<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
German Truck Simulator - #41971 törölhetõ, a kedves delikvens pedig bannolható.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fpocok
Visszatért az a barom. Töröljétek ezt pls

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gerypapa 95
ETS topikba légyszives nézzetek már szét 😉 köszi

wollnerd
Szeretném megtisztítani egy kicsit az OMSI topikot. 😊
#8268-72 számú HSZ-ek.
Köszönöm.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
tomi99999999 nevû usert kérem 1 percen belül bannolni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

j0nNyKa
Csak egy beszólás volt, egyelõre nyugszik, direkt hergelni meg nem akarom. Pont elég volt a tegnapi.
Én annak örülök, ha eltûnik szépen magától, és nem kell vele foglalkozni se nekem, se nektek, modiknak.
Bár ahogy látom, (talán gumiszoba alapján?) már rátaláltál te is 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Efreet
Jelezd is, a büntetés elkerüléséért azonnali kizárás a jutalom - kellene link a bizonyítékra, mert a Star Wars topicban én most ránézésre nem találtam.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

j0nNyKa
Csak jelzem, hogy a tegnapi False nevû tag Flaetiru felhasználónévvel visszatért, és úgy látom, folytatni akarja, amit tegnap elkezdett. Érdemes rá odafigyelni.

Köszönöm a segítséget! 😊

Efreet
Sajnos a fórummotor néha nehezen viseli, ha felváltva vannak a postban képek és szövegek, és akkor összezavarodik, és eltûnik az egész. Érdemes elõször a szöveget leírni, és utána ömleszteni a képeket (én is átrendeztem a te postodat), akkor nem lesz probléma.
Nem tudom miért csinálja, de szerencsére javítható, nem veszett el semmi belõle.

valaki nézze már meg, miért nem jeleníti meg a postom ez a topik. Valami túl sok benne, ha jól sejtem, esetleg képméret/linkszám?

OMG!
Hogy lehet valaki ennyire primitív?
Szánalom a figura!

immovable
Megelõztél. 😊
immovable
IDE tedd be. Am itt olvashatod mi írt a modoknak is. 😊
Dzsini
IP ban nincs (értelmetlen is lenne), és a privát üzenetekkel a moderátorok sem tudnak mit kezdeni, mert nem látnak bele mások postaládájába (tehát nem bizonyítható, hogy tényleg õ írta neked). Ha zavar, tiltsd le - ennyit lehet tenni. Esetleg ellátogathatsz egy vidám topicba egy jót nevetni rajta, és másokon is, akiknek nehezen megy a fórumozás alapelveinek felfogása 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
Kaptam is tõle egy levelet, amiben megköszöni szépen, hogy bannoltattam. Nem tudom, létezik-e itt a fórumon ip, vagy egyéb ban, de megfontolandó.
A levél (kell hozzá gyomor, aki nem rég kajált, szerintem ne erõltesse):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tárgy: Üzenet egy egy ittragadt kommunista/fasiszta besúgó köcsögnek!
Hogy basznád meg a tetves ribanc cigány kurva anyádat a ravatalon,te gerinctelen besúgó féreg.Egyedül kevés vagy, izomban és észben egyaránt.nem kell félned, az al accaimal nem megyek oda húzni azt a zsebpiszok méretû agyadat,több eszem van annál,de ha lejárt a tiltás, megbaszlak téged meg a tetves kurva anyádat a ravatalon a nõdnek,gyerekednek ha van egyáltalán, a szemed láttára fogom elvágni a torkát és kizsigerleni õket majd megfürdetlek téged a vérükben.Mert meg tudlak találni ha akarlak, és tönkre is tudlak tenni, és a spicliket különösen nem bírom.Szóval te fasszopó,ezért szenvedni fogsz.Nem kell a nyomorék kis védekezõ válaszod, úgy sem veszel komolyan, ahogy én se téged,de majd hamarosan meglepõdsz, ha az adataiddal és pár fotóval küldöm a köv levelemet.See you soon!Jah te ezt nem érted,mert még ezt az egyszerû magyart is alig beszéled fasszopó spiclikém.Hamarosan találkozunk.

j0nNyKa
Köszöntem!

Fpocok
<#worship>

Efreet
Elment kapálni.

j0nNyKa
Sziasztok!

Star Wars: The Old Republic (MMORPG) topicról van szó (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114)

Megjelent a False felhasználónevû tag ma, és folyamatosan buzizza / faszozza / stb.-zi a usereket, meg úgy egyáltalán, buta. Kapott ma már 3 büntipontot, javaslom a bant, mert igencsak szét****a a topicot. Ha jól sejtem, nem csak ezt a topicot.

