21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Gólya #18268 az eszedbe sem jut (mint ahogy sokaknak), hogy ha feltettek egy kérdést és nincs rá válasz, akkor vagy nem tudja senki a választ, vagy aki tudja, az nem olvasta a kérdést
fejezd be kérlek ezt az egészet...az élő fába is belekötsz, csak semmi értelme
kötözködtél folyamatosan (és kötözködsz most is - a simses topicokban is és itt is), leszerencsétlenezted az egyik fórumozót, lehülyézted a másikat, helyesírást kritizálsz - meg mindent, ami épp eszedbe jut
vedd már észre magad kérlek - ami nem megy, azt nem kell erőltetni
amit a hsz-od végén írtál, azt meg mégis mikor álmodtad?
erre gondolok:
"...később bevallottátok, anélkül hogy bármi történt volna, ti már hónapok óta eldöntöttétek, hogy én egy fasz vagy, akit szivatni kell."
még egyszer bocs mindenkitől...én befejeztem, nagyon remélem, hogy tiszteletre méltó fórumtársunk is vesz egy hideg zuhanyt és talál magának más, hasznos elfoglaltságot -
Austin Bailey #18267 tudod ez ott sántít (és szövegkörnyezetében egyértelműen látszódna), hogy ha megkaptad volna a válaszaidat a kérdéseidre, akkor nem lett volna jelentősége annak, hogy tagja vagy-e a közösségnek. Maga a konlfiktus onnan robbant ki, hogy te a szememre vetetted, hogy köszönet helyett hogy merem firtatni azt, hogy honnan vannak azok a cc-k, amiket kéretlenül belinkelnek, miközben a világ legtermszebb dolga lenne az, hogy ha valaki talál egy jó cc-oldalt, és a másik rákérdez, akkor megmondja. Vagyis valóban ez a megfogalmazás volt olvasható, de az értelme az, amit korábban írtam, hogy neked nem válaszoltak hónapokig, és azért írtál ehhez képest egy kicsit mást, mert nem akartál feszültséget közötted meg a "közösség" között. Valószínűleg az is egy kis szimpátiagesztusnak tudható be feléjük, hogy belém kötöttél, mert később bevallottátok, anélkül hogy bármi történt volna, ti már hónapok óta eldöntöttétek, hogy én egy fasz vagy, akit szivatni kell.
Szóval szép kilátásokkal kecsegtet ez a kis közösségetek a későbbi játékosk számára. -
Gólya #18266 nos ha már belekevertél, akkor csak szólnék, hogy el kell olvasni figyelmesen a sims3 topic #38113. hsz-ét
a lényeg:
"tudod volt idő, amikor én is kimaradtam ám a csapatból, mert még nem nagyon "ismertem" senkit, nem sokat szóltam bele a dolgokba - max. kérdeztem, ha nem tudtam valamit, de ha nem szóltak hozzám, akkor sem lőttem főbe magam és nem nyávogtam a topicban, hogy miért nem körülöttem forog a világ
(főleg nem szerencsétlenezek le senkit és nem hülyézem le sem a topictársakat)"
elnézést mindenkitől, de nem szeretem, ha értelmezés nélkül hivatkoznak rám:)
most hogy rákattintok, azt írja törölve lett a hsz, de mégis ott van - és képernyőmentésem is van róla)
Válasz 'Austin Bailey' üzenetére (#38110) "Where are we going from here?" -
