Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Móka kell!!!!!!! Kattogás van <#szomoru1><#wilting><#falbav><#fejvakaras><#conf>
"kellett"
gfreak
'grats <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

jó az! 😛😊

sambauer
basszus ma tekertem éltem elsõ legjobb cigijét.. vagy fél órán keresztül szívni kellett XD

Turn Me On Dead Man

gfreak
õk még nagyon fiatalok, ez lesz az elsõ termésük...a régi (aki szerencsétlen tragikusan elhalálozott, miután haver exének a macskája lazán leverte a nyolcadikról..egy perc néma csend..kösz)hozogatott már, õ egy másfél éves növény volt, és lámpa meg speckó szerek nélkül hozott egy tizenötöt...nem vágtuk hanem kötöztük cérnával, szépen megbokrosodott, gyönyörû növényke volt, valamilyen fasza lefóliázott magból <#ravasz1>

Daffit
Ezzel csak az a gond, hogy haza kellett költöznöm anyámékhoz. Egy magot beraktam anyám egyik virágja mellé és elkezdett nõni. Rejtegettem, hogy ne vegyék észre, végül a szél törte ketté.

Egyébként nekem is az lesz a célom, hogy magamnak neveljek egy kis növénykét. 2-3 tõ bõven elégnek kell lennie.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Most hoztak nekem hollandiából Silver Haze-t. Über brutál volt. Nagyon kemény cucc, fõleg ha el vagy szokva a minõségtõl.<#wink><#finom>
fook
kb mennyit hoz egy növény ?😄

gfreak
azadurva <#ravasz1>...én is kevesebb kaját veszek amióta döntenem kellett...nutella vagy kera <#rvasz1>

Daffit szerintem fogj pár magot, egy cserepet meg földet, aztán uccu neki, termeszd magad <#nyes> haver két növénykével teljesen jól elvan, most szüretelünk augusztusban megint, ketten elvagyunk abból, árulni úgysem árulunk..

Daffit
Ha ott vagyok a vételnél, akkor tutira nem veszem meg és le is cseszem a srácot, hogy ilyet akar nekem eladni.
Haverom vette és szegény hallgathatta egész este, ahogyan kritizálom azt a gyomot...

Egyébként ahol lakom egyszerûen NEM lehet jót szerezni. Ezért vagyok kiakadva. 2k-t 0,5ért nem szívesen adok ki. Bp-re meg nem utazok minden héten, máshonnan meg nem tudok szerezni.

Mindegy, mert most egy idõre abba kell hagynom. Sajnos a gazdasági válság nagyon rosszul érintett és már odáig fajult, hogy a füvezésen is spórolnom kell.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

solo
Pontosan:]
Csak multkor már fáradt voltam, és már sietni KELLETT xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Én visszamennék lecsapkodni a gyereket aki ilyen szart ad:C

Multkor is volt egy, hogy a gyerek bepróbálkozott, kövinek hivtam telón, mondom mi volt ez a semmi kis szar, máris több volt a kövi pakk ban^^

off/Csak én érzek zöldike szagot, mikor belépekk a topikba, vagy ez csak a bill mögött rejlõ kis pakk hatása? xDDDDDDDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Skynet723
ez így illik 😊

Nem kötözködni vagy beszólni akarok, de az ilyen sz*rt minek veszitek meg?
Nekem elsõ dolgom mindig, hogy kibontom és ha nem tetszik a mennyisége vagy az illata(minõsége) akkor vissza is adom és intézek máshonnan.

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Hát Daffit, lehet hogy neked már keményebb kell. 😊
Daffit
Életem legszarabb spangliját szívtam el tegnap. Szereztünk 2k-ért ,05-öt, de szerintem csak 0,4 volt. Illata mint a vadkendernek, hatása, mint a levegõnek. Haver állítólag betépett, de nekem semmi...

gfreak

sambauer

Turn Me On Dead Man

FlyHigh
Az biztos, hogy keverni a legjobb, gondoltam arra, hogy betankolok csokiból és megvárom még lesz fasza zözi is mellé. <#finom><#vigyor>

Thrash \'Till Death

gfreak
hoooogyneee <#ravasz1>...haver mikor olaszban volt idegenvezetõ, hozott haza marokkói arcoktól egy kis táblácskával...szépen beosztottuk...az volt a legjobb hogy a legretkebb kintit is jól felhúzhattuk vele <#nyes>

MR ME
kb ja

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Google segített, hasis..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

N1ggA

Spread De Love!

sz4bolcs
Nekem elég szomorú gyerekkorom volt, de mi az a csoki?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

FlyHigh
jaja, csak elég ritka mikor mindkettõt tudok egyszerre.

Thrash \'Till Death

prezi
2-3 nap

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

max 2 hétig gondoltam.vagy mennyi idõ kell h veszítsen a tartalmából?

próbáld zözivel és szétcsap 😊

N1ggA
egyszer jutottam hozzá, akkor nem jött be különösebben. Csak egy kis szaros kocka volt, nem az a gyönyörû.

Spread De Love!

MR ME
ja, fõleg a milkát

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
Ti szeretitek a csokit?

Thrash \'Till Death

MR ME
attól függ meddig tárolod

hali!spuri szobahõmérsékleten fénytõl elzárva mennyit veszít a hatóanyagtartalmából ?

fook
:]

solo
Nemhiszem, gondolom kertbe-környéken talált egy kis vedkendert:]

fook
nem a marihuanara gondolsz ?😄😄

solo
Vadkendernek? Fosás,hányinger,fejfájás ...De semmi lényegi😄

Hello! A vadkendernek van valami hatása? ha igen akkor mekkorának kell lennie a növénynek?
fook
jobb lesz 😊 sajnos már én is átmentem ilyenen 😞

Köszi mindenkinek, jól esik. Ez a sz*r érzés meg majd csak jobb lesz egyszer😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

gfreak
részvétem :S :S

fook
<#szomoru1><#rinya><#sir><#shakehead>

solo
:S részvétem.

nagyon közeli rokon. köszönöm

hunbasser
uhh,jazzre milyen fullos...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
részvétem.

ReaL MaDRid x siempre

fook
részvétem 😞 közeli rokon/barát ?😞

"A halál része az emberéletnek. Ez vezet minket. Ez formál. Ez õrjít meg...."

És két napja szívom egyfolytában ezt a k***a zöldet és annyit érek el vele, hogy nem remegek. Már különbség sincs közte meg a sima cigi között...