21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [NST]Cifu
    Anno mikor megjelent, én felvetettem a kérdést, hogy most tiltjuk vagy tűrjük, akkor az volt a válasz, hogy hagyjuk. Személy szerint én sem támogatom, hogy egy HG-nek olyan joga legyen, ami egy moderátoréval vetekszik, nem erről szól a HG jog...
  • tomsolo
    "BF3 topik mobil nézet"

Igen mindig így nézem az sg-t.

Mondtam már, hogy kezd a tököm tele lenni ezzel a fos banlist scripttel? Még egy nyígás egy olyan topikban ahol ez a fos szaladgál és már purgálom is az alcímet mindenestül a hg meg elgondolkodik egy hónapot.
  • [NST]Cifu
    Nyílt fórumon nem létezik megoldás, illetve egyes fórumoknál láttam sokkal erősebb moderációs eszközöket (host és ip ban lista, sőt KOS lista (előre beállított hostoknál vagy régióknál a regnél figyelmeztet, és csak kézi aktiválásnál működik (volt olyan fórum, ahol pl. a magyar hostok le vannak tiltva, hála kedves honfitársainknak), stb.), de itt még ezek sincsenek, és egyébként ha valaki ért hozzá egy picit, akkor meg tudja ezeket is kerülni.

Ezekkel pedig együtt kell élni, vagy pedig marad a zárt fórum, ahova csak meghívásos, vagy ajánlásos alapon lehet bekerülni.
  • Smithwarden
    Tehat megoldas nincs, csak aranylag eros korlatok hg-knek es modiknak.
    Jol hangzik. :p
    De azert kosz a valaszt.

Zart forum hasonlo temakban Mo-on?
    Biztos letezik, csak nem sok elet lehet rajtuk, szoval ertelme nem sok van. :)
    Kosz amugy az intezkedest a troll ugyben.
    (Bar gondolom a napokban megint varhatjuk Staragyament 73. alregjet.) :)
  • [NST]Cifu
    A megoldas mi erre?

Nyílt fórumon nem sok megoldás van erre. Megjegyzem amúgy, hogy az SG moderátori eszköztára amúgy is eléggé szegényes, szóval a modik dolga se egyszerű, nem véletlen, hogy több modi is emiatt lépett már vissza.

Ezzel együtt is ha olyan szintű "védelmet" akarsz, amit előadsz, akkor inkább zárt fórumot keress magadnak.

Communist amúgy elment a banamákra...
  • item
    Communist avagy Starfarer újra elemében van.

BF3 topik mobil nézet

Kép

• Borg
    Azért az említett alregeket csak kitilthatnád... több topikból is egyértelmű, hogy starfarerhez tartoznak...
  • Smithwarden
    Hat ha van turelmetek az alreg spammerekhez, annak en orulok a legjobban.

Rendben.
    Tegyuk fel, hogy ugy kezelem a dolgot ahogy leirtad, mindent betartva.
    Peldaul az a ket uj alreg amit linkeltem az elobb - egyertelmu, hogy 2 banolt emberketol jott. Azokkal mit csinalsz, ha mas IProl irkalnak?
    Szettrollkodtak a topikot, kaptak a bant.
    Masnap vagy akar aznap mar uj kamu accal vigan irogatnak es csinaljak egy kis fokkal lightosabban a trollkodast es a feszultsegeket a topikban.
    A megoldas mi erre?
  • tomsolo
    "Nem akarok nap mint nap ide irkalni es csinalni a modiknak a melot"

De.

"ezert akit ugy itelek meg, hogy valoszinu alreg, kapasbol torlom "

Ez nem a te dolgod.

Hsz-eket mérlegelhetsz hogy mennyire offtopik vagy zavaró, de hogy ki írta semmi dolgod nincs vele - amennyiben a témába vág maga a hozzászólás persze. Házigazdának lenni nem olyan mint a nyomozó klub elnökének lenni és ne felejtsd el, hogy egy nyílt topikot igazgatsz nem vmi privát, vip szekciót.

"Remelem nem kerul bele a szorasba 1-2 normal forumozo, de ha igen, meg akkor is megeri talan es jobb modszer nincs vagy ha van akkor irjatok meg. :)"

Már sokszor elmondtuk, hogy a fejlécekben használt "banlist script" csak egy megtűrt dolog, egyáltalán nem támogatjuk a használatát a nyílt fórumokon.

Ha szerinted megéri használni a fent említett kockázattal akkor jobb ha már most leadod a házigazdaságot.
  • Smithwarden
    Figyelem, figyelem. :p
    Alregek friss es megujult hada erkezik a 2-es vaganyon a banok utan. (Az ertelmes Starfarer es Eugabesz duo gondolom.)
    1. ujreg = Communist
    2. ujreg = Öregharcos

Nem akarok nap mint nap ide irkalni es csinalni a modiknak a melot, ezert akit ugy itelek meg, hogy valoszinu alreg, kapasbol torlom a hszeit es probalom tiltani.
    Ha valami baja van a delikvensnek, akkor majd jon ide sirni es akkor kivizsgaljatok a dolgot, vagy csinaltok vele amit akartok. :p
    Tolem csinalhatnak 1000 alreget, nem izgat.
    Remelem nem kerul bele a szorasba 1-2 normal forumozo, de ha igen, meg akkor is megeri talan es jobb modszer nincs vagy ha van akkor irjatok meg. :)
  • Smithwarden
    Egy uj alreg (isten3333) veszekszik eppen regebbi alregekkel (eugabesz = Electrickman). :p
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=1621]#1624[/URL]
  • eugabesz
    Nem tudom,jó helyre írok-e,de ez már túlmegy minden határon....fogadtam False-val,hogy sikerül Kemotox-ot kibannoltatni a bf4 fórumból és most nem akarja megvenni a karton sört,amibe fogadtunk.
    Arra hivatkozik,hogy ő is tevékenyen részt vett benne.
    Most mondjátok meg,mi lesz velem szomjasan....
  • GaBenc
    Ezeket a válaszokat azért elég erőteljesen kerested magadnak. Meg kaptad..........
  • Roger6
    Fogyasztóvédelem? Kíváncsi vagyok a feljelentésed szövegére.

"Én Noobvagy felhasználó feljenteném..." Majd írd meg, mi lett belőle, jó mókának hangzik.

• j0nNyKa
    olvasd el a neved, aztán próbáld meg belinkelni, hogy melyik topicról van szó :)
  • Master91
    Jó estét!

WoT topikból jelenteném az alattam található személyt, többszörös flame keltésért pl.

Kb. dél óta nyomja.

• Noobvagy
    Ez a személyt azonnal kapjon bannt! Szigszalag212 #240996
    Ez már felháborító és személyes sértés,hogy ilyet engedhetnek meg maguknak a felhasználók idézem" © Szigszalag212
    | ma 18:57 | privát | válasz | #240996
    Húzzál már a noob anyádba, villants valami jó csatádról replayt, VAGY AZ IGAZI IN-GAME neved ( mert ugye azt mondod nem te vagy Kardix ) és akkor mást leolthatsz te kis senkiházi!

Kamu a 2 Pool medálod is, van összesen 17 snipered meg 6 top gunod és arra recskázol az öcsédnek te gyötrelem.... Ha nem törlitek az illetőt illetve IP. Bant követelek,akkor a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez fordulok nem ma kezdtem, nem fenyegetőzöm de ez már túllépte a határokat!
  • item
    +1 Egyetértek.
  • Running
    A battlefield 4 topik szégyenét bannoljátok ki legyetek kedvesek.
    Ő lenne az sokadszorra. Link

