21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18148 Okés csak furcsálltam, hogy 60hsz-en keresztül megy az egymás le hazugozása meg hasoló dolgok még PM is lett becopyzva és a moderátor annyit sem mondott, hogy mostmár fejezzétek be mert ezt nem itt kell megvitatni.... de ti tudjátok ha a modi topicban is mehet a flamwar akkor ok. -
#18147 Még a topicot is aktívan olvassa moderátor.
Ha te nem láttál intézkedést, akkor az valószínűleg azt jelentheti, hogy a háttérben megtörtént minden, amit szükségesnek láttak a moderátorok.
(a kettőskeresztes sorszámokat pedig a fórum automatikája alakítja idézhetővé: #18147 ) -
#18146 hopsz... nem akartam semmit linkeli. Lényeg a lényeg, hogy valaki nézze meg a topicot -
#18145 #813-#870-ig ment a vita anélkül, hogy bármelyik modi írt volna ezért szóltam mert itt mintha gyorsabbak lennének a modik és nem alakul ki ilyen nagy flame pont a modi topicban. -
#18144 Minden aktív moderátor olvassa az összes olyan modtopicot, ahol van jogosultsága. -
#18143 Az auto-motor fórumrész moderátori topicjába ha tud egy modi nézzen be mert az F1 topic házigazda joga miatt megy a flame. Pontosabban 3 ember le akarja váltani a mostani Hg-t. -
mester1987 #18142 Sziasztok, töröltetném EZT a hsz-en, mert téves. Köszi! -
RAMyMamy #18141 üdv
innen kérném a #20888-as és a #20889-es hozzászólásom törlését, mert rossz helyre írtam. köszönöm -
#18140 Köszönöm! -
#18139 Engem nem zavar,csak a meglévő topik témáját olvastam és abba van,hogy Farming Simulator Series.Ezért gondoltam.
De ha nem így van,akkor nyiss neki nyugodtan. -
#18138 Hát nem ugy vettem észre hogy az ősszessel foglalkozna,jelenleg csak a Ls 2013 sláger.Én viszont szeretnék nyitni egy ls 2011 et ha nem gond -
#18137 -
#18136 Bocs, nem is néztem, hogy milyen széles 23"-on elfért :D
http://kephost.hu/image-D811_514CA8C1.jpg
Ez már kisebb.
Köszi,
Vis -
#18135 Szerintem semmi értelme,mert a jelenlegi az összes szériával foglalkozik.
#18134: Kicsit vedd kisebbre a banner méretét,mert ez baromi nagy.Olyan 750px szélesség körülire. -
#18134 Sziasztok,
Ezt a képet rakjátok be ide bannernak úgy, hogy link legyen a játék honlapjára: http://www.horizongame.com/
(A téma leírását pedig légyszi töröljétek ki, nem kell, hogy a kép alatt legyen.)
Köszönöm,
Vis -
#18133 Üdv!Kérdezni szeretném,hogy Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumot nyithatnék e? -
#18132 Ezt a képet kérném ide bannernak.
THX. -
mester1987 #18131 Üdv. szeretném EZT a képet EBBE a topikba, mint banner!
Ezeregy köszönetem!!! -
#18130 Hagyjuk akkor. Több hétre visszamenőleg én nem állok neki keresgetni a szabadidőm terhére a hozzászólásait. Minden jót! -
#18129 Nem, baj, hogy törölted, megírtam direkt linkekkel, beszúrt képek helyett.
Tökéletes ez így is. -
#18128 Igen, így volt, ahogy írtad.
Amikor láttam, hogy valami nem okés. beraktam a teszt topikba is. Persze ott is ugyanez történt. Eltűntek részek.
Külön működtek a képek linkjei, de szöveggel együtt megkavarodott.
-
#18127 Beleolvasgattam a topikba és azon kívűl,hogy egy picit idegesítő az illető,semmi okot nem láttam arra,hogy bant kapjon.Ha valami elkerülte a figyelmemet,akkor sorry.
Ha lehet,szedd össze légyszíves linkekkel az ominózus hozzászólásokat,mert a jelenlegi állás szerint max figyelmeztetném. -
#18126 Kedves Moderátorok!
Kérlek benneteket, nézzetek már be az OMSI topikba!
Dan122 tagunk egyszerűen nem képes betartani a játékszabályokat. Én magam már kétszer jeleztem Neki, hogy picit vegyen vissza, és PÜ-ben is jeleztem felé. Többeket zavar, van aki a fórumon is megjegyezte már, de kaptam szép számmal PÜ-t is... Sőt, ma este eljutottunk oda, hogy még egy olyan tag is nem tetszését fejezte ki a srác munkássága ellen, akivel hasonló problémáink voltak.
Kérlek Benneteket, hogy regulázzátok meg a srácot.
Én személy szerint (mivel hasztalannak találtam a figyelmeztetését) és a többiek PÜ-ben érkező megkeresése alapján bannolását kérem a topikból.
Köszönjük!
Erlau Trans
OMSI topic HG -
#18125 Ezt a topikot kérném átnevezni Mars: War Logs -ra!
(Nem én nyitottam,csak egy új topik nyitását elkerülhetjük)
Köszönöm! -
#18124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de -
#18123 nem mukodik a spoiler
-
#18122 Nem kell azt törölni, átraktam a Zenebonába. -
#18121 Nem tudom, hogy kérhetném-e egy téma törlését itt?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1363433559
Rossz, helyen indítottam!
Köszönöm! -
#18120 Belenéztem a hozzászólásba és volt benne egy pár kép linkje +szöveg,ami nem jelent meg.Próbálgattam szerkesztgetni,áthelyezni,de semmi változást nem hozott.A tárhely is rendben volt,ahonnan a képek voltak linkelve. -
#18119 Teljesen eltűnik a hozzászólásból, még a forráskódban sem látszik, tehát nem tudod megjavítani. -
#18118 Igen,ez volt a probléma,de ha ezt tudom,akkor átszerkesztettem volna.Így sajna töröltem őket :( -
#18117 Egy ajánlat (nem láttam a hibás hozzászólásokat, de lehet, hogy ez a gond):: ismert hiba, hogy ha felváltva rakosgatsz egy hozzászólásba képeket és szöveget, akkor hajlamos összezavarodni, és kivágni (ha jól emlékszem) az első és az utolsó kép közötti összes információt. Vagy tagold több hozzászólásba, vagy írd meg a hozzászólásban a szöveget, és a végére helyezd el a képeket, azzal nem lesz probléma. -
#18116 Köszönöm -
#18115 Sajnos megint ugyanaz történt. Beillesztettem újra az előre megírt és lementett hsz-t és ugyanazok a részek kimaradnak belőle.
Kérném a Comanche vs Hokum topikban a 975-ös ,a 976-os és a 977-es posztjaim törlését.
Köszönöm.
-
#18114 Üdv!
A Comanche vs Hokum topikban a #975-ös hozzászólásom törlését kérném.
Pár linkkel és képpel szeretném kiegészíteni a későbbiek folyamán.
Köszönöm. -
#18113 Ezt a kepet / bannert kernem ebbe a topikba.
Koszonom. -
Trolokaa #18112 És a férgek is mindenütt ott vannak! -
#18111 A worldoftanks topicban kéne egy kis szidalmazás, a reggel óta rendíthetetlenül kitartó #211562 kollégának, és már játszópajtása #211566 is akadt :( -
#18110 Plusz a Busz szimulátor topiknál is ugyan ez a helyzet. -
Ironman2 #18109 Omsi topikot a Chrome blokkolja! Nem lehet valamit kezdeni vele? Valószinüleg be van rakva egy link a mindenkilapja.hu-ról,és azért blokkolja a Chrome,mivel tiltólistán van az az oldal náluk