Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erlau Trans
Ok, ok. Csak a topicot néztem ott történt-e takarítás, bocs.
Maximus4
Mielõtt elkezdesz bárkit is szapulni ebben a topikban,inkább nézzél körül!
Ha nem esik nehezedre,megnéznéd az adatlapját?Ajánlom figyelmedbe az idõpontot amikor ki lett tiltva!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Erlau Trans
Kösz a semmit úgy körülbelül. És akkor Ti nyígtok, hogy azért nem tesztek semmit, mert amirõl nem tudtok ott nem is lehet, mert nem jelez felétek senki.... ezek szerint akkor sem, ha jeleznek. Nagyon sajnálom. Komolyan mondom, nagyon sajnálom ezt a szar hozzáállást tõletek 😞
Ja, h közben kitiltva, nem figyeltem bocsánat
PersianWarrior nem ember #50692
Maximus4
Kezelve!
Ilyen magatartásért rögtön megkapta az 5 pontot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
bár gondolom elég belõle, de azért:
dio3 topicban is, #50692

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

IMYke2.0.0.0
"PersianWarrior" az "Eredeti játékaink" topikban is hozza a stílusát - két üzenetét még kép nélkül töröltem, ezt még idõben lekaptam, majd töröltem:

Kérnék neki egy örökös pihenõt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random work
PersianWarrior -t légyszi valaki takarítsa ki a topicból.
Köszi!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hello,
beszabadult hozzank a word of tanks forumra egy kis kedves troll:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=149670

Kerem aza dminokat h honorlajak neki.

koszonom!
poruljartal
bye, megyek is

[NST]Cifu
Diablo 3 topic:
Szépen visszaolvastam a legutóbbi esetig, és kiosztottam pár büntipontot a flameelésért. El kellene fogadni, hogy ez egy közösségi fórum. Igen, vannak, akik ezt nehezen fogadják el, ám ilyenkor nem az azonos stílusú reakció a megoldás, hanem jelenteni a modi topicban.
AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetõs scriptet, és a továbbiakban a fórum normális mûködésének megfelelõen jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot.

PórulJárt fórumozónknak pedig ezúton szólok, hogy ha nem tetszik neki itt, akkor megy máshova fórumozni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Büdös Bohóc
Hogy idézzem a nicknevedet: poruljartal.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
Szerintem be is lehet fejezni, mert pl. egy hardveraprón már 1 hét bant kaptál volna az elsõ modi szapulós hozzászólásoddal és mivel õk a modik, ezért az lesz, amit õk mondanak.

poruljartal
arra meg mentség nincs, hogy valakit csak úgy bárki legecibutázhat...

oh ,de mégis, itt ezt lehet... meg még többet is...

poruljartal
mert hosszú hónapok parasztkodásairól van szó, és azt veszem észre, hogy le se szarjátok az egészet, lehet mert spanotok? megmagyarázná azt is, hogy miért érzi magát annyira biztonságban, és miért gondolja, hogy így beszélhet bárkivel is

tomsolo
Tegnap óta - a cicaharc után - többször is belenéztem a D3 topikba, nem történt azóta ott semmi rendkívüli. A sok rábólintós fele meg valamilyen alreg volt és akkor itt el is lehetne egy kicsit merengeni.

A téma egyébként itt lett kezelve, Cifu figyelmeztette is legalább az egyik delikvenst.

Jogos a kérdés: miért nyígtok itt továbbra mégis?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Erlau Trans
Üdv.

OMSI topic nézzetek be légyszives, a 23101-tõl érdekes.

Írtam matec1996-nak egy privát üzenetet, mint HG amiben megkértem, hogy tartózkodjon a süket hozzászólásaitól, mert a haszontalan megnyilvánulásai nem viszik elõre a topicot. Ha nem javul, hozzátok fordulok...Erre válaszolt nekem a 23101-ben.

Direkt nem a topikba írtam neki, hogy elkerüljük ezt.... erre ott válaszolt...... hogy lássátok mennyire tele van a hócipõje mindenkinek a sráccal bent hagytam a hozzászólásokat.

Döntsetek belátásotok szerint matec1996-cal, de szerintem a topic közössége nem bánná ezt: <#banplz>

4. Ez nem egészen így van, amikor poruljartal jelezte a problémáját, akkor páran rábólintottak.

Az egy más dolog, hogy nem sírnak az emberek, hogy problémájuk van pár ember kommentjeivel, mert lekezelõ, arrogéns stílusban válaszolnak néha.

Maximus4
Ha egyszer megígérte,akkor biztos,hogy rá fog nézni és eldönti mit tegyen!
A másik meg,nem biztos,hogy uszítani kellene az embereket,idézném a hozzászólásod,és ha már itt tartunk,ez a viselkedés sem való fórumra:

"skacok zárjuk le a témát gyorsan, elég lesz, aki egyet ért IDE írjon egy +1 et és ne itt folytassátok, köszi

ha a többi folytatná, mert senki nem figyel rá egyébként(jazzy, johny), õket is kiteszzük "

Itt szögezném le,nem védek senkit sem!