Austin Bailey #18265 mivel a Cities in Motion 2-nek is nyitott egy új topikot, és aztán otthagyta. Nem hgyja, hogy olyanok legyenek egy fóumon együtt, akik tényleg a játékkal játszanak, hanem állandóan mindenbe belecsöpög. Mellesleg úgy érzem nem megy át neked, hogy mit akark mondani. Valóban kialakult egy kis közösség a Sims 3 topikban. Erről a következőkek lehet tudni. Gólya az egyik kommentjében azt monda nekem, hogy ő hónapokig nem volt része a közösségnek, és akkor neki sem válaszoltak a feltett kérdéseire. Aztán bejönnek olyan felhasználók, akik a saját bevallásuk szerint hónapok óta olvasgatják a topikot, de nem szólnak hozzá, majd el is tűnnek. Vagyis valóban van ez a kis közösség, ami áll 3 tagból, de ez a közösség inkább elit klub, ami arra jó, hogy kirekesztősdit játsszon, így a felhasználók egy része hónapokig küzd a befogadásért, más része meg egyáltalán nem is fórumozik. Ezzel összefüggésben én első körben annyit mondtam, hogy ne válasszunk hg-t a játék megjelenése előtt egy évvel, mert a játékosk még csak később érkeznek meg, második körben azt montam, hogy lehetleg ne a kis "közösségük"-ből kerüljön ki a hg, mert akkor nem lesz nyitott a fórum. Harmadik körben pedig ha már mindenképpen most kell választani, és mindenképpen közülük, akkor maximum Coolfire-t tudnám elviselni, mert ugyan tökéletesen hanyag, de legalább nem macerálja a többieket ezzel a klikkes baromsággal. -
sata75 #18264 +1 -
Austin Bailey #18263 visszavonva, frissítés után megjelent, bár érdekes, hogy az utána következőket előtte is láttam -
Austin Bailey #18262 Amúgy felvetődött bennem, hogy hova tűnt innen az egyik hozzászólásom, hacsak Ironman nem egy moderátor álruhában ugyanúgy, mint a Dzsini-Efreer kettős. -
Austin Bailey #18261 te meg egy megszelidített fórumtroll vagy, aki ettől még egy fórumtroll marad, csak éppen perpillanat le van nyugodva. Gondolom amikor beregisztráltál erre a fórumra, akkor az első egy évben kb hatszor kitilthattak a folyamatos balhézás miatt, mire valahogy lenyugodtál olyan szinten, hogy csak úgy trollkodsz, hogy azt ne nagyon lehessen szankcionálni. De ettől függetlenül azért észrevehető a természeted például olyanokból, hogy moderátori topikok mindenhol tele vannak azokkal a kommentekkel, amikben valakit jelentgetsz. Vagyis fura módon valahogy az összes konfliktusban benne vagy. Aztán egy olyan topikban is sikerült problmát csinálnod, ahol összesen 5-6-an vagyunk. Ilyen körülmények között szerintem ha te hg rangot kapnál, akkor erulakodna rajtad a nyughatatlanság és újra előjönne a troll éned. -
Ironman2 #18260 Azt nem tagadom hogy tényleg kialakult egy kis közösség a Sims 3 topikban,megosszuk egymással az élményeket,és tapasztalatokat,nagyon jó kapcsolatban vagyunk egymással,nagyon sok új ember érkezik oda,és azokkal is jó kapcsolatot ápolunk,szerintem ez igy természetes dolog,minden játéknak megvan a maga közössége.Sajnos Austin(alreg) ezt egyszerüen nem képes felfogni,valahogy nem is akar beilleszkedni ebbe a közösségbe,amióta ottvan jelen,folyton csak oltogatja,és sértegeti a többieket,de evvel egyedül van,és marad sajnos.Elnézést kérek a modiktól a hozzászólásom miatt,muszáj volt ezt megemlítenem. -
#18259 Szerintem egy csöppet túlreagálod a dolgot.Az tisztán látszik,hogy nem kedvelitek egymást,de erre ott van a privát üzenet.Beleolvasgattam a sims 4 topikba és idézném a szavaidat:
"Iron, miért van az, hogy te minden új játéknak azonnal topikot nyitsz? Kicsit uncsi ez a feltűnési viszketegség. Ebből kifolyólag kifejezetten ellenzem, hogy te legyél a hg."
Szerintem ülj le egy kicsit és gondolkozz el ezen.
