Sega Dreamcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
laser calibration trick
azért utána jártam hogy kell állítani a fejen... hátha segít vkinek....
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Sega Rally Championship 2 : manual van, törött lemeztartó pöckök
dreamkey : hibátlan...
csere érdekel .PÜ
!!! nekem nem olvassa a resident evil-t :S !!!!
residetn Evil Code Veronica, Sega Rally Championship 2,
nekem a verát nem olvassa :S
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Két DC volt egymásra applikálva,és vízhûtés volt bele szerelve.<#gonosz1>#gonosz1>
Pár évvel ezelõt valamelyik játékkiállításon volt kirakva a gép.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
nekem mostanság az járt a fejemben, hogy az eredeti architektúrát kéne egy kis rammal megspékelni, a bios-t visszafejteni és újra írni, a gr-romot dvd-romra cserélni(blu-ray lenne az igazi, de hát a proci nem gyõzné kódolni a hdvideot) még hozzá rakni egy winchestert. És így egy amolyan házi Dreamcast 2t lehetne csinálni...
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Letöltöttem netröl egy Sega Dreamcast játékot és ki írtam CD-re de nem viszi a dreamcast.Mi lehet a probléma?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Vagy van olyan server ami még mûxik? <#confused>#confused>
Lenne egy s-video + 2rca kábelem amit cserélnék 3rca-s AV kábelre. érdekel vkit?
Én már egy hete mondtam,hogy Alcohol a lelke,de Te nem mondtad hogy a Diskjuglerrel görcsölsz....
Bakker!<#wow3>#wow3><#beka3>#beka3><#szomoru1>#szomoru1>
az iso mindig nagyobb mint a kiírt adat
fotográfik kolomp edisön :D
vagy itt
itt van pl...
Re-volt DC 😄
ZOMBI REVENGE 😄😄