21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#17744 hatalommal való visszaélés, erre gondolok most. Plusz tárgyilagosságot várnék el. Nem alkalmazok én sem ilyen hangzatos szavakat, hogy "priviben magyarázkodtál, hogy hát csak megosztott netünk van" ,hogy érveljek, és ködösítsek.
Persze az ip közzé tétele nyilvánosan nem lenne túl korrekt, elég, ha privátban írod bizonyítékot, kösz.
Maradjunk tárgyilagosak, és indokold miért teszel ki, ha már elfogyott minden érv. -
#17743 Komolyan szeretnéd az IP-kkel, hosztokkal, időpontokkal, stb. megerősitve? Miután priviben magyarázkodtál, hogy hát csak megosztott netünk van? :)
Amúgy tényleg szeretnéd, hogy a fenyegetésemet beváltsam? Nagyon jó úton haladsz felé, úgyhogy szerintem ne kisértsd a szerencséd, és maradj inkább csendben... -
Ariakus #17742 Ez miféle ostoba logika, hogy ha vkinek egy topikban nincs hozzászólása akkor nem is érdekli, meg csak azért jár oda, hogy lepontozzon mindenkit. Rengeteg olyan "csendes" forumozó van itt aki inkább olvas mint naponta irogat hozzászolásokat mintha a Twitteren lenne. Elég undorító szokás az is, ha vkit lealregeznek azért, mert nem VIP, nem ismert SG-s forumozó vagy talán azért mert még logója sincs. Elég szomorú, az is, hogy modik létére ilyen bullshit dumákkal jöttök minthogy "nem muszáj olvasni a topikot" vagy "el lehet menni másik fórumra". Mintha az egyik volt miniszterelenökünket hallanám... -
#17741 Fejtsd ki kérlek bővebben azt, hogy mit jelent számodra az, hogy "egy olyan topicban, ahol 1db hozzászólásod sincs, szóval a téma nem is érdekel"
Komolyan érdekel, milyen logika van e mögött.
Ahogy én gondolom, nem offolok egy olyan helyre sem, ahova mincs mit beírnom, vagy már elhangzott mástól. Olvasom, mert érdekel. Zavar, ha személyeskednek, offolnak, igen.
Azt meg bizonyítsd be kérlek, hogy egy személy alregei vagyunk az állított regekkel. Külön, hogy egy gépről, külön, hogy egy ember. Mert ez így megint csak vádaskodás.
Hekkelni fórumot 5 büntipont? Komolyan?
Az meg, hogy " Ameddig valamelyik modi meg nem unja... "
...puszta fenyegetés. -
#17740 Igen, véleménynyilvánítás, de egy olyan topicban, ahol 1db hozzászólásod sincs, szóval a téma nem is érdekel, csak az összes, számodra ellenszenves ember hozzászólását lepontozzod, és mindezt egy gépről, több alreggel, az egy kissé más kategória. Megjegyzem, semmivel sem szebb a scriptekkel szórakozni...
Pár további apróság:
-Nem admin vagyok, modi. Admin ebben a topicban nagyon rég, lehet hogy sose szólt hozzá.
-Ahogy alant Shadow emlegette, ha rosszul végeznénk a moderálást, akkor azt St-ék lereagálnák. Amennyire én tudom, modi eleddig csak magától mondott le moderátori jogköréről az SG-n (a csetmodiságot most nem keverném ide, az egy külön világ)...
-Igen, annyira oda és vissza vagyunk a hatalmunktól, hogy csak na. Shadow az ördög jobb és bal keze, Efreet a bölcs elme gonosz megtestesülése, SQJ az arctalan bérgyilkosunk, Tomsolo a hidegvérű zsoldosvezér, Maximus4 a birodalmi végrehajtó, én meg a nyájas képű törpe méregkeverő. :)
-Igen, jellemzően sose bántjuk a VIP-eket. Kivéve ha igen, amire úgy elég sok példát tudnánk felhozni, ha érdekelne minket ez a vád. Viszont a vád maga jól jellemzően olyanoktól szokott jönni, akik nem különösebben jártasak a moderáció terén...