Viszont,ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek.

tomsolo
1. Ha nem vagy megelégedve lehet írni a [email protected] címre.
2. Nagyméretû képeket linkbe rakunk.
3. moderator != admin
4. Én úgy találom, hogy a jelenlegi helyzet csak téged zavar.
5. Vannak más magyar Diablo 3 fórumok.

jazzy
"és szomorúnak találom, ha azt is egy kalap alá veszik, akit ez zavar. "

Nem is postoltam ma, úgyhogy fejezd be ezt a társaizást, különben személyes sértésnek veszem és jövök én is picsogni, hogy kapjál érte pontot.l

Meg azért is, hogy 2 moderátor (cifu, tomsolo) döntését semmibe veszed és felülbírálod. Nem szaladunk apuhoz, ha anyu azt mondta, hogy nem.

Illetve nem admin, hanem moderátor, még mindig.
poruljartal
még mindig úgy gondolom, hogy különc és társai nem valóak egy fórumra se, rombolni a közösséget, ezért kérem más admin is vizsgálja ki az ügyet, ha már cifu nem ér rá.
Link

diablo3 topik

és szomorúnak találom, ha azt is egy kalap alá veszik, akit ez zavar.

wollnerd
cicatetem nevû gyerek alreget gyártott cicakaksi néven és a TDU topicban bukkant elõ. (#105334)
Furcsán kezdett viselkedni amúgy. (#105286-tól)
Nekem gyanús.... kocsis?,ambrus?
Köszönöm!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sir Quno Jedi
Mi konzolosban egy idõben ilyenkor pár napra bezártuk az adott totyigot, hogy nyugodjanak a kedélyek. Aki meg újat nyit, azonnal ban. Bezony ha tudták, hogy pofázásért zár a kedvencük, máris jobban meghúzták magukat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Mert a Dio3 topic felügyeletéért nem fizet senki. 😊

jazzy
Hát ezaz.. minek dolgozni ilyenkor? <#hehe>
[NST]Cifu
Jogos az öt pont, már Johnyka is felhomályosított. Ez történik ha közben dolgozom, és próbálok a Dio3 topiccal is foglalkozni, a fene a hülye fejemet...

jazzy
AntiHero a házigazda.
[NST]Cifu
Most especiel azon gondolkodom, hogy Johnnykának mi járjon ezért a hsz.-ért, ugyanis azért úgy tûnik, hogy az egymás húzásában a HG is élen jár... Jelenleg ott tartok, hogy õ is kap egy figyelmeztetést, és most már kezd elegem lenni a Dio3 topicból, aztán nekiállok büntipontokat szórni, ha nem bír magával a társulat...

tomsolo
Nem is kell, mivel a logó nélküli csapatban kicsit furcsa összefüggés van a regisztrációk ideje és a hozzászólások mennyisége közt.

jazzy
Nem akartam fölöslegesen terhelni a moderátorokat mindig amikor egy aktuális igazságbajnok megjön, de õszintén szólva kicsit unalmas már folyton a rinya a stílus miatt. Ezelõtt is jelentették különcöt, moderátorok megítélték, hogy nem történt semmi. Most már a következõ hõs megmondó lovagot azonnal jelenteni fogom mielõtt elkezdõdik a flame.

Egyébként meg tahóság egy kalap alá venni minket azért, mert õt támogatom én, meg jonny. Darton miért nem? Õ is mellette áll. SÕT Calver is felplusszolta. A mi véleményünk pont annyit ér, mint a tiéd, ettõl még nem sértõdök meg, meg linkelgetem Pl ezt az észkombájnt. A ti észjárásotokkal erre már jönne a sírás. Ugyanis ez személyre szóló sértegetés (gyk: személyeskedés). Különc pedig senkinek a nevét nem írta le, csak magára vette pár.. ember.
[NST]Cifu
Két oldalt olvastam vissza, kb. egy órával ezelõtt, meg most megint ránéztem. Nem látom indokoltnak, hogy a véleményemet felülvizsgáljam.

poruljartal
rendben, a probléma nem mai keletû... viszont nem szívesen kérem, hogy sokat foglalkozz a dologgal, a többiek reakciójából leszûrhetõ a dolog, 30-40 kommentet ha van idõd légyszíves olvass el az esek kapcsán mint reakció az enyémre.

