13279
-
kids #9278 várjáááááá 3at lőttél és 26x haltál meg?:D:D
mert ilyen velem is elég gyakran előfordult anno. mongyuk codban. :D -
#9277 -
#9276 Purple Haze Buds ajánló fotókkal illusztrálva
-
simirizsa #9275 Majd ha párszor össze firkált fejjel guminővel meg kutyaszarral kelsz fel átgondolod :D -
#9274 Mondjuk én csak hétvégén cigizgetek, amúgy nem is dohányzom, de hétvégén mindig ájulásig nyomok mindent, én így szeretem. -
#9273 Szerintem piával keverve a legjobb. Annyi a lényeg, hogy cigivel kell kezdeni, aztán már mehet a 3 sörönként egy cigi. Szokott tőle lenni egy fejem. -
Candi #9272 No igen, ez is egy nagy előnye a ganjának az alkohollal szemben: más hatóanyagok sokkal kisebb spektrumát módosítja. -
#9271 nem para, ha nem valami durva cucc (mondjuk két cataflam egyszerre) akkor biztosan nem lehet baj belőle, máshol hat a két anyag -
kimister #9270 fájdalomcsillapító.. reggel volt bevéve.. olyan 3kor történne meg a rakétázás.. -
Narusco #9269 milyenre -
kimister #9268 nem tudjátok, hogy orvossára lehet-e szívni? -
D00M #9267 Aha, ugyanúgy apró darabokra daráljátok le vagy szedjétek szét. ízlés szerint fűszerezzétek, nem kell bele annyi mint egy rakétába. A lényeg, hogy pöfékeljetek nyugodtan, kicsit lassabban üt be de jobban:) -
#9266 a Wallt kell ilyenkor nézni srácok.. -
Narusco #9265 és ugyanúgy szétdarabolod..? és kevesebb kell mint amugy? -
#9264 Nekem a tv a monitorom. Egyedül nem szoktam szívni, inkább összeszedem a fejeket és egy cigi közben kitaláljuk, hogy merre tovább. -
D00M #9263 Mi úgy szoktuk, hogy úgy 3/4-ig megrakod dohánnyal, arra mehet a fűszer, és egy kevés dohány a tetejére, hogy ne pirítsa le a szén egyből a drágaságot:) -
#9262 TV nálam is csak a fényt szolgálja, alaphangon MUTE és a gépről szól a veretés 24/7 =D -
#9261 Értelemszerűen CS zek xDDDD
Multkor összehozztam 3-26 os statot xD -
Narusco #9260 hát... nekem a tvzésem annyi hogy ha sport van akkor azt nézem, de a hangot legszívesebben arról is levenném sokszor. már annyira nem nézek tv-t hogy ha egyedül vagyok és kajálnék, akkor is inkább telóról zene mint hogy bekapcsoljam.
na de ez eléggé off
vizipipából hogy kell mokkázni? -
#9259 Guitar Hero (igaz csak billentyűzettel.. de így is jó) -
kimister #9258 én LFS-t szoktam játszani.. kormánnyal :) egyszer mentem..az egyenesben, megláttam valamit, és elrántotam, és vissza.. :d mintha kikerultem volna.. (onnan tudom, mert frapsal elmentettem videóban, és visszanéztem később :D
-
#9257 :D:D -
Candi #9256 Ja, vagy épp bablevest melegítek, és azon elmélkedem, hogy a kajámban tuti van legalább egy olyan atom, amely 4 milliárd éve egy akkor "földközelben" tanyázó és éppen felrobbanó szupernóva külső rétegéből kilökődött, és a bolygónk tömegvonzása által befogott anyagtömegéből való. -
Candi #9255 Van. Én Hello Kittyzek olyankor :D -
#9254 hehe...régebben rákötöttem a gépemet filmezni...már arra sem használom, HD képes csodára meg minek szórjam ki a pénzem? elfekszem a fotelben, feldobom a lábaimat, tömök egy pipát aztán nézem a gépről a filmeket (vagy valami casual játékkal szórakozok)...
tényleg, van-e kedvenc pipázós játékotok? NBA, TonyHawk szokott pörögni, régebben még NFS, most meg egy parkour cuccal játszogatok (Free Running) -
Candi #9253 Én is be szoktam kapcsolni néha, megnézem hogy működik-e még. Ha egyszer majd nem, veszek egy másikat.
Trendi vagyok :D -
#9252 uhh...büntetés...nekem is itt figyel a tévé a szobában, néha bekapcsolom, megnézem ahogy összehoznak pár fasza kaját a főzőscsatin, aztán ennyi :D -
#9251 Szadista, tévéfüggő lakó/élettárs sem egy nagy élmény. Amikor úgy próbálja meg az ember kizárni az életéből a tévét, hogy az folyamatosan megy a szobában 24/7... -
#9250 lelki szemeim előtt megjelent a kép, háttal látok egy fotelt, bal karfánál megjelenik egy izzó cigi, eltűnik, felröppen az első füstpamacs, majd jobb karfánál megjelenik egy kéz távkapcsolóval, a tévé feléled a fotellal szemben, és felkiáltasz: BUTÍTS! :DDD
a rendszeres tévénézők márpediglen mazochisták :DDD -
#9249 Így jár aki tévét néz... -
#9248 Most nézem a tv-ben a híradót. 40 kg kábítószert találtak, azaz 40 kg VADKENDERT! Erre figyeltem fel, mi van?!? Ezek még azt sem tudják, mi a kender és a vadkender között a különbség... -
#9247 én legtöbbször egy kis rootsreggae-t vagy valami jazzes hiphopot öntök ilyenkor magamra ;) -
D00M #9246 Dubsteppet szoktatok hallgatni rakétázás közben? Nem régéen kaptam rá, nekem nagyon beadja:) -
#9245 nagyritkán, ha a szükség úgy hozza...szerencsére a család (mármint a krú) nagyrésze imád sétálni velem egyetemben, így inkább flaszterkoptatós csellengés, dzsezzenés meg pöffentés mindenfelé ;) -
#9244 Vezetni szoktatok lightosan betépve? -
#9243 szombaton ájulásig szívtam magam, nextnextnext cigarett.
Vasárnap meg plafont festettem itthon, egyedül csak akkor szokott másnap gáz lenni, ha iszom is rá. -
#9242 Alap:]
De most nincsen:( -
#9241 Bahia bolt, kenderes füstölő? -
#9240 Mert rajtamkívűl vannak még a házban páran xD De ha saját házam lesz le fogom szarni, mert én imádom már csak a szagát is:] -
#9239 Akkor mondom úgy, hogy seki se mondta volna az elmúlt majdnem 2 év során, hogy lassultam akármit is.:] Remélem így érthetőbb.:)