21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Maximus4
    Egyelőre kaptak egy figyelmeztetést,remélem elég lesz.
  • Panzeradler #17783
    dayz topikba benézni egy modi? 2050 - #2063 ig.
  • tomsolo
    hagyimiklos == Jakuza001
  • SHADOWEYES7
    :D!
  • jazzy
    Ezt benézted, moderátori lista.
  • Jakuza001
    Eloszor is, az idopontokat ird be es szep es jo hogy kiragadsz idezeteket a szovegkornyezetbol, ennek ellenere, hazugsag az allitas, hogy egesz nap trollkodtam ott. Visszalehet olvasni.

Ketto, nem ertem, hogy ki vagy te, hogy kijelented, hogy huzd meg magad. Te vagy talan a moderator ? Nem. A moderatorok pedig fgyelmeztettek.
    Szep es jo hogy a "Eggyet mutattal ? Nem meggyet ? :D" nalad kiuti a biztositekot, de amikor leanyaznak es lehitlereznek masokat, nem uti ki az igazsagerzetedet, csak amit reagalnak ra.

Na de befejezem, mert itt az off es ezert is jar a buntetopont, de ki nem allhatom, ha kettos merccet alkalmaz valaki es hazudozik, hogy egesz nap trollkodik valaki a topicban azert nem jelentettek.
  • Lord Mortanius
    Dark Souls topik 5086-os hozzászólást szeretném töröltetni, mert nem sikerült a képet beszúrni. Köszönöm!
  • jazzy
    Valaki akinek van jogköre légyszíves benézne a Sport fórum - Általános mod topikjába? Akik régebben moderáltak ott (gondolok itt Hykaora és Gabber Saviolára) nem nagyon látom őket és kéne a segítség. Köszönöm!
  • tomsolo
    "Minden egyes ilyen kerdesre, minuszoltatlak a haverokkal. :D"
    "Radjott mar megint a meleghullam ? :D"
    "Eggyet mutattal ? Nem meggyet ? :D"
    "Ez itt valami buzibar es most a langyi hajlam elotort egyesekbol ? :D"

Tessék, pár kiemelés tőled abból a topikból ahol panaszkodnak rád. (Ezt kb. egy oldalról szedtem össze és még van.)

Én a helyedben elkezdeném meghúzni magam, és ezentúl csak értelmes dolgokat posztolnék oda, mert azért nem raklak mégis banra, mert ahhoz most csak 4 felkiáltójelet kéne adnom.

A Wot-osok meg ha így folytatják megkaphatják a D3-hoz hasonló egyszerűsített moderálást, aztán tetszik, nem teszik az lesz.

Trollokkal ne foglalkozzatok, ne reagáljatok a hsz-eikre. Ha pofátlan úgysem bírja megállni egynél - ezek a fószerek már csak ilyenek - így könnyebb jelenteni, észrevenni, kirakni etc. és utána nem kell itt tele sírni az oldalt, hogy: „én csak egyszer szóltam, miért kaptam bünti, szemét moderátorok....”
  • bgabor
    Tekintve a mai eljárást, a következő trollt az se fogja reportolni, aki egyébként megtette volna, nehogy ő is beleessen a szórásba. De ez legyen a ti gondotok.
  • Jakuza001
    Azert ez a hitlerezes nem kicsit durva, mashol ezert meg birosagra is citaljak az elkovetot, nem hogy kitiltjak forumokrol. Igaz nem az en dolgom ezt eldonteni.

Amugy tiszta sor en megerdemeltem a buntetopontot,tehat nem panaszkodom, mivel ideztem bgabor kifejezeset azert volt a sertegetes "idezojelben" es ugyanugy ezert megkaptam a buntetest.

Viszont az nem igaz, hogy egesz nap trollkodtam ott, azert nem jelentettek. Mert ok trollkodtak le egy gyereket este tiz korul es amikor megvedtem ez nem tetszett az ott osszegyulteknek. De Cifu mar ismer TS3-n is megbeszeltuk ezt mar, hogy en ki nem allhatom ilyenkor hogy ne szoljak be. :D

Mindenesetre, jogos volt a bunti. Tovabbi jo munkat.
  • Maximus4
    Csak halkan jegyzem meg,hogy a WoT topikból töröltem a hozzászólásod ami hasonló stílusú volt,mint amit itt is előadsz.
    "Igazi öntelt kishitlerként viselkedtek."Ha nem tetszik a rendszer,senki nem tartóztat,el lehet menni innen!
    Az pedig téged minősít,hogy képtelen vagy jelenteni a trollokat!

