21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • DarkSector
    Jah ezek trógerek, meg vannak olyan alregek is néha,amiket régóta regeltek, és nem is tűnik fel egy átlag felhasználónak.
    Nehéz ezt megtudni, de ilyen 1-2 napos meg 1-2 hetes regekkel nem kell számolni egyetértek...olyannak számítson a szava aki már tekintéélyes ideje van, fél-1 éve és nem 3 napja regelt a Dio3 végett.
  • Frank99
    akkor mi legyen?
    szavazzanak?

most az előbb írt valaki, aki ma regiszrált..... alregekkel mindent lehet...
  • [NST]Cifu
    A "modik" próbálják a normális szinten tartani a topicok működését. Azt nagyon jól látják sokan a Dio3 topicban, hogy nincs egyetértés, csak azt felejtik el, hogy ezért őket is terheli a felelősség. Ha meg nem tudnak kiegyezni, akkor meg ugyan ne siránkozzanak, ha valami nem úgy alakul, ahogy ők szeretnék.

Ha a topic többsége téged látna szívesen HG-nak, tőlem legyen, csak ne az legyen a vége, hogy HG-ként is "új jöjjön ki" a helyzet...
  • Frank99
    kerékkötő? Igen. egy este. úgy jött ki, megkaptam érte ami járt.

de ki is tesz rendet? házigazda? hol is van? legyen valaki, aki rendet tart.
    Én felajánlottam hogy segítek, mert naponta többször ránézek, és úgy gondolom van referenciám, de már mondta a topicban az egyik kedvenc, hogy nem csípik a búrámat a modic... érdekes, hogy egyes figurák mindent tudnak.

köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Mókás, hogy miután te voltál az egyik kerékkötő a Dio3 flémben, te akarsz rendet tenni.
  • Frank99
    sorry
  • Maximus4
    Mi lenne ha ezt nem itt tárgyalnátok ki?
  • jarlaxxe
    Ha jól emlékszem oda se választott meg senki de a Bioshock topikba egész biztos, hogy nem.
    Most se a modiknál kéne kuncsorognod egy hg cimért.
  • Frank99
  • DarkSector
    Most kivételesen annak szántam, nem rossz értelemben. :)

Voltak régbben nézeteltérések de azóta részemről tiszta lap, kis szünet volt, és szerintem mindketten megnyugodtunk azóta, gondolom mondhatom mindkettőnk nevében. :)
  • Fpocok
    Tökéletesen igazad van. Tényleg rend volt ott, bár annyira nem csípem franket, de csinálja, amit kell. Tőlem is +1
  • Frank99
    tőled ez dícséret :-))))
  • DarkSector
    Kapsz tőlem egy szavazatot.
    Ha egyszer kemény kéz kell oda, akkor benned bízhatunk. :)
  • Frank99
    Vállalnám a Dio 3 házigazdiságát. Az MW2 hasonló elmebaj volt, ott is rend lett. kemény kéz kell ide.

Bár 1-2 embernek tutkó nem tetszene, de az MW2 bizonyított annak idején.(bár fájt sokaknak)
  • tutituti
    Helló.
    valaki Ezt a képet rakja be bannernak Ide
    előre is köszönöm!
  • Maximus4
    Javaslat.

Valaki csinál a saját fórumon belül egy DIO3 házigazdaválasztó topikot.Addig bezárnánk és be lenne rakva az előbb említett topik linkje utolsó hozzászólásként és pár nap elteltével ha meg lett választva a HG.,újra ki lenne nyitva.Addigra talán a kedélyek is lenyugszanak.
  • Különc
    Gumiba még ne tegyék át, mert jelenleg nem tudok oda írni, márpedig nélkülem nincs D3 topik. Mióta nem működik a pistafilter, azóta rosszabbodott a helyzet, megjelentek a gumiból az alregek, akik engem provokálnak és jelentenek minden hozzászólásomért

Szerk: és gyakorlatilag nincs házigazda sem, aki talán éppen a saját accountját árulja éppen, tehát nem is fog játszani sem
  • jazzy
    A helyzet az, hogy azért nem firtattuk többen a dolgot, pedig beszéltünk róla, mert teljes egyetértés kell. Az pedig sohasem lesz ebben a topicban, mivel a 2 fél kb utálja egymást.

Ergo vagy ti döntitek el, vagy így marad. Bár őszintén megmondom, hogy néha már olvasni is fáj ami ott megy, kalapomat emelném arra az emberre aki minden nap mindent végigolvas és még moderálja is mint házigazda.

