Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Regel egy új e-mail címmel, és kész.

Nincs a moderátoroknak semmiféle eszköze arra, amivel megakadályozhatná hogy megtegye.

De ha van ötleted, hogy lehetne egy ADSL (vagyis dinamikus) IP alapján véglegesen kitiltani valakit, akkor nyugodtan továbbítsd az adminok irányába ezt. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mackosajt
Battlefield 3 topik.
46634
46674

Illetve nem értem, ha kb. 1 hónapja elbucsuztatok tõle, meg elõtte korábban egy másik regjétõl, miért írhat?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Kritikán aluli topic akkor, amikor a megmondóemberek megérkeznek, és elkezdenek trollkodni. A minap volt egy user, aki csak azért regelt, hogy beszóljon. Máskor valahogy nincs gond.
Érdekes módon a kritikán aluli topicba járó emberek közül csak az említett ember lett bannolva anno.

Nem, persze, hogy nem, de benne van a top3ban.

Többször lekerült a scriptes listáról, de valahogy mindig a parttalan trollkodásnál kötött ki, engem nem zavart (pedig még pmben is osztott rendesen), hozzászoktam máshol, de a topik törzsközönségét igen.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

jazzy
Azért az tény, hogy az egy kritikán aluli topic. Crassus több topicba is jár és azért nem szokott flamewar lenni mindenhol csak úgy, mert õ ott van.
[NST]Cifu
Azért tegyük hozzá, hogy a flame-hez nem elég egy ember... Szóval akkor nem csak Crassus miatt kellett takarítani, nem igaz?

Nyilván. Majd ha te töltöd a fél délutánt a Crassus utáni takarítással, akkor minõsítgess pls.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Tafaya
Több esélyt is kapott, sosem tudott megmaradni a kultúrált hangnemnél, de persze lehet a topicot hibáztatni 😊

Tatyla
az a baj hogy az sw:tor topik saját bosszúhadjáratot indított ellene...
tiszta orbán kormány van ott is <#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TVelvet
Nekem nem fáj végül is. 😊
Jeffjohnson
2. esély? na azon szerintem õ már jócskán túl van 😉

Jeffjohnson
#16984 pont errõl írtam...

jazzy
Én csak napi 30 körül törölgettem, nem mókás az sem, 100+ még úgy sem, de törölni kell, én is kapom a minuszokat ha törlök, próbálnak whisperelni, topicba írkálni, küldöm õket a moderátor topicba, hogy ott lehet panaszkodni, ha nem tetszik, de odáig sose jut el egyik sem..

Ha nem lépsz fel elég keményen és látják, hogy nem törölsz / nem szólsz / nem jelented akkor azt hiszik itt szabad mindent.
TVelvet
Nem azért mondtam, ha tud kulturáltan fórumozni, akkor nem baj. Mindenkinek kell egy második esély.
[NST]Cifu
Jah, hogy Kasadya = Crassus?

Akkor meg miért nem ezt mondjátok. Problem solved.

[NST]Cifu
Én hajdan a Half-Life 2 topicban átéltem ezt HG-ként, és "roppant mókás" volt olykor napi 100+ hsz.-t törölni egyenként.

A script elengásabb megoldás, de alant leírtam mi a problémám vele. Ha a HG alkalmazza a scriptet, akkor vállalja a vele kapcsolatos panaszokra való válaszolást is.

Ha AntiHero azt mondja, hogy Kasadya keményen flame-t egyszer a topicban, akkor errõlé el lehet beszélgetni. Ha jogos a dolog, akkor persze Kasadya-val szemben én mint moderátor is felléphetek. Ha viszont nem jogos, akkor viszont rendezni kell a helyzetet.
A legszebb az egészben, hogy a bizonyítás akár lehetetlen is. Sokezer hsz.-el korábbi üzeneteket böngészni nem túl mókás dolog...

TVelvet
Jelezhetném, de nem fogok minden törlést jelezi, egyébként a scriptben, kb 3 ember van eddig.

btw, akkor beírom a fejlécbe.

Azért Kasadya (Crassus) tudja produkálni magát, ahhoz kétség sem fér...

[NST]Cifu
n. Mivel kitenni senkit nem tudok, csak a topicból a ban scriptel.

