Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ennek a topiknak a címét elírtam, Arctic -ra kijavítanátok? Köszönöm!
A D3 topikban kezd unalmas lenni a grammar nazik offolása, ha táblát nem is kapnak, de komment törlés és figyelmeztetés mindenképp mehetne nekik.Régebben oldalak mentek el evvel...Úgy gondolom, ha valakinek valakivel (vagy annak helyes SÍRásával) gondja van, egyáltalán nem a Diablo 3 topikba való és beszéljék meg privátban.
kezdésnek a komment számok #55431, #55420 , fölösleges beszólás #55399 , #55271 , #55277.Ez csak máról meg tegnapról, tonna számra vannak ezek az fölösleges offolások, ha valaki hajlandó lenne evvel is foglalkozni, neveket is tudok, hogy általában kik baszogatnak mindig másokat szét offolva a topikot (vagy bárkit, random egy vesszõhibáért), szóval, ha azoknál rendet raknak fejben, akkor figyelni sem kell késõbbiekben mert kb 3-4 ember az, aki konstans ezt csinálja.Neveljék a népet engem nem érdekel, csak ne a topikban (és ne úgy, hogy õk is *zarul írnak)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
THX!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A World of Battleships topikot is át kéne nevezni, mert a nyitás óta megváltozott a neve.
Az új név World of Warships legyen.
Köszönöm!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Lehetne kérni a World of Planes topik átnevezését "War Thunder (ex World of Planes)" -re?
A játék új nevet kapott és sokan összekeverik a World of Warplanes topikkal is 😊 Bár nem egy pörgõs topik, most kezdõdött a Global Beta, lehet kicsit többen leszünk majd.
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Offenzív viselkedése és reklám miatt is.Próbáltuk értelmesen szólni hozzá,sajnos lehetetlen.
Köszönöm!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
sg.hu/listazas.php3?id=1236630869
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
★ 汤姆 李
Légyszives tegyétek be bannernek ezt a képet az alábbi topicba úgy, hogy linkként a játék honlapjára.
Köszi,
Vis
nekem 2-3 profilról írt, a mai 2 profil gyanusan 1 személyhez kötödik.
De kérdés hogy lehet-e tenni ellene?
Kibannolják utána megint csinálna profilt....
Nemtudom érdemes-e ezzel idõt pazarolni...de ha nem kerül sok erõfeszítésbe....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak ugy erdekessegkeppen lenne egy keresem / kerdesem
van ez a kemencebala'zs nevu tag
kb. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az ip (ugyanaz az ember), mint a Flaetiru, illetve False nevu felhasznalok (tobbek kozott ezekrol a nevekrol tolta allandoan a lent lathato privikhez hasolo... valamiket)
ha nem okoz tul nagy problemat, ossze tudnatok kaparni az osszes nickjet ennek a tagnak? csak en tudok vagy 4-5rol, tuti volt tobb is
nincs semmi apropoja a keresemnek, csupan erdekessegkepp lenne jo latni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem haragszom meg, nyugodtan kérdezhetsz vagy írhatsz. Ez nem probléma, mert korrekt módon teszed.
Az hogy jelentem még nem von maga után semmi szankciót, egy moderátornak a joga ezt elbírálni, ezekszerint mégiscsak sértõ volt, mert különben a moderátor írt volna nekem, hogy te figyelj erre nem adok figyelmeztetést mert nem tartom durvának, vagy sértõnek...és akkor ennyi...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem akartam beleszólni, ne haragudj!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
És utána hogy szabályosan jelzem a modi-knak és nem állok le vele vitázni (nekem legutóbb is ezt mondták hogy ha van valami ne vitázzak inkább itt jelezzem és majd õk intézik) , még õ van megsértve és ezzel a priváttal jelzi hogy én spicli vagyok...irtam is neki nemrég a 4. vagy 5 privátra hogy vállalom, sõtt ha 20 sértõ hsz-t kapok OK nélkül idegentõl fõleg akkor 21x jelzem a modik-nak.
Megfogadtam még 1x nem fogok leállni senkivel.
Persze ha ok nélkül.
Ha okkal akkor nem problém akkor lenyelem.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Köszönöm..megérte.

Megköszönöm ha igen.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szerintem jobb ha bezáratom.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
LS2009 topik van már, nem kell külön topik mindeggyiknek, azért van ott a Farming Simulator Series topik.
/Most itt is jelezném, hogy még a topik megnyitása elõtt jeleztem AXmen-nek, hogy ne nyisson új felesleges topikot.../
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Majd errõl döntenek a modik, akik közül némelyik a megadott születési idõpontod körül már az Sg.hu-n fórumozott.
2.: Kérésre csak nagyon indokolt esetben szoktunk törölni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1.Nem azért akarom bezáratni azt a topikot,mert nekem nem tetszik,hanem azért,mert oda már amúgy sem jár fel senki!
2.Oké,ja és megkérhetnélek,hogy a hsz-eimet törölnéd,kivéve azt ami a topikomban van?
Köszi!
És tanultam az esetbõl!
Ha meg feleslegesen állsz neki terhelni a topikot marhaságokkal (például hogy zárjunk be egy topicot, mert neked nem tetszik), akkor kiraklak a fórumról.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszi!
Shadoweyes7:
A MegvásárolhatóITT! közé ha lehet akkor tegyél Space-t!
Köszi!
"És ha már itt tartunk,miért is lett kitiltva regie?"<---------- ezt kire vagy mire érted?
"Tudod,nem ilyennek képzeltem,a 2 hszt."<--------- melyik hsz-ról van szó?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tudod,nem ilyennek képzeltem,a 2 hszt.