Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Sziasztok!

Van egy szégyenteljes hozzászólásom az Il-2 Sturmovik topikban, melyet a hozzászólásban látható videó váltott ki belõlem. Esetleg kitudnátok törölni? Már megbántam és nem szeretném a topikban látni.

Köszönöm szépen.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jó hát nem néztem én hogy ott is van modik topik de akkor oda fogom írni legközelebb.
[NST]Cifu
1.: Hány alkalommal is lett szépen megkérve, hogy legyél szíves átfáradni a gumiszobában lévõ modi topicba? Ehhez képet még mindig itt vagy...
2.: Mint el lett mondva, a Gumiszoba egy olyan zónája a fórumnak, ahol lazábban vannak véve a fórumozási szabályok. Ennek megfelelõen nem látható a Google keresõ felé sem, nem látható az SG-re be nem jelentkezettek számára, illetve alaphelyzetben a fórumkeresõ sem dobja ki az ott lévõ topicokat. Ha nem tetszik, ami ott van, akkor nem mész oda.
3.: Nyugodtan állj neki ilyen hangnemben folytatni a perlekedést, és téged raklak ki a fórumról. Ha ennyire értetlen vagy, akkor nem fogok Don Quijote szerepében tetszelegni, és szélmalomharcot vívni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

webkamerán beszéltem vele és nem abrus
A kongy-ot is bannold ki
Hát én nem tûröm el nem vagyok az a tipus, a cvb-t meg oldjátok fel mert õ nem hibás.
[NST]Cifu
Szerinted miért gumiszoba annak a fórumrésznek a neve? Mert ott megtürt a mindenféle (amúgy fórumképtelen) magatartás. Vagy legalábbis a nagy részük. 😊

De mint említettük vala, ott is van moderátori topic, oda tessék panaszkodni. 😊

Igen ott van, de akkor is ilyet szabad csinálni?
[NST]Cifu
Valami perverz okból nálam sosincs bekapcsolva, ha keresek egy topicot. Köze lehet ahhoz, hogy egyfelõl nem nagyon látogatom ezen fórumrészeket, másfelõl pedig nincs moderátori jogköröm se oda. 😊

Dzsini
gumi=on 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Akkor azért nem találom... <#falbav>

Dzsini
...ráadásul az a topic a Gumiszobában van, tehát rossz helyen próbálkozik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
1.: Link?
2.: hsz.-ek számai?

a supaplex topikban bannoljátok már ki azokat az embereket ha kérhetném, most igazán ki lehetne.
Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szeretném ha javítanátok itt link a címet erre:
The Elder Scrolls Online

köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkSector
Oks akkor pls töröljed Maximus és majd ha a topiknyitó szeretné akkor visszacsináljuk. 😊

Elõre is köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jazzy
Csak fölösleges odaírni, hogy pc, a játékosok fóruma az pc részleg, a konzolos játékok a konzolok fórumában vannak úgyis..
DarkSector
Kiszedetni nem szerettem volna, mert a topiknyitó a boss, õ csinálta, ja le is lehetne tenni de majd ráér talán ha lesz HG.

Csak a képtõl ballra azért eléggé gázul festett. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jazzy
szerk: illetve kiszedetném
jazzy
Én a helyedben alulra kérném, hülyén néz ki <#nezze>
DarkSector
OK, maradhat, csak elsõnek árvátlannak tûnt. 😊

Maximus4
Ha kell átírom vagy kiszedem,csak szólj.

DarkSector
Ja bocs már látom ez a topik hosszabb címéhez van....elnézést, azt hittem a fenti rövid címbõl szakadt le, akkor elnézést nem szóltam, csak nekem is fura volt hogy mi ez a pc 2 betû, biztos csak ennyit írt a topiknyitó a 2.címsorba. 😛

Maximus4
Alatta legyen?

DarkSector
Elnézésta a zaklatásért de most felette van. 😊
Bár maradhat mert így nem annyira fura már.

DarkSector
Igaz. Thx a korrigálást.

[NST]Cifu
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

Topic fejlécében található. A modik nem osztanak HG jogokat, csak az adminok. 😊

DarkSector
Ha szabad HG-nak lenni netán?
ITT
#802-807

Megköszönném.

DarkSector
<#worship>

Maximus4
Bocsánat,nem vettem észre,javítottam.

DarkSector
Köszönöm/köszönjük!

még annyit hogy a banner mellett balra fent van egy "pc" szavacska ami betolódott. 😛

DarkSector
Sziasztok!

Ezt a képet kérném ebbe a topikba tenni bannernak.

#174-nél irtam a topikba a topiknyitónak, ha valami késõbb lesz.
Nem tetszik majd neki, vagy bárki más munkája jobban tetszik lecserélheti...

csak eddig nem volt aktiv ezért írtam én helyette.

wollnerd
A "greece" nevû user spammeli a topickokat!
pl. Euro Truck Simulator 2 topic #8472 és #8473

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

DarkSector
Bocsika, én adtama képet, majd legközelebb odafigyelek rá!
Köszönjük amúgy! <#worship>

[NST]Cifu
Jó helyen vagy, csak a kép kicsit nagy, legközelebb a szélessége max. 780 pixel legyen...

Mindjárt lekicsinyítem, és berakom úgy.

zzeN
Hali!

Ebbe a topikba szeretném ezt a képet berakatni. Elõre is köszi! (jó helyen vagyok egyáltalán?😄)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dzsini
Neked se sikerült a PONT ELÕTTED és a FEJLÉCBEN IS leírt dolgot felfogni, ugye?

dragon11
Már unalmas ez a Mantastic gyerek, ha jól tudom ez nem egy kereskedés.. banánt Neki!

[NST]Cifu
A kénköves pokol minden lakójának nevében... a hsz.-ek számait nehéz lenne már beírni... <#duma>

Amúgy meg ahogy szokott lenni. Jön egy troll, páran ráugranak, megy a flame, majd valaki rájön, hogy hát mi tényleg flémelünk, és ez rossz dolog... de miért nem az elején jöttek rá erre?

Ismét egy troll WoT topicban Destydeme néven.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mármint a #33009-et is. Köszi és bocsánat a dupláért.
Sziasztok!

Ebbõl a topikból legyetek szívesek törölni a #33010-es hozzászólásomat, mert félrement.

Köszönöm!
grebber
Ebben a topikban légyszíves töröljétek ezt a hozzászolásomat! Nem jelenik meg a kép így meg ormótlanul néz ki!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Nem engem kell meggyõznöd, és régóta azon a véleményen vagyok, hogy vállalja csak mindenki a regjét saját névvel, azonosíthatóan.

Ezen véleményemmel az elsöprõ kissebbséget képviselem, mert amúgy az emberek nagyon-nagy százaléka jobban szereti az anonimitást az interneten. 😊

Úgyhogy az marad, hogy jelentitek, ha feltûnik, mi meg kitiltjuk. Itt sajnos ennél jobb megoldás nincs.

mackosajt
Legalabb nem kéne annyit olvasni a sok hülye szöveget. Egyszerûbb lenne az élet. 😊

Bocs az offért.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Dzsini
Lendületbõl elijesztené a jószándékú regisztrálók 95 százalékát, hiszen szinte az összes többi fórum a neten szabad regisztrációt nyújt.

mackosajt
En arra kerestem volna a választ, amit pár hete pont te adtál neki.
Ugyanazon néven, ugyanazzal a reggel írt.
És mivel engem ugyis szeret, majd szólok ha ujra jön. Hogy igaza is legyen.

Amugy telorol küldött alapdijas sms. Egy szám, egy név. hmm?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!