13279
-
#8758 Szakadj meg: DDDDD
Ajh, emberek..Pöffölni akarok..De csak du lesz valami:( -
Rundstedt17 #8757 FAIL -
#8756 -
Rundstedt17 #8755 Olvass vissza szerintem mindkettőt tiltani kell. -
#8754 Bazz, ilyen hülyeséget is rég olvastam.
Bezzeg az alkoholistáknak már " létszükséglet" az alkohol.Inkább azt kéne tiltani...1000x károsabb mint a zöld.És elég illúzió romboló mikor mennél valamerre, és egy csovesen esel át aki olyan segg részeg, hogy a saját hányásába fetreng.
Ezzel szemben a legtöbb zözi-s elpöfföl 1-2 cigit, leül otthon, és szarráflash -eli magát.
Amúgymeg, végülis az embernek joga van úgy rombolni magát ahogy akarja.
Államnak ehhez semmi köze nem lenne.de mind1.Ha választani lehetne én az alkoholt tiltanám be, és a zözit engedélyezném. -
Rundstedt17 #8753 A lényeg itt az hogy kárt okozz a társadalomnak(egyén egészségének károsodása is az)mondtam semmi szükség kártékony alternatívák bevezetésének. -
Rundstedt17 #8752 "ne értem, minek kellene ellene küzdeni? az alkohol ellen sem küzdenek, sőt, promózzák ezerrel...az meg legyen már az én döntésem mivel mérgezem magam, ha úgy döntök hogy valamit be akarok juttatni a szervezetembe..."
-ilyen alapon ne küzdjünk semmi ellen mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja,illetve úgy reklámozzák hirdetik a szart ahogy akarják,hajrá szervkereskedelem(ha akarja eladhatja a máját nem?),hajrá önterméketlenné tevés(miért ne tehetné magát tönkre),öngyilkosság elleni küzdelem szükségtelensége(öljék meg magukat leszarjuk ők tudják mit akarnak) stb igaz?....
"tiltsuk be a gyorskajáldákat is, mert elmeszesednek az ereink, jön a szívinfarktus és elviszi a népességünk egy bizonyos százalékát! tiltsuk be a rágót is, mert nem azért adózunk hogy ha megcsináltatják végre a járdákat, a hülyegyerekek egy második réteget húzzanak rá eldobált rágóikkal...meg a kuytákat, meg a macskákat, mert veszélyeztetik az állattartók a házikedvencek szőrével az asztmásokat! a természetet meg pereljük a pollenért, azonnal mondjon le a parlagfű, na meg a tél is mert rengeteg idős ember megfagy ilyenkor..."
-ez már volt,a fű szükségtelen rossz mindenképpen kárt okoz,míg egy rágó vagy gyorskaja nem igazán. -
#8751 Ezek szerint ami nem létszükséglet, az nyugodtan betiltható? Mondjuk az idióták fórumokba írogatását nem tiltjuk be..? -
#8750 ne értem, minek kellene ellene küzdeni? az alkohol ellen sem küzdenek, sőt, promózzák ezerrel...az meg legyen már az én döntésem mivel mérgezem magam, ha úgy döntök hogy valamit be akarok juttatni a szervezetembe...
tiltsuk be a gyorskajáldákat is, mert elmeszesednek az ereink, jön a szívinfarktus és elviszi a népességünk egy bizonyos százalékát! tiltsuk be a rágót is, mert nem azért adózunk hogy ha megcsináltatják végre a járdákat, a hülyegyerekek egy második réteget húzzanak rá eldobált rágóikkal...meg a kuytákat, meg a macskákat, mert veszélyeztetik az állattartók a házikedvencek szőrével az asztmásokat! a természetet meg pereljük a pollenért, azonnal mondjon le a parlagfű, na meg a tél is mert rengeteg idős ember megfagy ilyenkor... -
#8749 Nem akarok ebbe a vitába beleszólni, csupán egy gondolatom támadt:
Most az illegalitás keretein belül próbáljuk meg élni a kis életünket, de mivel illegális, így ha szar anyag jut a kezünkbe, nem biztos, hogy visszautasítjuk, lehet, hogy tudjuk ez most a legjobb. Ezzel csak azt érjük el, hogy káros anyagot is szívunk a tüdőnkbe.
Viszont ha legálisan lennének helyek, ott biztos lenne a minőség (hiszen erre biztos lennének szabályozások, de nem véletlenül a holland fű az egyik legjobb).
Viszont bárki bármit mond, a fű nem alapja az erőszaknak, a bűnözésnek. Nem kapu a kemény drogok felé, mert akinek nem a "zsibbadás" kell, amit a fű ad, hanem a pörgés és "én vagyok a király" érzés, az mást vesz magához.
