21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18068 Töröljed akkor. -
#18067 megengedsz egy tanácsot? a lentit gondolom úgysem dolgozta fel az agyad
maximus kb. a világ legjobb arc moderátora (no offense a többieknek), te meg egy írástudatlan szerencsétlen vagy, aki maga alatt vágja a fát - szerintem NE másolj be több ilyet (sőt ha tudod, vond vissza az előzőt is még most)
és ezzel most magam ellen beszéltem, mert én jót röhögök rajtad, de úgy egyébként tényleg nagyon rossz ötlet
ezt érted, amit most leírtam? kiemeltem félkövérrel a lényeget -
#18066 És kérdem én,hogy egyes adminoknak,amik megvannak adva topic ok,csak azokat felügyelhetik e?.vagy át át segithetnek más topicokba is? -
#18065 Na linkeljek be még levelet a közös beszélgetésünkböl?. -
amúgy komolyan, írd már le, hogy hol nem sikerült képet beszúrnod, mostmár engem is érdekel, hogy mit rontottál el
esküszöm én leszek az, aki segít képet beszúrni, csak mondd már el, hol volt a baj
vagy legalább add jelét, hogy érted, miről beszélünk -
#18061:Azért ez nem egészen így volt,de ebbe most ne menjünk bele.
A linket meg úgy értettem,hogy mutass egy hozzászólásod,ahol nem sikerült beszúrni képet. -
#18061 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1277554239 ennek az oldalnak a mostani neve Farm Simulator topik.Biztosan emlékszel rá,mert valamikor ezen az oldalon voltam Hg.És egyszer anno be is zárattam.Te zártad be,és még tölem kérdezted,hogy biztos,mert többet,nem lehet kinyitni.És Dávid001 meg mégis ki nyithatta a te segitségeddel az én tudtom nélkül,és hátam mögöt,meg rögvest azután más is lett gyors a hg is!.Tulajdon képpen inkább az érdekelne csak,hogy arra az oldalra,csak én nem tudok feltenni,képet,videót,holott mig enyém volt az oldal,mindig sikerült?. -
#18060 Valamint ezzel még kiegészítve. Banner -> RE 1.5 topik.
Ezt is köszönném. -
#18059 Sziasztok, mester1987 kollegával megbeszéltem és beleegyezett hogy kitegyük ezt a banner-t ebbe a topikba Resident Evil 6.
Valamint ezt a banner-t ebbe a topikba Resident Evil Revelations bannernak.
Amíg nem jön egy HG és másképpen nem gondolja. :)
Ha nem jelent problémát.
Köszönöm. -
mester1987 #18058 Szeretném még EZT a képet EBBE a topikba, mint banner. Köszi! -
#18057 Link? -
#18056 Sziasztok!Ha rá mék hogy kép beszúrása majd a mehet re,utána viszont a képem nincs fent,amit fel szeretnék tenni.Ez miért van?Valaki letilthatta?Mert csak pont nálam van ez!!. -
HyperMonkey #18055 Köszönöm. -
#18054 Már írhatsz a topikba. -
mester1987 #18053 Sziasztok. Szeretném EZT a képet EBBE a topikba.
Köszönöm! -
HyperMonkey #18052 Én nem személyeskedtem és nem buziztam le senkit, az maniac volt. De én is perma ban-t kaptam. Én is osztottam az észt elismerem, de running és haverjai stílusa sem jobb, akár egy újonan érkező-kérdezővel szemben. Mindegy ha perma ban akkor perma ban. Nem tudok ellene semmit tenni. -
#18051 Ha van bizonyíték arra hogy személyeskedtél vagy hasonló, akkor kitilthat, ez nem végleges vissza lehet állítani, viszont hogy mennyire engedélyezett az más kérdés.
Azért ez nem olyan egyszerű hogy csak bárki kedvére kitiltogat valakit.
Nem tudom hogy ki és mit csinált, de ha mondjuk személyeskedtél, az sem mentség rá hogy xy klánnal más forumon bajod van és itt kiéled magad...
Ettől még ha valakit megsrtesz személyesen az azért törlésre adhat okot.
Moderátorok dolga ezt megvizsgálni. -
HyperMonkey #18050 Running akkor most én is véglegesen ki vagyok tiltva a topicjaidból? -
precise #18049 bocs, nem értek ehhez a linkelgetéshez. A link c.a.r.s. része a jó, a szám gondolom ebbe a topicba mutat. -
precise #18048 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1317848871&no=4379]C.A.R.S. #4379[/URL] -
HyperMonkey #18047 Maniac nagyon tolta az tény. De én nem voltam olyan gáz mint amit leírtál. neki meg a cikkéhez kellett. -
#18046 Kb 6 éve vagyok/voltam már házigazda különböző toopikokban itt az sg-n, és nem kis topikokról van szó, hanem pl Battlefield 2, amely százezer hsz fölé csurrant, Battlefield 3 is voltam jó ideig, majd most a GW2 és TESO-é.
Megtanultam már, hogy az ilyen sötét gazemberekre nem érdemes egy másodpercet sem pazarolni, mert a ti fajtátok nem tanul semmiből, nem érdekli se szabály, se semmi.
