Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Minden jó, ha a vége jó! 😄 És mostmár túl vok a végén, sõt az újabbnak a végén is 😄
Amúgy általában itthon, de ha úgy alakul a helyzet, akkor szinte bárhol, és egyetértek, sokkal rosszabb, ha megpróbál az ember elbújni.
Volt olyan, hogy jointtal a kezembe mentem oda a rendõrhöz érdeklõdni, hogy hol van XY utca. (Persze azért amennyire lehetett eldugtam, és már nem egészen voltam magamnál😄 ráadásul azért volt az egész, mert jöttek felénk és beindult a para, úgy gondoltam inkább odamegyek én😄)
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
http://www.collegehumor.com/video:1907543
Acer Aspire one
amúgy ti írtatok már befújva szövegeket? 😊
ReaL MaDRid x siempre
Ha már itt tartunk kinek hol volt eddig a legjobb?<#eplus2>#eplus2><#circling>#circling>
Mi kerteshazak kertjebe szivunk altalaban vagy kint a teraszon panelba😊 Bar volt mar erdos meg vilagvege tema is , de olyanokkal kell osszeulni-allni akiket regen ismersz nekem jo tapasztalatom szerintem meg nemvolt abbol ha ismeretlenekkel szivtunk max 1-2.. bar ez a szerencsen is mulik szerintem
#7901 A Super High Me úgy lett volna jó, ha valaki olyan szív egy hónapig, aki elõtte nem, vagy csak nagyon keveset.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Thrash \'Till Death
a tesztek nagy fasságok, pl. psycho test, nem tudom hogy gondolták..szánalmas
Na meg egy összetettebb memóriateszt és egy idegrendszer (pl. reflexek..)
vizsgálat odabaszott volna, így max. lehet örülni, hogy nemkicsit
megnõtt a srácok száma a "konstans jó közérzet" miatt
Aztán elkezdtek hárman egy kibaszott mobiltelefonon videókat nézni. 10 perces vidit, aminek a "csattanója" úgy 8:30-nál az volt, hogy az egyik haverjuk betépve milyen hülyén röhög. Addig meg álltak kis körben, lehajtott fejjel, egy 2x2.5 cm-s képernyõt bambulva.
Na pl velük nem volt kedvem többször találkozni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Turn Me On Dead Man
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sztem a kélet egyszerû, ismeretlen társaságban kevésbé tudsz felszabadúlni, szal te nem kattansz be velük 😄
Turn Me On Dead Man
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
tehát lehet nem foglalkoznak drogtesztel(1)
vagy lehet h direkt a suli kérésére megnézetik,mert vágja a tanári kar h mivel "rombolom magam"(2)
óóder lehet csak paranoiás vagyok a hülye spanok miatt,kik szerint a sok drog miatt a szervezetembe, elásnak végleg(meg hasonlók)3.
szavazatokat várok,megilyesmik😄
písz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz