21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Smithwarden
    Kerhetnek / kerhetnenk egy atnevezeset a Korea: Warface topiknal, sima Warface-re?
    Mivel most mar megy az europai beta es nem kell koreai vagy orosz verziokkal szenvednunk.
    Thx.
  • Petka
    Minecraft topikban DraunT usert helyre kéne tenni, mert már többször lett figyelmeztetve.

komment nélkül...
  • Coral Springs
    Kérném törölni a hozzászólásom, köszönöm.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053#TOP / 6196 -os hsz.
  • wedge31
    Ezt a képet kérném ide bannernek.

Köszönöm.
  • DarkHorSe
    Unreal world

Kérném a 2 hozzászólás törlését

elso
    masodik

• Systore #18103
    Diablo topikban rendet kéne tenni, enyhén elment offtopik trollkodásba a téma
  • DarkSector
    Ja és köszönöm magam és a közösség nevében a HG jogot.
  • DarkSector
    Ezaz köszönöm. :)
    Jól emlékeztem akkor.
    Mind1 kijavítottam a e-mail-t
  • Dzsini
    Ja, ott van pár feltétel, de az az 500 hozzászólás meg ilyesmik :) Azt még nehezebben találják meg a próbálkozók (nem is vesszük annyira komolyan)...
  • DarkSector
    Rendes tőled hogy segítesz ilyenben, de most nem ez volt... :)
  • DarkSector
    Nem, asszem a moderálási elvekben vagy a szabályzatban láttam, valami sg menüpontban. :D
    Lehet régebben volt, le kéne állnom az anyaggal. :)
  • Maximus4
    Lehet,hogy én írtam neked anno privátban:)
    Mostanában ezt szoktam,ha látom,hogy nem megfelelő a levél tartalma,és így előbb lesz valakiből hg.:)
  • Dzsini
    Lehet, hogy valaki egy hozzászólásban így írta le régebben :) A fejléc mindig ilyen volt.
  • DarkSector
    Akkor hol láttam olyat hogy pontokba szedve gondolatjelen mögött volt egyesével minden feltétel? (ezt valahol máshol láttam nem itt a fejlécben.)

És azt szerintem nem 5 éve láttam. :)
    De nemgond, közbe kiraktam a puzzle-t. :D
  • Dzsini
    Legalább 4-5 éve ez a szöveg van, akkor állítottam be mindenhova, senki nem nyúlt hozzá azóta.
  • DarkSector
    Hát a régi leírás sokkal átláthatóbb volt, de ha van akinek jutott ideje túlbonyolítani...akkor kénytelenek vagyunk követni a trendet. D:
  • Maximus4
    házigazdasági beugrófeladat

Ezen szakadok,ez nagyon tetszik:D
  • Dzsini
    Én ezt egy minimális házigazdasági beugrófeladatnak tartom: megtalálni a modtopicot, elolvasni a fejlécet, és megfelelni az összetett mondat követelményeinek.

Azért szerencsére előbb-utóbb összejön a dolog :)
    (bár volt már, aki komolyan felháborodott, miután kiderült, hogy egyszer sem olvasta el itt a modtopicban a fejlécet, még sokszoros rávezetés után sem)
  • Maximus4
    Persze ez alap,ráadásul az utóbbi időben ami levelek érkeztek,azokból pont a lényeg maradt ki mindíg:)
    Pedig a bannerba is benn van:)
  • Efreet
    Köszi!
  • DarkSector
    pótlom, csak elsőre keszekusza az egész szöveg nem tudtam mi merre...már értem mi maradt ki...
  • Dzsini
    ...főleg, ha sikerül a fejlécben említett "és azok a hozzászólások..."-al kezdődő mondatrésznek is megfelelni.
  • Maximus4
    Én elolvastam,de max támogatni tudnálak:) Azzal meg sokra nem mész:)
    Egy ember jogosult csak a házigazda jogok kiosztására.Tehát türelem,házigazdaságot terem:)
  • DarkSector
    Egy kérelem végett írtam erre a címre minden adatot megadva, remélem elolvassa valaki...:)
  • Maximus4
    A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát.
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
  • NH3CL
    Kedves Moderátorok,

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1353502926

A fenti topic gazdaságát szeretném átvenni, mivel a jelenlegi topicgazda már nem ér rá foglalkozni vele. Irtam neki PM-et és hozzájárult a cseréhez.