Az meg lol, hogy 1-2 fazon mindent magára vesz és személyeskedésnek fogja fel, mikor nem is neki lett szánva és rögtön nekiáll tökös felnőtt módjára visszaszólni, rakjátok át a gumiba és mehet a fun, úgyis egy komédia már ez a topic.
  • [NST]Cifu
    Ha a topicban nincs egyetértés minimális szinten sem, akkor ne a moderátoroktól várjátok el, hogy majd mindenkinek jó megoldást találnak ki. A modik megpróbálják így vagy úgy kezelni a helyzetet, ami egy-két embernek biztos fájni fog, de ezt el kell fogadni, és kész.

Most is nézem a Dio3 topicot, és azt látom, hogy sok az olyasmi, amit lehet, hogy már Off-ba kellene (fps vs d3 vs skill vita). Panaszkodni senki sem panaszkodik miatta, úgyhogy én nem szólok bele.
  • jazzy
    Én már javasoltam ezt, nem volt rá reakció.
  • Running
    Ok, pont most jelentkezett valaki, így tárgytalan amit írtam, szerencsémre!
  • pxxl
    hát ha megoldja a problémát egy HG csere, akkor ja :)
  • Running
    Hi all!
    A Guild Wars 2 topik (link)jelenleg egy témaindítóval rendelkezik, aki nem szeretne házigazdáskodni, és jelenleg senki nincs aki elvállalná. Többször felmerült már ez a kérdés, de eredménytelenül zárult a téma.
    Ezért jelezném itt is, hogy ideiglenesen elvállalnám a feladatot. A sztorit ismerem, évekig voltam a Battlefield 2, majd Battlefield 3 topikok házigazdája.
    Ha úgy gondoljátok tesztek velem egy próbát, akkor köszönöm, ha nem, akkor nem. Természetesen írok a megadott címre is.

Üdv
    Running Wild
  • Fpocok
    Nem szeretek ilyet mondani, de szerintem nem bezárni kéne, hanem egy rendes HG, aki mindig rendet csinál, mert úgy látom, hogy nem igazán csinálja a dolgát. Nem azért mondom, mert én akarok lenni...
    De ha egy topik ennyire "zűrös", akkor kéne valaki, aki rendszeresen felügyeli a topikot.
  • Dondark
    221-225ig kellene törölni ugyanis rossz topikba írtam és rosszul linkeltem :)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1338928839
  • Hegi90
    Igen látogatók 99%-a normálisan fórumozik, de 1-2 crybaby miatt zárjuk be az egészet. makes sense.
  • pxxl
    lassan be kéne zárni kicsit nem? szinte minden nap van valami ott :\
  • Frank99
    diablo 3 topic 51880-tól felfelé.

megint személyeskedés.
  • jazzy
    Illene a házigazdának nézni a moderátor topicot és a jelentett hozzászólást nem törölni.. azért köszi.
  • [NST]Cifu
    Kezelve.
  • Loco
    Van egy trollunk gabber szemelyeben a Live for speed topicban:
    kb innentol:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15647
    idaig
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15660

pls buntipont neki/egyeb szankciok.
  • [NST]Cifu
    1.: Figyelmeztetés ment TommyGear és Samuka irányába. Ha nem tetszik egy topic, nem látogatod, de flémelni odamenni csúnya dolog.

2.: Frank99, akkor itt is, a felesleges megjegyzéseidre nem vagyunk kíváncsiak. A következő alkalommal, ha ilyesmikkel terheled a topicot, vagy gondot okozol, megkapod a maradék három elakadásjelzőt.

3.: A Dio3 topicban a #51763 törölve lett. Így nem tudok nyilatkozni vele kapcsolatban.
  • Frank99
    ja, látom már, te és különc is testépítő vagy?

már értem a barátságot....

ÉN kérek elnézést...
    onnan a hozzászólás ide...
  • Frank99
    mihez is?

jól látom, hogy olyanok írnak ode, akik soha nem írtak, vagy évezredekkel ezelőtt?

direkt flame-keltés megy holmi 14-18 éves kislányok, meg tommy-gearek által?

vagy rosszul látom?
  • jazzy
    Cincognak az egerek a Diabloban? :D Mit szól ehhez a macska?

• Tomy Lee
    Köszi
  • Maximus4
  • Tomy Lee
    Üdv!
    Rossz topikba írtam most látom.Ezt kellene link összehozni
  • SHADOWEYES7
    Bezárni, majd akkor észhez térnek!
  • UltraZord
    Komolyan! Mi ez a stílus? "bal****a" ?