Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Légyszíves töröljétek ezt a hsz-t köszönöm.
Max Payne 3 topik
és a #1286-os hsz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Köszönöm.
(megkérdeztem a többieket is és a témaindítót is....)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyebkent ha lusta arra hogy beirjon 2 szot, vagy kivalassza egy selectbol, akkor tipikus nyomkodo. Jobb lenne mindenkinek 😊
Battletag: coolpet#2467
mar forumrendszerekben van olyan lehetoseg, hogy temahoz kapscolodik/OFF
ha a temahoz kapcsolodikot jelolom be, akkor normal, egyebkent szurkitve jelenik meg, igy konnyebben atlapozom a haszontalan erdektelen hsz-eket 😊
Egyébként az Általános eszmecserében ott van a Mi kellene az SG-nek topic, az ilyen ötleteket oda írd be, ez nem moderátori hatáskör.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy javaslatot tehetnek tovabbfejlesztesre?
Lenne e ra lehetoseg, hogy + vagy - -olas eseten egy input felugorjon, es be lehessen irni egy 20-30 karakteres szoveget, hogy miert kapta? pl trollkodas/nem megfelelo hangvetel/nem temahoz kapcsolodik stb.
valamint az user adatlapjan megjelenjenek, hogy ki, mikor +/-, melyik postjara, miert kapott mit.
Esetleg megjelenjen az adott hozzaszolasban is csak az ok, hogy ertekelve: +/-, ok: blabla
Mostantól másképp lesz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Fõleg nem egy olyan témában, amelyik épp aktuális, és igen nagy látogatottságra tarthat számot.
A saját fórumok és az egzotikus, nagyon kis csoportos elfeledett témák más dolog, de szerintem érthetõ a mi álláspontunk is.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sajnos a spoilerszezon minden játékmegjelenésnél kritikus rész, az egy-két hét bolondokházát jelent - megkettõzött figyelemmel és nyugalommal kell olyankor bármilyen témát látogatni, sajnos sokaknak nehéz felfogni, hogy mások szórakozását nem túl okos dolog elrontani.
A scriptbõl egyébként törölve lett a kitiltással foglalkozó rész.
Nincs joga egyébként semmire, csak az õ oldaláról fut a script, így szabadon módosíthatja.
Tudtommal se nem házigazda, se nem moderátor, hanem a topic kinézetét programozta le Õ, ezért kapott csak jogot... Mégis a számára nem szimpatikus egyéneket se szó se beszéd önkényesen kitiltotta, úgy hogy senkit meg nem kérdezett. #27424-nél rákérdeztem, de válaszra sem méltat minket.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
És igen, õ az, egyértelmûen az üzenete tartalma alapján.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Új neve feltehetõleg Bearcheesshit
Friss reg, véletlen lefordítva a nevét angolról magyarra most rám haragszik.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Visszaolvasva te is simán nekiálltál a flamenek, amikor arról volt szó, szóval mindketten kaptatok egy figyelmeztetést. Több tolerancia a másik irányába, és nem kell feltétlenül minden miatt egymás torkának ugrani.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ಥ_ಥ
#123490 hsz tõl lehet a flame-et olvasgatni
stílusért pár embernek lehet járna némi figyelmeztetés
Mert minden középre került, vagyis, ha még lehet legyen így inkább:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<hr>
<table>
<tr width="780">
<big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big>
</tr>
<tr width="780">
<td width="390">
<align=left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</td>
<td width="390">
<align=left>Options -> Game Options -> Voice Input OFF
</td></tr></table><hr>
Köszönöm! 😊 így barátságosabb
Köszönöm.
Asszem jól csináltam....EBBE a topikba szeretném/nénk.
Ide tegyétek be légyszíves. THX.
HTML
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<left><big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big></left><br>
<left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</left> <right>Options-Game Options-Voice Input OFF</right>
<hr>