21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Roger6
    "Annyit kértünk és ez a Wot-nál is igaz, hogy óvatosabban törölgessenek a házigazdák, mert ha utána még jelentgetni is akarnak róla nem lesz ok amire hivatkozhat a hg - vagy bárki más. " - és amikor nem törölt direkt ezért, lebasztad, hogy miért nem teszi a dolgát. :) Te kis huncut.

És igen, igazad van, ezért írtam, hogy van magánéletük, hiszen nem lehetnek 0-24 órát itt, de van, hogy 2 napig sincs semmi. És nem hiszem, hogy legalább egy modi, vagy akárhogy hívod ne lenne online, aki tudna cselekedni.

De amúgy hiszed vagy sem, én sem bírom ha veszekedés van, még akkor sem, ha benne vagyok. Nem azért szívom itt a fogam, mert tök jó basztatni TamásSzólót, hanem azért, mert unom azt, hogy nincs rend. Ha pedig bárki bármiért szól, arra ráhúzzák, hogy rinyál, tehát már szólni sem lehet az agyoniskolázottaknak. Érdekes, ha odaszólok valakinek az edzőteremben hogy ne dobáld a súlyt, az látja rajtam, hogy nem a sírás határán vagyok, aki rinyálgat, viszont elég csúnyán nézek rá. Na ezt nem tudom átvinni a fórumba sajna.
  • Wlanseraf
    Magadat nem említenéd meg mint a legtrollabb házi gazda? aki generálja a flamet nem megpróbál elé menni:) Ott van a topic tele ennek a bizonyítékával... de egy 5-6 fő brigád le trollkod mindenkit....

Szánalmas...
  • Wlanseraf
    Ja természetesen ez így van amikor kis barátod szakesz bejön flamet generálni aztán te marchinazor és a kedves házigazda kollega meg kontrázik órákon át!!
    Igen ezt természetesen tűrnie kellene mindenkinek ugye? És utánna ide bejönni hazudozni az megy:DDDD
  • Szpecnyaz
    Ja bocs, nem tudtam róla :).
  • tomsolo
    Már kb. 7 perce banon van, mi kéne még?
  • Szpecnyaz
    Ha már visszajáró félőrültek: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=224425
    Már vagy 2 accountját bannoltátok, én meg a hasonló stílusú hozzászólásait törölgettem a nap folyamán. De nem igazán akarja feladni, szóval ha ráértek, akkor fegyelmezzétek már meg.
  • tomsolo
    "Ott az volt, hgoy nem törölte a hsz-eket egy admin, hogy lássák a modik, mi folyik odabent, erre jól leb@szták, hogy miért nem teszi a dolgát, miért nem töröl a topic adminja."

Még véletlenül sem erről volt szó. Kicsit kezdem unni a butaságokat amiket terjesztesz. (Terminusok továbbra sem mennek: hg!=admin!=moderátor)

Annyit kértünk és ez a Wot-nál is igaz, hogy óvatosabban törölgessenek a házigazdák, mert ha utána még jelentgetni is akarnak róla nem lesz ok amire hivatkozhat a hg - vagy bárki más.

Nyilván mindenkinek lehet nehéz napja és olyankor nembaj ha tisztul a topik, de a visszajáró félőrülteket majd kezelik a moderátorok. (Utána persze rendbe lehet tenni a topikot :P)
  • Roger6
    Én ma már összeütközésbe kerültem egy modival, vagyis az az egy hívta másik két cimboráját, de ők jó fejek. Ott az volt, hgoy nem törölte a hsz-eket egy admin, hogy lássák a modik, mi folyik odabent, erre jól leb@szták, hogy miért nem teszi a dolgát, miért nem töröl a topic adminja. De ha a WoT topicban törölnek, akkor meg azért vannak kiakadva a fórumozók. Persze a modik nem érnek rá ismét (hiszen van magánéletük), ismét a házigazda lesz letolva, mert nem teszi a dolgát. Érted. Szóval vagy a házigazd tesz rendet, vagy senki. Legalábbis napokig nem szoktak ide (se) benézni.

