Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sziasztok, egy csúnya rossz vicc, illetve trollkodás.
Légyszíves töröljétek ezt a hsz-t köszönöm.

Max Payne 3 topik
és a #1286-os hsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
ty <#smile>

All hail the double x!

Efreet
<#email>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

pxxl
hali!

itt átírnátok a banner kép linkjét erre?

kösz!

All hail the double x!

pxxl
itt a 46-ost kipucolnátok? ty...

All hail the double x!

DarkSector
Köszönöm.

SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DarkSector
Sziasztok, ha megtennétek légyszíves ezt a BANNER-t betenni IDE

Köszönöm.

(megkérdeztem a többieket is és a témaindítót is....)

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

berczely
EZT a képet IDE bannercserének.

Köszönöm!

bboyatty
Bocsánat, eszembe se jutott de azért köszönöm!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Efreet
Nem haragudtam volna meg, ha linkeled a topicot, de megcsináltam így is.

bboyatty
Helló, valaki kiszedné a TDU1 topikban a bannert, mert már nem mûködik a tárhely vagy nem tudom és helyette reklámok mennek, ami nem lenne baj de lassítják az egész topikot. Köszi elõre is.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

nincs

istenem

jazzy
Diablo III topic

Kezdõdik. Az ilyenbõl 80%-ban indul a flame.
DarkSector
Van egy egyedi stílusom mi? 😊

pxxl
<#hehe>

All hail the double x!

DarkSector
Elég lenne törölni a pi...ba...

TVelvet
szerintem elég lenne csak 1 plusz jel...
Dzsini
Most nem az a kérdés, a mi kellene topicba írtam is már Robajnak a dologról tegnap.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

coolpet
bemasolom oda is, thx.
Egyebkent ha lusta arra hogy beirjon 2 szot, vagy kivalassza egy selectbol, akkor tipikus nyomkodo. Jobb lenne mindenkinek 😊

Battletag: coolpet#2467

pxxl
miért? van értelme nyomkodni? 😄

All hail the double x!

coolpet
Nemazert, de a diablo3 forumban orankent 100 hozzaszolas, es abbol 2 ertelmes, a tobbi igazabol off.

mar forumrendszerekben van olyan lehetoseg, hogy temahoz kapscolodik/OFF

ha a temahoz kapcsolodikot jelolom be, akkor normal, egyebkent szurkitve jelenik meg, igy konnyebben atlapozom a haszontalan erdektelen hsz-eket 😊

Efreet
Szerinted mennyien foglalkoznának azzal, hogy ezt részletesen kitöltik? Arra sem veszik a fáradságot, hogy a pluszjelet megnyomják, ha egy nekik tetszõ hozzászólás van.

Egyébként az Általános eszmecserében ott van a Mi kellene az SG-nek topic, az ilyen ötleteket oda írd be, ez nem moderátori hatáskör.

pxxl
abból milyen trollkodás lenne OMG 😄

All hail the double x!

[NST]Cifu
Az ötlet nem rossz (mintha hajdan ez is felmerült volna), de nem Efreeten múlik, hogy nem így van lekódolva a rendszer...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

coolpet
Efreet:

Egy javaslatot tehetnek tovabbfejlesztesre?

Lenne e ra lehetoseg, hogy + vagy - -olas eseten egy input felugorjon, es be lehessen irni egy 20-30 karakteres szoveget, hogy miert kapta? pl trollkodas/nem megfelelo hangvetel/nem temahoz kapcsolodik stb.

valamint az user adatlapjan megjelenjenek, hogy ki, mikor +/-, melyik postjara, miert kapott mit.

Esetleg megjelenjen az adott hozzaszolasban is csak az ok, hogy ertekelve: +/-, ok: blabla

Különc
Persze hogy érthetõ, de mint látod szükség volt rá, hiszen nem hazudtolta meg magát a script, nem hébe-hóba arcra ment a dolog, hanem okkal, ráadásul a HG sem volt a helyzet magaslatán, így próbáltuk kordában tartani a dolgot.

Mostantól másképp lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Efreet
Az SG minden problémája ellenére egy alapvetõen nyitott fórum, a saját témákon kívül nem nagyon engedhetjük meg, hogy egy topicból egy (vagy két-három) felhasználó kénye-kedve szerint kitiltson valakit.
Fõleg nem egy olyan témában, amelyik épp aktuális, és igen nagy látogatottságra tarthat számot.