Azok az ismerősöm, aki füveznek, a többségük elutasítja a kemény drogokat, ám van aki nem kapja meg azt amit akar, csak a spuritól és folyton nyomja és kib*szott nagyképű lesz tőle. Engem már ez elutasít attól, hogy használjam. -
Rundstedt17 #8748 Érdekes és megszokott duma a hozzád hasonlóktól de vegyük sorjában.
"Azt hiszed, hogy az állam elsődlegesen az emberek védelmét tartja szem előtt? Azt, hogy az életszínvonalunk nincs a béka segge alatt, privát emberjogi törekvéseknek köszönhetjük!"
-Ezt nem írtam hogy azt hiszem csak azt hogy az a feladata illetve megkellene védenie az állampolgárait,az most más kérdés hogy nem így megy féreg bandák miatt.
"Minden nap mérgezed magad. Az étellel és a bennük lévő vegyszerekkel, és a vízzel, ami a csapból jön. A szennyezett elvegő lerakódik a tüdődre, amit egy városi utcára kilépve, vagy a lakásodban ülves jelenleg is beszívsz.
A ruháid, a bútoraid, de még a párnád és a tányérod is gyártáskor emberekre is veszélyes vegyi anyagokkal érintkeznek.Az önkárosítás körülveszi az életedet, csak nem akarsz róla tudni."
-Tipikus dohányos duma nem lep meg hogy egy füvestől is ezt hallom/olvasom,igen most fogadjuk el hogy károsak amit írtál,DE A FŰ AZ LÉT SZÜKSÉGLET?Vízet inni kell barátom,levegőt is venni,ruházkodni,tányért használni....Vagy már te olyan függő vagy hogy létszükséglet a fű számodra?Nem veszed észre hogy elcseszett az érvrendszered épp azért mert vannak elkerülhetetlen károsító tényezők,csakhogy a fű elkerülhető nincs szükség szívni ahogy a kátrányos szart sem....
"Az állam pedig leszarja, mert itt nem az állam dirigál - az állam a milliárdos kapitalisták cipófényezője, és csak tőlük függ, hogy mennyi káros anyaggal érintkezel nap mint nap - őket meg ez érdekli a legkevésbé."
-Egy kollaboráns állam valóban leszarja főként a mai kor demokráciái,deh vannak helyek ahol nem így van vagy volt idő,vagy szerinted az a természetes hogy mindenki szarik mindenkire?:D
"A kender letagadott gyógyászati alkalmazásairól meg hasznos hatásairól most nincs kedvem értekezni, úgyis elengeded a füled mellett. "
-Aha csak az olyan gyógyászati hatás nem jó aminek több a kára vagy a kockázata mint a haszna. -
smukker #8747 a dugás és a fű közt az az összefüggés, h ha "megízleled az ízét", és belejössz, akkor az lesz az egyik legjobb dolog az életedben :) -
Fbn Lx #8746 ja, csak hát 18-20 éves között se nagyon szeretne gyereket senki, és ha akkor védekeznek, akkor már egy 14-16 évesnek is tudnia kéne... de tényleg ez a nagy hasonlóság a dugás és a füvezés között. Úgy kell nevelni az embert, hogy mindkettőt okosan csinálja :) -
#8745 csak a 14-16 éves leányanyák számát, de az is épp elég baj :D -
Fbn Lx #8744 lehet hogy azért, mert a baszás nem növeli az esélyét annak, hogy ha fiatalon kezded akkor paranoid és pánikbeteg, esetleg skizofrén leszel? -
Fbn Lx #8743 ja, és veled ellentétben én látom a másik oldalt is, tisztában vagyok az esetleges mellékhatásaival meg hosszútávú hatásaival is. -
Fbn Lx #8742 "Én itt az állam azon kötelességéről beszéltem hogy meg kell védenie az állampolgárokat,úgy értem szerinted talán kötelessége biztosítani a társadalom számára önkárosító lehetőségeket?"
AHAHAh álomvilágban élsz!
Azt hiszed, hogy az állam elsődlegesen az emberek védelmét tartja szem előtt? Azt, hogy az életszínvonalunk nincs a béka segge alatt, privát emberjogi törekvéseknek köszönhetjük!
Minden nap mérgezed magad. Az étellel és a bennük lévő vegyszerekkel, és a vízzel, ami a csapból jön. A szennyezett elvegő lerakódik a tüdődre, amit egy városi utcára kilépve, vagy a lakásodban ülves jelenleg is beszívsz.
A ruháid, a bútoraid, de még a párnád és a tányérod is gyártáskor emberekre is veszélyes vegyi anyagokkal érintkeznek.Az önkárosítás körülveszi az életedet, csak nem akarsz róla tudni.
