Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kosz a tippet!
Menni fog ez!
gfreak
Barrington Levy/Culture - reggae
Beenie Man/Lutan Fyah/Buju Banton - dancehall/reggae-dancehall
MOP/NKS/Idõ Urai/AKPH/Das EFX - hiphop

Thievery Corporation - easy listening/dub/chill

Racism is a weapon of mass destruction!

Daffit
Ezeket nem is ismerem, pláne a stílusokat <#wow3>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

solo
MIabaj?:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gfreak
Barrington Levy & Beenie Man - Under Mi Sensi
Culture - Jah Rastafari/Legalisation
Lutan Fyah - Poverty still deh deh
Buju Banton - Tribal War
MOP feat. BR - Ante Up
Das EFX - Diggy Das
NKS/Idõ Urai - Mija fontoss
AKPH - Hogy üssön

és még soksoksoksok más 😄

tehát fõleg reggae/dancehall/hibbidyhop szól (persze szinte mindig csak ez a stílus szól)

néha egy kis jazzre, vagy mondjuk thievery-re 😄DD

Ez a rohadt élet...

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

solo
punnany massif - telik
the stunned guys - raise cain

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hunbasser
nks-re,kezdetre... 😄

ReaL MaDRid x siempre

magyarázat*...meg nem "a" hnem "az" izzók helyett, na mind1 ma ugylátszik kicsit paraszt vagyok😄
amugy énis kb 3éve, mondjuk életem elsõ jóját kb 5 éve fujtam meg.
Meg ocb (roll) az alap (na ja, hát ismersz 😉 ), ha meg nem akkor fekete smokin szintén roll, csak azon meg kicsit csuszkálnak az ujjaim meg sokszor ráncigálni kell a dobozbol, azért nem szeretem. (full nem kényességböl, de idegesít mind a2😄:S).
Amugy egyfõs tubára tudom ajánlani a husszu Swan(kék, amugy nemvágom más szinben létezik-e) papírt, elég széles, szép rakétát lehet vele inditani.
Amúúúúúúúúgy: slickes zenék? kinél mire lobban a dzsó, karcol a jó, olvad a hó, indul a show?😊
metszeni nemis muszáj,elég komplikált, és van egyszerûbb mód is: lekötözés. az a lényege, h ha már kicsit megerõsödött, meg ugye leveles a hajtás, akkor finoman, egy puhább fonallal ugy kötsd meg/le, h a fény a levelek tövét érje, ahonnan rövid idõn belül megindul mégegy hajtás, aztán igy tovább és tovább, a végén meg lesz egy szép karácsonyfád, csak a izzók helyett izmos bibcsók fognak világitani a hajtásvégeken.😊 Azért kérdezz még körbe meg nézz utána, mer ez egy kicsit felszines magyarázás volt, de sok sikert a csajokhoz😉
Kecskeméten változó minõségû, változó áron, változó mennyiség. Tehát én vettem 2000-ért korrekt pakkot, jó anyaggal, de vettem 2500-ért gyengét, megvettem 1500-ért kb 0.3-at. Szóval nem mindegy kihez mész.
Daffit
Itt a környékemen mindenki spurit nyom, amivel én nem élek. Ha füvet akarok szerezni, akkor 2000 ért kapok 0,5 max 0,6-ot, a minõsége közepes/gyenge. Lehet, hogy Miskolcon és környékén jobbat tudnék szerezni, de ritkán járok arra és ott nem ismerek senkit...

BP-n tudok egyedül beszerezni.... (mármint normálisat)

Egyébként a kis növénykém szára eltört. Kitettem az erkélyre és a viharos szelek eltörték, pedig próbáltam védeni. Sajnos belehalt a stresszbe. Szeretett barátomat gyászolom <#rinya>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Sziasztok!
Bokrositani szeretnem a novenyt (allitolag nem lesz tul magas, viszont szelesebb lesz), de nem tudom hogy kell metszeni<#lama>. Jol jonne egy-ket tanacs.
Kosz
csúnyát?😄 pl?😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Daffit ne már... Nem jó embereket ismersz akkor😄 Nehogymár borsodban nem tudsz jófélét szerezni...

Daffit
Én is tanulok...😞

(Bár nekem nem is lenne mit szívni. A környékemen nagyon szart lehet csak szerezni és drágán, így mindig messzire kell utaznom, de legutolsó alkalommal nem jött össze semmi, így a vizsgák végén nem lesz semmi ünneplés...)

solo
Fu, most majdnem mondtam egy nagyon csúnyát :CC

Hát itt mindenki tanul?XD Én épp kész vagyok😄

gfreak
pilledés volt, meg soksok meló 😉

kedden spanom államvizsgázik, szóval feltankoltunk 😉 aztán vagy ünneplés, vagy siratás címszóval elfüstöljüka készleteket 😉

N1ggA
érettségim van holnap, illetve 16-án. 17-én kurva nagy házibuli ahol széjjelcsapom majd magam, a nyarat meg a fesztiváloknak köszönhetõen végigszívom. csak most van pangás, nemsokára kezdõdik az élet.

