21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18430 Ha egy közösségbe nem tud valaki beilleszkedni, akkor ott nem az a logikus elvárás, hogy a közösség változzon meg, hanem az, hogy az, aki szeretne valamilyen közösségbe tartozni, az keresse meg azt a társaságot, ahol az ő stílusának megfelelő emberek vannak, és mindenhol alkalmazkodjon a helyi szokásokhoz. Az SG-nek nem szerepe és nem célja minden fórumozónak azonos módon megfelelni, van ezernyi másik közösség az interneten, szabad fórumválasztás van.
Viszont ha Rómában vagy, viselkedj úgy, mint a rómaiak.
Ha a házigazdával valóban probléma van, akkor ott a közösség közösen szólal fel ellene, és akkor a moderátorok intézkednek. Megtörtént már nem egyszer, valószínűleg meg is fog még történni, ha a szükség úgy hozza.
Részemről úgy gondolom, hogy ennyi magyarázat elegendő mindenkinek, aki nem csak a kötözködés kedvéért van itt. A további rugózást a témában (és a beszólogatásokat) törölni fogom. -
#18428 (ez amúgy csak ilyen egyéni sérelmes hisztinek tűnik nekem, nem panaszkodott még senki a bf3 topic házigarázdájára)
elfogadsz egy tanácsot? ne kezdj ebbe bele, senki nem járt még jól ezzel.
nézd meg a skizó kollégát, 1+ éve veri a mellét, és pont ugyanott tart, mint te egy nap után
nem éri meg, csak a saját agyadat fogod húzni ezzel
inkább próbálj meg megbékélni a házigazdával, vagy ha ennyire nem szimpatikus a képe, keress másik hazai bf3 közösséget
nem bántásból írom, inkább fogalmazzunk úgy, hogy a másik ember hülyeségén tanulva jótanácsként :) -
Electrickman #18427 Látom,-nem nekem szólt ugyan- a választ én is érthetem magamra.Tehát a házigazda egy -két -három emberről dönthet úgy,hogy most már pedig te itt nem fórumozol,mert csak. Takarodjon az a pár ember inkább,mert a többi fórumtárs úgy is magasról tesz rá,mit csinál a házigazda,nem hogy a szavát felemelné esetleg ellene.
Ebben az esetben,kérdem én,mi szükség van a moderátorokra??Majd a házigazdák lerendezik azt a sok össze-vissza írkálgatót..
Sőt,tovább megyek...
Mi szükség van egyáltalán erre a sok rendetlen fórumozóra...kitiltani mindet.Azonnal megszűnnek ezek a gondok.
Ezen elven haladva emlékezzünk a '30-as évek közepére,volt egy szobafestő,aki úgy gondolta,mi szükség erre az embercsoportra??Töröljük a fenébe...
-
#18426 Igen, a script miatt anno volt balhé, meg is kapták érte akkor a büntetésüket. Van több olyan fórumozó, aki sokszoros kitiltások után (akár újabb nick alatt, mert az előzőt elhasználta) most több helyen megbecsült tagja a fórumnak, és akár házigazda is. A fórumozók is emberek, ők is megváltozhatnak, az, hogy valaha volt valakivel gond, még nem azt jelenti, hogy örökre gond lesz vele (és előfordul az is, hogy egy teljesen rendben levő fórumozóról kiderül, hogy házigazdának abszolút nem felel meg).
Amíg nincs konkrét panasz egy házigazdára attól a közösségtől*, amelyik megválasztotta, addig el lehet róla hinni, hogy megfelelően teszi a dolgát. És amíg egy nagyobb közösségnek megfelel valaki, addig a kisebbségben szereplő panaszos az, akinek alkalmazkodnia kell a szokásokhoz, elfogadnia egy-egy topicban a közösség által megválasztott házigazdát és az ott kialakított rendet. Ha nem tetszik neki, még mindig van ezer másik fórum az interneten, senkit nem kényszerítünk az SG használatára, és a moderáció az esetek többségében az egy panaszossal szemben a sok békés fórumozó oldalára fog állni.
*: értsd: nem egy ember 15 regisztrációja -
Electrickman #18425 Kérem szépen figyelmeztessék ennek a topiknak a házigazdáját,hogy bőven túllépi a hatáskörét,amikor (nem csak) egy megfelelő hangnemben megfogalmazott hozzászólást,személyeskedés címszó alatt törölt.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192029268
Igaz én nem vagyok még olyan régi tagja a közösségnek,mint ő,de az intézkedéseivel már számtalanszor bizonyította,hogy semmi köze egy házigazdához.S itt nem csak az én személyemet érintő problémáról beszélek.
Az ég világon semmi oka nem volt a beavatkozásra.
Köszönöm szépen. -
#18424 Egyet kell hogy értsek.