Esetleg ha jeleznéd a Modi topicban, szabályosan...

Én anno írtam is, ha valakinek gondja van a WoT topicban a moderációval, akkor írjon rám. Eddig a lassan másfél/ két év alatt ha kaptam 3x PM-et.

Amúgy az eljárást még el is tudom fogadni, de akkor (szerintem) ezt a fejlécbe is ki lehetne írni, hogy egyértelmû legyen a dolog. Ha a modi nem tud arról, hogy "ban script" mûködik a topicban, és emiatt kap esetleg panaszt, akkor kamillázhat keményen.

Az adott esetben például mi a helyes eljárás? Szerintem az, hogy Kasadya panaszára AntiHero válaszoljon.

Ha nagyon kell a script visszarakom -> viszont ezzel Kasadya ki van zárva a topicból, és nem tudni miért.

jazzy
Ne vedd magadra rögtön én nem az a fórumozó vagyok, nincs moderálás a házigazda részérõl, ergo törlés, jelentve meg nincs, vagy lehet csak engem zavar, ha troll van a topicban..

AntiHero lehet nem ér rá annyit, de ebben a topicban rettentõ mennyiségû hozzászólás lesz és viták is, ez biztos.
TVelvet
mosom kezeimet, de az állatkertet néha gereblyézni kell, akárhogy is. Egy két flém indító egyén, és elszabadul a pokol általában. Mivel kitenni senkit nem tudok, csak a topicból a ban scriptel.

Én anno írtam is, ha valakinek gondja van a WoT topicban a moderációval, akkor írjon rám. Eddig a lassan másfél/ két év alatt ha kaptam 3x PM-et.
[NST]Cifu
Ki is jelzi a moderátornak azokat az eseteket? Senki? Akkor ki a hibás? Nyilván a moderátor, mert nem olvassa szimultán az összes topicot... <#confused>

Tessék jelezni az ilyen eseteket, és akkor lesz moderálás...

[NST]Cifu
Akkor visszafordítanám a kérdést: miért?

A WoT topic esetében a moderációt tudta mindenki kritizálni, normálisan jelenteni a fórumképtelen usereket viszont nem - csak olvass vissza itt, mi a helyzet e téren.

A saját meglátásom szerint ez a HG-t "mini-modivá" teszi. Még ezt is el tudom fogadni, de akkor a HG válik felelõssé az olyan kérdésekre való megválaszolásra, mint amilyen most Kasadya esete.

jazzy
Annyi hsz a d3 topicba is jön és ez csak több lesz, ide is kéne, mert szaporodnak nagyon, moderálást meg nem látok. Se jelentést ide, múltkor amit Peetboy is lemûvelt és ugrottak a trollbaitre 15-en..
TVelvet
Én is ezt az eljárást alkalmazom a WoT topicban, de ott kell is... Lévén naponta 400-600 hsz jön oda.
[NST]Cifu
Lásd #17000. Én anno kifejtettem a személyes véleményem a pontozós cuccal kapcsolatban. A táplálékláncban nem admin vagyok, hanem modi. Én kivenni nem tudom, és kivetetni sem.

[NST]Cifu
Admin > Modi > HG > Egyorrú fórumuser az erõsorrend azért a fórumban. 😊

Ha azért nem látszanak a hsz.-eid, mert a script eleve kiszûr, akkor az azért elgondolkodtató. Amennyiben AntiHero azért fordult ehhez a megoldáshoz, hogy megszabaduljon bizonyos troll fórumozóktól, az bizonyos szinting még szerintem is elfogadható, amennyiben opcionális a lehetõség. Én úgy vettem észre, hogy nem errõl van szó. Így viszont a topic feletti uralom nagyon nagy szinten összpontosul a kezében, és ezt én személy szerint kicsit visszásnak tartom. Egy saját fórumrészben lévõ topicban még teljesen elfogadnám, de a játék fórumrészen már úgy vélem, hogy az ilyen jellegû durva szûrés káros.

jazzy
Vetesd ki ezt a pontozós szart mert lehet belekavar és vissza a designt! 😞
nah ha ez kiderül,hogy miattam törölted a scriptet savban fognak megfüröszteni😄

