Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1262856474

Black Ops témában megy a köcsög b*zizás meg az anyázás. Kéretik kigyomlálni.

Köszi

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

[NST]Cifu
Drevil megint ólmozott benzinen él. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
"2. Kb fél oldalnyi hsz számot tudtam volna írni, hogy hogyan anyáznak, meg tesznek mindenféle sexuális megjegyzést😄"

Akkor tedd meg, csinálj screenshotot, stb.

"Amúgy gondolom moderátor törölte a dolgokat, mert egyik pillanatról a másikra tûnt el kb 100 hsz, viszont 2 fõanyázó semmit nem kapott."

A moderátor és a HG ugyanúgy törli a hsz-eket, modi sem rendelkezik mass-delete eszközzel.

tommygear
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078941993
HondaVTI nevû egyént szórjátok már ki, csak az elmebetegséget ontja magából
Maximus4
Ebbe mi a reklám?Nem a játékhoz kapcsolódik?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BBird
Köszönöm a segítséget! :-) (old game hívek banner)
Kenny85
1. Topic címe van a bannerban. De szerintem ez a legkisebb gond.
2. Kb fél oldalnyi hsz számot tudtam volna írni, hogy hogyan anyáznak, meg tesznek mindenféle sexuális megjegyzést😄

Amúgy gondolom moderátor törölte a dolgokat, mert egyik pillanatról a másikra tûnt el kb 100 hsz, viszont 2 fõanyázó semmit nem kapott.

HG meg csak úgy kénye-kedve szerint törölget dolgokat, elõtte elmondja, hogy takarodjak innen és törli szépen a sajátját is, de ezt ha gondolod pm-ben pár screenshottal is tudom demonstrálni, mert azért voltam annyira élelmes, hogy csináljak.

[NST]Cifu
1.: Ha esetleg méltóztatnál normálisan jelenteni a problémát, ha már a bannerben ott van feketén-fehéren (link a topichoz és hsz.-ek száma).
2.: Én ma reggel tudtam megnézni, elnézést, hogy nem 0-24 lesem a fórumot.
3.: Az, hogy más mit csinál, nem mentség arra, hogy te mit csinálsz. Azért ugyanis csak te felelsz, és senki más...

Kenny85
El kellett volna olvasni a tegnapi sztorit, és akkor kiosztani jó pár bannamákra szóló jegyet, pl dávid001, agrár. Gondolhatod, hogy az anyázást nem fogom lenyelni és kullogok el leszegett fejjel, hogy oké. Viszont nem süllyedtem le hozzájuk az anyázós, és egyéb szintre.

[NST]Cifu
A topicban a #11954-es hozzászólásod:

"Aztán ma szépen figyelj oda nyelvtan órán, hátha a koszon kivül valami más is ragad rád."

Ilyen hozzászólások után valahogy nem csodálkozom rajta, hogy ellened harapódzik el a hangulat. Tekintsd úgy, hogy most figyelmeztetve lettél, és ha ilyesmi hozzászólásokkal találkozok még az esetedben a közeljövõben, akkor kapsz egy hónapos pihenõidõt, hogy a trollkodás és személyeskedés fogalmak értelmezését a fórum keretein kívül tanulmányozhasd tovább...

Kenny85
Landwirtschafts nagyszerû topikban kezd elharapózni a hangulat ellenem 😄
Egyben egy gogabi79 HG megvonást is feldobnék, mert teljesen alkalmatlan a fórum rendbe tartására.

jazzy
Nem lehet all day everyday törölgetni, ha kérésre nem büntetik õket oda a tisztelet. Aztán törölgethetsz egész nap, mert ott ül a gép elõtt és direkt beírja újra, hogy húzza az agyad, ha tudja, hogy nem kap érte semmit, tapasztalat.
MAradt az AOC topicos szenvedés. Kéretik egy moderátort végre az Aloe Vera nevû igen inteligens fórumtársacs csendre inteni vagy kitiltani a topicból, mert a személyeskedés és a trollkodás minden topicot látogató/és értelmesen beszélgetõ számára borzasztó idegesítõvé vált.

Köszi!

jarlaxxe
Miért nem választotok egy normális hg aki törli az ilyeneket.
Az elözõ hg meg ez a mostani is elégé inaktivnak tünik.

