21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • UltraZord
    Épp most akartam írni, hogy különc show megy a dió3 totyikban. Frenk99 és különc személyeskedése megy folyamat, nem a többieket kéne büntetni srácok!
    Alig van szó a játékról
  • [NST]Cifu
    Nyugodtan folytassátok, hangulatfüggően vagy a Dio3 topicot zárom be pár napra, vagy ti kaptok mind annyi felkiáltójelet, hogy meglegyen a négy - akkor kicsit nehezebb lesz spammelni...
  • Frank99
    akkor a többit is lehet velem együtt.

megnézni Különc hozzászólását, amire írtam neki privit, de a tényleges topicban válaszolt, törölve a privimet. 4 ember ossza az embereket, oda-vissza, és aki nem tetszik, arra Jonny Barvo(a jó fiú) ide árulkodik. Mintha ők uralnák a topicot. Ha ez csak nekem jár büntivel, legyen.....
  • j0nNyKa
    diablo3 topic aktuális bal****a trollja is megint kezdi, jófiú módjára jelentem:
    ez a user, #50970, és efeletti hozzászólásai eddig a pillanatig, és várhatóan tovább is az este folyamán.
  • Kongy
    Ahogy megjósoltam...
  • Kongy
    AC3 topikban egy gyerek fél órája azon vitázik, hogy a játék késik-e majd PC-re. Kezd flamelésbe átmenni a dolog.
  • Erlau Trans #17496
    Egyértelmű.
  • Erlau Trans #17495
    Szóval akkor egy szónak is száz a vége:

- mivel nem láttam törölve semmit a topikcban, azt hittem süket fülekre talált a beírásom.
    - mivel mobilról nyomtam napközben a negatív szmájlit sem láttam, csak pár perce amikor PC közelébe kerültem.

Sajnálom, hogy pattogtam. Félreértésből és technikai hiba miatt volt. Egyrészt most már tudom mi itt a módi, másrészt rájöttem a mobilom nem adja vissza a szmájlikat.

Magyarul, többet nem fog előfordulni.

Nagyon szépen köszönöm a moderációt, a kitiltott illető nagyon terhére volt már a közösségnek.

Minden jót!
  • Maximus4
    Annyit elfelejtettem,hogy természetesen csak akkor kell az olyan kirívóan problémás hozzászólásokat törölni a házigazdának,miután valamelyik moderátor intézkedett.Utólag a törölt üzeneteket mi sem tudjuk már megnézni.
  • Erlau Trans #17493
    Melóból neteztem, telefonról, ott nem látom szmájlikat. Sem hozzászólásban, de fejlécben, sehol. Ez volt a probléma.
  • [NST]Cifu
    1.: Én meg ismerek olyan fórumot, ahol az adminon kívül nincs senkinek semmi joga. És működik. Mit jelent ez? Semmit. Máshol máshogy működik, itt meg így működik. Ha nem tudsz valamit, kérdezel, valaki válaszolni fog.

2.: Leírod, hogy mi a félreértés oka, de azt már nem írod le, hogy ha visszanéztél, hogy nem volt törölve, akkor a hozzászólás fejlécében ott volt a nick mellett egy ilyen: . Nem tudtad, hogy mit jelent, vagy csak nem voltál annyira alapos, hogy ránézz, vagy mi? Nem, utána idejöttél, és pattogsz, mint a gumilabda, hogy hátdehát micsoda sz@r alakok mán' itten a moderátorok, mi?
  • Erlau Trans #17491
    Értettem, Dr.
  • Erlau Trans #17490
    Tudom nem vagyok moderátor, de mint HG töröltem, mert szerintem jelen vannak bőven 18 alatti buszvezető kollégák is...
  • Maximus4
    Idézek innen:

"A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét."
  • TheSosy
    Ilyent
    szabad? :D
  • Erlau Trans #17487
    Bocs, 17486-ban leírtam mi volt részemről a félreértés oka.
  • Erlau Trans #17486
    Két helyen is vagyok moderátor, köztük egy országos lap fórumán. Mindkét helyen törölhet a topik nyitója (itt HG), de a moderátorok feladata alapból rendet rakni a topikban. Kitörlik a gázos hozzászólást, majd ha túl durva vagy visszatérő a dolog akkor megeresztünk egy dorgálós hsz.-t. Azt hittem itt is valami hasonló szisztéma működik.

