<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én annak örülök, ha eltûnik szépen magától, és nem kell vele foglalkozni se nekem, se nektek, modiknak.
Bár ahogy látom, (talán gumiszoba alapján?) már rátaláltál te is 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem tudom miért csinálja, de szerencsére javítható, nem veszett el semmi belõle.
Hogy lehet valaki ennyire primitív?
Szánalom a figura!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A levél (kell hozzá gyomor, aki nem rég kajált, szerintem ne erõltesse):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy basznád meg a tetves ribanc cigány kurva anyádat a ravatalon,te gerinctelen besúgó féreg.Egyedül kevés vagy, izomban és észben egyaránt.nem kell félned, az al accaimal nem megyek oda húzni azt a zsebpiszok méretû agyadat,több eszem van annál,de ha lejárt a tiltás, megbaszlak téged meg a tetves kurva anyádat a ravatalon a nõdnek,gyerekednek ha van egyáltalán, a szemed láttára fogom elvágni a torkát és kizsigerleni õket majd megfürdetlek téged a vérükben.Mert meg tudlak találni ha akarlak, és tönkre is tudlak tenni, és a spicliket különösen nem bírom.Szóval te fasszopó,ezért szenvedni fogsz.Nem kell a nyomorék kis védekezõ válaszod, úgy sem veszel komolyan, ahogy én se téged,de majd hamarosan meglepõdsz, ha az adataiddal és pár fotóval küldöm a köv levelemet.See you soon!Jah te ezt nem érted,mert még ezt az egyszerû magyart is alig beszéled fasszopó spiclikém.Hamarosan találkozunk.
Star Wars: The Old Republic (MMORPG) topicról van szó (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114)
Megjelent a False felhasználónevû tag ma, és folyamatosan buzizza / faszozza / stb.-zi a usereket, meg úgy egyáltalán, buta. Kapott ma már 3 büntipontot, javaslom a bant, mert igencsak szét****a a topicot. Ha jól sejtem, nem csak ezt a topicot.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sajna már kitöröltem az email-t😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Írtam a [email protected],de(ismét) mail delivery-t kaptam vissza.
Szeretnék jelentkezni a Driver:San Fransisco topik házigazdájának.
A támogató hozzászólások:
Köszönöm!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha meg fejlesztenek rajta, akkor az a baj.
Nehéz megfelelni az igényeknek a mai világban. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem tudom, hogy mást nem zavar , de a Battlefied3 bannerban konkrétan agyonvernek 1 nõt + 1 gyereket ? Értem én , hogy poénos banner , de nem lehetne azt a jelenetet kivenni belõle , hogy nem kelljen minden egyes alkalommal végignéznem ?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy 1 fokkal jobb ez ami most van ha már nem törlik a likeolást teljessen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igaz ettõl a többiek még téged csikban fognak látni...:S

Just do it :)
ez nem 1000 külön embert jelent, mert 1 ember postonként adhat neked negativot, vagis ezt 1 ember is csinálhatta, hagyd a francba. <#eljen>#eljen>
hol lehet ellenõrizni, hogy ki adott és milyen hsz.-re like-ot/ dislike-ot.
Van-e a felhasználást érintõ bármilyen jelentõsége a like/dislike kapcsán megjelenített számoknak?
Just do it :)
Akkor õ télleg híres... 😄