21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18108 Kerhetnek / kerhetnenk egy atnevezeset a Korea: Warface topiknal, sima Warface-re?
Mivel most mar megy az europai beta es nem kell koreai vagy orosz verziokkal szenvednunk.
Thx. -
#18107 Minecraft topikban DraunT usert helyre kéne tenni, mert már többször lett figyelmeztetve.
komment nélkül... -
Coral Springs #18106 Kérném törölni a hozzászólásom, köszönöm.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053#TOP / 6196 -os hsz. -
#18105 Ezt a képet kérném ide bannernek.
Köszönöm. -
#18104 Unreal world
Kérném a 2 hozzászólás törlését
elso
masodik
-
#18103 Diablo topikban rendet kéne tenni, enyhén elment offtopik trollkodásba a téma -
#18102 Ja és köszönöm magam és a közösség nevében a HG jogot. -
#18101 Ezaz köszönöm. :)
Jól emlékeztem akkor.
Mind1 kijavítottam a e-mail-t -
#18100 Ja, ott van pár feltétel, de az az 500 hozzászólás meg ilyesmik :) Azt még nehezebben találják meg a próbálkozók (nem is vesszük annyira komolyan)... -
#18099 Rendes tőled hogy segítesz ilyenben, de most nem ez volt... :) -
#18098 Nem, asszem a moderálási elvekben vagy a szabályzatban láttam, valami sg menüpontban. :D
Lehet régebben volt, le kéne állnom az anyaggal. :) -
#18097 Lehet,hogy én írtam neked anno privátban:)
Mostanában ezt szoktam,ha látom,hogy nem megfelelő a levél tartalma,és így előbb lesz valakiből hg.:) -
#18096 Lehet, hogy valaki egy hozzászólásban így írta le régebben :) A fejléc mindig ilyen volt. -
#18095 Akkor hol láttam olyat hogy pontokba szedve gondolatjelen mögött volt egyesével minden feltétel? (ezt valahol máshol láttam nem itt a fejlécben.)
És azt szerintem nem 5 éve láttam. :)
De nemgond, közbe kiraktam a puzzle-t. :D -
#18094 Legalább 4-5 éve ez a szöveg van, akkor állítottam be mindenhova, senki nem nyúlt hozzá azóta. -
#18093 Hát a régi leírás sokkal átláthatóbb volt, de ha van akinek jutott ideje túlbonyolítani...akkor kénytelenek vagyunk követni a trendet. D: -
#18092 házigazdasági beugrófeladat
Ezen szakadok,ez nagyon tetszik:D -
#18091 Én ezt egy minimális házigazdasági beugrófeladatnak tartom: megtalálni a modtopicot, elolvasni a fejlécet, és megfelelni az összetett mondat követelményeinek.
Azért szerencsére előbb-utóbb összejön a dolog :)
(bár volt már, aki komolyan felháborodott, miután kiderült, hogy egyszer sem olvasta el itt a modtopicban a fejlécet, még sokszoros rávezetés után sem) -
#18090 Persze ez alap,ráadásul az utóbbi időben ami levelek érkeztek,azokból pont a lényeg maradt ki mindíg:)
Pedig a bannerba is benn van:) -
#18089 Köszi! -
#18088 pótlom, csak elsőre keszekusza az egész szöveg nem tudtam mi merre...már értem mi maradt ki... -
#18087 ...főleg, ha sikerül a fejlécben említett "és azok a hozzászólások..."-al kezdődő mondatrésznek is megfelelni. -
#18086 Én elolvastam,de max támogatni tudnálak:) Azzal meg sokra nem mész:)
Egy ember jogosult csak a házigazda jogok kiosztására.Tehát türelem,házigazdaságot terem:) -
#18085 Egy kérelem végett írtam erre a címre minden adatot megadva, remélem elolvassa valaki...:) -
#18084 A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát.
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-
NH3CL #18083 Kedves Moderátorok,
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1353502926
A fenti topic gazdaságát szeretném átvenni, mivel a jelenlegi topicgazda már nem ér rá foglalkozni vele. Irtam neki PM-et és hozzájárult a cseréhez.
Köszönöm. -
#18082 Vitatkozik a házigazdával az AC 3 topikban. Nem a témáról írnak.#3911, #3914 -
#18081 Beírtam a topikba egy figyelmeztetést,remélem elég lesz.ha nem,akkor szóljatok! -
Coral Springs #18080 Nem hiszem hogy ha valaki az igazát akarja érvényesíteni, azt ilyen emészthetetlen stílusban kell. Folytatásnak az 5231, 5234 -es hsz. -
Coral Springs #18079 Valaki nyugtassa meg a kollégát légyszíves.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053#TOP / 5212 -es hsz. -
#18078 Szia!Elöszőr is Inkább én szeretnék Töled bocsánatot kérni,Hiszen én is hibáztam.És ne haragudj rám!.Te csak a dolgod végzed,hol ott nem téged kell hibáztatnom.Lehet hogy a tüske bennem marad örökké,de majd el múlik az egyszer .Valamit abban is bocsánatot kérek,hogy azt a üzenetet be raktam,amit szeretnék is kérni ha tudjátok törölni,inen akkor töröljétek.Tudjátok,milyen érzés amikor az embert el kapja a harag,és had ne soroljam,néha ilyen vagyok,de ettöl rendes,normális is.Viszont már az a kép dolog már nem igazán fontos,mert amiota más ott a hg nem szívesen megyek oda fel már.Szoval még egyszer elnézést,és bocsánatot kérek!!. -
#18077 ok lekötelezel. :) -
#18076 Csak szólj,és javítom:) -
#18075 uh a helyesírási hiba végett korrigálnom kellett a banner-t, szeretnék egy update-et.ebbe a topikba.
Köszke remélem mást nem basztam el...:D -
#18074 Abban az egyben hibáztam elismerem,hogy amikor kinyitottam újra a régi topikot(mert nyílt egy új feleslegesen)nem szóltam neked.A házigazdacseréhez,mint már írtam,közöm nem volt,nem is tudtam róla és én nem is tudok intézkedni ilyen ügyekben.
Azt azért megjegyezném,hogy nem illik privát üzenetet publikussá tenni,de semmit takargatni valóm nincs ezzel kapcsolatban.Természetesen minden szó igaz,ami az üzenetekbe szerepel és ehhez továbbra is tartom magam.
És még egy dolog.Ne a levelezésünkből linkeljél,hanem egy olyan hozzászólást,ahol nem sikerült képet beszúrnod.Segíteni szeretnék,de látom egy tüske örökké benned marad a topikkal kapcsolatban.Sajnálom. -
#18073 THX mester. -
#18072 nem admin, moderátor, és igencsak értelmes fajta
na de akkor szerintem erről a témáról lapozzunk, térjünk vissza a kisebb problémádra: mutasd meg kérlek, hogy hol nem sikerült képet belinkelned -
#18071 Neked van rá jogod törölni,mert én nem tudom. -
#18070 Van ami kicsit azért bosszant,de azt inkább megtartom magamnak!Viszont azt hittem értelmesebb adminok vannak,itt akok normálisabban végzik a munkájukat.És bocs ha kicsit kellemetlensget okozok,csak nekemis van igazam valahol. -
#18069 ok. mit töröljek?
könnyet a szememből a röhögéstől maximum