Mondjuk a WoT topicra már két éve felfigyeltem (akkoriban kezdtem el játszani, de nem nagyon érdekelt), hogy az az SG külön állatkertje, rögtön az Euro Truck Simulator után. Nem akarok senkit megbántani vele, de sajnos ez tényleg így van, nézzetek körül. ÉN is beletartozom néha, persze. De ha nem kezdi el senki, nem lesz mit folytatni...
  • lammaer
    Nem kívánom ebben a topikban is elkezdeni a vitatkozást. Én így látom a helyzetet, te másképp. Mivel dűlőre nem jutunk úgyse - ezért jutottunk ide-, a "bírák" (modik) előtt ugyanúgy elmondhatom a véleményem mint te.

Konkrétan neked és Jakuzának van baja a házigazdával (meg egy 1 napja a topikba irkáló embernek), senki másnak nincs, sőt mi hiányoljuk hogy nem lép közbe határozottabban.

Egy ekkora látogatottságú fórumnál úgy gondolom helyes megemlíteni hogy a többségnek veletek van baja (az más kérdés hogy ti ezt pusztán a klánság miatt gondoljátok, Jakuzánál ez nem újdonság, eve onlineban ugyanezt műveli, nem véletlenül utálták ki az ottani fórumokról).

Ha szükséges, szavaztathatunk újra a házigazda személyéről.
  • Wlanseraf
    Elég csak bemenni és olvasgatni, mindjárt látszik hogy ez is mekkora hazugság.. 2 ember ugyan ne viccelj már..
    Egy belterjes társaság vagytok egy és tiétek a házigazda aki egy troll... és csak tovább szítja a hangulatot mert mint mondtam egy troll..

Lehetne linkelni sorban a tiszta trollkodást amit simán hagy mert ti csináljátok a műsort.. utána emg bejössz ide hazudozni? ejnye...

Esetleg nem most kapott az egyik bari 1 hónapos bant mert már alregeket is betoltatok és azzal próbáltatok az idegeire menni valakinek? ja de...
  • lammaer
    A World of Tanks topikban pontosan 2 embernek van baja az összes többivel (eljátszva a mártírt hogy ők el vannak nyomva mert mindenki összefogott ellenük). Ha egy modi ránéz ezt majd vegye figyelembe.
  • Wlanseraf
    Nem értek vele egyet ha valaki elolvassa egy bizonyos társaság folyamatosan baszogatja! Full offtopic mind csak bejönnek baszogatni!!
    Teljesen véletlenül a házigazda mostani vagy volt klántársai..... és ez teljesen elfogadott szerintük tehát ők azt csinálnak azt döngölnek a földbe akit akarnak...
  • Maximus4
    Ezt itt és most befejezitek!Ha gondotok van egymással,akkor ott a privát!Ha nem akarsz neki írni,az a te bajod,de ne itt éljétek ki magatokat!
    Ajánlom figyelmetekbe a banner alatti utolsó sort!Ahhoz tartsátok magatokat!
  • Starfarer
    Én meg az ilyen nagypofájú közösséggyilkos majmokat tenném hidegre, mondjuk szibériába olyan 25 évre, ott nem kiskirálykodnátok fölöslegesen.
  • Maximus4
  • grebber
    Köszönöm!!
  • grebber
    Tegnap nyitottam ezt a topikot ,de mivel mobiltelefonról elég "debil összenyomott" lett.

Nem tudnátok normálisra átszerkeszteni?
  • Bee
    A WOT topicot Jakuza1 folyamatos trollkodása baromi unalmassá teszi. A teljesség igénye nélkül: 223990 ; 223954 ; 223938 ; 223928
    Ha nem tesztek semmit Jakuzával, akkor javasolnám, hogy helyezzétek át a topicot a gumiszobába, miután lassan meghonosítja az ottani stílust. Köszönöm.
  • Running
    A házigazdával semmi baj sincs. Veletek van a baj, hogy nem bírtok a véretekkel. Itt a tavasz, vezessétek le a fölösleges energiáitokat, meg a kangörcseiteket a nőkön, ha tudjátok egyáltalán miről beszélek. Mostanában divat lett a házigazdákat piszkálni az a véleményem. Az ilyen kis okoskodó sírdogáló kis majmokat én simán bannra tenném, ameddig nem találnak magának két keblet, ami közé napi rendszerességgel pityereghet.
  • Starfarer
    BF3 topic, tuti nem a hgvel van a baj, elég megnézni ezt a postot.
  • Running
    Kedves Moderátorok!
    Kérném szépen a Battlefield 4 topik kitakarítást, mert nevetséges ami ott van: Link

