13279
  • Lacee
    éppen hogy fordítva :)

a thc alacsonyabb hőmérsékleten válik légneművé, mint a dohány égési foka, így nincs szükség az izzásra ahhoz, hogy kioldódjon a fűből a "jóság". (Egyébként erre a tényre épül a vaporizer is: a thc forráspontja kb 160 fok, elég ezt a hőfokot elérni, így csak a lényeget kell belélgezeni, az egyéb, nagy hőmérsékleten kiváló káros anyagok nélkül... Ehhez képest a joint végén meg valahol 500 körül van a hőmérséklet.)
    Ráadásul a vízipipa teteje le van zárva az alufóliával + szénnel, így sokkal kevesebb gáz szabadul ki a levegőbe, gondold el hogy a joint esetében a papíron és az égő felületen keresztül mennyi anyag pazarlódik el, amit senki tüdejében nem hasznosul. A pipánál nem csak az égéstérnél van egy ilyen "takarékossági szelep", hanem a pipa testében is (a tartályban levő füst sem száll el sehova, várja hogy valaki beszívja).
    Tehát: nem mondom hogy sokkal, de érezhetően kevesebb fűvel lehet ugyanazt a hatást elérni, és még az íze is jobb, mint az égő dohánynak, amit személy szerint utálok. Pl citromos vagy barackos dohánnyal marha jól kijön a növény íze is :)

Mondjuk arra érdemes figyelni, hogy a kerát kicsit el kell keverni a nedves dohánnyal, mert ha simán a tetejére szórod akkor (lévén száraz) az első 4-5 slukkban benne lesz az egész, amikor még füst is alig jön a csövön, aztán a pipa előkészítője (általában ő "szívja elő" a füstöt) csodálkozik hogy a semmitől tépett be, és másnak meg semmi hatása nem lesz :)

továbbá, ha egyáltalán érdekel az ilyesmi, kevésbé káros is a pipából szívás, mivel nem lélegzed be az égett papírt, dohányt, és a megtett út miatt lehűl a füstje, ellentétben a cigivel.
    ártalom szempontjából a fűfogyasztás:
    süti, egyéb kaja < vaporizer < bong < vízipipa < normál pipa < joint. Nyilván a legkárosabb terjedt el leginkább... :)
  • cSuwwi
    Hülye kérdés, de ha az ember vizipipába tesz füvet, az mennyivel "gyengébb", mintha simán becsavarná egy joeba? A vizipipában fizikailag nem "ég" az anyag, így gondolom a zöld se fog begyulladni, ilyenkor a nagyobb mennyiség kompenzál? Felesleges pazarlásnak tűnik.
  • flamenco23
    Hmm...emberek...Argentína...egyszer talán majd itt is:) /sosem, mi?:D/
  • mgenya911
    köszi a gyors választ! mivel már vagy 5 éve nem is láttam orvost mostanság kivizsgáltatom magam azér érdekelt! nekem nagyon pozitívan hat az immunrendszeremre a kera, még csak egy szimpla megfázást sem sikerült összeszednem évek óta! Remember: One Joint a day keeps the doctor away :D
  • Lacee
    nem, drogokra nem tesztelnek a laborvizsgálaton, mivel túl költséges lenne.
  • mgenya911
    hi srácok 1 gyors kvescsön: sztetek a teljes vérkép kimutatja a thc tultengést a vérben? :D evriday smoker
  • flamenco23
    hétvége?? :D:D
    Múlt hét hétfő:csirke+fafu, kedd csirke+fafu, szerda chill fafu, csütörtök fafu+csirke+kör+pia, péntek-szombat chill fafu, ma hétfő van be vagyok fújva, este haver lehet hoz kört...

Szóval augusztus 20.-a megünnepelve:D:D De amúgy ritka ám az ilyen, az éven ez a második ilyen nagyobb kiruccanásom:D
  • Lacee
    Sziget óta semmi, kell a regenerálódás a szervezetnek... újabban én a "havonta max 1-2 alkalom, de az ütős legyen" taktikát nyomom, így az ingerküszöb is visszaáll elég alacsony szintre, no meg a lelkiismeretemnek is jót tesz, ha másra nem is jó :)
  • smukker
    ejj, emberek, mi ez a punnyadás??

tessék beszámolni a hétvégéről, egy kövér rakett társaságában...

nálam most hétvégén nem volt semmi szkenkelés, csak egy kis pia

OSG-re szándékoztok jönni?
  • felegyi
    Gyerekek, tegnap tekertünk 20.-ára egy olyan kendereset hogy csak na! Span felhív hogy geciütős szaga van, a fiókban tartja, annyi volt hogy kihúzta, a szoba máris tele lett a szagával... mai este nagyon ütős lesz!
  • Fbn Lx
    azt a mocskos csöves tróger kurvaélet.
    Ezek hogy képesek az életre?
  • drbob
    ehh baszki...ha eladják a vasakat a testükből a méhen, akkor röhögve bejutottak volna :D
  • stukker17
    http://index.hu/video/2009/08/15/ott_megy_ket_sor/

monnyuk ez inkább csak érdekes, de a kis német picsák lazán tekernek benne#Ð
  • stukker17
    http://index.hu/video/2009/03/27/a_marihuana_kiment_a_divatbol/

ezzzzigen:D
  • solo
    Báz, tegnapi rakéta olyan volt, hogy a föld elmozdult a pályájáról xD
  • fook
    :);)
  • solo
    Jajah, multkor sikerült csokis pakkot szerezni:] Atomdurva volt: D
    Eléggé kaparós volt, de az az élmény: DDD
  • Daffit
    A fél májamat eladtam volna egy grammért...

