<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Most kivételesen annak szántam, nem rossz értelemben. :)

Voltak régbben nézeteltérések de azóta részemrõl tiszta lap, kis szünet volt, és szerintem mindketten megnyugodtunk azóta, gondolom mondhatom mindkettõnk nevében. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Tökéletesen igazad van. Tényleg rend volt ott, bár annyira nem csípem franket, de csinálja, amit kell. Tõlem is +1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
tõled ez dícséret :-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Kapsz tõlem egy szavazatot.
Ha egyszer kemény kéz kell oda, akkor benned bízhatunk. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
Vállalnám a Dio 3 házigazdiságát. Az MW2 hasonló elmebaj volt, ott is rend lett. kemény kéz kell ide.

Bár 1-2 embernek tutkó nem tetszene, de az MW2 bizonyított annak idején.(bár fájt sokaknak)

tutituti
Helló.
valaki Ezt a képet rakja be bannernak Ide
elõre is köszönöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Maximus4
Javaslat.

Valaki csinál a saját fórumon belül egy DIO3 házigazdaválasztó topikot.Addig bezárnánk és be lenne rakva az elõbb említett topik linkje utolsó hozzászólásként és pár nap elteltével ha meg lett választva a HG.,újra ki lenne nyitva.Addigra talán a kedélyek is lenyugszanak.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Különc
Gumiba még ne tegyék át, mert jelenleg nem tudok oda írni, márpedig nélkülem nincs D3 topik. Mióta nem mûködik a pistafilter, azóta rosszabbodott a helyzet, megjelentek a gumiból az alregek, akik engem provokálnak és jelentenek minden hozzászólásomért

Szerk: és gyakorlatilag nincs házigazda sem, aki talán éppen a saját accountját árulja éppen, tehát nem is fog játszani sem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
A helyzet az, hogy azért nem firtattuk többen a dolgot, pedig beszéltünk róla, mert teljes egyetértés kell. Az pedig sohasem lesz ebben a topicban, mivel a 2 fél kb utálja egymást.

Ergo vagy ti döntitek el, vagy így marad. Bár õszintén megmondom, hogy néha már olvasni is fáj ami ott megy, kalapomat emelném arra az emberre aki minden nap mindent végigolvas és még moderálja is mint házigazda.

Az meg lol, hogy 1-2 fazon mindent magára vesz és személyeskedésnek fogja fel, mikor nem is neki lett szánva és rögtön nekiáll tökös felnõtt módjára visszaszólni, rakjátok át a gumiba és mehet a fun, úgyis egy komédia már ez a topic.
[NST]Cifu
Ha a topicban nincs egyetértés minimális szinten sem, akkor ne a moderátoroktól várjátok el, hogy majd mindenkinek jó megoldást találnak ki. A modik megpróbálják így vagy úgy kezelni a helyzetet, ami egy-két embernek biztos fájni fog, de ezt el kell fogadni, és kész.

Most is nézem a Dio3 topicot, és azt látom, hogy sok az olyasmi, amit lehet, hogy már Off-ba kellene (fps vs d3 vs skill vita). Panaszkodni senki sem panaszkodik miatta, úgyhogy én nem szólok bele.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

jazzy
Én már javasoltam ezt, nem volt rá reakció.
Running
Ok, pont most jelentkezett valaki, így tárgytalan amit írtam, szerencsémre! <#hehe>

pxxl
hát ha megoldja a problémát egy HG csere, akkor ja :)

All hail the double x!

Running
Hi all!
A Guild Wars 2 topik (link)jelenleg egy témaindítóval rendelkezik, aki nem szeretne házigazdáskodni, és jelenleg senki nincs aki elvállalná. Többször felmerült már ez a kérdés, de eredménytelenül zárult a téma.
Ezért jelezném itt is, hogy ideiglenesen elvállalnám a feladatot. A sztorit ismerem, évekig voltam a Battlefield 2, majd Battlefield 3 topikok házigazdája.
Ha úgy gondoljátok tesztek velem egy próbát, akkor köszönöm, ha nem, akkor nem. Természetesen írok a megadott címre is.

Üdv
Running Wild

Fpocok
Nem szeretek ilyet mondani, de szerintem nem bezárni kéne, hanem egy rendes HG, aki mindig rendet csinál, mert úgy látom, hogy nem igazán csinálja a dolgát. Nem azért mondom, mert én akarok lenni...
De ha egy topik ennyire "zûrös", akkor kéne valaki, aki rendszeresen felügyeli a topikot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

221-225ig kellene törölni ugyanis rossz topikba írtam és rosszul linkeltem :)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1338928839

Hegi90
Igen látogatók 99%-a normálisan fórumozik, de 1-2 crybaby miatt zárjuk be az egészet. makes sense.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
lassan be kéne zárni kicsit nem? szinte minden nap van valami ott :\

All hail the double x!

Frank99
diablo 3 topic 51880-tól felfelé.

megint személyeskedés.

jazzy
Illene a házigazdának nézni a moderátor topicot és a jelentett hozzászólást nem törölni.. azért köszi.
[NST]Cifu
Kezelve.

Van egy trollunk gabber szemelyeben a Live for speed topicban:
kb innentol:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15647
idaig
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15660

pls buntipont neki/egyeb szankciok.
[NST]Cifu
1.: Figyelmeztetés ment TommyGear és Samuka irányába. Ha nem tetszik egy topic, nem látogatod, de flémelni odamenni csúnya dolog.

