Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Látom megoldva... THX.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
patrik129 -tól erre varjatok gombot... És ha lehet, szeretném privátban elkérni az úri ember IP címét, hogy idejekorán bezárhassam elõtte a kapuimat a restacar.hu -n. THX by Boxer.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Panzeradler
Hali!
Ennek a topiknak a címét elírtam, Arctic -ra kijavítanátok? Köszönöm!
Hi,
A D3 topikban kezd unalmas lenni a grammar nazik offolása, ha táblát nem is kapnak, de komment törlés és figyelmeztetés mindenképp mehetne nekik.Régebben oldalak mentek el evvel...Úgy gondolom, ha valakinek valakivel (vagy annak helyes SÍRásával) gondja van, egyáltalán nem a Diablo 3 topikba való és beszéljék meg privátban.

kezdésnek a komment számok #55431, #55420 , fölösleges beszólás #55399 , #55271 , #55277.Ez csak máról meg tegnapról, tonna számra vannak ezek az fölösleges offolások, ha valaki hajlandó lenne evvel is foglalkozni, neveket is tudok, hogy általában kik baszogatnak mindig másokat szét offolva a topikot (vagy bárkit, random egy vesszõhibáért), szóval, ha azoknál rendet raknak fejben, akkor figyelni sem kell késõbbiekben mert kb 3-4 ember az, aki konstans ezt csinálja.Neveljék a népet engem nem érdekel, csak ne a topikban (és ne úgy, hogy õk is *zarul írnak)

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Az alábbi bannert szeretném kérni EVE Hogy az következõ topickba rakjátok be plz fejlécnek.EVE
Elõre is köszönöm
Fpocok
Hmm... nem egészen így akartam... szóval hogy ez legyen a link neve, és oda mutasson.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Sziasztok!

Szeretnék megkérni egy kedves modit, hogy IDE, a kép alá rakja be ezt

3+2nap free trial!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tele warez posztokkal a Sleeping Dogs topic
wollnerd
Eruro Truck SImulator 2 topic vivesz nevû user BAN és #10797 DEL!
THX!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Eagle16
Üdv.!

A World of Battleships topikot is át kéne nevezni, mert a nyitás óta megváltozott a neve.

Az új név World of Warships legyen.

Köszönöm!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DummyBoy
Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Üdv Urak!

Lehetne kérni a World of Planes topik átnevezését "War Thunder (ex World of Planes)" -re?

A játék új nevet kapott és sokan összekeverik a World of Warplanes topikkal is 😊 Bár nem egy pörgõs topik, most kezdõdött a Global Beta, lehet kicsit többen leszünk majd.

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

tutituti
Szeretném kérni ˆ tibi2014 eltávolítását a Dayz fórumból!
Offenzív viselkedése és reklám miatt is.Próbáltuk értelmesen szólni hozzá,sajnos lehetetlen.
Köszönöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hát belõled sem lesz így moderátor. <#kocsog>
Frank99
<#eljen><#worship>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Maximus4
Ilyenkor linkelhetnél elõzményt is!Talán ha nem kötözködnél,akkor nem írnának neked ilyeneket!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

attiGT
#54871 Diablo 3 topicban. kéretik kitiltani a felhasználót

De érdekes, elõkerült a hsz!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Erlau Trans
? <#falbav>
Az omsi fórumban miért nem jelenik meg a hsz-m?

sg.hu/listazas.php3?id=1236630869

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Agamemnon
Köszönöm a gyors munkát!

Agamemnon
Sziasztok,

Légyszives tegyétek be bannernek ezt a képet az alábbi topicba úgy, hogy linkként a játék honlapjára.

Köszi,
Vis

DarkSector
Nekem is megfordult már a fejemben.
nekem 2-3 profilról írt, a mai 2 profil gyanusan 1 személyhez kötödik.

De kérdés hogy lehet-e tenni ellene?
Kibannolják utána megint csinálna profilt....

Nemtudom érdemes-e ezzel idõt pazarolni...de ha nem kerül sok erõfeszítésbe....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

j0nNyKa
Cifu (vagy barki mas mod):
csak ugy erdekessegkeppen lenne egy keresem / kerdesem
van ez a kemencebala'zs nevu tag
kb. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az ip (ugyanaz az ember), mint a Flaetiru, illetve False nevu felhasznalok (tobbek kozott ezekrol a nevekrol tolta allandoan a lent lathato privikhez hasolo... valamiket)

ha nem okoz tul nagy problemat, ossze tudnatok kaparni az osszes nickjet ennek a tagnak? csak en tudok vagy 4-5rol, tuti volt tobb is

nincs semmi apropoja a keresemnek, csupan erdekessegkepp lenne jo latni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkSector
Bocs de a modik nem a haverjaim, nem ismerem õket, nem én adom a fizetésüket mégis õk is annak látták, hiszen nem kapott volna figyelmeztetést ha nem.
Nem haragszom meg, nyugodtan kérdezhetsz vagy írhatsz. Ez nem probléma, mert korrekt módon teszed.
Az hogy jelentem még nem von maga után semmi szankciót, egy moderátornak a joga ezt elbírálni, ezekszerint mégiscsak sértõ volt, mert különben a moderátor írt volna nekem, hogy te figyelj erre nem adok figyelmeztetést mert nem tartom durvának, vagy sértõnek...és akkor ennyi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet hogy engem többet rugdosott az élet, de ez nálam még bõven határeset. (mármint az amit eredetileg jelentettél, nem a privát üzenet)
De nem akartam beleszólni, ne haragudj!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

DarkSector
Ja bocs ezt nem azért linkeltem hogy ez miatt még 1x megbüntessék vagy valami...lehet félreérthetõ voltam, ezt csak mellékessen hogy sértegetnek elsõ hozzám szóló kommentjében.
És utána hogy szabályosan jelzem a modi-knak és nem állok le vele vitázni (nekem legutóbb is ezt mondták hogy ha van valami ne vitázzak inkább itt jelezzem és majd õk intézik) , még õ van megsértve és ezzel a priváttal jelzi hogy én spicli vagyok...irtam is neki nemrég a 4. vagy 5 privátra hogy vállalom, sõtt ha 20 sértõ hsz-t kapok OK nélkül idegentõl fõleg akkor 21x jelzem a modik-nak.

Megfogadtam még 1x nem fogok leállni senkivel.

Persze ha ok nélkül.
Ha okkal akkor nem problém akkor lenyelem.

Privát üzenetet hiába linkelsz.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

DarkSector
Megkaptam az elismerést hogy mertem jelenteni egy személyt sértõ hsz-t.
Köszönöm..megérte.

DarkSector
Még egy kuncsaft.
Elõre is thx.

Crysis 3 topik -> #289

DarkSector
Szia, amit belinkeltem tudod pls moderálni?
Megköszönöm ha igen.

Efreet
Gondoltam ért a finom utalásból, bár a neve alapján nem számítottam nagyon rá.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Csodálom, hogy a tegnapi trollkodásod után nem kaptál bannt.

moderálva

DarkSector

Úgy tûnik,mégis igazad volt!
Szerintem jobb ha bezáratom.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Martinez01
Amúgy:
LS2009 topik van már, nem kell külön topik mindeggyiknek, azért van ott a Farming Simulator Series topik.
/Most itt is jelezném, hogy még a topik megnyitása elõtt jeleztem AXmen-nek, hogy ne nyisson új felesleges topikot.../

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Oké!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

[NST]Cifu
1.: Szerintem úgy, hogy két hónapja regisztráltál, ne nagyon akarj véleményt alkotni, hogy mely topicokat kellene zárni, és melyeket ne.

Majd errõl döntenek a modik, akik közül némelyik a megadott születési idõpontod körül már az Sg.hu-n fórumozott.

2.: Kérésre csak nagyon indokolt esetben szoktunk törölni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Úgy tûnik félreértettem:
1.Nem azért akarom bezáratni azt a topikot,mert nekem nem tetszik,hanem azért,mert oda már amúgy sem jár fel senki!
2.Oké,ja és megkérhetnélek,hogy a hsz-eimet törölnéd,kivéve azt ami a topikomban van?
Köszi!
És tanultam az esetbõl!

[NST]Cifu
Most szépen fogod magad, és elolvasod ezt az oldalt. Értelmezed, és elkezded magadévá tenni a benne foglaltakat.

Ha meg feleslegesen állsz neki terhelni a topikot marhaságokkal (például hogy zárjunk be egy topicot, mert neked nem tetszik), akkor kiraklak a fórumról.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mármint a topikom nevét köszi!

Valaki a nevét átszerkesztené erre:Landwirtschafts-Simulator 2009
Köszi!
Shadoweyes7:
A MegvásárolhatóITT! közé ha lehet akkor tegyél Space-t!
Köszi!

SHADOWEYES7
Lehet én vagyok nehéz felfogású de nem értem.

"És ha már itt tartunk,miért is lett kitiltva regie?"<---------- ezt kire vagy mire érted?

"Tudod,nem ilyennek képzeltem,a 2 hszt."<--------- melyik hsz-ról van szó?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

És ha már itt tartunk,miért is lett kitiltva regie?

pl:Hogy ott van.
Tudod,nem ilyennek képzeltem,a 2 hszt.

SHADOWEYES7
De magyarázd meg miben zavar.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.