-Nyugodtan lehet tovább rugozni a témán. Ameddig valamelyik modi meg nem unja... -
#17739 csak még egy észrevétel, hogy ennél sokkal-sokkal durvább dolgok fölött hunytok szemet, ha a vip-es tagok személyeskednek, különc, johny, jazzy, hogy példákat soroljak. -
#17738 Vélemény nyilvánítás a pontozás is. Látod, johny vagy melyik meg hekkeli a topikot, hogy mínusz helyett pluszt kapjon. Az, meg, hogy te azt állítod, hogy alregekkel pontozok egy dolog, én mást állítok.. te admin vagy. Szóval? Lenne ilyen népes közösség máshol oda járnék, ezen felül az sg üzemeltetőié a felelősség kinek adnak moderációs jogot, ezért nem fogok lelépni. Folyamatos portás hozzáállást vélek felfedezni a kis hatalmatoktól a gatyátokba élveztek, semmi "bajusz huzogatás" nincsen. -
#17737 Olvasási kényszer sincs. A személyeskedésben és furkálódásban, alregekkel lepontozásban pedig te is élen jártál nem is olyan régen... Nyilván az nem zavart az izlésedet.
Ezentúl pedig a modik bajszát húzkodni sem bölcs dolog. -
#17736 fórumot olvasni is lehet, miért kell mindenkinek hozzászólni? ráadásul olyat, ami személyeskedés furkálódás abszolút nem pozitív.. mint például a te kommented most. Felesleges ám nagyon.
olvasom és hányok, feleslegesen nem fogok hozzászólni, nincs közléskényszerem -
#17735 Te például mikor szóltál utoljára a játékhoz valamit a topikban?
10 oldalt visszalapoztam és egyszer sem bukkant fel a neved. Kicsit furcsa, hogy ilyenkor megjelennek emberek a nagy hallgatásból és egyből kenik vágják a témát és tanácsokat osztanak hogyan kéne moderálni. -
Ariakus #17734 Azon se csodálkoznék, ha idejönnének méltatlankodni vagy már köpködnek a modiknak privátban, hogy a sok alreg (mert most mind a hárman azok lettünk, mert ellenük beszélünk) ki akarja őket bannoltatni. -
sata75 #17733 úgysem fog semmi történni, semmit nem ér az egyszerűsített moderáció, őket nem basztatják.
jobban jársz ha egyszerűen be se nézel abba a topikba. -
#17732 Üdv.
Felvetettem, hogy elvállalom a HG szerepét a Borderlands2 topikban. Mivel senki más nem jelentkezett... és kaptam egy csomó pluszt, pl itt itt itt itt itt, szeretném majd megkapni a HG jogot, ha lehetséges.
Ezt az üzenetet elküldtem a fenti email címre is. (Azért írtam ide is, mert legutóbb mondtátok, hogy ide írjam be.)
-
#17731 diablo topikban szokás szerint személyeskedés, fikázódás különc módra, frank jazzyke johnyka kíséretében... komolyan, ki kiváncsi ezekre még?
