<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltak régbben nézeteltérések de azóta részemrõl tiszta lap, kis szünet volt, és szerintem mindketten megnyugodtunk azóta, gondolom mondhatom mindkettõnk nevében. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha egyszer kemény kéz kell oda, akkor benned bízhatunk. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár 1-2 embernek tutkó nem tetszene, de az MW2 bizonyított annak idején.(bár fájt sokaknak)
Valaki csinál a saját fórumon belül egy DIO3 házigazdaválasztó topikot.Addig bezárnánk és be lenne rakva az elõbb említett topik linkje utolsó hozzászólásként és pár nap elteltével ha meg lett választva a HG.,újra ki lenne nyitva.Addigra talán a kedélyek is lenyugszanak.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szerk: és gyakorlatilag nincs házigazda sem, aki talán éppen a saját accountját árulja éppen, tehát nem is fog játszani sem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ergo vagy ti döntitek el, vagy így marad. Bár õszintén megmondom, hogy néha már olvasni is fáj ami ott megy, kalapomat emelném arra az emberre aki minden nap mindent végigolvas és még moderálja is mint házigazda.
Az meg lol, hogy 1-2 fazon mindent magára vesz és személyeskedésnek fogja fel, mikor nem is neki lett szánva és rögtön nekiáll tökös felnõtt módjára visszaszólni, rakjátok át a gumiba és mehet a fun, úgyis egy komédia már ez a topic.
Most is nézem a Dio3 topicot, és azt látom, hogy sok az olyasmi, amit lehet, hogy már Off-ba kellene (fps vs d3 vs skill vita). Panaszkodni senki sem panaszkodik miatta, úgyhogy én nem szólok bele.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Guild Wars 2 topik (link)jelenleg egy témaindítóval rendelkezik, aki nem szeretne házigazdáskodni, és jelenleg senki nincs aki elvállalná. Többször felmerült már ez a kérdés, de eredménytelenül zárult a téma.
Ezért jelezném itt is, hogy ideiglenesen elvállalnám a feladatot. A sztorit ismerem, évekig voltam a Battlefield 2, majd Battlefield 3 topikok házigazdája.
Ha úgy gondoljátok tesztek velem egy próbát, akkor köszönöm, ha nem, akkor nem. Természetesen írok a megadott címre is.
Üdv
Running Wild
De ha egy topik ennyire "zûrös", akkor kéne valaki, aki rendszeresen felügyeli a topikot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1338928839
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
All hail the double x!
megint személyeskedés.
kb innentol:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15647
idaig
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=15660
pls buntipont neki/egyeb szankciok.
2.: Frank99, akkor itt is, a felesleges megjegyzéseidre nem vagyunk kíváncsiak. A következõ alkalommal, ha ilyesmikkel terheled a topicot, vagy gondot okozol, megkapod a maradék három elakadásjelzõt.
3.: A Dio3 topicban a #51763 törölve lett. Így nem tudok nyilatkozni vele kapcsolatban.
már értem a barátságot....
ÉN kérek elnézést...
onnan a hozzászólás ide...
jól látom, hogy olyanok írnak ode, akik soha nem írtak, vagy évezredekkel ezelõtt?
direkt flame-keltés megy holmi 14-18 éves kislányok, meg tommy-gearek által?
vagy rosszul látom?
★ 汤姆 李
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Rossz topikba írtam most látom.Ezt kellene link összehozni
★ 汤姆 李
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Alig van szó a játékról <#csodalk>#csodalk>
megnézni Különc hozzászólását, amire írtam neki privit, de a tényleges topicban válaszolt, törölve a privimet. 4 ember ossza az embereket, oda-vissza, és aki nem tetszik, arra Jonny Barvo(a jó fiú) ide árulkodik. Mintha õk uralnák a topicot. Ha ez csak nekem jár büntivel, legyen.....
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- mivel nem láttam törölve semmit a topikcban, azt hittem süket fülekre talált a beírásom.
- mivel mobilról nyomtam napközben a negatív szmájlit sem láttam, csak pár perce amikor PC közelébe kerültem.
Sajnálom, hogy pattogtam. Félreértésbõl és technikai hiba miatt volt. Egyrészt most már tudom mi itt a módi, másrészt rájöttem a mobilom nem adja vissza a szmájlikat.
Magyarul, többet nem fog elõfordulni.
Nagyon szépen köszönöm a moderációt, a kitiltott illetõ nagyon terhére volt már a közösségnek.
Minden jót!
2.: Leírod, hogy mi a félreértés oka, de azt már nem írod le, hogy ha visszanéztél, hogy nem volt törölve, akkor a hozzászólás fejlécében ott volt a nick mellett egy ilyen: <#levele>#levele>. Nem tudtad, hogy mit jelent, vagy csak nem voltál annyira alapos, hogy ránézz, vagy mi? Nem, utána idejöttél, és pattogsz, mint a gumilabda, hogy hátdehát micsoda sz@r alakok mán' itten a moderátorok, mi?
"A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét."
szabad? :D
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Tisztáztuk, hogy nem. Ennyi. Majd törlök akkor én, nekem végülis mindegy, de jobb tisztán látni.