[NST]Cifu
Én egyelõre úgy látom, hogy mindkét oldalnak némileg toleránsabban kellene a másikhoz állni. Kitiltani ezért egybõl nem fogom Különcöt, mert semmi olyasmit nem tett, amivel ezt kiérdemelné, viszont tény, hogy a stílusa egy kissé faragatlan, szóval egy figyelmeztetést kiosztok neki.

poruljartal
Ezzel a hozzászólással kezdtem.

a moderátorokat kérem nézzék át az ez utáni többi kommentet is. Gyorsan kiderül minden.
Probléma a jazzy, Különc, j0nNyKa fórumtársakkal van.

poruljartal
bizonyítsd be amit állítasz, mert a trollkodás az nem igaz. Az viszont, hogy az ottani viselkedéseteket, ami mellesleg ugyanaz mint amivel kifogásom van a diablo3 topikban gondom volt az igaz. Mindig kultúráltan szóltam, írtam. Belaktátok a topikot, és kész. Szomorú emberek vagytok, problémákkal, ez viszont egy játékos közösség amit bomlasztotok, ezért nektek kellene távoznotok. Én így látom.

jazzy
Egyébként az tolerálandó, hogy bejön a topicba egy akárki, aki sosem írt oda semmit kötözködésen kívül és olyan embereket akik évek óta ott vannak és többet tettek a közösségért, mint õ valaha fog ki akar rakatni csak úgy és picsog a moderátori topicban?

Akit ráadásul hetekig törölgettem a Testépítés topicban, mert trollkodott, kötözködött és lekezelõen beszélt másokkal egész nap illetve kiröhögte a kezdõket? Egy olyan témában, ami sokkal több foglalkozást és nagyobb odafigyelést igényel, mint egy játék. Ott ha rossz tanácsot adsz szegény ember azt fogja csinálni, mert nem fogja fel, hogy ironizáltál, aztán meg is sérülhet. Aztán egy huszárvágással õ lett aki megtisztítja a világot?

Be lehet zárni a topicot, ezeket pedig elküldeni valami pszichológushoz, mert sokként élnek meg mindent, ha nincsen megsimogatva a kis buksijuk. Komolyan mondom 6 év alatt ennyi kislányt nem láttam még ezen a fórumon mint amennyi ebben a topicban összejött.

Természetesen a moderátorok döntenek, biztos unják is már. De milyen fura, aki régóta a topicban van, illetve a játékkal kapcsolatban is ír, nem csak sírdogál egész nap, hogy milyen gonosz ez a világ, azoknak semmi baja. Csak az ilyen read-és-kötözködés-only, vagy újonnan betévedt én-majd-jól-megmondom-hol-a-helyed fórumozók.
Southy
+1

Szinvonaltalan amit muvel, ahol tud beszol/leugat embereket, ha barkinek kulonbozik a velemenye az ovetol azt gyakorlatilag lehanyja az eloregyartott enjobbvagyoknalad.txt jegyzettombbol kirantott suletlensegeivel. Es a legszomorubb, hogy paran meg tapsolnak is neki ehhez.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

UltraZord
+1

és, hogy ne legyen off elég ezt a hozzászólását megtekinteni , nem is olyan régrõl, savaz ez mindenkit, biztos van valami magánéleti gondja, csak rombolja a totyikot

poruljartal
üdv
szeretném kérni a diablo3 topik rehabilitációját a különc nevû köpködõ eltávolításával. Elég ha csak onnan teszitek ki máshol savazhat tõlem napestig.
itt

érdemes rászûrni különcre ctrl+f különc
minden hsz e arany

j0nNyKa
így van, le van tiltva a pontozás, mert néhány ember hobbiból egész nap minuszolgatott néhány másik embert
belátom, hogy ennek az lett a következménye, hogy az említett emberek most minuszolás helyett ide járnak kollektív hisztizni, de én ettõl függetlenül mosom kezeimet - jópáran kérték, hogy ne legyen plusz-minusz funkció a topicban, ezért lett kivéve.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
A pontozás "letiltása" egy saját scripttel mûködik, nem hivatalos lehetõség - és mint minden ilyen külsõ script, kikerülhetõ. Minden topicban lehet (a Gumiszobán kívül) pontozni, legfeljebb egy-egy házigazda elrejti a gombokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
Elnézést valóban rosszul írtam a gumiban nem lehet pontozni a sajátban igen, akkor valszeg Carlos letiltotta ott.
Egy példa:Saját fórum és a pontozás lehetõsége.
Régebben az általam említett topicban is lehetett pontozni, mint ahogy írtam, de nem lényeg, részemrõl lezárva a téma.

#50238 kommentet pedig lepontozták páran 😊

jazzy
Üldözési mániája van a Diablo III topicnak úgy látom. Pontozni nem lehet, mindenkinek tiltva van. Saját fórumokban meg sosem lehetett pontozni.

Szerk: Hogy megspóroljuk a "de akkor miért van 1 hozzászólás lepontozva" kérdést, ha válaszolnak egy üzenetre és a "Válasz xy üzenetére" fület lenyitod ott lehet pontozni, mert onnan nem lehet valószínûleg eltüntetni.

Szerk2: Sajnos elkéstem a szerkesztéssel..
Büdös Bohóc
életemben nem mentem be abba a topikba -.-

De akkor miért van olyan komment, ahol megjelennek a pontozások? Te is le vagy tiltva ott ezek szerint, nem csak én 😛

Ehez kapcsolódó másik topic, bár itt lehet, hogy alapból nem is lehet osztani.