Sega Dreamcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
hol? 😛

Oldern the 1st
Torrent, gondolom. De ne rontsd az emlékét: VEDD MEG!!!!

Iceman MC
csá!

ha tudja valaki honnan lehet dc-játékokat leszedni lécci mondja meg kössz

http://www.myspace.com/icemanmckillah

duc
Ja, élek, de minek 😊 Sok a meló kevés az idõ stb... Ritkán járok netcaféba, otthon még nincs net. Nade majd... Jó DC-zést!
cloud.strife
Freeee!!
Híjjá föl nyugodtan!! 😊)

www.digimomentsvideography.com

Oldern the 1st
Wáááh Duc mester, te még élsz? 😄

Régen láttalak erreflé ^^

duc
Szasztok, látom él a topic! Elköltöztem az ország másik végébe, és én állat nem hoztam magammal a DC-t... hiányzik csöppet. Free gratulálok, én még elõtte vagyok 😊
Koszi😊)

Triathlon for life

cloud.strife
Ok!!

Gratulálok 2 családos apuka!! 😊))

Banyapapa
Yipp, akkor gratula

Szuper,bar most par napig pihenek,mert hetfon szuletett a lanyom😊 Most a fiammal egyedul vagyok(2.5 eves),es nem enged gep kozelbe😊

Triathlon for life

cloud.strife
Toljad ezerrel!!! 😊)

Okés minden? 😊

Hi Mindenkinek!
Még új vagyok a fórumon, de gondolom ezt észrevettétek. Láttam, hogy sokat beszéltetek a Shenmue-ról, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem/kérésem: Nem tudnátok valahogy eljutattni hozzám a Shenmue 2-t (Dreamcastre)?
Ugyanis nekem még 1 évvel ezelõtt egy srác megszerezte az elsõ 2 CD-t, aztán mondta, hogy majd a másik kettõt is hozzá. Nem hozta, eltûnt, még telefonon sem tudtam elérni. Aztán kerestem a játékot a boltokban, de hiába, mert csak az Xbox verziót láttam 1-2 helyen. A DC-met pedig nem akarom lecserélni csak egy játék miatt. Ha valaki tudna segíteni, akkor a "[email protected]"-ra írjon.

Elõre is köszönöm.
Nekem az is eleg ha ugyanezt a grafikat es stilust hozzak.

Triathlon for life

Oldern the 1st
Kell bizony. 😊

Én nagyon bízom abban, hogy képesek lesznek tartani a színvonalat. Elvégre japán fejlesztõk, ha õk képtelen rá, akkor mindenki az. A Blizzardnak meg csak nem adhatják a jogokat 😉)))

Vegre elkezdtem ujra😊 Ahhoz kepest hogy 5 eves jatek,meg mindig nagyon jol nez ki,es a hangulat persze a regi. Kell az a 3. resz.

Triathlon for life

http://ryu-ga-gotoku.com/basic/index.html

Triathlon for life

Hat csak a hivatalos oldalon fut egy flash,de eleg jol kiveheto😊

Triathlon for life

aabyssx
Hol van video?

www.youtube.com/aabyssx

Szerintem ennek a jateknak semmi koze a Shenmue-hoz. Ez egy shenmue szeru jatek lesz,de teljesen mas vilagban. Ettol persze jo lehet,mert a video igen hangulatos.

Triathlon for life

Oldern the 1st
Tudtommal teljesen Ryo köré épült (Vagyis Ryo és Lan di köré) , de azt sem árt tudni, hogy az elsõ öt fejezet már kész. Shenmue Chapter 1: Yokusaka, akkor a Chapter 2 egy kiegészítés, ami mangaként jelent meg, és a hajóútról szol Japán és Hong Kong között, majd három másik fejezet, ami a Shenmue II különbözõ helyszínein történõ eseményeket dolgozza fel. Tehát 5-nél járunk.

Seth
Régebben olvastam, hogy 16 részre elegendõ storyt írtak már össze a játék köré, nem feltétlenül Ryo történetét elmesélve

PSN ID.: Beegabor

cloud.strife
Én is!!

Nagyon bízom abban, hogy nem megy a süllyesztõbe a Shenmue befejezése (elkezdése?😊.