A saját fórumok és az egzotikus, nagyon kis csoportos elfeledett témák más dolog, de szerintem érthetõ a mi álláspontunk is.

jazzy
Így van, már most megjelent pár ember akit ezelõtt nem láttam és mind unszimpatikus viselkedéssel nyit, sajnálom, hogy nem szabályos ez a tiltás. Te spoiler taget használsz mindig. Azzal nincs baj, nem is nyitom le.
Különc
Én szoktam spoilerezni, de megfelelõ keretek között és helyesen használom a spoiler tagot is, ám én hasznosnak találtam a scriptet, így is sok a troll, de ha szabályellenes, akkor nincs mit tenni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Efreet
Nem besúgás, ez lenne a normális viselkedés - azért vagyunk itt, hogy fenntartsuk, helyreállítsuk a rendet.

jazzy
Oké, én nem leszek az ügyeletes szemétláda a topicban, majd járkálok ide úgyis +fav a mod topic, mocsok besúgó vagyok! HÁH!
Efreet
Az ottani közösség választotta meg, nem a moderátorok. Ha õ úgy gondolja, hogy van más, alkalmasabb személy a helyére, és azt hasonlóképpen megválasztják (megválasztjátok), akkor semmi akadálya kicserélni.
Sajnos a spoilerszezon minden játékmegjelenésnél kritikus rész, az egy-két hét bolondokházát jelent - megkettõzött figyelemmel és nyugalommal kell olyankor bármilyen témát látogatni, sajnos sokaknak nehéz felfogni, hogy mások szórakozását nem túl okos dolog elrontani.

A scriptbõl egyébként törölve lett a kitiltással foglalkozó rész.

jazzy
Most ez lehet hülye kérdés, de még AntiHero se tudta mi van? Észre se vette? Nem nagyon látom sosem, azért ez egy NAGYON látogatott topic. (Ez pedig az én bajom, de tényleg nagyon sok troll ír ide és nem egyszer kezdik már lelövöldözni a spoilereket is, ez nagyon zavaró). Amikor múltkor volt ugyanez a vita akkor sem láttam reagálni. Nekem semmi bajom vele, nem is ismerem, de nem kéne olyan házigazda, aki legalább tisztában van azzal mi van a topicban?
Efreet
Topicból önkényes kitiltogatást ilyen témákban nem engedélyezzük, töröltem a fejlécbõl a scriptet, ha újra elõfordul hasonló repül a házigazda is.

Nincs joga egyébként semmire, csak az õ oldaláról fut a script, így szabadon módosíthatja.

mukika
Diablo 3, j0nNyKa scriptjének köszönhetõen sokan nem tudnak hozzászólni a topichoz.

Tudtommal se nem házigazda, se nem moderátor, hanem a topic kinézetét programozta le Õ, ezért kapott csak jogot... Mégis a számára nem szimpatikus egyéneket se szó se beszéd önkényesen kitiltotta, úgy hogy senkit meg nem kérdezett. #27424-nél rákérdeztem, de válaszra sem méltat minket.

Maximus4
Bant kapott,mert ip cím alapján tényleg õ volt.Tiltsd le a privátot,ennyi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mackosajt
Most mit kapott? Mert privit írni a jelek szerint tud.
És igen, õ az, egyértelmûen az üzenete tartalma alapján.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Battlefield 3 topikba valószínüleg visszatért a már korábban is kitiltott FalseGod, alias False.
Új neve feltehetõleg Bearcheesshit
Friss reg, véletlen lefordítva a nevét angolról magyarra most rám haragszik.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

[NST]Cifu
Az adott hsz. törölve lett, sajnos így nem tudok ítélkezni.

Visszaolvasva te is simán nekiálltál a flamenek, amikor arról volt szó, szóval mindketten kaptatok egy figyelmeztetést. Több tolerancia a másik irányába, és nem kell feltétlenül minden miatt egymás torkának ugrani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

picket
Star Wars: The Old Republic topik - #44941 - Ma már kibeszéltük a nemi életemet, most éppen már trágárságok vannak terítéken. Köszönöm a segítséget!

&#3237;_&#3237;

Jeffjohnson
okés köszi

Fabio Capello
Ez a játékosok fóruma, elvileg az Autó-motorban is van modtopik, ott jelezd.

szerk: link

Jeffjohnson
FORMA1 topic

#123490 hsz tõl lehet a flame-et olvasgatni
stílusért pár embernek lehet járna némi figyelmeztetés

DarkSector
Köszönöm...príma, sokan szenvedtek már ez végett, de lehet inkább táblázatban szebben festene...😄
Mert minden középre került, vagyis, ha még lehet legyen így inkább:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<hr>
<table>
<tr width="780">
<big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big>
</tr>
<tr width="780">
<td width="390">
<align=left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</td>
<td width="390">
<align=left>Options -> Game Options -> Voice Input OFF
</td></tr></table><hr>

Köszönöm! 😊 így barátságosabb

Maximus4
Megfelel?

DarkSector
Ide légyszíves tegyétek be pls, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak.
Köszönöm.
Asszem jól csináltam....EBBE a topikba szeretném/nénk.

Ide tegyétek be légyszíves. THX.
HTML
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<hr>
<left><big>Gyakran Ismételt Kérdések:</big></left><br>
<left>Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):</left> <right>Options-Game Options-Voice Input OFF</right>
<hr>