Tisztáztuk, hogy nem. Ennyi. Majd törlök akkor én, nekem végülis mindegy, de jobb tisztán látni.
  • [NST]Cifu
    Hiába, no, hálás és megbecsült dolog SG-n moderátornak lenni...
  • Maximus4
    Ne várd már el azt is,hogy helyetted mindent törölgessünk is!És ne tőlem kérj bocsánatot,hanem Cifu-tól.
  • Erlau Trans #17483
    Ok, ok. Csak a topicot néztem ott történt-e takarítás, bocs.
  • Maximus4
    Mielőtt elkezdesz bárkit is szapulni ebben a topikban,inkább nézzél körül!
    Ha nem esik nehezedre,megnéznéd az adatlapját?Ajánlom figyelmedbe az időpontot amikor ki lett tiltva!
  • Erlau Trans #17481
    Kösz a semmit úgy körülbelül. És akkor Ti nyígtok, hogy azért nem tesztek semmit, mert amiről nem tudtok ott nem is lehet, mert nem jelez felétek senki.... ezek szerint akkor sem, ha jeleznek. Nagyon sajnálom. Komolyan mondom, nagyon sajnálom ezt a szar hozzáállást tőletek :(
  • cookac2
    Ja, h közben kitiltva, nem figyeltem bocsánat
  • cookac2
    PersianWarrior nem ember #50692
  • Maximus4
    Kezelve!
    Ilyen magatartásért rögtön megkapta az 5 pontot.
  • j0nNyKa
    bár gondolom elég belőle, de azért:
    dio3 topicban is, #50692
  • IMYke2.0.0.0
    "PersianWarrior" az "Eredeti játékaink" topikban is hozza a stílusát - két üzenetét még kép nélkül töröltem, ezt még időben lekaptam, majd töröltem:

Kérnék neki egy örökös pihenőt.
  • Random work
    PersianWarrior -t légyszi valaki takarítsa ki a topicból.
    Köszi!
  • lexlutor
    Hello,
    beszabadult hozzank a word of tanks forumra egy kis kedves troll:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=149670

Kerem aza dminokat h honorlajak neki.

koszonom!
  • poruljartal
    bye, megyek is
  • [NST]Cifu
    Diablo 3 topic:
    Szépen visszaolvastam a legutóbbi esetig, és kiosztottam pár büntipontot a flameelésért. El kellene fogadni, hogy ez egy közösségi fórum. Igen, vannak, akik ezt nehezen fogadják el, ám ilyenkor nem az azonos stílusú reakció a megoldás, hanem jelenteni a modi topicban.
    AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetős scriptet, és a továbbiakban a fórum normális működésének megfelelően jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
    Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot.

PórulJárt fórumozónknak pedig ezúton szólok, hogy ha nem tetszik neki itt, akkor megy máshova fórumozni.
  • Büdös Bohóc
    Hogy idézzem a nicknevedet: poruljartal.
  • Büdös Bohóc
    Szerintem be is lehet fejezni, mert pl. egy hardveraprón már 1 hét bant kaptál volna az első modi szapulós hozzászólásoddal és mivel ők a modik, ezért az lesz, amit ők mondanak.
  • poruljartal
    arra meg mentség nincs, hogy valakit csak úgy bárki legecibutázhat...

oh ,de mégis, itt ezt lehet... meg még többet is...
  • poruljartal
    mert hosszú hónapok parasztkodásairól van szó, és azt veszem észre, hogy le se szarjátok az egészet, lehet mert spanotok? megmagyarázná azt is, hogy miért érzi magát annyira biztonságban, és miért gondolja, hogy így beszélhet bárkivel is
  • tomsolo
    Tegnap óta - a cicaharc után - többször is belenéztem a D3 topikba, nem történt azóta ott semmi rendkívüli. A sok rábólintós fele meg valamilyen alreg volt és akkor itt el is lehetne egy kicsit merengeni.

A téma egyébként itt lett kezelve, Cifu figyelmeztette is legalább az egyik delikvenst.

Jogos a kérdés: miért nyígtok itt továbbra mégis?

• Erlau Trans #17466
    Üdv.

OMSI topic nézzetek be légyszives, a 23101-től érdekes.

Írtam matec1996-nak egy privát üzenetet, mint HG amiben megkértem, hogy tartózkodjon a süket hozzászólásaitól, mert a haszontalan megnyilvánulásai nem viszik előre a topicot. Ha nem javul, hozzátok fordulok...Erre válaszolt nekem a 23101-ben.

Direkt nem a topikba írtam neki, hogy elkerüljük ezt.... erre ott válaszolt...... hogy lássátok mennyire tele van a hócipője mindenkinek a sráccal bent hagytam a hozzászólásokat.

Döntsetek belátásotok szerint matec1996-cal, de szerintem a topic közössége nem bánná ezt:

• Noodlee
    4. Ez nem egészen így van, amikor poruljartal jelezte a problémáját, akkor páran rábólintottak.

Az egy más dolog, hogy nem sírnak az emberek, hogy problémájuk van pár ember kommentjeivel, mert lekezelő, arrogéns stílusban válaszolnak néha.

• Maximus4
    Ha egyszer megígérte,akkor biztos,hogy rá fog nézni és eldönti mit tegyen!
    A másik meg,nem biztos,hogy uszítani kellene az embereket,idézném a hozzászólásod,és ha már itt tartunk,ez a viselkedés sem való fórumra:

"skacok zárjuk le a témát gyorsan, elég lesz, aki egyet ért IDE írjon egy +1 et és ne itt folytassátok, köszi

ha a többi folytatná, mert senki nem figyel rá egyébként(jazzy, johny), őket is kiteszzük "

Itt szögezném le,nem védek senkit sem!

Viszont,ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek.
  • tomsolo
    1. Ha nem vagy megelégedve lehet írni a [email protected] címre.
    2. Nagyméretű képeket linkbe rakunk.
    3. moderator != admin
    4. Én úgy találom, hogy a jelenlegi helyzet csak téged zavar.
    5. Vannak más magyar Diablo 3 fórumok.