Utoljára kérlek,fejezd be ezt a leereszkedő stílust és fogd vissza magad,mert azt hiszem nem adtam rá okot,hogy így beszélj velem!Az egy darab háromszöged sem jogosít föl erre!
  • bgabor
    Nem vagyok meglepve. Ha valaki itt a fórumon akár a legkultúráltabban (ahogy én is tettem ma) kritizálni meri bármelyik moderátort, akkor azonnal törlik a hozzászólását és kapja a büntetőpontot. Igazi öntelt kishitlerként viselkedtek.

Szerintem ez remekül minősíti a moderatúra emberi kvalitásait, tisztelet a kivételnek, de őszintén szólva én még itt Cifun kívül nem láttam értelmes, korrekt moderátort. De ez titeket minősít, legyen ez a ti problémátok, engem nem érdekel.

Mellesleg a World of Tanks topikban átlagban hetente háromszor kerül elő provokátor troll, moderálás meg kéthavonta egyszer történik. Napi szintű tömegjelenség lett a troll, így a kutya se foglalkozik már a jelentgetésekkel, egyszerűen mindenkinek megemelkedett az ingerküszöbe.
    Talán ezért van az, hogy a troll napokig dühönghet mielőtt valakinek eszébe jutni jelentgetni.

Gondolom ezt is ki fogod törölni, de ez ismét csak téged fog minősíteni.
  • Maximus4
    Akkor engedd meg,hogy egy kicsit felvilágosítsalak!
    Nem véletlenül van az leírva a bannerba is,hogy a kifogásolandó hozzászólás számával és a topik linkel kell jelezni a problémát.Gondolod,hogy majd én vagy bármelyik moderátor több oldalt vissza fogunk olvasni?Ez az egyik.A másik meg ha napok óta trollkodik,ahogy mondod,akkor miért nem jelentetted itt?

Ne haragudj,de baromira nem érdekel,hogy te mit állapítasz meg és ha tovább folytatod itt is a személyeskedést,például velem,akkor hamar a fórumon kívűl találhatod magad!

Szerk.:És a rólam szóló 'kedves' hozzászólásodat pedig töröltem a WoT topikból!
  • [NST]Cifu
    Egymás piszkálását priviben intézzétek, ne itt, vili?
  • hagyimiklos
    Látom ide is bejött a troll bgabor. Az már fel sem tünt neki, hogy legörényezi a másikat, most pedig a moderátornál képzeli okosabbnak magát.
  • [NST]Cifu
    Meg kell jegyezzem, hogy 24 óra után Lexlutor-nak jutott először eszébe, hogy jelentse korrektül a trollt?

A helyett, hogy az ő stílusában folytatod a flémet, inkább jelentened kellett volna...
  • bgabor
    Hát te sem állsz a helyzet magaslatán moderátorként, meg kell hogy állapítsam.

Talán azért nem jelentette senki a másik "delikvenst", mert ez nem egy kétszereplős vita volt, hanem volt egy troll, aki huszonnégy órája cseszteti már a fórumozókat. Én erre EGYETLEN hozzászólást írtam. És máris ugyanolyan büntetésben részesültem mint a fél napja mindenkinek beszólogató troll, aki írt vagy tíz hozzászólást ez idő alatt. Hát gratulálok!

Finoman szólva rosszul mérted fel a helyzetet. Gondolom fél oldalnál többet nem sikerült visszaolvasni. De akkor minek jelentkezik az ilyen moderátornak?
  • Maximus4
    Mind a ketten megkapták a büntetést,csak azt nem értem,hogy a másik delikvenst miért nem jelentetted.
  • lexlutor
    Hello, lenne egy kedves trollunk, aki tegnap este osztja az eszt nalunk. ha lenen kedves valaki, es eltakaritana, nagyon halasak lennenk.
    koszonom!

forum:world of tanks
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541

bejegyzes: #169847
  • Dzsini
    A betűtípus és a design pont ugyanolyan, és Holzfäller Simulator néven megtalálod a listán. Az, hogy az angolt épp más kiadó adta ki, attól még Astragon játék ez.
  • AXmen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt a játékot nem az astragon csinálta!
  • Dzsini
    Javítás után is úgy érzed, hogy az erdeit ly-al kellene írni? Egyébként Astragon szimulátor, zárva lesz, van az ilyeneknek gyűjtőtémája.
  • AXmen
    Hy!
    Most nyitottam, egy Woodcutter Simulator 2012 topikot, és véletlenül elkúrtam a topik teljes nevét!Aki javítani tudná errre:Erdelyi/Favágó Gépszimulátor

Annak köszi!
  • Maximus4
  • pxxl
    lájtos [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1334785599]reklám, #36[/URL]

(eladó, user ugyanaz)
  • Maximus4
    Szia!

