Gladiátor harcot vívó programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Ez persze nem az orosz programozó tudásának lebecsülése akar lenni.
Mit gondolsz, miért húzott el innen (és most finoman fogalmaztam) Bíró, Teller, Szent-Györgyi? Azért, mert ahová mentek ott n nagyságrenddel több pénz jutott - és jut ma is - fejlesztésre, kísérletezésre. Kötve hiszem, hogy Neumann a mi kis hazánkban ki tudta volna fejleszteni a számítógépet, ha egyáltalán hagyták volna. Gondolkozz csak el Irinyi sorsán is: teljesen elszegényedve, elhagyatva, elfeledve halt meg.
Hasonló, bár talán nem ennyire kegyetlen sors vár azokra is, akik nem lépenek le innen idõben.
Ebben az országban az értelmiségit jó egy évszázada nem becsülik meg. Ezt persze leírtam az Andy Grove-ot méltató cikkhez is, de kötözve hiszem, hogy bármi is változna az elkövetkezõ 40-50 évben.
Még mielõtt megbélyegezne valaki, hogy pesszimista vagyok, ki kell hogy ábrándítsam: mosolyogva (de álmosan) megyek reggel dolgozni

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De elõbb támogatni kellene a magyar felylesztést GÕZERÕVEL, nem pedig a focit, meg hasonlókat.
Mi feltaláljuk, japánok legyártyák, aztán az USA megveszi. Na ki jár a legjobban?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17