Elõbb Alienatort kéne kibannolni a kecibe, gondolom az nem zavar senkit hogy õ cigányozik buzizik kispöcsözik meg satöbbizik. Amíg õ kötekedni fog Laroa és társaival, addig ne is várj javulást.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ismét felhívnám az sg kedves moderátorainak figyelmét, hogy az swtor fórumban Laroa és társai nem bírnak magukkal folyamatosan offolnak, oda nem illõ dolgokkal heccelni a népet itt vannak a számok. Btw jó lenne, ha kezdenétek valamit velük, mert érdekes módon mindig velük kapcsolatban akad ki a biztosíték:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1112451114&no=38255
Példának legyen ez, lehetne még elég sokat, ha szóltok kikeresem nektek az összeset.
Elõre is köszönöm!

Na idefigyelj maximus nem járok ide és nem sokra tartalak benneteket!!!
Azért jöttem mert két ember a többieket is idegesíti. Jó lenne ha visszavennél egy kicsit egyelõre te meg a társaid visszamenõleges egy beírásomat pontoztatok hogy meg legyen az öt pont és ki tudjatok zárni, ne gyere azzal hogy nem így van mert beteszem az összes beírásaitokat ide akár más névvel meg más géprõl ha kell mert lementettem. Szégyellhetnétek magatokat!!!! Bár nem csodálkozom rajta. De megértettem majd foxxi topictársnak szólók, mert látom még arra se veszed a fáradtságot nem engem idegesítenek már hanem a többieket. Én teszek rá betettem egyet ami durva de hiba volt mert pont rám írták, megértettem. Nem jövök ide mert semmi értelme. Szégyen hogy moderátorok vagytok!!

Maximus4
Te ugyanúgy trollkodsz,de ha valaki neked ír olyat ami nem tetszik,akkor rögtön jössz panaszkodni.
Most abba ne menjünk bele,hogy mutassam már meg mikor trollkodtál,mert pár nappal ezelõtt volt 'szerencsém' abba a topikba beleolvasni és törölgetni többek közt a te hozzászólásaidat is ami után megkaptátok a büntetést.
Milliószor el lett mondva,nem kell reagálni a beszólásokra,hanem itt jelezni kell és meg lesz oldva.

Szerintem teljesen fölöslegesen hergeled magad a 2 nappal elõtti hozzászóláson,ne foglalkozz vele,ne adj rá okot és akkor remélhetõleg nem folytatódik a balhé.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alienator-t ki kéne gyomlálni, szokásos heti hülye az swtor topicban.
#37959-tõl

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Conan forum..kimaradt

Érdekelne hogy ez már kimeríti e a trollkodás fogalmát #10599 Sajnos nincs már topic gazda.

[NST]Cifu
Miért hiszi bárki is azt, hogy a VIP és a büntetés bármilyen szinten is összefügg? A VIP a moderáció terén nem kap semmiféle különleges elbánást, nem errõl szól ugyanis.

Aki nem képes normálisan viselkedni, az repül - függetlenül attól, hogy VIP vagy nem VIP.

[NST]Cifu
Oks, kitakarítottam a bannert.

Az Age of Conan mai adagjában rendet illene tenni: AOC topic

nem hinném hogy a nagyérdemût az anyázás érdekelné.

Köszi.

Esetleg be tudnátok nézni az Age of conanba természetesen az én beírásom is lehet értékelni nagyon nem szeretek idejönni de mindenek van határa.

lac coo
Mostanában divat lett a bann, úgy látszik SG-nek nem pénz már amit beszed a VIP-ekért 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fabio Capello
ha csak egyszer voltál bannolva öt hétre, akkor senki nem vette el az accountod, megmarad, amíg nem szedsz össze 21 büntetõpontot (sõt szerintem még azután is megmarad maga a felhasználó, csak csinálni nem fog tudni semmit)

engem 5 hétre banoltak a semmiért rengetegen álltak ki mellettem mégis végigment a büntetésem....és vették el a 7 éves accountom...miközben naponta tizszer durvább dolgok mentek ott....lásd az általad emlitett tagok akik a mai napig irogatnak.....