Ezt inkább itt kérd.
  • Landor
    Hali!

Egy ráérő moderátort kérnék, hogy tegye be ezt a forrást ide.
    Egyelőre csak témaindító vagyok.
    Köszönöm!
  • AXmen
    Üdv!
    Lehet, hogy most baromságot fogok kérni, de:
    A topikomban lécci törölnétek a 3-tól a 8-adik hszig?
    Ezt azért kérem, mert mind OFF hozzászólás!

Topikom linkje
  • pxxl
  • AXmen
    És az üzimben lévő itt-nek a linkjét vki áttudná javítani erre?

Köszi!
    Sorry, a tripla hsz-ért!
  • AXmen
    Sziasztok!
    Most nyitottam Ski Region Simulator 2012-es topikot, csak véletlenül összecseréltem a neveket.Az üzimben lévő "Havas"-t javítani tudnátok erre:Alpoki
    Aki javítani tudná ezt, köszi!
  • AXmen
    Most nyitok
  • pxxl
    miért nem nyitsz egy Ski Region Simulator 2012 topikot?
  • AXmen
    Üdv!
    A topikommal nagy változtatásokat szeretnék tenni!

Pl:
    -A nevét átváltoztatnám erre:Ski Region Simulator 2012
    -Ezt szeretném kirakni bannernak!
    -És az összes hszt töröltetném!

Aki kérdezi:Ezt a kérésemet jól átfontoltam!
    Megnéztem, és nincs hasonló topik!
    Köszi!:)
  • tomsolo
    ő ütközetben(bf) eltűnt ;)
  • Fabio Capello
    " Amennyire én tudom, modi eleddig csak magától mondott le moderátori jogköréről az SG-n"

gz8-tól annak idején elvették nem?
  • Maximus4
    Neked az miért jó,hogy bizonyos időközönként ha úgy tartja kedved,bejössz ide és belekötsz a moderátorokba?Azt írtad,idézem: "Lenne ilyen népes közösség máshol oda járnék" Ha mégis itt maradsz akkor fogadd el az SG íratlan szabályzatát és ebbe beletartozik a moderálás is!Ha ez nem megy,akkor két dolgot tehetsz:

1.Nem jössz ide többet!

2.Felrakod az SG bővítményt és megnézed ezt amit direkt a te kedvedért csináltam.Ugye nem kell magyaráznom mire való?

És nem utolsó sorban felhívom a figyelmed a banner utolsó sorára:
    "Off topic hozzászólások pontozva lesznek! "

ˆ Ariakus:
    "Elég undorító szokás az is, ha vkit lealregeznek azért, mert nem VIP, nem ismert SG-s forumozó vagy talán azért mert még logója sincs."
    Fogalmad sincs,hogy miről beszélsz,csak az a lényeg,hogy te is beszólhass egy moderátornak.
  • [NST]Cifu
    A topicot nem az olvasók alakitják, hanem azok akik hozzászólnak. Innentől kezdve ha egy, a topicot csak olvasó ember véleménye értelemszerűen nem nyom a latba olyan mélységben mint azé, aki a topic aktiv közössége közé tartozik. Nem hiszem, hogy ez annyira meglepő vagy világrengető újdonság lenne.

Tetszik vagy sem, egy topic egy közösséget takar, egy csendben lévő emberke pedig nehezen lehet a közösség aktiv része.

Amúgy meg lassan le lehetne akadni erről a VIP, logó és egyébb témáról, kb. sose nézte szerintem egyik modi se, hogy kinek van VIP-je...
  • tomsolo
    Az a faék egyszerű logika van mögötte, hogy ha valaki nem akar részt venni egy adott topik közösségi életébe: értsd csak olvas, hozzá nemszól, akkor az mi a péknek tart a moderátori topikban igazságosztó konziliumot erről a témáról.

Téged főleg itt látlak nyüzsögni a magad 200-at se elérő hozzászólásával. Az általad legtöbbet látogatott topikban nem teszel keresztbe egy szalmaszálat se, de idejársz Gábriel arkangyalt játszani és velünk vitatkozni mert nincs más dolgod.