Az állam pedig leszarja, mert itt nem az állam dirigál - az állam a milliárdos kapitalisták cipófényezője, és csak tőlük függ, hogy mennyi káros anyaggal érintkezel nap mint nap - őket meg ez érdekli a legkevésbé.
A kender letagadott gyógyászati alkalmazásairól meg hasznos hatásairól most nincs kedvem értekezni, úgyis elengeded a füled mellett. -
mac83 #8741 kint nem akarok intézni semmit, ki tudja lehet a rossz embertől veszem aztán ott a baj :)
Annyira nem is fontos, mert megvagyok nélküle is, de ha van valami tuti módszer amiben a kivitelben nincs para (egyeske) akkor azt bevállalnám :) -
mac83 #8740 nem, azért annyit nem akarok kivinni, nekem az egyes bőven elég lenne a 3 hétre!:D
-
#8739 áhh,inkább vegyél kint :) kint rendkívül olcsó egyébként (tehát kb 10 g-t kapsz 10-15 dolcsiért meg ilyenek),meg lehet hogy még jobbat is kapsz,főleg nyugati parton :) -
Charlie Barkin #8738 Moondom simán abba a cigis dobozba amit viszel fel a gépre beleteszel egy hüvelybe betöltött jointot.(a cigaretádat biztosan nem fogják szétépkedni,)
Ja és ne felejts magaddal szenvicseket is vinni :D :D :D
Ui.ha valamien kézipongyászban viszed vigyázz nehogy alupakkban vidd el mert azt kijelzi a detektor! Légy kreatív Pl. egy Laptopba elég sokk elfér csak nehogy a Hardwereket is ellenörízék XD XD Xd
\\Charlie Barkin
\\Charlie Barkin
-
mac83 #8737 :D
tudom hogy az ilyen rövid járatokon nem lenne gáz ( pl london, párizs, stb stb), mentem már ilyen fapadosokkal jópárszor, és akár a kezembe is foghattam volna semmi para nem volt, de ilyen több 10-12 órás utakon, meg amcsiban nem tudom miként van-ez, teljesen más világ :) -
mac83 #8736 köszönöm a válaszokat!
igen, kérdéses, hallottam már olyanról is hogy a laptopon megnézik eredeti-e a windowsod ( persze ha nagyon kötekednek ).
Aztán lehet hagyom a francba az egészet, 3 hetet kibírok nélküle :)
odafele kétszer is átszállunk reptéren, ezért is necces!
amit nem viszek magammal a repcsin azt átvilágítják nem? lehet jobb lenne ha a kis kézipoggyászban lenne valami fasza helyen?
Alszok még rá aztán eldöntöm viszek-e vagy sem, de bármilyen infót szívessen hallgatok, előre is köszönöm :) -
#8735 Ezen nagyot röhögtem, de igazad van. Ha egyszer kijutok én is szeretnék majd ott szívni. -
#8734 szendó közepébe csapd bele -
Charlie Barkin #8733 A USA-ba valo beutazáskor erös vizsgálatra kell számitanod (általában még a laptopodat is átnézik és ha ugy érzik hogy valami terrorgyanus vagy egyébb olyan doksit talának rajta akkor le is foglalhatják azt!)
De visszatéve a Zöldre:
Ha csak 1 Grammot akarsz átvinni akkor javaslom hogy csináld meg egy sima ciggaretás hüvelybe majd ezt tedd a cigis dobozodba így simán át tudod vinni.
Üdv.\\Charlie Barkin -
#8732 Má rájöttem.xD
Most keltem nemrég: D -
#8731 valószínűleg nem lenne semmi gond átvinni (jól eltéve valahol a csomagban, nem a gépre felvinni), de szerintem kár kockáztatni... inkább szerezz kint valakitől :) -
mac83 #8730 üdv urak!kérdeésem lenne, vagy inkább tanács :)
pár hét múlva elutazom Amerikába 3 hétre, és hát nem mondom szívessen vinnék magammal egy csumpikát, csak nem tudom mi a helyzet ott a reptéren, mennyi vizslantják át a cosmagokat stb stb.
Meglennék nélküle is, de nem minden nap jut el az ember oda, és ha már ottvagyok szívessen elpattintanék ott kint 1-2 cigit.Van valakinek valamilyen tapasztalata? Nem 200grammot vinnék, maximum egy egyeskét ha megkívánom ott....értitek ;)
köszi előre is a válaszokat! -
#8729 pár év múlva talán átlátod majd azt is h mekkora hülyeséget írtál most ezzel az aki baszhat az szívhasson is dologgal... -
#8728 A francot!
Ha az ember 14 éves kora tól legálisan baszhat, akk miért ne szÍvhasson.
MOnnyuk azért más kategória, de ugyan az lenne mint a cigivel.