[NST]Cifu
Yepp, most látom, sorry.

nem, nincs moderációs negusz rajtam😛 azt már én is megkérdeztem a HG-tól😊

megjegyzem biztos a customizáció a ludas,mert ezt a topikot naponta piszkálgatják.....

jazzy
Ez a téma le van zárva.
[NST]Cifu
Ellenõriztem, valóban a Calver által is említett script miatt nem látszanak a hozzászólásaid. Jelenleg a fejlécbõl töröltem a script-et, és írtam privit AntiHero-nak, hogy vagy javítsa ki a scriptet, vagy jelezze itt azt, amennyiben moderációs indokok miatt "rejtette el" a hsz.-eidet a topicban.

thxthx

[NST]Cifu
Próbáld itt jelezni a hibát.

Én annyit látok, hogy egyes hozzászólások számozásánál "ugrás" látható, vagyis hiányoznak egyes hozzászólás-számok, mint egy kitörölt üzenet esetén.

Mindjárt csinálok egy próbát, hogy hátha a custom scriptek csinálják.

Tud valaki segiteni mi az oka,hogy nem látom a hozzászólásaimat a Diablo 3 topikban? minden más tökéletes kivéve azt....se IE se FF se Chrome nem mutatja nálam.....

[NST]Cifu
1.: Topic linkje
2.: Hozzászólás(ok) száma(i)

Nem olyan nehéz dolog... De utána sirni, hogy hát a modik nem csinálnak semmit, még ennél is sokkal könnyebb...

Hello

WOT fórum © lexlutor, igen kedves beszólásait ajánlanám figyelmedbe.

Fabio Capello
Probléma esetén a kérdéses topikot linkeld, és jelöld a problémás hozzászólásokat.

Moderátorok figyelmébe, légyszi gyertek a world of tanks fórumba, mert pár felhasználó trollkodik, obszcén megjegyzéseket tesz, sértegetik a felhasználókat, ami több ponton is metszi a fórumszabályzatot.
Jah a felhasználók: Ry0K3N, killbull, lexlutor, Wlanseraf, akdestroyer, Wlanseraf, Tessellia és Torzonborz.
Kéretik nekik pár hét gondolkodási idõ. 😊
DarkSector
Oks nem ismerem, csak mondom hogy önnmagában a like rendszer nem jelent semmit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jeffjohnson
Kevesebb nem is csak egy bannolt/törölt (Crassus) felhasználó újabb alregje aki csodálkozik miért nem látni amit ír...

..ha egy kedves moderator raerne, kerem jojjon egy picit a world of tanks forumra, uyganis van egy kedves trollunk nono55 formajaban..
DarkSector
Részemrõl nem rinya csak egy apró megjegyzés hogy ezalapján nincs értelme bárkit is minõsíteni.

Mármint Kasadya ettõl nem lesz kevesebb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
😄 na ennyi értelme van kb igen 😄

All hail the double x!

jazzy
Minek is meghallgatni a tömeget, inkább dobjunk rájuk 1 minuszt 😛
pxxl
jó ez a kör már le ment a másik topikban is párszor. a lényeget leszûröm neked:

EZ VAN

hiába rinyál bárki, ez ki van találva rendesen azt mondják 😊 úgysem fog változni semmi. kár eröltetni.

All hail the double x!

darki81
teljesen igazad van!
nem csak hogy semmi értelme ennek a pontozó rendszernek, hanem még hátrány is mivel hogy tele van hülye gyerekekkel a fórum, akik csak a mínuszt nyomkodják, az a kis plusz meg csak onnan van hogy az ember szól a barátnõjének vagy haverjának hogy nyomjon rá napi egyet hogy ne legyen mínuszban...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

DarkSector
Az nem jelent semmit.

1 rosszakaroja 100 nap alatt 100 minuszt ad.

Akik meg kedvelik, nem biztos hogy eszükbe jut + olgatni....

szóval úgy egy rakás szar ez a like rendszer ahogy van.

RoboKutya78
Nézd meg a hozzászólásaid hasznossági index mutatóját lehet az befolyásolja hogy mutassa a dolgot vagy se.
eléggé mínuszban vagy vele ha jól látom

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming