<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap este egy fórumozó írt a játékkal kapcsolatban egy cikket, amibe johnny nevû fórumozó belekötött.
Szóval idézem:
Johnny: "microsoft word - helyesírás ellenõrzõ, mielõtt cikket írnál.."
Ez természetesen egyes fórumozóknak nem tetszett.. PL:
Gubberx | tegnap 22:16 | privát | galéria | válasz | #49651
Legalább valaki ír pár hasznos tippet, nem értem miért kell belekötni.....
Valamint én is beírtam:
Hali23
ma 23:04 | privát | válasz | #49656
+1
Ráadásul elég vicces, hogy az írja hogy helyesírás ellenõrzõ, aki minden egyes mondatát kisbetûvel kezd, és soha nem tesz mondatvégi írásjelet. Ez kb ált. iskola elsõ osztály.. 😄
Lehet kicsit dúrván fogalmaztam, de ennek az lett az eredménye, hogy ha ki vagyok jelentkezve a fórumról, akkor csak!!!! a diablo 3 topikban nem látszódnak a hozzászólásaim más topikokban igen. Ebbõl gondolom, hogy a beírásom következménye lett, mivel a fenti hozzászólást követõen jelentkezett a probléma és csak ott nem látszódnak a hozzászólásaim mindenütt másutt igen. Próbának az este beírtam ide pár pontot, hogy lássam innen is eltûnik e? Kicsit furának tartom a dolgot, olyan mintha kibanoltak volna a topikból... nem gondolnám, hogy ezért ez jár. Ha valami gázosat ír az ember akkor vannak modik, akik fegyelmeznek , vagy adjanak elakadásjelzõt, de ez hogy minden szó nélkül eltakarítják az embert kicsit érdekes....
Mint modik nem tudnátok ez ügyben tenni valamit? Vagy ez a sg fórum hibája?
Köszi elõre is!
Elõre is köszönöm.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
egy kis segitsegre lenne szuksegunk.
forum: world of tanks
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541
bejegyzes: #147174
Koszi!
1:Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 02. 19:13
Tárgy: re: Mért?
mi a fasz bajod van? most jöttem fel sg-re elõször ezen a napon, takarodj a kurva anyádba
2:Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 02. 19:20
Tárgy: re: Mért?
semmi negatív kritika nincs kitörölve a topikból, még egyszer rám mersz írni szájbabaszom a jó kurva anyádat
és így tovább.Nem elég, hogy egy beszûkûlt beltenyésztett nyomorék vagy, aki csak vagdalkozni tud, még hazugsággal is súlyosbítod?
Ami fontos : Ez nem ebbe a topicba való,de nem fogom hagyni, hogy alaptalanul megvádoljanak, meg hazugsággal dezinformáljanak, és ezzel rossz híremet keltsék.Kettõnk közül enyém a morális fölény, ezzel is bebizonyítottad, köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem lehetne kibannolni eLiXir-t? Más másodszorra küld nekem privát üzenetet, ahol caps lock on káromkodik, mindenféle ok nélkül...
Vagy legalább én letilthatom valahogy, hogy ne kelljen többet látnom?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:25
te paraszt te mégis mien alapon törölted a hozzászólásomat a maxpayne topicból?"
Viszont,ha nem vagy képes elfogadni és betartani a fórum alapszabályait és nem mutatsz némi tiszteletet egy házigazda sem pedig egy moderátor felé,akkor kár volt regisztrálnod ide!Az,hogy esetleg nem úgy reagált az általad említett házigazda,arra is van megoldás,de nem ez:
"Arra szavazok,hogy valahogy lehessen fellépni az sg-t ellepõ gerinctelen kiskirályok ellen, akik moderátornak adják ki magukat.Kérek 5leteket, hogyan4"
És felhívom a te és a többiek figyelmét is a banner utolsó sorára!
Téma lezárva!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
sántít ez nagyon
kikre vagy kire haragszol? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ˆ MaximumTruth
| ma 15:23 | privát | válasz | #99938
Arra szavazok,hogy valahogy lehessen fellépni az sg-t ellepõ gerinctelen kiskirályok ellen, akik moderátornak adják ki magukat.Kérek 5leteket, hogyan4
Feladó: tommygear
Elküldve: 2012. 07. 04. 15:40
Tárgy: re: re: re: Nincs tárgy
mert egy szaros alreg vagy
MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:40
Mért?
tommygear írta, 2012. 07. 04. 15:30
az összes hozzászólásod törölve lesz onnan, kár bármit is beírnod a továbbiakban
MaximumTruth írta, 2012. 07. 04. 15:25
te mégis mien alapon törölted a hozzászólásomat a maxpayne topicból?
Arra hivatkozik, hogy valami kocsisnak vagyok az alregje,ami nettó hülyeség.Mit lehet tenni?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Swedish people are albino monkeys
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
jazzi
Abba viszont belekötnék hogy én generálom a fõ feszültséget 😄D Linkeld már a hsz-eimet amivel generálom a "fõ feszültséget" sztem még nem léptem fel olyan stilussal mint amit elixir csinált...úgyhogy nem értem mirõl beszélsz...
Get a life!
A személyeskedés meg nem a olyan, hogy elfogadom vagy nem, hanem olyan, hogy ha nem tudsz kultúrált formában fórumozni, akkor jön a figyelmeztetés, aztán az elakadásjelzõ, és a végén a ban.
Nincs beszólás -> nincs miért jelentgetnie -> nincs min pörögni.
Nem hiszem, hogy ez olyan bonyolult lenne...
Döntsetek ahogy gondoljátok, de legyen valami, mert ez így nem fog javulni.
Akkor sorrendben:
@Savmacska: eleddig te voltál a feszültség forrása, ne akard úgy feltüntetni magad, mintha teljesen ártatlan lennél ebben a témában.
@Gosu: te sem bírtad ki, hogy ne szúrkálódj, nemdebár? Akkor a magas ló este, nem gondolod?
@Jonyka: te is személyeskedsz, szóval kéretik visszafogni magad. Ha gond van vele jelented, már nem sok hiányzik neki az egy hónapos pihihez...
@Godga: tájékoztatlak róla, hogy egy moderált fórumon vagy, a másik sértegetésének jelentése nem spicliskedés, hanem a fórum normális mederben való folyásának eszköze. Akkor sem állunk neki a másikkal személyeskedni, ha õ azt teszi veled. Jelzed a moderátornak, õ meg intézkedik. Ha te is személyeskedsz, akkor ugyanoda tartozol, ahova õ, és ennek megfelelõen leszel kezelve.
████████████████████████████
az égvilágon semmi probléma nincsen a topicban, totál nyugodtság van, mellesleg nap mint nap jönnek új arcok, akik kérnek, és kapnak is segítséget
ez a majomparádé (pardon my french) már rég eladta a játékot, egyszerûen unatkozik, irigy, és nem akarja, hogy a többiek normálisan használják a topicot, ahol mellesleg az õ stílusát nem fogadták el a userek
tudom, hogy a tökötök televan a diablo topic-kal, mert látom - de nem a topicot kell kinyírni, mert azzal a világon semmi baj nem lenne (nektek modoknak fõleg), az úriembert kellene még nyomatékosabban megkérni rá, hogy fejezze be a hisztit.
köszöntem a figyelmet.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ettõl függetlenül ha egy topiccal nagyon sok gond van, akkor a modik is élhetnek a kezükben lévõ eszközökkel, hogy valahogy a helyes irányba tereljék a társaságot. Shadow pedig az egyik ilyen opcióval fenyegetõzött, mert az adott topicokkal rendre sok probléma van. Ha egy topic törzsközönsége nem képes a saját nézeteltéréseit kultúrált formában megoldani, akkor ott a modik beavatkoznak. Olykor ez sem elég, ilyenkor a topic ideiglenes bezárása üzenet az egész társaságnak, hogy döntsék el merre tovább. Ha csak egy-két ember a probléma forrása, akkor arról ezt nyilvánítsák ki, és azt a modik megvizsgálják, aztán ha jogosnak vélik a panaszt, akkor a delikvensekkel szemben felléphetnek.
Ha azonban a topictársulat csak köpköd egymásra, majd a moderátori beavatozásra csak ilyen reakciókkal él, mint amilyennel te most, akkor ott a modik is tehetettlenek. El kellene fogadni és be kellene látni, hogy mûködik a forum és mi minek a következménye, mi miért történik.
Ezen kívül viszont azzal is tisztában kell lenni, hogy a sorrend a forumon USER < MODI < ADMIN. Szóval ha egy modi kér vagy felszólít, akkor azt tiszteletben tartjuk, és ha kifogásunk is van, azt normális hangnemben és kompromisszumkészen próbáljuk megbeszélni a felekkel.
Ha a fórumozóból hiányzik ez, akkor a modi is úgy fog hozzáálni a témához, és rövidre zárja a problémát...
Get a life!
Nekem bevált.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A tûrtöztetés pedig jó dolog. Mindkét oldalról.
Get a life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<hr>
<a href="http://playwarframe.com/" target=_blank> <font color=black><big>
Nagyon THX.
Vagy ha lehetek HG akkor megcsinálom magam. 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Legközelebb linkelj hozzászólásokat is,mert így látatlanba keresgélni elég nehéz <#kacsint>#kacsint>
OMSI topik
matec996 nick
mivel senki nem jött ide úgy látom, de a teljes közösségnek a töke tele van vele, le is írja a többség pl.ma este....
valamit kezdjetek vele, mert a topik gazda, több felhasználó figyelmeztetését figyelmen kívül hagyja. Írd és olvasd: hónapok óta csak a problémánk van vele, a hozzászólásainak a 99 százalékában csak értetlenkedik, egynap felteszi ugyanazt a kérdést akár többször is, vagy másnap, vagy 2 nap múlva, vagy egy hét múlva, stb.
Köszönjük!