Köszönöm szépen.
  • Fpocok
    Légyszi töröljétek ezt a kommentet.
    Azt hiszem nem kell mondanom miért...
  • j0nNyKa
    azért vigyázz, nehogy vele repülj
  • kemotox
    Ja és a bannolós szöveg egyáltalán nem az SG fórumra vonatkozott, (lásd előzmény) azt hittem elég érthetően írtam de sajnos még se :(
  • kemotox
    LOL most látom csak :DDDD Hát gratulálok.
    1. Ez neked hol fenyegetés?
    2. MUTASD MEG hogy hol írtam ilyet, hogy "bannoltatok".
    3. liviuska starfarer nagy haverja, utána lehet nézni, hogy ő is miket szokott írkálni, ugyanaz a két ember pepitában. Nem hiába bannolták már máshonnan. +1 ide is.
  • Seangaijin
    +1 Már ideje lenne kidobni innen a gyereket...
  • kemotox
    Ja meg olyanokat írt nekem priviben, hogy ha akarná, simán ki tudná törölni az SG-s adatbázist, hogy ne legyen nyoma a faszságának, csak azért "hagyja benn", hogy ennyi örömük legyenek a modiknak, és ne legyenek frusztráltak.. :DDD Sírok :D
  • kemotox
    Starfarer hogy mentegetőzöl már megint.. Múltkor is, mikor Thruknight nevű accoddal kiírtál valami olyasmit aláírásnak, hogy "féreg modik", és be lettél köpve, gyorsan kitörölted és jöttél ide sírni hogy alaptalan a vád... Szánalmas, kétszínű, álszent, mocskos féreg viselkedés, amit már megszokhattunk tőled... Apropó, van itt olyan ember egyáltalán, aki elhiszi a kis félős (ilyenkor érdekes módon mindjárt tök ártatlan, hirtelen elfelejti, hogy komcsizott meg anyázott a modiknak pl...) mentegetőzéseit? Hányszor volt már vele probléma? Rengetegszer. Cakompakk, törölni kellet volna az accountot úgy ahogy van, már nagyon rég.
    +11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
  • Hecker007
    +1
  • j0nNyKa
    felpluszoltalak én is, bár ezek észérvek, és akinek írod... nos. érted.
  • determinator
    Teljes mértékben egyetértek veled.
    +1
  • Borg
    +1
  • Smithwarden
    Mas IP-rol irkalni nem nagy szam, megoldhato.
    Minden heten bejovok sirni? Mult honapban irtam ide legutobb, az is persze a masik reged miattad volt ami bant kapott.
    Ja az sem tetszett? Nahat ezzel (megint) elismered, hogy te voltal az is.

Teljesen ertelmetlen amit muvelsz. Szelmalomharc.
    A kozosseg mindig ki fog dobni magabol, csak ido kerdese.
    Persze lehet mindig uj accokat gyartanod es mas IPkrol szemetelned tele a topikokat, de idovel mindig elojon az igazi "most ujra megmondom nektek a tutit hulyek" ened.
    Nem nekem es 1-2 embernek szurod a szemet, hanem ahova elkezdesz irkalni, ott a topiklakok kb 90%-anak total elege lesz beloled.
    Nyomod a hisztit folyamatosan mindennel kapcsolatosan, legtobbszor elfogadhatatlan es gyomorforgato stilusban persze es ha a tobbieknek mas a velemenyuk mint neked, azok mar kreten barmok.
    Utana persze jonnek toled a nacizos, hitlerezos, sztalinozos, szemet hg/modi, stb hszek es privatok.
    Szanalmas es ertelmetlen trollkodas amit muvelsz.
  • Smithwarden
    Masik topikban is folytatja. (Warface)
  • Starfarer
    Azért nem vagy semmi,minden héten bejössz ide sírni, de mikor kifogysz az érvekből, meg az állítólagos bizonyítékaidból, képes vagy linkelni egy májusi hszt, amiért anno meg is kaptam az egy 3szögemet. Kettős mérce? Vagy kettős látás? Vagy negativ diszkrimináció?
  • Starfarer
    Azért, mert neadjisten egyet merek érteni valakivel, már jön a gyanúsítgatás. Tesség bizonyítani, hogy megegyezek azokkal!
  • Smithwarden
    Kernek egy "szokasos" bant a visszatero multiaccos es idegbeteg Starfarer trollnak (= ThruKnight, retardtomsolooo, fereggecimodik, Hazugadmin, stb).
    Majd persze azzal jon ujra, ezek nem is az o accjai, mas IP-rol van, de a BF3 + BF4 topikban mindenki tisztaban van vele (es gondolom itt a modik kozott is), hogy ezek az o troll multiregjei.
    Az egyik acc bant kap, akkor meglepo modon azonnal elkezd irkalni a masikkal (ThruKnight OFF -> Starfarer ON).
    Ugyanazzal az agyament stilussal es ugyanazokkal az oriasi, 5 eves szintu dedos problemaival.
    Total ertelmetlen amit csinal, de csak nem bir magamaval az ovodas.
    Koszontem.
    hsz-1 / hsz-2 / hsz-3 / hsz-4 / hsz-5 / hsz-6
    bf4 topik
  • ldavid
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303045833]#5323[/URL]-tól felfelé lehetne jutalmazni szerintem
  • PeeTeR
    hah koszi szepen!
  • Efreet
    kész mindkettő
  • wedge31
    Ezt kérném ide bannernek.

THX.
  • PeeTeR
    helloka

kozon nincs a topichoz olyan szinten, hogy moderalas illetve cicomazas de valaki lenne olyan kedves es ezt kirakni linkben a jelenleg nem fellelheto banner ala/helyere?

topic: Cube World
    link: http://cubeworldwiki.net/index.php/Main_Page

koszonet szepen