Megtaláltam a táblázatot de lusta vagyok bemásolni, majd holnap...
  • N1ggA
    pedig hihetetlenül olcsó úgy hallottam
  • Daffit
    Pont most olvasok egy nagyon jó könyvet (India ajándéka) és abban van, hogy a hasis az az átlag fűhöz hasonlít THC mértékben viszont a jobb minőségű fűben nagyobb lehet. Viszont a spanylban kapható hasis többsége biztos marokkóból származik. Egyszer volt szerencsém hozzá, de pont kifogytam a pénzből és nem tudtam venni, pedig igencak jól nézett ki...
  • drbob
    csoki az atom, mi szoktunk a kera mellé reszelni a rakettákba :D fasza kombó, először a zöld üt be, aztán a hash meg szépen nyújtja a hightime-ot :DDDD
  • Levinke
    sziasztok, első hozzászóló vagyok ebben a topicban, egy kicsit nézegettem a régebbi hozzászólásokat és lenne nekem is hozzáfűzni valóm egy-két dologhoz... de talán majd máskor.
    Viszont megosztanék röviden egy személyes élményt magammal.
    Nemrég voltam Spanyolországban egy kis városban Madrid mellett és feltűnt, h ott az emberek nagyon nagy százaléka szív.
    Szerettem volna venni egy G-t és alig mentem az utcán pár métert és máris belefutottam egy nagyobb társaságba akik mindannyian szívtak (kb 20-an egy asztalnál).
    És tudtam is venni tőlük. Na mármost Spanyolban más az elterjedtebb mint idehaza. Az ugynevezett csoki. Vagyis hasis, ami ilyen lapka szerű és nagyon ruganyos. Haverokkal betekertük és iszonyatosan erős volt, jól éreztük magunkat, de még másnap a reggelinél is bennünk volt úgy hogy este 11kor szívtuk el előző nap! :D
    Mi a véleményetek róla? Próbáltátok e már?
  • Fbn Lx
    semennyi
  • solo
    Nah, most építek egy NASA rakétát^^ XD
  • Bandito1313
    a magban van a legtöbb THC, vagy nincs benne semennyi? /A Nap kérdése/
  • MR ME
    ja hát ilyenek vannak, ha láma az ember :D
  • drbob
    degeci vagy kula :DDDDD különben true :DDDD a leglevágósabb sopronban volt, haverral összefutottam állomáson, kérdem tőle mit alkot itt...mondja hogy jött mokkért, várjam meg és építünk...persze hogy maradtam :D

szóval jött a póki, elrakta spanom pénzét, a kezébe nyomott egy cigisdobozt, aztán első taxiba be és elhúzott...haver cigisdoboz kinyit, majd kivesz egy nagy alupakkot, amit szétbontott, és a rendelt három helyett ott figyelt egy laza fél :DDDD

könnyeztem a röhögéstől :DDD aztán behívtam egy cigire :DDDD
  • MR ME
    ja ilyet mi is mondtunk amikor épp pénzre volt szükségünk -.-
  • solo
    Azt a jóédes qrva mindenit!

Ilyet még nemb@sztam.
    Akitől veszem, elküldtem cumóért, és bakker...Kijött az embertől, és kirabolták xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Persze vitték a cuccomat, ker az ő pipáját is:DDDD xD
    De később rendeződtek a dolgok:]
    Ennyit sose futottam ezért a ge.i ért: D
  • xy21
    magyar kender cup?:D Ehh?
    Amugy az elején levan írva hogy ami azon a lapon van annak a fele se igaz:D
  • felegyi
    Fajtákat, hm... nem kevés ideje vagyok a szakmában, de eddig csak magokról lehetett! Na jó nem teljesen, mert néhány fajta igen jellegzetes egzotikumokkal bír, de ha a cumo már a kezedben van, az Isten nem mondja hogy melyik fajtáé... bár mindegyik fajta más ízzel és hatással bír, de ezt sok év smokolás során lehet csak elsajátítani, mármint hogy smoke alapján eldöntsd...
  • Olcsóvér
    "/Dutch Passion/

Az első magyar Kender Cup győztese HTCC 2000 arany, HTCC 2001 bronz "

?!
    ilyenről még nem hallottam:DD:D::D
    ezt itt találtam
  • xy21
    Itt van a létező összes fajta gaz
  • simirizsa
    Abban esetleg tudsz valami helpet adni, hogy hogyan lehet a fajtákat megkülönböztetni ?:D
  • simirizsa
    Köszi de tények elé állitotam lecsipentös emberkét és mondta hogy igen tényleg lecsippentett belőle és sajnálja mondta hogy vissza kapom amit lecsippentet és még1x elnézést kér igy holnap megyek a mokiért :D
  • xy21
    vágom(Y)
  • felegyi
    Hát figyelj, veszel egy no-name cuccot, beletekersz 0.4-et kapod tőle ok... adok neked az én cuccomból pl. 0.1 vagy 0.2-t, úgy kiütne hogy másnap is éreznéd... ez fajtától függ, pl. a White Widow-tól olyanokat flashelsz hogy na, de egy Haze keveréktől úgy belazulsz hogy atombombával nem szednek ki az ülőhelyed alól! Akik ismernek tudják hogy nem hiába mondtam mindig a srácoknak hogy "Csak óvatosan szórjatok bele".
  • Hangman576
    ezt neked kell kikísérletezni, hogy mennyitől vagy jól. ha 0,2 vagy 0,25 jut egy főre, azt már meg szoktam érezni.
  • xy21
    az be is baszna^^ azért ennyire hülye nem vok ember...
    csak eddig sose tuttam hogy mennyi aza minimális hogy ne pazaroljak, de jól legyek...
  • petyke06
    :D