Bár, engem gy se érintene nagyon, mert mire talán legalizálják bitti 18 leszek: D (még 2 év.) -
Charlie Barkin #8727 Cigit,alkoholt sem vehetnél 18-alatt pedig mégis "kiadják" a boltosok
szerintem a zölddel sem lenne ez másképp (és nem feltétlenül a fiatalok a probléma okozoi)
az ittas vezetésröl meg annyit hogy hiába veszik el a jógositványt az ittasan vezető személytöl azt kéne megakadályozni hogy egyátalán vezesenek (ha már valami balesetet okozott akkor már késö elvenni a jógsit)
Üdv. \\Charlie Barkin -
Narusco #8726 szigorúan kéne venni a 18-as határt, és ha 18 alatt valakit elkapnak, akkor megbaszni rendesen. -
#8725 azért is jó egyébként,mert akkor sok ilyen 14-15 éves is venne,akik még életükben nem szívtak,csak huudejóó,vettünk,és akkor úgy tekernének,hogy szórnák el a cuccot mindenhol,meg kb úgy adnák a zelkót mint egy szál cigit :D "kérsz egy gubacsot?" :D -
Charlie Barkin #8724 Képzeljétek el hogy ha legalizálnák a Zöldet azt követö napokban Mindenki rohanna a Coffeshopokba kiprobálni és mindenütt jointozó emberek szaladgálnának(mint amikor leárazás van valameik márka boltba ) Hiszen ezt hozná az ujdonság ereje ! Persze késöbb persze normalizálodna a helyzet
(talán az ettöl való félelem is oka lehet annak hogy a politikai berkeken belül nem eröltetik anyira ezt a kérdést)
Szerintem azért okozna némi felfordulást az országban
\\Charlie Barkin
-
#8723 hát én bizony elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem rendesen dohányozni, azóta meg folyamatosan csinálom (napi kb. 20 szál tekerős cigi), és akkor indult be igazán, amikor elmondtam szüleimnek, akik aztán engedték, így már otthon is csináltam. (ez volt kb. 2 éve) -
#8722 én kb két éve cigizgetek úgy,hogy néha veszek 1-1 dobozzal,meg ha kint vagyok a városban akkor spanok megkínálnak meg ilyesmi,de azóta sem sikerült rászoknom,és nem is akarok,és büszke is vagyok rá,hogy semmiféle vágyat nem érzek arra,hogy rászokjak :D minden az emberen múlik,ha valamire nem akar valaki rászokni és van tartása,és azt mondja,hogy neki ez bizony nem kell,akkor nem fog rászokni,ilyen egyszerű. egyénfüggő. ugyanez van a drogokkal is,aki nem akar rászokni,az úgysem fog,mert van tartása,és tudja,hogy neki az nem lételeme,elvan nélküle is. -
#8721 a dohányzásnak is vannak pozitív hatásai, például jó hatással van az emésztésre és az anyagcserére
viszont nagyon nagyon könnyű rászokni, és úgy már nagyon káros -
#8720 az utolsó mondatodra külön is: nem a szerek ellen kell harcolni, hanem kellő felvilágosítással, tájékoztatással az ártalmakat csökkenteni. Sokkal szegényebb lenne a világ, ha nem létezne például a bor, a sör: attól még miért kéne betiltani MINDEN alkoholt, hogy az emberek egy bizonyos százaléka annyira buta, hogy nem tud normálisan, mértékkel élni vele?
több kutatás is boznyítja, hogy az alkohol kis mennyiségekben nagyon pozitív hatással van az emberi szervezetre, az infarktus, a visszér kialakulását nagyban csökkenti, stb. A fű kiváló fájdalomcsillapító, étvágynövelő, nem véletlenül használják fejlettebb országokban gyógyászati célokra. Akkor ezekkel mi legyen, azért is tiltsuk be? :)
félreértés ne essék, a túlhasználat szerintem is nagyon komoly probléma, a fű esetében is. MEg a cigi, a kávé/energiaital, az alkohol... Viszont a rendeltetésszerű használatban semmi kivetnivaló nincsen, sőt, pozitív hatásai is lehetnek. Bár a nikotinnak talán nem... -
#8719 meg igazából ez mindig divatfüggő is kicsit :) ugye most vannak ezek a straight edgesek vagy micsodák,akik nem isznak,nem drogoznak,nem cigiznek,tiszta életet élnek,ebből is akkora divat lett,és ezt sokan követik is,gondolom az ilyen irányzatok is hozzájárultak a dologhoz.
egyébként amit mondasz,az teljesen egyértelmű,amit tiltanak,az mindig vonzóbb :) erre a legjobb példa gyerekek. ha egy gyereknek valamit megtiltasz,csak azért is csinálja. hasonlóképpen működik ez itt is.