Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem esik nehezedre,megnéznéd az adatlapját?Ajánlom figyelmedbe az idõpontot amikor ki lett tiltva!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ilyen magatartásért rögtön megkapta az 5 pontot.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
dio3 topicban is, #50692
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kérnék neki egy örökös pihenõt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
beszabadult hozzank a word of tanks forumra egy kis kedves troll:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=149670
Kerem aza dminokat h honorlajak neki.
koszonom!
Szépen visszaolvastam a legutóbbi esetig, és kiosztottam pár büntipontot a flameelésért. El kellene fogadni, hogy ez egy közösségi fórum. Igen, vannak, akik ezt nehezen fogadják el, ám ilyenkor nem az azonos stílusú reakció a megoldás, hanem jelenteni a modi topicban.
AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetõs scriptet, és a továbbiakban a fórum normális mûködésének megfelelõen jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot.
PórulJárt fórumozónknak pedig ezúton szólok, hogy ha nem tetszik neki itt, akkor megy máshova fórumozni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
oh ,de mégis, itt ezt lehet... meg még többet is...
A téma egyébként itt lett kezelve, Cifu figyelmeztette is legalább az egyik delikvenst.
Jogos a kérdés: miért nyígtok itt továbbra mégis?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
OMSI topic nézzetek be légyszives, a 23101-tõl érdekes.
Írtam matec1996-nak egy privát üzenetet, mint HG amiben megkértem, hogy tartózkodjon a süket hozzászólásaitól, mert a haszontalan megnyilvánulásai nem viszik elõre a topicot. Ha nem javul, hozzátok fordulok...Erre válaszolt nekem a 23101-ben.
Direkt nem a topikba írtam neki, hogy elkerüljük ezt.... erre ott válaszolt...... hogy lássátok mennyire tele van a hócipõje mindenkinek a sráccal bent hagytam a hozzászólásokat.
Döntsetek belátásotok szerint matec1996-cal, de szerintem a topic közössége nem bánná ezt: <#banplz>#banplz>
Az egy más dolog, hogy nem sírnak az emberek, hogy problémájuk van pár ember kommentjeivel, mert lekezelõ, arrogéns stílusban válaszolnak néha.
A másik meg,nem biztos,hogy uszítani kellene az embereket,idézném a hozzászólásod,és ha már itt tartunk,ez a viselkedés sem való fórumra:
"skacok zárjuk le a témát gyorsan, elég lesz, aki egyet ért IDE írjon egy +1 et és ne itt folytassátok, köszi
ha a többi folytatná, mert senki nem figyel rá egyébként(jazzy, johny), õket is kiteszzük "
Itt szögezném le,nem védek senkit sem!
Viszont,ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek.
2. Nagyméretû képeket linkbe rakunk.
3. moderator != admin
4. Én úgy találom, hogy a jelenlegi helyzet csak téged zavar.
5. Vannak más magyar Diablo 3 fórumok.
Nem is postoltam ma, úgyhogy fejezd be ezt a társaizást, különben személyes sértésnek veszem és jövök én is picsogni, hogy kapjál érte pontot.l
Meg azért is, hogy 2 moderátor (cifu, tomsolo) döntését semmibe veszed és felülbírálod. Nem szaladunk apuhoz, ha anyu azt mondta, hogy nem.
Illetve nem admin, hanem moderátor, még mindig.
Link
diablo3 topik
és szomorúnak találom, ha azt is egy kalap alá veszik, akit ez zavar.
Furcsán kezdett viselkedni amúgy. (#105286-tól)
Nekem gyanús.... kocsis?,ambrus?
Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként meg tahóság egy kalap alá venni minket azért, mert õt támogatom én, meg jonny. Darton miért nem? Õ is mellette áll. SÕT Calver is felplusszolta. A mi véleményünk pont annyit ér, mint a tiéd, ettõl még nem sértõdök meg, meg linkelgetem Pl ezt az észkombájnt. A ti észjárásotokkal erre már jönne a sírás. Ugyanis ez személyre szóló sértegetés (gyk: személyeskedés). Különc pedig senkinek a nevét nem írta le, csak magára vette pár.. ember.
a moderátorokat kérem nézzék át az ez utáni többi kommentet is. Gyorsan kiderül minden.
Probléma a jazzy, Különc, j0nNyKa fórumtársakkal van.
Akit ráadásul hetekig törölgettem a Testépítés topicban, mert trollkodott, kötözködött és lekezelõen beszélt másokkal egész nap illetve kiröhögte a kezdõket? Egy olyan témában, ami sokkal több foglalkozást és nagyobb odafigyelést igényel, mint egy játék. Ott ha rossz tanácsot adsz szegény ember azt fogja csinálni, mert nem fogja fel, hogy ironizáltál, aztán meg is sérülhet. Aztán egy huszárvágással õ lett aki megtisztítja a világot?
Be lehet zárni a topicot, ezeket pedig elküldeni valami pszichológushoz, mert sokként élnek meg mindent, ha nincsen megsimogatva a kis buksijuk. Komolyan mondom 6 év alatt ennyi kislányt nem láttam még ezen a fórumon mint amennyi ebben a topicban összejött.
Természetesen a moderátorok döntenek, biztos unják is már. De milyen fura, aki régóta a topicban van, illetve a játékkal kapcsolatban is ír, nem csak sírdogál egész nap, hogy milyen gonosz ez a világ, azoknak semmi baja. Csak az ilyen read-és-kötözködés-only, vagy újonnan betévedt én-majd-jól-megmondom-hol-a-helyed fórumozók.
Szinvonaltalan amit muvel, ahol tud beszol/leugat embereket, ha barkinek kulonbozik a velemenye az ovetol azt gyakorlatilag lehanyja az eloregyartott enjobbvagyoknalad.txt jegyzettombbol kirantott suletlensegeivel. Es a legszomorubb, hogy paran meg tapsolnak is neki ehhez.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
és, hogy ne legyen off elég ezt a hozzászólását megtekinteni , nem is olyan régrõl, savaz ez mindenkit, biztos van valami magánéleti gondja, csak rombolja a totyikot
szeretném kérni a diablo3 topik rehabilitációját a különc nevû köpködõ eltávolításával. Elég ha csak onnan teszitek ki máshol savazhat tõlem napestig.
itt
érdemes rászûrni különcre ctrl+f különc
minden hsz e arany
belátom, hogy ennek az lett a következménye, hogy az említett emberek most minuszolás helyett ide járnak kollektív hisztizni, de én ettõl függetlenül mosom kezeimet - jópáran kérték, hogy ne legyen plusz-minusz funkció a topicban, ezért lett kivéve.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Régebben az általam említett topicban is lehetett pontozni, mint ahogy írtam, de nem lényeg, részemrõl lezárva a téma.
Szerk: Hogy megspóroljuk a "de akkor miért van 1 hozzászólás lepontozva" kérdést, ha válaszolnak egy üzenetre és a "Válasz xy üzenetére" fület lenyitod ott lehet pontozni, mert onnan nem lehet valószínûleg eltüntetni.
Szerk2: Sajnos elkéstem a szerkesztéssel..