Oldern the 1st
Én reménykedem, bármi is legyen.

aabyssx
Az a gond, a szegával, hogy ha nem az AM2 (illetve ami maradt belõlük) vagy a Yu Suzuki stúdiója csinálja valami brutális anyagi támogatással, akkor megy a levesbe, mer' a szega már szegát intett a minõségnek régen.

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
És ha sikeres lenne, megalapozná a negyedik részt, mely visszatérhetne Ryo Hazuki történetére.

Oldern the 1st
Igen, megtudnánk, hogy is történt a Lan-di apjával történõ affér...

aabyssx
RYO apja kalandjai?
De jó lenne...

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Heaven, de nagyon elfogult ^^

Oldern the 1st
576 Online: Project J = Shenmue III ???

Adná az ég , hogy igaz legyen.

(ez kissé off, mert ps2, de a Shenmue név sorsa azt hiszem a legtöbb dc tulajt érdekli)

CrucifX
cloud.strife
Friss válasz priviben. 😊

cloud.strife
Válasz Priviben! 😊

Irtam privatban,de semmi valasz. Most el az ajanlatotok vagy nem?

Triathlon for life

Halika segítségeteket kérném... Az a hejzet hogy rég használt dc-met nemrég elõvéve tapasztaltam, hogy a játékok nagyon szaggatnak rajta van olyan játék, ami már el sem indul... Az olvasófejet megtisztítottam... szerintetek mi lehet vele a gond, segítsetek léccives<#help>
Ugy latszik van erdeklodes, akkor en is felrakom az en kettomet... 😊 Shenmue I 4500ert, Shenmue II 11ert, mindketto uj allapotban, a papirtokja a kettesnek nincs meg, az egyesnek az is megvan, GD-k, mint a tukor, olyan karcmentesek.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

cloud.strife
Nah ez már reálisabb ár érte. 😊

cloud.strife
Hy!

Gondoltam, hogy haraptok rá!! 😊))

A Shenmue 2 OVP-s, origi állapotú, az 1 meg sajna gyári tok nélkül van meg. A lemezek természetesen eredetiek, karcmentesek. Én egy négyes cd tokba raktam, gyári borítót meg nyomattam hozzá. 😊

A ket reszert 20k?

Triathlon for life

CrucifX
Oho, Shenmue 2 9k, milyen allapotban van? 😊

cloud.strife
Hy All!!!

Ki mennyit adna egy eredeti Shenmue 1 ill. 2-ért? 😊)

Mer eladnám õket. 😉

Ryo san
Srácok keresek dreamcastra játékokat,(írott)játékokat cserére.A csere lehet xbox játékra is.De van sok sega is.Ha érdekel a dolog mailban tudok listát küldeni a nekem meglévõkrõl.Vagy keres msn-en a [email protected] címen.

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Anubys
Nem nyúzzuk a chancast-ot, mert van Dreamcast-ünk... :p

Leírásokat pedig továbbra is a www.gamefaqs.com-on találsz.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sziasztok! <#smile>

Nagyon jó ez a chankast emulator<#taps>
Tudtok esetleg weboldalt ahonnan letõlthetõ a shenmue 1-2 végigjátszása ?<#alien2>

Nyúzzátok ezt a chankast emulatort hosz erre van!<#wilting><#guluszem1><#csodalk><#worship>

sziasztok <#smile>

Banyapapa
Télleg nincs load abban😛
De van "help" a chankast mappában,azt kukk.
Sima cd lemezröl nem indul el, daemoon cucc kell,abba bele a játék ISO-ját ugy régebben ment.

Oldern the 1st
hmmm.... ez akkor érdekes ^^ esetleg Insert disc opció nem volt? 😄

Az a baj, hogy én egy fajta dc emulátort próbáltam, de ott mûködött....-_- (lehet hogy nem a chankast volt az... -_-

Biztos én vagyok béne, de sehol sem találtam load opciót😞
Oldern the 1st
Kell hogy legyen egy load opció, nos ott kell kiválasztanod a játék iso-ját, esetleg a meghajtót, amiben a lemez van- ha nem mûködik, akkor még kell szerezned cd rom vagy image plugint hozzá.

Kösz. Ezt töltöttem le: Chankast alpha 0.25
Kicsomagoltam, de nem tudom, hogy hogyan lehet játékot elindítani
CrucifX
Chankast

http://www.chanka.org/