Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Black Ops témában megy a köcsög b*zizás meg az anyázás. Kéretik kigyomlálni.
Köszi
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akkor tedd meg, csinálj screenshotot, stb.
"Amúgy gondolom moderátor törölte a dolgokat, mert egyik pillanatról a másikra tûnt el kb 100 hsz, viszont 2 fõanyázó semmit nem kapott."
A moderátor és a HG ugyanúgy törli a hsz-eket, modi sem rendelkezik mass-delete eszközzel.
HondaVTI nevû egyént szórjátok már ki, csak az elmebetegséget ontja magából
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
2. Kb fél oldalnyi hsz számot tudtam volna írni, hogy hogyan anyáznak, meg tesznek mindenféle sexuális megjegyzést😄
Amúgy gondolom moderátor törölte a dolgokat, mert egyik pillanatról a másikra tûnt el kb 100 hsz, viszont 2 fõanyázó semmit nem kapott.
HG meg csak úgy kénye-kedve szerint törölget dolgokat, elõtte elmondja, hogy takarodjak innen és törli szépen a sajátját is, de ezt ha gondolod pm-ben pár screenshottal is tudom demonstrálni, mert azért voltam annyira élelmes, hogy csináljak.
2.: Én ma reggel tudtam megnézni, elnézést, hogy nem 0-24 lesem a fórumot.
3.: Az, hogy más mit csinál, nem mentség arra, hogy te mit csinálsz. Azért ugyanis csak te felelsz, és senki más...
"Aztán ma szépen figyelj oda nyelvtan órán, hátha a koszon kivül valami más is ragad rád."
Ilyen hozzászólások után valahogy nem csodálkozom rajta, hogy ellened harapódzik el a hangulat. Tekintsd úgy, hogy most figyelmeztetve lettél, és ha ilyesmi hozzászólásokkal találkozok még az esetedben a közeljövõben, akkor kapsz egy hónapos pihenõidõt, hogy a trollkodás és személyeskedés fogalmak értelmezését a fórum keretein kívül tanulmányozhasd tovább...
Egyben egy gogabi79 HG megvonást is feldobnék, mert teljesen alkalmatlan a fórum rendbe tartására.
Köszi!
Az elözõ hg meg ez a mostani is elégé inaktivnak tünik.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=38255
Példának legyen ez, lehetne még elég sokat, ha szóltok kikeresem nektek az összeset.
Elõre is köszönöm!
Azért jöttem mert két ember a többieket is idegesíti. Jó lenne ha visszavennél egy kicsit egyelõre te meg a társaid visszamenõleges egy beírásomat pontoztatok hogy meg legyen az öt pont és ki tudjatok zárni, ne gyere azzal hogy nem így van mert beteszem az összes beírásaitokat ide akár más névvel meg más géprõl ha kell mert lementettem. Szégyellhetnétek magatokat!!!! Bár nem csodálkozom rajta. De megértettem majd foxxi topictársnak szólók, mert látom még arra se veszed a fáradtságot nem engem idegesítenek már hanem a többieket. Én teszek rá betettem egyet ami durva de hiba volt mert pont rám írták, megértettem. Nem jövök ide mert semmi értelme. Szégyen hogy moderátorok vagytok!!
Most abba ne menjünk bele,hogy mutassam már meg mikor trollkodtál,mert pár nappal ezelõtt volt 'szerencsém' abba a topikba beleolvasni és törölgetni többek közt a te hozzászólásaidat is ami után megkaptátok a büntetést.
Milliószor el lett mondva,nem kell reagálni a beszólásokra,hanem itt jelezni kell és meg lesz oldva.
Szerintem teljesen fölöslegesen hergeled magad a 2 nappal elõtti hozzászóláson,ne foglalkozz vele,ne adj rá okot és akkor remélhetõleg nem folytatódik a balhé.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#37959-tõl
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki nem képes normálisan viselkedni, az repül - függetlenül attól, hogy VIP vagy nem VIP.
nem hinném hogy a nagyérdemût az anyázás érdekelné.
Köszi.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Meg amúgy is sokszor volt vita belõle, hogy "ez miért van itt, az miért került bele".
A forrás még megvan lokálban, de majd egyszer talán idõvel csinálok jobbat, újabbat, más tárhelyre. :-)
Ezért kértem, hogy addig mehet levesbe.
Köszönet! :-)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nincs hozzászólás szám mivel LAROA aláirásában szerepel,hogy ö CIGÁNY légyszives onnan töröltessétek vele!
Köszönöm!
Köszönöm.
Egyelõre nem törlöm, szerintem a topiclakókkal dugjátok össze a fejeteket, hogy milyen banner lenne jó oda, ami a linkeket is megmenti, esetleg kérjétek ki a bannermûhely segítségét.
Ha nagyon nem juttok dûlõre, akkor sima linkként megoldom...
Old Game hívek -ben a fejlécben levõ banner elérhetõsége megszûnt. Lehetne kérni, hogy töröljétek akkor a banner helyén maradt kis szövegeket!?
Old Game hívek topic
Köszi!
a mai konkrét (offtopic) téma, hogy õ mennyire szeret trollkodni az swtor topicban, és erre mennyire büszke:
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mert ez így ugyan annyira megalapozott per pillanat, mintha XY meg azt írja, hogy te csinálod ezt alregekkel.
Stílus: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=20176
Köszi a moderációt.