BBird
A bannert anno még én csináltam, saját oldalra tettem fel. Sajnos évek óta nem is fértem hozzá a tárhelyhez, frissíteni sem tudtam a linkeket, mert közben csomó hely megszûnt, új helyre került.
Meg amúgy is sokszor volt vita belõle, hogy "ez miért van itt, az miért került bele".
A forrás még megvan lokálban, de majd egyszer talán idõvel csinálok jobbat, újabbat, más tárhelyre. :-)
Ezért kértem, hogy addig mehet levesbe.
Köszönet! :-)
Maximus4
Pár napra be kellene zárni a topikot szerintem.

SHADOWEYES7
<#vigyor1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Efreet
Így sok év után is túlságosan összetett feladat elolvasni a fejlécet.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

SHADOWEYES7
Légyszíves adjatok linket a nyálfröcsögés mellett.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szeretném kérni a moderátorokat, hogy tegyenek rendet az Swtor topikban. A Sárkány Lovagrend tagjai, Laroa, Boncmester, és Toxikus. Egész nap sõt mióta a fórum létezik szítják a feszültséget, tönkreteszik a topik közösségét. Ma gusztustalan személyeskedésbe ment át az egész az én személyem volt a támadás középpontjában. Én hülye leálltam velük vitázni, szóval elfogadom, ha én is a ban/figyelmeztetés sorsára jutok. Hozzászólás számot nem linkelek mert 3 oldalon keresztül ment. Továbbá szeretném kérni a tisztelt moderátorokat, hogy ne csak káromkodásért bannoljanak. Köszönöm.

Mivel lejárt a büntetésem ezért szeretném kérni a moderátorokat,hogy a SWTOR topikból KÖTELEZZÉTEK a gyereket akinek CIGÁNY a nickje,hogy tüntesse el és a jövöben NE használálja,mert kérdezem én ha nem teszi akkor nyugodtan hivhatjuk mától CIGÁNY-nak minden hozzászólásban hiszen ez a nickje ugye.....
nincs hozzászólás szám mivel LAROA aláirásában szerepel,hogy ö CIGÁNY légyszives onnan töröltessétek vele!

Köszönöm!

MarkBlade
Bocsánat: Star Wars the old republic.
Maximus4
Olvasd el légyszíves a bannert!

MarkBlade
Sziasztok! Kérlek Laroa nevû egyént nézzétek meg 36797 meglehetõsen udvariatlan és rasszista már az aláírása is de képeket is linkel.
Köszönöm.
[NST]Cifu
Ahogy nézem a banner ennél egy kicsivel bonyolultabb, a linkekként funkcionáló képek is mennek a levesbe, biztos, hogy ez így jó ötlet?

Egyelõre nem törlöm, szerintem a topiclakókkal dugjátok össze a fejeteket, hogy milyen banner lenne jó oda, ami a linkeket is megmenti, esetleg kérjétek ki a bannermûhely segítségét.

Ha nagyon nem juttok dûlõre, akkor sima linkként megoldom...

BBird
Üdv,

Old Game hívek -ben a fejlécben levõ banner elérhetõsége megszûnt. Lehetne kérni, hogy töröljétek akkor a banner helyén maradt kis szövegeket!?
Old Game hívek topic

Köszi!
picket
Alregekkel villog miközben átmeneti pihenõn van van az eredeti -.-'
swtor topik #36583

&#3237;_&#3237;

mrzoltan
Reklám #1997
j0nNyKa
sorry hogy megint swtor topic, és megint ez a tag, de ma is kezdi, és tekintve hogy még dél sincs...

a mai konkrét (offtopic) téma, hogy õ mennyire szeret trollkodni az swtor topicban, és erre mennyire büszke:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

[NST]Cifu
Valami bizonyíték erre?

Mert ez így ugyan annyira megalapozott per pillanat, mintha XY meg azt írja, hogy te csinálod ezt alregekkel.

Bocsi, telóról vagyok pár napig.Így csak link címet tudok adni, nem enged URL-t beszúrni.
Stílus: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=20176
Köszi a moderációt.

Fabio Capello
te is moderátor lettél? jézusom 😄 😄

MerlinW
Tökön fognak rúgni, ha hsz-t linkelgetsz😊

[merlinw.org]

Prince23
Üdv!

EZT a hozzászólást kérem töröljétek!

köszi!