<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rexhunter is esélyes, jelen pillanat szerint vagy 4 hónapja nem szólt hozzá, de több, mint 234 mínusz pontot osztott ki (ezzel 10.-edik a negatív listán amúgy). De a lista 2. helyezettje még durvább (évek óta nem szólt hozzá, de bõ 700 pontot szórt ki).
A probléma ezzel az, hogy van megint egy munka a modik nyakán, amit ráadásul nehéz objektíven megítélni, és még nehezebb rendesen kezelni. Még az Internettós fórumon például volt olyan fórumozó, amelynek két regje volt, egy ++++ és egy ----, értelmes hozzászólást nem tett, de az adott témához való viszonyulását úgy jelezte, hogy az adott reggel csinált egy üres hozzászólást. Érdekes jelenség volt, de nem zavaró. De most viszont megkérdezhetném, hogy mi van azzal, aki hozzászólni nem akar, de az adott hozzászólást negatívan vagy pozitívan osztályozhatja. Mennyiben tér ez el attól?
Most próba képen csinálok egy olyat, hogy a leglátványosabb emberkéknél (akik hosszú ideje inaktívak, de pontosztásban nagymenõk) kiosztok egy kitiltást, azzal a kitétellel, hogy amennyiben a jövõben aktívak lesznek, akkor ideiglenesen visszavonom a büntetést.
Aztán meglátjuk mi lesz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De sok ember érdekében leírtam hogy kellene megváltoztatni, azesetben ha abból indulok ki hogy nem törölhetõ ez a fícsõr.
Véleményem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#worship>#worship>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
<#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
fórum rendjének állandó bomlasztása
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni képes! LADA forever!
darkmenx folyamatos szidalmazások, ahogy phalanx mondja elõttem...
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A topliklakók pozitívan állnak hozzá, mivel így könnyebben belehetne azonosítani a játékosokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
var surl = 'http://hrc-team.hu/bf3/topicawards2.6.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s);
</script>
így néz ki
Kussolsz vagy kiváglak?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
amúgy meg ne hazudj, rámentem a topikra és már nem volt kategóriája sem, a fõoldalon sem volt fent, rég ki volt törölve, akkor írtam be a voltamozást
Én még akkor osztottam ki a pontokat amikor még a fõoldalon megtudtam nyitni,ha bele írtál akkor így jártál ne nyafogj tovább.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a voltamozás és a terroristázás a felesleges spamet elkerülendõ volt mindig is büntetve minden fórumon, egy teljesen döglött szemétbe dobott topikba beírt bármilyen szöveg miért is akkora gond? Nézzetek már néha körül akkor a szemétdomb topikok között is, hogy ott mi megy, azok pl kivétel nélkül nem gumi topikok voltak, megy a kurva anyázás stb, arra pont nem jár ezzel a gyerekes logikával, ahogy most ezt kezeltétek?...

Innentõl kezdve a moderátorok nem moderátorok, hanem Inkvizítorok, kik szörnyõ Banhammerrel súlytának lé azok fejére, kiknek nem kedves a lét szürke mocska, kiknek nem dicsõ a mindennapi szenvedés és alázatosság.
Az Inkvizíció jelmondata innentõl lészen Az ártatlanság nem bizonyít semmit.

Elnézést a nem enyhe szarkazmusért, de a vótamozás ugyebár már a Borg idejében is üldöztetve volt vala...
I met God. She's black
Nothing is True, Everything is Permitted
Lehet ez nem a Te feladatod, én nem akarok Veled vitatkozni, örülök hogy legalább itt rendesen végzik a dolgukat a modik! Volt hogy már privát üzenetet írtam moderátornak és szépen mondva nem csinált semmit.
Az utolsó ottani hozzászólás is kezelve lett, ha megnézned!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Privátban leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban, lehet érte utálni, de ettõl még úgy vélem, hogy flémre, anyázásra nem kell válaszolni, hanem jelenteni kell, és a többit a modikra bízni.