tûnhet úgy, hogy a salvia tripbõl ez a néhány perc is túl sok.
Hosszú távú hatás:
Nem tudunk róla, hogy fizikai függõséget okozna, és nem valószínû a pszichés függõség kialakulása sem. De mint minden anyagnál, a salviánál is elõfordulhat, hogy valaki gyakrabban használja, mint ahogy jól esne neki.