Ja és még mielőtt megvádol valaki,nem védek senkit sem. -
Austin Bailey #18258 Ja igen, még azt szeretném, hozzátenni, hogy szerintem Ironman személyiságe egyáltalán nem alkalmas arra, hogy hg legyen, mivel indulatos, éretlen és keresi a konfliktust, és úgy érzem, hogy ha ő lenne a hg, akkor folyamatos önkényeskedés jellemezné a topikot. Egyáltalán nem tart távolságot a felhasználóktól, kialakult kedvenc barátai vannak, és ellenséges az újakkal. -
Ironman2 #18257 kezelhetetlen vagy! -
Austin Bailey #18256 Sziaszok, a Sims 4 topikkal kapcsolatban szeretnék jelezni 1-2 dolgot. Ironman jelöltette magát hg-nak. Nem tudom, lehet-e olyat, hogy megvétózni valakinek a jelölését, de ha igen, akkor én most ezt szeretném tenni. Az a problémám a dologgal, hogy Ironman, Joschka, és Coolfire már így is kisajátította a Sims 3 összes topikját, és hárman bandáznak ott egész nap, emmellett pedig megfigyelhető, hogy a topik látogatottsága 5-6 fő körül mozog, miközben a Sims 3 az egyik legnépszerűbb játék a piacon, ráadásul rengeteg kiegészítője van, vagyis folyamatos témára adna alkalmat a játékosoknak. Ebből én arra tudok következtetni, hogy a játékosok egész egyszerűen nem jönnek be a topikokba, aminek nyilván megvan az oka. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e ezt az egész hg szavazást eltolni addig, amíg a játék tényleg meg nem jelenik, hogy a közben betévedő érdeklődőknek is legyen lehetőségül beleszólni a kérdésbe. További problémám, hogy az IXEMGabeo nevű felhasználó fogta magát bejött a topikba, és leadta a kis szavazatát a haverjára, miközben ő soha egyetlen egyszer sem volt egyik sims topikban sem, vélhetően nem is játszik a játékkal, vagyis szerintem ez a szavazat nem érvényes. Azért is zavar a dolog, mert amikor megírtam a topikban, hogy én ellenzem Ironman jelölését, akkor ezt a választ adta: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1366889294&no=195]#195[/URL] Vagyis szerinte én nem vagyok a közösség tagja, noha rendszeresen látogatom a sims topikokat, és gondolom ezzel azt akarja mondani, hogy az én szavazatom nem számít, miközben IXEMGabeo-ét meg nagyon megköszöni. (egyébként az indoklása, miszerint és megsértettem a "fórum közösségét" nagyjából azt jelenti, hogy neki meg a két kis ikertestvérének Coolfire-nek és Joschkának problémája van velem, mivel nem ajnározom őket. Mellesleg ez az érvelés tökéletesen lényegtelen egy szavazáskor) -
#18255 Elnézést kérek elcsesztem a linket, nem sűrgős majd pl javítsátok ki.
THX!
Ez a jó link. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<a href="http://www.candyboxwiki.com/wiki/Destinations">Candy Box - Wiki (angol) </a> -
#18254 Légyszíves ezt tegyétek be a másik kérésem (link alá).
Köszönöm!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<a href="http://downloads83.uw.hu/candybox/index.html">Candy Box - Wiki (angol) </a> -
#18253 Eredeti mobilverziós linkek.
hozzászólás mobilos linkje 1
hozzászólás mobilos linkje 2
-
#18252 Battlefield 3 topik
Sajnos nem tudja megemészteni,hogy a viselkedése és a közösségbomlasztó magatartása miatt bant kapott ezért továbbra is trollkodik.
Szeretném megkérni a moderátorokat,hogy egy kis pihenőre küldjék már el ezt a Starfarer gyereket.
Szerencsére normál módban a script szűri a mocskolódó kommentjeit,de a mobilról böngészők sajnos kénytelenek szembesülni a trágár hozzászólásaival.
Köszönöm!
mocskolódó komment 1
mocskolódó komment 2
-
Starfarer #18251 De nem is ő az egyetlen gerinc nélkül létező házigazda, vagy egyéb elvileg felelősséggel felruházott humanoid, aki csak itt rontja a levegőt. -
#18250 Mondjuk ovi amit csináltok ott, mindkét oldalról... -
Wlanseraf #18249 Megint troll a kedves házigazda a WOT topicban! Vagy ez sem az??? elég érdekes....párszor már javasoltam hogy olvasd már el a házigazda jogait és kötelezettségeit...
225446 -
#18248 Sziasztok, ezt legyetek szívesek tegyétek be ebbe a topikba: Candy Box
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<a href="http://downloads83.uw.hu/candybox/index.html">Candy Box - Segédlet </a> - <a href="http://www.sg.hu/forummsg.php?uuserid=1168345275&keepThis=true&TB_iframe=true&height=340&width=520" class="thickbox"><input type="button" value="Itt leírhatod ha valamivel bővíteni hagy javítani szeretnéd a segédletet!" title="Ahogy ráérek, intézem."!></a>
Köszönetem. -
Szpecnyaz #18247 Nem igazán értem hogy ebben mi a trollkodás, csak belinkeltem egy oldalt a hivatalos fórumról. Aki hozzászólt az is értette a poén jellegét a dolognak, szóval nem értem a feszültségszítás részét se a dolognak.
