Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
most nézem ..... uj reget hozott a jézuska ? 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

MR ME
hát éljen 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
áhh lof*szt, éljen a balaton:XDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

de miskolcon ebbõl a 2.5 dologból jó pénzeket lehet csinálni 😊 so szar is de jó is 😊

MR ME
szar lehet nem pesten lakni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Áhh annyi 1500, max 2000-ért van😊 2 félért megvan a 0.8 ráadásul nem a magyar😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

prezi
0.6 ? =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
földim?😊

prezi
nem.

Hát akkor barátom te nagyon nem jó helyen vásárolsz 😄 Legalábbis én Miskolcon attól jobbakat veszek😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Daffit
Én is BAZ megyérôl beszéltem, igaz nem Miskolc, így tényleg örülök 😊

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

MR ME
te árulod mi? 😄DD

prezi
miskolcon 0.5öt kapsz kettõfélért 😊

szóval örüljetek

MR ME
lol
am 0.8-0.9 szokott lenni az átlag, ha nem havertól veszed persze 😛

Daffit
Én nagyon ritkán kaptam 1-et! Volt amikor 2,5 volt 0,6

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

dronkZero
Én azt figyeltem meg, hogy ha nem 2500, akkor az nem 1.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MR ME
még annál is régebben vettem sztem utoljára 2.5ért, de vidéken lehet annyi az ára 😄

Depridol
megemlíteném 2felet '04óta gáz adni herbálért😊
ne is méltassatok válaszra, mert úgyistudodhogyleseszaromoké<#idiota>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

köszi

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

N1ggA
annyi szokott lenni

Spread De Love!

2500 forintért egy gramm az sok?

Insomnia93
JAAAJ XD EZ KOMOLY :p

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

MR ME
Mikor a pajkos fények mind kigyúlnak, party arcok bevadulnak. Jézuskánál van sok cumó, 1 gramm spuri 3 rugó. Fogy a zöld és fogy a kerek, ennek örül minden gyerek. Boldog karácsonyt mindenkinek!

Depridol
Grassembaum<#alien>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

N1ggA
benzin

Spread De Love!

Szárazon nem bizos hogy lejön, de víz vagy igazából bármi jó😊

hm thx, es csak igy szarazon, vagy valami oldoszert is hasznalsz ?

Szerintem ezzel.
Amúgy azért írtam, hogy nem tapasztalt jelenség, mert gondoltam, hogy ezt is valamelyik "nagyokos" fogta rá😊 Csak mostmár legalább értem a "viccet" 😄

nem "békepártiak" dumája .. nehogy elhidd már 😄

Hi, lenne egy kerdesem:

Ti mivel szoktatok a bongot tisztitani ? mert nekem mar eleg koszos, azt se tudom mivel lehet abba a pici kis csobe benyulni (ez egy pici bong)

Koszi a segitseget 😊
Hmmmm...oké, köszi😊 Bár sosem tapasztaltam még, hogy skizofrén lennék, sõt egyetlen ismerõsöm sem😊

prezi
elvileg a zöld skizofréniát okoz -.-

p15t1
ez durva nagyon😄

Apu ökölbe szorított keze vagyok

Igazából én sem értem. De lehet én vagyok a hülye, hogy nem látom hol a poén benne 😄
Valaki magyarázza már el amúgy😊

Nem jó.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Miért örül az óvodás ha a mikulástól speedet kap?

- Mert akkor kettõt kell csak aludni karácsonyig...<#nyes>

Kétfüves beszélget

-Szerinted nem sok ez egy kicsit bele?
-Hát...végülis mi is sokan vagyunk.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Így néz ki a drágaság. 😄

Szerintem csak a kivonatot érdemes kipróbálni.Én próbáltam simán a szárított levelet 5-10 percig röhögtem mint a szemét de nem ajánlatos betekerni mert úgy alacsony hõfokon ég inkább vizipipa dohánytölcsérébe rakjátok bele és vihargyújtóval égessétek amíg be nem gyullad.De nem ajánlom senkinek mert nagyon kapar szóval fel kell készülni rá.A kivonatot pedig nem igazán tudom hogy hogy szokták nyomni.de 4 ropi fél g ért kurva sok szerintem.

\"Don\'t drink and drive just smoke and fly\"

kb 4ezer az 5xös kivonat chillbe 0.5 gr. de az 4-5 embernek elég. legalábbis asszondták. én már egy sráccal összedobtam erre szilveszterre. am sztem egyedül ne toljátok, vkinek vigyázni kell a másikra amig utazik xd
Fido4life
Ez nem is hangzik olyan rosszul így szilveszter tájékán 😊 Mennyire kockázatos mással is keverni ? No meg milyen árban van ?

Klon
nekem most 10 perce sikerült 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

kulabácsi
énis próbáltam kb 10 felhasunevet, egyiket se fogadta el, szal le van szarva :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Klon
pont úgy akartam, de azt írja, amit bemásoltam...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

18 éven felülieknek lehet csak megnézni. regelj egy 18 éven felüli accot és meg tudod nézni
Klon
de kár, h nem tudom megnézni a linket 😞(
valamiért ezt írj regisztráláskor: "Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com."
miért?

egy egyenlõre még legális növény (Salvia/Látnokzsálya) leveleinek kivonata😊 5x, 10x, 20x-os kivonatokban láttam, 0.5 gr-ban adják (pl.:Chills Headshopban). ha még nem csináltad elég 0.1 és kiüt rendesen!
Mentális hatás:
A Salvia trip a dózistól függõen az egészen enyhe, éppen-hogy-csak állapottól a teljes pszichedelikus élményig terjedhet. Ezt a kreatív, álomszerû élményt sarkalatos szemlélet-változás jellemzi, megváltozott érzékelés, valamint érzéki és esztétikai értéknövekedés. Nagyobb dózisoknál különbözõ hallucinációk is elõfordulhatnak, mint például erõteljes idõtorzulás, élénk képhatások, lényekkel való találkozások, más helyekre, bolygókra, idõkbe való utazás, több évnyi létezés festékként a falon, vagy egy személy egész életének átélése. Ezek nagyon intenzív élmények, gyakran tûnhet úgy, hogy a salvia tripbõl ez a néhány perc is túl sok.
Hosszú távú hatás:
Nem tudunk róla, hogy fizikai függõséget okozna, és nem valószínû a pszichés függõség kialakulása sem. De mint minden anyagnál, a salviánál is elõfordulhat, hogy valaki gyakrabban használja, mint ahogy jól esne neki.
Fido4life
ennek csak 4 perces hatása van ? amúgy milyen ez a Salvia, még sose hallotam róla ?

salvia trip (a gyerek azthiszi meg akarja enni a kanapé)