<#worship>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
<#worship>
[NST]Cifu
Mindkettõ megtörtént.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

tommygear
hello
ezt a képet légyszi tegyétek már be bannernak ide
köszi
Hali modik!
Rage topikba kérném szépen ezt az OFF/WAREZ linket berakni ha lehetséges.Köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Rendben,úgy lesz!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Efreet
Ettõl függetlenül azért jelezd a problémát, köszi.

Maximus4
Köszönöm!
Sajna már kitöröltem az email-t😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Efreet
Beállítottalak, sorry, hogy problémás az emailcím, jelezd kérlek a muszaki kukac mediacenter pont hu címre a visszaküldött hibaüzenet másolatával.

Maximus4
Tiszteletem!

Írtam a [email protected],de(ismét) mail delivery-t kaptam vissza.

Szeretnék jelentkezni a Driver:San Fransisco topik házigazdájának.

A támogató hozzászólások:

Köszönöm!

Remek hirem van, nem kell vegignezned. Ha valaki megis kotelezne ra, kerlek jelezd nekunk, es mi megfenyitjuk az illetot!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Dzsini
Üdv az SG-n, új vagy erre? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Korábban meg mindig az volt a baj, hogy évek óta nem fejlõdik a fórummotor.

Ha meg fejlesztenek rajta, akkor az a baj.

Nehéz megfelelni az igényeknek a mai világban. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fpocok
Az egy film részlet. Tudod, a film nem valóság.

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mást nem zavar , de a Battlefied3 bannerban konkrétan agyonvernek 1 nõt + 1 gyereket ? Értem én , hogy poénos banner , de nem lehetne azt a jelenetet kivenni belõle , hogy nem kelljen minden egyes alkalommal végignéznem ?

Laza
Semmi értelme, majd meglátod ... csak egy újabb dolog, amin az egyébként is civakodó SG felhasználók téphetik egymás haját 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Bizom benne hogy igazad lesz, így nem zavar hogy átírtam az értéket a beállitásoknál. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Legyél türelemmel, ki fog ez szerintem alakulni használható, és hasznos (ha már ez a gombok neve) rendszerré - sokan majd beleunnak a mínusz gomb nyomogatásába, és tényleg lesz pozitív hatása is.

DarkSector
jaja csak addigis hogy tudják a többiekis, mert informálni kell õketis... 😛
amúgy 1 fokkal jobb ez ami most van ha már nem törlik a likeolást teljessen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
...plusz meg kell várni, míg frissül a cache a szerveren, mert nem rögtön ugrálnak át az értékek.

DarkSector
két alsó értéket írd át -99-re.
igaz ettõl a többiek még téged csikban fognak látni...:S

Fpocok
Ennek mi a fasz értelme van? Írtam pár kommentet BF3hoz, azóta másodpercenként kapom a dislike okat...

DarkSector
Amit írsz korrektebb lenne.

Muttley
így "elsõ körben" a véleményem a dologról 😊

Just do it :)

DarkSector
Nekemis ne aggódj, ez megy most ez megy.

ez nem 1000 külön embert jelent, mert 1 ember postonként adhat neked negativot, vagis ezt 1 ember is csinálhatta, hagyd a francba. <#eljen>

Fpocok
Két óra alatt 900 dislike mert beírtam, hogy benn vagyok battlelogban. Ez normális? Mi értelme ennek a rendszernek? Nem ezért van a házigazdi? Vajon mennyi idõ, mire pluszban leszek? Ez egy fos.

DarkSector
Sajnos sehol, mert ezt direkt noname-re csinálták, ha isten megsegít tesznek ellene hogy megszûnjön.

Muttley
Legyen kedves vki összefoglalni, hogy
hol lehet ellenõrizni, hogy ki adott és milyen hsz.-re like-ot/ dislike-ot.

Van-e a felhasználást érintõ bármilyen jelentõsége a like/dislike kapcsán megjelenített számoknak?

Just do it :)

wollnerd
Már több éve fojt ilyen és nem tudtam róla, azt mondod?
Akkor õ télleg híres... 😄

Kata
Carlosnak egy hivatalos moderátori figyelmeztetés szándékos feszültségkeltésért a diablo3 topikba.

(Ide jön a figyelmeztetésed, mivel PM-ed le van tiltva. Próbálj meg nem trollkodni, kösz).

[/cserf][/fülünyúl]