2.: Frank99, akkor itt is, a felesleges megjegyzéseidre nem vagyunk kíváncsiak. A következõ alkalommal, ha ilyesmikkel terheled a topicot, vagy gondot okozol, megkapod a maradék három elakadásjelzõt.

3.: A Dio3 topicban a #51763 törölve lett. Így nem tudok nyilatkozni vele kapcsolatban.

Frank99
ja, látom már, te és különc is testépítõ vagy?

már értem a barátságot....

ÉN kérek elnézést...
onnan a hozzászólás ide...

Frank99
mihez is?

jól látom, hogy olyanok írnak ode, akik soha nem írtak, vagy évezredekkel ezelõtt?

direkt flame-keltés megy holmi 14-18 éves kislányok, meg tommy-gearek által?

vagy rosszul látom?

Köszi<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Üdv!
Rossz topikba írtam most látom.Ezt kellene link összehozni

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

SHADOWEYES7
Bezárni, majd akkor észhez térnek!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

UltraZord
Komolyan! Mi ez a stílus? "bal****a" ?

UltraZord
Épp most akartam írni, hogy különc show megy a dió3 totyikban. Frenk99 és különc személyeskedése megy folyamat, nem a többieket kéne büntetni srácok!
Alig van szó a játékról <#csodalk>

[NST]Cifu
Nyugodtan folytassátok, hangulatfüggõen vagy a Dio3 topicot zárom be pár napra, vagy ti kaptok mind annyi felkiáltójelet, hogy meglegyen a négy - akkor kicsit nehezebb lesz spammelni...

Frank99
akkor a többit is lehet velem együtt.

megnézni Különc hozzászólását, amire írtam neki privit, de a tényleges topicban válaszolt, törölve a privimet. 4 ember ossza az embereket, oda-vissza, és aki nem tetszik, arra Jonny Barvo(a jó fiú) ide árulkodik. Mintha õk uralnák a topicot. Ha ez csak nekem jár büntivel, legyen.....

j0nNyKa
diablo3 topic aktuális bal****a trollja is megint kezdi, jófiú módjára jelentem:
ez a user, #50970, és efeletti hozzászólásai eddig a pillanatig, és várhatóan tovább is az este folyamán.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
AC3 topikban egy gyerek fél órája azon vitázik, hogy a játék késik-e majd PC-re. Kezd flamelésbe átmenni a dolog.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Erlau Trans
Egyértelmû.<#wink>
Erlau Trans
Szóval akkor egy szónak is száz a vége:

- mivel nem láttam törölve semmit a topikcban, azt hittem süket fülekre talált a beírásom.
- mivel mobilról nyomtam napközben a negatív szmájlit sem láttam, csak pár perce amikor PC közelébe kerültem.

Sajnálom, hogy pattogtam. Félreértésbõl és technikai hiba miatt volt. Egyrészt most már tudom mi itt a módi, másrészt rájöttem a mobilom nem adja vissza a szmájlikat.

Magyarul, többet nem fog elõfordulni.

Nagyon szépen köszönöm a moderációt, a kitiltott illetõ nagyon terhére volt már a közösségnek.

Minden jót!
Maximus4
Annyit elfelejtettem,hogy természetesen csak akkor kell az olyan kirívóan problémás hozzászólásokat törölni a házigazdának,miután valamelyik moderátor intézkedett.Utólag a törölt üzeneteket mi sem tudjuk már megnézni.

Erlau Trans
Melóból neteztem, telefonról, ott nem látom szmájlikat. Sem hozzászólásban, de fejlécben, sehol. Ez volt a probléma.
[NST]Cifu
1.: Én meg ismerek olyan fórumot, ahol az adminon kívül nincs senkinek semmi joga. És mûködik. Mit jelent ez? Semmit. Máshol máshogy mûködik, itt meg így mûködik. Ha nem tudsz valamit, kérdezel, valaki válaszolni fog.

2.: Leírod, hogy mi a félreértés oka, de azt már nem írod le, hogy ha visszanéztél, hogy nem volt törölve, akkor a hozzászólás fejlécében ott volt a nick mellett egy ilyen: <#levele>. Nem tudtad, hogy mit jelent, vagy csak nem voltál annyira alapos, hogy ránézz, vagy mi? Nem, utána idejöttél, és pattogsz, mint a gumilabda, hogy hátdehát micsoda sz@r alakok mán' itten a moderátorok, mi?

Erlau Trans
Értettem, Dr. <#pias>
Erlau Trans
Tudom nem vagyok moderátor, de mint HG töröltem, mert szerintem jelen vannak bõven 18 alatti buszvezetõ kollégák is...
Maximus4
Idézek innen:

"A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét."

TheSosy
Ilyent
szabad? :D

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Erlau Trans
Bocs, 17486-ban leírtam mi volt részemrõl a félreértés oka.
Erlau Trans
Két helyen is vagyok moderátor, köztük egy országos lap fórumán. Mindkét helyen törölhet a topik nyitója (itt HG), de a moderátorok feladata alapból rendet rakni a topikban. Kitörlik a gázos hozzászólást, majd ha túl durva vagy visszatérõ a dolog akkor megeresztünk egy dorgálós hsz.-t. Azt hittem itt is valami hasonló szisztéma mûködik.

Tisztáztuk, hogy nem. Ennyi. Majd törlök akkor én, nekem végülis mindegy, de jobb tisztán látni.
[NST]Cifu
Hiába, no, hálás és megbecsült dolog SG-n moderátornak lenni... <#sniffles>

Maximus4
Ne várd már el azt is,hogy helyetted mindent törölgessünk is!És ne tõlem kérj bocsánatot,hanem Cifu-tól.