Most is csak azért írok, mert szánlak, hogy itt affektálsz a moderátoroknak, mint egy kislány, ahelyett, hogy odafigyeltél volna arra, hogy 22x kértelek meg téged is, meg a kis maniac haverodat, hogy maradjatok a topik témájánál, és ne velem, meg minden mással foglalkozzatok.
Az meg már csak hab a tortán, hogy te osztod az észt, hogyan végezzem a munkám, a moderátorok hogyan végezzék, és még követelőzöl is. Önzésed ismét csak határtalan. Én azt javaslom, hogy gondolkozz el magadon, próbálj felnőni, és úgy viselkedni, mint egy férfi, és nem úgy, mint egy affektáló kislányfiúcska. Sok sikert!
-
HyperMonkey #18045 A Running által „házigazdázott” topikokba nem tudok írni. Ok maniac001 komám osztotta rendesen a dolgokat (megvolt az oka, ami egy cikk volt). De az hogy én hónapokon át trollkodtam, szimpla hazugság. Az igazság az, hogy runningnak van néhány klántársa akik bármit megtehetnek vele együtt. Ha valaki ezekre néha erőszakosabban (jogosan) reagál, azokat a postokat törli. Maniac és az én nevemet is említette már, majd ban-al megakadályozta hogy reagálhassunk rá. Írtam neki PM-et hogy fejezze be a ban baromságait, még csak nem is reagált. Több kérdező emberre úgy reagált hogy hülyének nézte a haverjaival együtt. Egy szimpla kis diktátor aki kapott egy apró hatalmat és a papírforma szerint visszaél vele. Ha bármit beírtam ami nem neki szólt, azonnal provokálóan írt kéretlenül.
Többen panaszkodtak hogy ok illetve jogos indok nélkül töröl hozzászólásokat. Kicsit rá kéne nézni mr diktátorra. Én pedig kérem vissza a post jogomat. Van akivel lehet ott beszélgetni, running és haverjai nem tartoznak ide, de van ott pár jó arc.
-
#18044 Koszi! -
#18043 Valamiért nem tudtam neked email-t írni,nem tudom miért.Szóval 2 dolog lehet.
1.Nem volt megfelelő a leveled ahogy olvastam,tehát nem vetetted föl a topikba és így nem is szavazott rád senki.Ez benne van a házigazda jogok kiosztásának elveiben.
2.Lehet,hogy csak ennyi a válasz rá előzménnyel :) -
#18042 A [email protected] email cim mukodik? Vagy csak brutalisan terhelt?
1 hete irtam hazigazda jog keressel kapcsoltaban, meg nem jott valasz. Igazabol raer, csak nem tudom hol akadt el a dolog, korabban masnap megjott a valasz. Koszi. -
#18041 Sziasztok!
Legyen szíves valaki modi benézni ebbe a topikba...mifelénk nem divat az ilyesfajta megnyílvánulás...
Köszönöm! -
#18040 AdBlock ezzel a cuccal megy a dolog hopi -
#18039 addig rejtély marad számomra ki mit írogat ezalatt a nyíl alatt... várunk :)
-
#18038 Mindenkinél van, aki nem blokkolja azt a reklámot - egy ilyen volt már pár hete, akkor javították, most visszajött - remélhetőleg javítani fogják megint. -
#18037 És javítjátok vagy ez nálam van mint egyedi probléma?
-
#18036 Azóta kiderült, hogy egy rosszul megírt reklám gyilkolja le - megfelelő adblock megcsípi, és akkor jól működik. -
#18035 -
#18034 Máskor is volt már ilyen, nem tudni mitől egy időre nem működik egyetlen script sem a topicokban - a lenyitás, a szavazás, és a külön fejlécbe írtak sem.
El fog múlni. -
#18033 Skacok segítsetek nem tudom megnyitni azokat a Hszeket amiknél ez a kis nyilacska van csatolva de ha erre a nyilacskás hszre valaki ráválaszol akkor megnyílik a válaszoló hszén keresztül.
-
#18032 Nahát, ehh.. -
#18031 lol -
Starfarer #18030 Amúgy nagyon egyszerű megdönteni calver már látszólag ingatag érvelését, kérem Efreetet vagy valamelyik másik illetékest, képként linkelje már ki, hogy melyik felhasználót melyik ipről látják folyton belépni, így biztos vagyok benne megdőlne az állítása egyszer és mindenkorra.
De a mocsoknak még kell a pihi, illetve kérem az adatait, hogy peres útra terelhessem a dolgot, rágalmazásaiért. -
Starfarer #18029 Szeretném jelenteni ezt a felhasználót : hazug, mert folyamatosan trágár, undorító dolgokat írogat, gyanúsítgat. Efreet nevű kollégátok már egyszer rászólt, de a hatás csak ideig óráig tartott ezek szerint. Javaslok neki egy kényszerpihenőt. -
#18028 áhháhá, False picsogásai imádnivalóak, mintha egy 4 éves kislány hisztizne, hogy jajj elvették a maciját
legalább küldte hozzá a kis romantikus privátot is, amelyben egy kedves falmenőiddel ravatalon való közösülésre késztet? én azokon szoktam a legjobbakat szórakozni
[apro]ci-cicc