ha lehet ne a cifu járjon el, mert ő a zsebükben van. -
#17730 Na mindegy, én törölgetem a flamet, itt a log
http://pastebin.com/j1Dk5v9z -
#17729 Vicces srác volt egy darabig, de amikor már más halálát kívánja az már túl megy 1 határon: #23117
#23119 meg az alregje lehet. -
#17728 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242418833
#23036-tól, valami büntit adjatok neki aztán törlöm a flamet. -
Hazugadmin #17727 Ez bárcsak így volna.Kár hogy e mondatod ordenáré hazugság. -
#17726 Köszi a választ, ezt nem figyeltem! -
#17725 A priviket le lehet tiltani. Egyfelöl minden üzenőablak alján ott van egy "letilt" gomb, másfelől a felhasználó adatlapján van egy "üzenetküldés letiltása" gomb. -
#17724 Érdeklődni szeretnék (remélem a megfelelő helyen), nem-e megoldható az, hogy egy ideiglenesen kitiltott tag még privát üzenetet se tudjon küldeni másnak? Gondolok itt most "mrredbull18" nevű egyénre, aki engem talált meg az agyatlanságaival. Spec nem nagy gond, mert olvasás nélkül törlöm, de ha megoldható lenne azért egy köszönöm járna pluszban tőlem! -
#17723 Attól, hogy valaki több éve rendes fórumozó szerintem ugyan úgy eldurranhat az agya mint a troll férgeknek akik csak kavarásból posztolnak.
Tudom, hogy én vagyok az SG "FŐ" mumusa a szigorúbb pontozás szempontjából de én úgy érzem ezzel meg tudom/akarom rendszabályozni a normális tagjait.
Gondolom ha a főszerkesztető úgy gondolná azt, hogy szét cseszem a fórumot a szigorúbb szabályozással akkor már már kidobott volna a modik közül.
Egyébként ha SQJ-nek több ideje lenne a fórumon akkor a monitor is felrobbanna az ő szigorától! :D -
#17722 Utolsó sorra: Már aki és már amikor. Általában azt veszem én is észre, hogy lehet én súlyosabban pontoztam volna, de azért néha agyam eldobom. És itt mindenki arra gondolna, hogy Shadowról beszélek, nem, pont nem róla, nekem soha nem volt semmiféle konfliktusom vele (Bár az emailemre cseszett válaszolni ).
Nekem volt olyan sztorim, hogy kaptam 2 pontot teljesen indokolatlanul és annyira felhúzott, hogy írtam a mod emailre 1 wall of textet és Mortimer vissza is vonta pár órán belül, de ez a ritka. Összességében tényleg enyhébb a moderáció néha mint amire én számítok a postok elolvasása után. -
#17721 Figyelembe véve, hogy a büntipont listán lévők hozzávetőleg 95%-a olyan reg, akiről tudható, hogy kitiltása után újra regelni fog, és csinálja tovább azt, amit eddig (trollkodik, reklámoz, stb.), nem hiszem, hogy komoly kritika érheti az SG moderációját, főleg, hogy ha valaki tisztában van vele, mennyire nem modi barát a felhasználói felület.
A maradék 5% egy része teljesen értelmes fórumozó, aki akár szabályosan megbánást tesz (tegnap kaptam az egyik büntipont kiosztása után ilyen privit), mert rájött, hogy hibázott, és a büntipont jogos volt. Jellemzően viszont ők nem is kerülnek banra soha.
Marad egy nagyon kis, 1-2%-os rész, ahol esetleg a modi túlreagált valamit, de ez meg a rendszerrel jár. Nincs tökéletes moderáció, és el kell fogadni, hogy a modi is ember. Másfelől viszont teljesen ok nélkül aligha kap bárki büntipontot, szóval ha már odáig jutott, hogy egy modi legalábbis elgondolkozik azon, hogy kirakja az illetőt, akkor ott valami van a háttérben, benne volt egy flémben, vagy nagyon alpári módon fórumozott, stb.
Adott esetben Zenszkij kibannolása nem lenne ördögtől való dolog, tetszik vagy sem, de ha valaki húzogatja a modik bajszát, ne csodálkozzon, ha kitiltást kap...