Látom azért itt is folytatódik...
  • Starfarer
    Kretén állatnak nem írok privátot, de kösz a tippet.
  • j0nNyKa
    srácok előre megmondom, hogy el lesztek küldve a p***ába privát üzenetben intézni ezt, és / vagy mindketten kaptok pár bünti pontot
    szerintem menjetek elébe a dolognak
  • Starfarer
    Na itt fogod bebukni kis hazugom, nem fog egyezni :)
  • item
    Mégis kit nézel te hülyének ? Azt hiszed,hogy nem látszik egyértelműen,hogy kire céloztál ? Az új 1 hónapos regisztrációd is elmés "fereggecimodik" Biztosan értékelni fogják az adminisztrátorok és a moderátorok is.

Elnézést kérek minden üzemeltetőtől és moderátortól a hozzászólásom miatt,többet nem kívánok hozzáfűzni a képzelgéseihez és a rágalmaihoz.
  • Starfarer
    Látod, hogy te hazudsz megint? Egy elméleti kérdést tettem fel, rólad szó se volt, de gyere csak ide hazudni. Köszönöm!
  • item
    Mar megint hazudozol ? Nyugodt lehetsz,hogy az adminok és a moderátorok mindent látnak. Semmi ilyet nem irtam,foleg azt,hogy nem erdemli meg az eletet aki nem pozitivan ir a topikba. Es mivel nem irtam,ezert nem is torolhettem ilyet! Ezt megint csak bebuktad!
  • Starfarer
    Kérdés : az etikus e egy fórumon, ha egy játékról, tökmind1 melyikről, a hg megtiltja, hogy a negatív véleményeket, bugokat, ezeknek javítási lehetőségét megtárgyalják a felhasználók? Hogy a hg szerint, aki nem nyilatkozik a pozitívan a kis kedvenc játékáról, az nem érdemli az életet /ezek az ő szavai, de azért is mind1, mert már törölte/. Érted egy fórumon, ahol elvileg mind pozitív mind negatív aspektusának meg kell férnie egymás mellett.
  • Papa01 #18200
    Köszönöm, tökéletes! :)
  • Maximus4
    Így jó?
  • Papa01 #18198
    Köszönöm szépen! :)
    Annyit még meg lehetne tenni, hogy a link (Hivatalos oldal) feletti játék címet is átírjátok az újra (UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury)?

Köszönöm! :)
  • Papa01 #18197
    Sziasztok!
    Ennek a topic-nak a nevét át lehetne írni erre: "UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury"?

Illetve arra van lehetőség, hogy a játék neve alatt legyen egy szöveg ("Hivatalos oldal"), ami a játék hivatalos oldalára mutat?

Köszönöm a segítségeteket! :)

• grebber
    Elírtam!Nem én hanem más nyitott neki újat!
  • grebber
    Ezt a topikot kérném átnevezni The Bureau: XCOM Declassified -ra!

A mai napon nyitottam neki egy újat! Hogy most a régit törlitek vagy az újat az a ti döntésetek!
  • SimaSuna #18194
    Sziasztok!

Ezt a képet szeretném ebbe a topikban elhelyezni.

Megoldható?

Előre is köszönöm!
  • Jakuza1
    A Budapest20 IPjet legyszi ellenorizzetek le, mert alreggel irkal es valotlant allit. Koszonom elore.
  • grebber
    Ezt a topikot légyszíves nevezzétek át Lords of the Fallen -re!

Köszönöm!
  • Fpocok
    Megértem természetesen. Csak azért írtam, mert még régebben egyszer volt olyan, hogy egy hétig nem kaptam rá választ. Várok.
  • Maximus4
  • Fpocok
    küldtem email-t sg.hu címre.