13279
  • kids
    várjáááááá 3at lőttél és 26x haltál meg?:D:D

mert ilyen velem is elég gyakran előfordult anno. mongyuk codban. :D
  • Depridol
  • Depridol
    Purple Haze Buds ajánló fotókkal illusztrálva
  • simirizsa
    Majd ha párszor össze firkált fejjel guminővel meg kutyaszarral kelsz fel átgondolod :D
  • FlyHigh
    Mondjuk én csak hétvégén cigizgetek, amúgy nem is dohányzom, de hétvégén mindig ájulásig nyomok mindent, én így szeretem.
  • FlyHigh
    Szerintem piával keverve a legjobb. Annyi a lényeg, hogy cigivel kell kezdeni, aztán már mehet a 3 sörönként egy cigi. Szokott tőle lenni egy fejem.
  • Candi
    No igen, ez is egy nagy előnye a ganjának az alkohollal szemben: más hatóanyagok sokkal kisebb spektrumát módosítja.
  • Lacee
    nem para, ha nem valami durva cucc (mondjuk két cataflam egyszerre) akkor biztosan nem lehet baj belőle, máshol hat a két anyag
  • kimister
    fájdalomcsillapító.. reggel volt bevéve.. olyan 3kor történne meg a rakétázás..
  • Narusco
    milyenre
  • kimister
    nem tudjátok, hogy orvossára lehet-e szívni?
  • D00M
    Aha, ugyanúgy apró darabokra daráljátok le vagy szedjétek szét. ízlés szerint fűszerezzétek, nem kell bele annyi mint egy rakétába. A lényeg, hogy pöfékeljetek nyugodtan, kicsit lassabban üt be de jobban:)
  • sambauer
    a Wallt kell ilyenkor nézni srácok..
  • Narusco
    és ugyanúgy szétdarabolod..? és kevesebb kell mint amugy?
  • FlyHigh
    Nekem a tv a monitorom. Egyedül nem szoktam szívni, inkább összeszedem a fejeket és egy cigi közben kitaláljuk, hogy merre tovább.
  • D00M
    Mi úgy szoktuk, hogy úgy 3/4-ig megrakod dohánnyal, arra mehet a fűszer, és egy kevés dohány a tetejére, hogy ne pirítsa le a szén egyből a drágaságot:)
  • prezi
    TV nálam is csak a fényt szolgálja, alaphangon MUTE és a gépről szól a veretés 24/7 =D
  • solo
    Értelemszerűen CS zek xDDDD
    Multkor összehozztam 3-26 os statot xD
  • Narusco
    hát... nekem a tvzésem annyi hogy ha sport van akkor azt nézem, de a hangot legszívesebben arról is levenném sokszor. már annyira nem nézek tv-t hogy ha egyedül vagyok és kajálnék, akkor is inkább telóról zene mint hogy bekapcsoljam.
    na de ez eléggé off

vizipipából hogy kell mokkázni?
  • Daffit
    Guitar Hero (igaz csak billentyűzettel.. de így is jó)
  • kimister
    én LFS-t szoktam játszani.. kormánnyal :) egyszer mentem..az egyenesben, megláttam valamit, és elrántotam, és vissza.. :d mintha kikerultem volna.. (onnan tudom, mert frapsal elmentettem videóban, és visszanéztem később :D
  • Lacee
    :D:D
  • Candi
    Ja, vagy épp bablevest melegítek, és azon elmélkedem, hogy a kajámban tuti van legalább egy olyan atom, amely 4 milliárd éve egy akkor "földközelben" tanyázó és éppen felrobbanó szupernóva külső rétegéből kilökődött, és a bolygónk tömegvonzása által befogott anyagtömegéből való.
  • Candi
    Van. Én Hello Kittyzek olyankor :D
  • gfreak
    hehe...régebben rákötöttem a gépemet filmezni...már arra sem használom, HD képes csodára meg minek szórjam ki a pénzem? elfekszem a fotelben, feldobom a lábaimat, tömök egy pipát aztán nézem a gépről a filmeket (vagy valami casual játékkal szórakozok)...

tényleg, van-e kedvenc pipázós játékotok? NBA, TonyHawk szokott pörögni, régebben még NFS, most meg egy parkour cuccal játszogatok (Free Running)
  • Candi
    Én is be szoktam kapcsolni néha, megnézem hogy működik-e még. Ha egyszer majd nem, veszek egy másikat.
    Trendi vagyok :D
  • gfreak
    uhh...büntetés...nekem is itt figyel a tévé a szobában, néha bekapcsolom, megnézem ahogy összehoznak pár fasza kaját a főzőscsatin, aztán ennyi :D
  • dronkZero
    Szadista, tévéfüggő lakó/élettárs sem egy nagy élmény. Amikor úgy próbálja meg az ember kizárni az életéből a tévét, hogy az folyamatosan megy a szobában 24/7...
  • gfreak
    lelki szemeim előtt megjelent a kép, háttal látok egy fotelt, bal karfánál megjelenik egy izzó cigi, eltűnik, felröppen az első füstpamacs, majd jobb karfánál megjelenik egy kéz távkapcsolóval, a tévé feléled a fotellal szemben, és felkiáltasz: BUTÍTS! :DDD

a rendszeres tévénézők márpediglen mazochisták :DDD
  • dronkZero
    Így jár aki tévét néz...
  • Daffit
    Most nézem a tv-ben a híradót. 40 kg kábítószert találtak, azaz 40 kg VADKENDERT! Erre figyeltem fel, mi van?!? Ezek még azt sem tudják, mi a kender és a vadkender között a különbség...
  • gfreak
    én legtöbbször egy kis rootsreggae-t vagy valami jazzes hiphopot öntök ilyenkor magamra ;)
  • D00M
    Dubsteppet szoktatok hallgatni rakétázás közben? Nem régéen kaptam rá, nekem nagyon beadja:)
  • gfreak
    nagyritkán, ha a szükség úgy hozza...szerencsére a család (mármint a krú) nagyrésze imád sétálni velem egyetemben, így inkább flaszterkoptatós csellengés, dzsezzenés meg pöffentés mindenfelé ;)
  • FlyHigh
    Vezetni szoktatok lightosan betépve?
  • FlyHigh
    szombaton ájulásig szívtam magam, nextnextnext cigarett.
    Vasárnap meg plafont festettem itthon, egyedül csak akkor szokott másnap gáz lenni, ha iszom is rá.
  • solo
    Alap:]
    De most nincsen:(
  • dronkZero
    Bahia bolt, kenderes füstölő?
  • solo
    Mert rajtamkívűl vannak még a házban páran xD De ha saját házam lesz le fogom szarni, mert én imádom már csak a szagát is:]
  • solo
    Akkor mondom úgy, hogy seki se mondta volna az elmúlt majdnem 2 év során, hogy lassultam akármit is.:] Remélem így érthetőbb.:)