Most ezentúl bármilyen linkem esetén félnem kell hogy rohansz ide, mert az csúnya és gonosz dolog? -
Bee #18246 Te trollkodod szét a topic-ot, mégsem kapsz érte semmit; a házigazda által poénként a játék hivatalos fórumából belinkelt topic neked feszültségszításnak számít... Javasolnám, hogy egy moderátor - ha van rá ideje - olvassa vissza a topicban az általad generált vitát és a reakcióidat.
Ha neked nem tetszik a házigazda, akkor javasolj másik usert, és szavaztasd meg. -
#18245 Oh a topicot elfelejtettem http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541
Javitott eleres:
#225337 Hazigazda trollkodas, mar megint a feszultsegszitas
Baratunk meg elengedte magat kicsit #224679 "faszparaszt" #224671 "ugatsz" #224676 "bofogsz" "budos picsaba" etc -
#18244 #225337 Hazigazda trollkodas, mar megint a feszultsegszitas
Baratunk meg elengedte magat kicsit #224679 "faszparaszt" #224671 "ugatsz" #224676 "bofogsz" "budos picsaba" etc -
#18243 A Remember Me topikba beraknátok ezt a képet bannernek? Kösz! :) -
#18242 Höja. :) -
mester1987 #18241 Evvan. -
#18240 Nem akarok beleszólni, de miaz hogy csináltak egy másikat.
Amit te indítottál az volt először?
Akkor azt kellene átnevezni, aki meg az újat csinálta, azt törölni, hiszen nem is indíthatott volna új topikot erre a játékra!
De nekem aztán mindegy csak így elég bénán jön ki a dolog, feltéve ha te csináltad elsőnek ezt a topikot. -
mester1987 #18239 Köszi a törlést. -
#18238 Ja,azt nem tudtam. -
mester1987 #18237 Jobb lenne, de már készítettek párhuzamosan egy Ghosts topikot is. -
#18236 Esetleg átnevezni nem lenne jobb? -
mester1987 #18235 Hivatalos: jön a Call of Duty: Ghosts!
Ez a topik, zárható! -
#18234 Az a banlist javascript amit a legtöbb topikban használnak nem törli, hanem csak eltünteti a hozzászólást ami a megadott név paraméterben látszik. (remove()).
Hivatalosan nem támogatjuk - se nem örülünk neki - tény, hogy sok esetben hasznos lehet, de legalább 2x annyi esetben vitákra is okot ad. -
#18233 Nekem lenne meg egy kerdesem, ami nem a wot temakorhoz kapcsolodik. Erdeklodnek, hogy hazigazdanak joga van ugy torolni hozzaszolast, hogy a tartalmat nem is latja, tehat egy script vegzi el helyette a muveletet ? Vagy az a szolasszabadsag korlatozasa, ha nem irt az illeto semmi sertot, vagy forumszabalyba utkozot ? -
#18232 "és amikor nem törölt direkt ezért, lebasztad, hogy miért nem teszi a dolgát. "
Linkelnéd ezt konkrétan? Csakhogy megnyugodjak. -
#18231 Mivel ez nem a Wot: beszéljük meg topikja a következőt teletűzdelem felkiáltójellel (bant kap).
Egyébként olyat rengeteget láttam, hogy X/Y szar házigazda, de olyat, hogy én sokkal jobb lennék és szeretnék az lenni nagyon ritkán (talán mert HG-nak lenni inkább teher mint jutalom.)
Szóval ha nincs ilyen - ugye mondom sem kell, hogy ezt a Wot topikban beszélitek majd tovább, akkor akinek nem tetszik az vagy elmegy, vagy kussol. Vagy ne adj isten csak játszik.
-
Wlanseraf #18230 ez megy állandoan valaki megfogalmaz valami kritikát egynek nem tetszik rá szálnak 3-4-5-en és szétrollkodják és utána büszkén ülnek a szemétdombon... természetesen a kedves házigazda teljes támogatásával..... eddig azt hittem Lammaer normális tévedtem:) -
#18229 Engem nem erdekel, ha a hazigazda egy kicsuszott rosszabbnak tuno kijelentest torol. Igy van rendjen, de m iert kellene turnom, hogy allandoan piszkaltok, vagy legyokerezed Cifut nalam privatban ?
Az ilyenekre ugye nem emlekszel ? Az sem erdekel ha kitilt a moderator, ha megerdemlem, azert a ti ketszinusegeteknek azonban van nem kicsi hatara, hogy az ellentetes velemeny alapjan mindenkit bannoltatni akartok es ezt ugy akarjatok elerni, hogy a sajat haverjaitok trollkodnak ugyanugy es egyutt probaljatok elerni.