Magyar animációs csapat is dolgozott a Terminator 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mikor a film elején már pofáznak a színészek és magyarul ott bömböl a narrátor hangja, hogy
SZINKRONRENDEZÕ REHOROVSZKI BÉLA
VÁGÓ NYERS MÁRIA
stb
Lazán kiherélném az ilyen vágót...
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
nekem nem a hang számit csak, hanem az orgánum, a kiejtés, a kiabálás, a szuszogás, a hümmögés, az elégedett sóhaj
a kommunikációnak csak egy nagyon kis része a közlés maga, jóval többet számit az érzelmi telítettség - és hadd élvezhessem a magyar filmeket magyarul, az angol filmeket angolul
mert az az igazi
egyébként szándékosan nem mondtam ma is élõ magyar színészóriások nevét! 😊
Páran említettétek hogy szívesebben nézitek eredeti nyelven a filmeket, ez velem is így van (csak angol ofkorsz). Életem legnagyobb szinkron csalódása után döntöttem úgy, ha módomban áll csak eredetiben hallgatom. Mikor megnéztem a Gladiátort magyarul, valahogy hiányérzetem volt. Megnéztem angolul és rájöttem milyen sokat veszítettem a film értékébõl a gyér magyar szinkron miatt. (Más kérdés hogy kinek mi tetszik, nekem nagyon bejött.) Nem is a HANGOK megválasztásával volt a gond, hiszen profi színészek kölcsönzik a hangjukat a szereplõknek, hanem az érzelemvilág gazdagságának szinte teljes hiánya.
A T2-ben nagyon király magyarhangja volt Arnie-nak, de egy T3 esetében nem biztos hogy meg merem már kockáztatni a megtekintést szinkronnal.
Star Wars-t nem szeretem, nem tudok nyilatkozni. Sosem hallottam angolul.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
remélem a t3-mal is így lesz, mert nem elég az egy filmnek, hogy van benne egy iszonyatosan csinos bombázó. 😊
meg a másik pozitívum ebben a filmben, hogy nem erõltetik agyon a feka vonalat. 😊
1: szinkront kevés országban csinálnak. Sajnos mi köztük vagyunk.
2: a szinkron olyan hihetetlen szarul szokott sikerülni, hogy ha csak lehet, inkább az eredeti nyelven nézek meg minden filmet, mert úgy nem marad le minden második hang és poén... 😞
"Bla blabla «belso idezet» bla bla bla".
Nomen est omen...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/