Spread De Love!

solo
Áhh, most tanulok, hogy ne bukjak meg..Majd hétvégén^^

Úgy lesz, hogy ha nem bukok meg akkor hétvége zöld, 16.a kedd meg seggrészegre ivás:]

hé emberek! kicsit nagy a chill out<#wilting>
nem akartok esetleg feléledni???<#conf>
solo
Bakker...Most is valahogy elkezdtem nevetni rajta, de majd szombat este: DDD

gfreak
ööö...kösz <#bee1> beütve sem volt rikácsolva visítás, de elment 😉

nekem bejött!!!!<#beka3>

ne pangjatok már!!
inkább lökök egy patent viccet: <#nevetes2>

A nyuszika sétál az erdõben és ráesik egy zongora. Felnéz, de nem lát semmit. Megy tovább és megint ráesik egy zongora. Felnéz, de még mindig nem lát semmit. Sétál tovább, mire újból ráesik egyzongora. Megint felnéz, mire meglátja a baglyot. Megkérdezi tõle:
-Bagoly bazd meg, te dobálsz zongoával?
Mire a bagoly:
-Én.
<#mf2>
befújva viccesebb, hidd el
attól függ, mi a kívánt hatás, ha fejfájás és fosás, akkor el lehet érni, ha vmi magasztosabb, akkor nem.<#beka3> (haverék próbálták) 😄
MR ME
jha fejfájást max

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szomszéd telken vadkender tenyészet van. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Mármint el lehet érni vele a kívánt hatást?
gfreak
mivel OCBbõl sodrom (na ja, hát nem ismersz? xD ) ezért azt a tippet is használom leggyakrabban amit adnak hozzá....ha meg nem tippes OCBt ahsználok vagy roll-t, akkor vagy cd borító, vagy egy puha flyer mondjuk

(és ne feledjétek a Bushdoctor-t!!! xD)

solo
Legjobb..ha úgytéped le, hogy bolyhosodjon a vége , akkor se kell leégetni, mert ha nagyobb csigát csinálsz nem megy a szádba a dohány.
Annyi a hátránya, hogy kicsit tördelni kell, de hát valamit valamiért😄

Daffit
Igen, az is 😄

solo
Kurvajó:]Már vagy 1 éve megvan telón😄

Olcsóvér

Acer Aspire one

solo
Cigisdoboz tetejét.

Olcsóvér

Acer Aspire one

N1ggA
BKV bérlet

Spread De Love!

Daffit
Ti milyen csigát szoktatok használni (kicsi, hosszú) és mibõl csináljátok?

Hollandiából van "hivatalos" csiga készletem, de túl rövid, így inkább mást használok. Legtöbbször máv jegyet 😄

hát ez most minusz, mert ma pont nem vok otthon😊

prezi
jaja... akkor mán jelleggel intézhetsz is valamit, mielõtt ránk szakad az ég -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

OCB, smoking...meg mikor mi van épp😄

gfreak
ja, kimaradt...milyen papírt használtok? xD

www.blackthinking.com

gfreak
lassan egymásra találtok xD

*hogy

Pontosan😄😄

de akkor jól sejtem, jogy te is?😄

Bandew
Ma nem parázok semmin, de régen nekem is voltak ilyen hülyeségeim, ha egyedül voltam. Azt is utáltam ha elment mellettem az utca embere. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

gfreak
nem gáz az hombre...minek kéne parázni a kékektõl? teljesen felesleges 😉 rengetegszer találkoztam (pl.:igazoltattak) már beütve kékekkel, soha nem volt semmi para...normálisan kell viselkedni 😉

prezi
Nocsak nocsak <#ravasz1>

prezi
a "kamillázás" tipikus borsodi szó 😄D

miskolc ?!

Nem hisszük hogy skizofrének vagyok😊 a pánikbetegség meg szerintem az elején mindenkiben benne volt nem? pl nálam ha cigizünk haverokkal az utcán vagy parkban aztán elmegy mellettünk 1 rendõrkocsi vagy csak meglátunk 1 rendõrkocsit azért bennem megállt az ideg aztán elkezdtem rajta kattogni.Az a gáz visszont mostanába hogy már ájdontgiveasít<#nevetes2>