Visszatérve az első bekezdéshez, szvsz ahol kritika érhet minket, az az, hogy nem vagyunk elég szigorúak... -
#17720 Majd ha rólad is nyitnak topikot a családi fotókkal és személyes adatokkal nyilván át értékeled a moderálás súlyát. :)
A személyeskedést nem tűrjük a fórumon akárkiről van szó! -
#17719 Ha egy moderátor nem tud mérlegelni, és ész nélkül vág ki mindenkit anélkül, hogy megnézné a tett súlyát, már rég rossz, no offense Shadow, megértem hogy frusztrált vagy. -
#17718 Tévedsz, az ambrus és false féléket én is vágom ki, lásd most büntipont lista. :)
Egyébként meg nálam is folyton ott van a kísértés, hogy hirtelenjébe kivágok vagy féltucat embert. A WoT topicot azért hagytam ott vagy egy éve, mert kezdett remegni erősen a léc, hogy nagytakarítást végzek. Legutóbb a Dio3 topiccal voltam így.
De ilyenkor inkább visszafogom magam, és ha belogolok, csak 1-2 kedvenc, aktuális topicot nézek meg, azon kívül nem foglalkozok semmivel. Hogy jobb vagy rosszabb ez így, azt mindenki döntse el maga. Én magam sem vagyok határozott véleményen ezzel kapcsolatban... -
#17717 Cifu nagyon is meg gondolja, hogy kit miért tesz banra, gondolom én mivel nem esett bele a ambrus féle szarkavarásba.
Én is sajnos a rossz tapasztalatok miatt már nem tudok higgadtan mérlegelni és nem is fogok ezen túl sem hanem kivágom mint macskát szarni a delikvenst! -
AXmen #17716 Nekem8, akk töröld! -
#17715 Cifu jógyerek, már-már túl jó. Én pl. csakis banolni szoktam, egyéb büntetést nem ismerek el. Igaz ez egyben nyugalomra is int, mivel apró vétségekért nem fogok banolni és büntipontokat meg nem osztok (értelme nuku), így van idő átgondolni, hogy élet, vagy halál... :D -
#17714 Mekkora szerencséd van, hogy Cifu ilyen nyugodt ember. -
#17713 @BArTim91: A fejlécben le van írva, hogy működik a HG kiosztása, ahhoz kell idomulni. Legyen egy HG szavazás a topicban, aztán a [email protected] küld el a támogató hsz.-ek sorszámát, ha kellő támogatottságot ad a topictársulat.
@Zenszkij: Nem a nyúl viszi a vadászpuskát. Ott van a fejlécben hogyan kellene normálisan jelenteni a problémát, az emberek jelentős részének nem okoz problémát elolvasni és értelmezni. Ha meg nem tetszik a rendszer, keresel magadnak másik fórumot, ahol a te igényeidhez idomulnak a szabályok. Már ha létezik olyan... -
#17712 szerintem nem raktál elég ratatata szmájlit a hszedbe -
Zenszkij #17711 neked meg utánanézni a dolgoknak mi? megterhelő feladat lehet te betűrendőrök istene -
#17710 Sziasztok szeretnék a wow topik házigazdája lenni, picket már kifáradt csak szidja a játékot, és haldoklik a topik a süketségeitől. Itt az ideje a vérfrissítésnek, én szeretem a játékot, szeretném felpezsdíteni a topikot. -
#17709 Egy csaknem két hetes hsz.-nél?
Úgy, hogy alapvetően nagy katasztrófa nem történt? -
AXmen #17708 A Farming Simulator Series topikban, ezt a hzt, kéne javítani ezzel a képpel, és ezt
a hszemet pedig töröltetném!
Előre is köszi!:) -
Ironman2 #17707 Sziasztok! Ezt a képet legyetek szívesek berakni ebbe a topikba,bannernak.Köszi szépen! -
#17706 Továbbra is képtelenek vagytok normálisan jelenteni a problémát. Nem olyan nehéz ám a kritizált hozzászólások számát beírni.
Trollkodni, trollt etetni, nyavalyogni miatta sokkal könnyebb, nyilván... -
#17705 támogatva, unalmas már az a szerencsétlen.