Köszönöm.
  • CroftManor
    Vitatkozik a házigazdával az AC 3 topikban. Nem a témáról írnak.#3911, #3914
  • Maximus4
    Beírtam a topikba egy figyelmeztetést,remélem elég lesz.ha nem,akkor szóljatok!
  • Coral Springs
    Nem hiszem hogy ha valaki az igazát akarja érvényesíteni, azt ilyen emészthetetlen stílusban kell. Folytatásnak az 5231, 5234 -es hsz.
  • Coral Springs
    Valaki nyugtassa meg a kollégát légyszíves.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053#TOP / 5212 -es hsz.
  • gogabi79
    Szia!Elöszőr is Inkább én szeretnék Töled bocsánatot kérni,Hiszen én is hibáztam.És ne haragudj rám!.Te csak a dolgod végzed,hol ott nem téged kell hibáztatnom.Lehet hogy a tüske bennem marad örökké,de majd el múlik az egyszer .Valamit abban is bocsánatot kérek,hogy azt a üzenetet be raktam,amit szeretnék is kérni ha tudjátok törölni,inen akkor töröljétek.Tudjátok,milyen érzés amikor az embert el kapja a harag,és had ne soroljam,néha ilyen vagyok,de ettöl rendes,normális is.Viszont már az a kép dolog már nem igazán fontos,mert amiota más ott a hg nem szívesen megyek oda fel már.Szoval még egyszer elnézést,és bocsánatot kérek!!.
  • DarkSector
    ok lekötelezel. :)
  • Maximus4
    Csak szólj,és javítom:)
  • DarkSector
    uh a helyesírási hiba végett korrigálnom kellett a banner-t, szeretnék egy update-et.ebbe a topikba.
    Köszke remélem mást nem basztam el...:D
  • Maximus4
    Abban az egyben hibáztam elismerem,hogy amikor kinyitottam újra a régi topikot(mert nyílt egy új feleslegesen)nem szóltam neked.A házigazdacseréhez,mint már írtam,közöm nem volt,nem is tudtam róla és én nem is tudok intézkedni ilyen ügyekben.
    Azt azért megjegyezném,hogy nem illik privát üzenetet publikussá tenni,de semmit takargatni valóm nincs ezzel kapcsolatban.Természetesen minden szó igaz,ami az üzenetekbe szerepel és ehhez továbbra is tartom magam.

És még egy dolog.Ne a levelezésünkből linkeljél,hanem egy olyan hozzászólást,ahol nem sikerült képet beszúrnod.Segíteni szeretnék,de látom egy tüske örökké benned marad a topikkal kapcsolatban.Sajnálom.
  • DarkSector
    THX mester.
  • j0nNyKa
    nem admin, moderátor, és igencsak értelmes fajta

na de akkor szerintem erről a témáról lapozzunk, térjünk vissza a kisebb problémádra: mutasd meg kérlek, hogy hol nem sikerült képet belinkelned
  • gogabi79
    Neked van rá jogod törölni,mert én nem tudom.
  • gogabi79
    Van ami kicsit azért bosszant,de azt inkább megtartom magamnak!Viszont azt hittem értelmesebb adminok vannak,itt akok normálisabban végzik a munkájukat.És bocs ha kicsit kellemetlensget okozok,csak nekemis van igazam valahol.
  • j0nNyKa
    ok. mit töröljek?
    könnyet a szememből a röhögéstől maximum