Laliknak meg csak annyit, hogy jonnika rendszeresen fikázta a diablo topikban az embereket pár haverjával, mikor rendszeresen kapták a mínuszt az volt a megoldás, hogy írt egy szkriptet arra ami megerőszakolja a fórummotort és pluszt adott a mínuszra nekik. Azért néztek le embereket, mert mertek kérdezni, ugyan ez ment a testépítés topikban. Ez szerintem ban. -
Starfarer #18423 Köszönöm a felhomálysítást, de az utolsó szó jogán, még hadd tisztázzak valamit, azt részemről a fáklyás menet. Mi, akik fel mertünk szólalni jonnika ellen, nem azért tettük ezt, hogy udvaroljunk, hanem hogy felhivjuk a figyelmedet egy nagyon is valós problémára. Igen, tudom, hogy a fórum, mint olyan a kiskirálykodás melegágya, és hogy jonnika nyelve olyan mélyen bent van egy-két érinthetetlen seggben /ugyebár moderátort más moderátor se vonhat felelősségre, aki ezt kitalálta az biztosan parlamenti tag is/, hogy nem lehet vele mit kezdeni, de ha már fórum, legalább a többi, nem beavatott user figyelmét felhivhassuk már erre. Amúgy meg ott van a kis ikon amivel el tudod tünteni azokat az információkat, amivel túlságosan is a lényegre tapintottam.
Azt hiszem, ha a többinek nem is, neked értened kéne miről beszélek. -
#18422 Párszor már kértünk mindenkit, hogy a személyes udvarlást privát üzenetben intézzétek. Ez nem változott meg azóta sem. -
Starfarer #18421 Bizonyítsad ipvel. Ja nem tudod, és csak trollkodsz itt is mint a diablo3 topicban. meg ahogy ott is, ahová hgnek szeretnéd benyalni magad? -
#18420 azt érzed gondolom, hogy a moderátorok látják, hogy magaddal beszélgetsz :)
köszöni egyébként a topic, jól érzi magát, várunk sok szeretettel téged (illetve... what, titeket az összes éneddel) is :)
és még dizájnt is hekkeltem, ami szintén köszöni, elnyerte a nép tetszését, gyere bátran nézd (nézzétek) meg, jó lesz -
Starfarer #18419 Na végre ezt más is észrevette, hogy ő csak rombolni jár ide, csak sajnos a nyelve annyira fent van néhány embernek álcázott m hátsó felében, hogy lassan neki mindent lehet. -
#18418 Csak neked. -
#18417 de kár, hogy ezt nem korábban láttam :( Én nem hiszem, hogy jó választás vagy mint házigazda, emlékezve a diablo3as topik rombolásodról.
Fómum motor script hekk, és amit ott leműveltél az szerintem kitiltás simán.
Lehet, mondjuk csak nekem ilyen az értékrendem, de ha a fórumot buzerálja valaki már élből ban... -
#18416 Így már jó,lecseréltem. -
#18415 Javítottam, remélem így már HTML kompatibilis:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<center><br /><a href="http://steamcommunity.com/groups/tradingcards" target="_blank">Steam Trading Cards Group</a> // <a href="http://steamcommunity.com/market/" target="_blank">Steam Community Market</a> // <a href="http://www.steamcardexchange.net/index.php?showcase" target="_blank">Steam Card Exchange</a><br /><a href="http://steamtradingcards.wikia.com/wiki/Steam_Trading_Cards_Wiki" target="_blank">Steam Trading Cards Wiki</a> // <a href="http://steamcommunity.com/tradingcards/faq/" target="_blank">Gyakran Ismételt Kérdések</a> // <a href="http://steamtradingcards.wikia.com/wiki/Category:Games" target="_blank">Kártyás játékok lista</a></center><br />
Köszi! -
#18414 Beraktam,de nézd meg,hogy jó lesz-e így,mert ez a kód totál használhatatlan. -
#18413 Hopp, nem látszik a kód. Javítva:
-
#18412 Ezt a bannert szeretném, ha betennétek ebbe a topikba.
Alá egy sort kihagyva a következő kódot kérném szépen beilleszteni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Köszönöm. -
killbull #18411 Jujj ANYU bántanak! Azt a sok szart jelentsed aki beugat mert kapott a klánja egy negatív kritikát. Mellesleg ha annyira senkinek számítok ott akkor minek ad a sok paré a véleményemre? -
Szpecnyaz #18410 Megkérhetném valamelyik moderátort hogy csináljatok valamit a "killbull" nevezetű taggal a World of Tanks topikban? Több felszólítás után is provokálja az egyik klán tagait, flémet gerjesztve. Itt az egyik hozzászólása: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=238436
Mellékesben megjegyezném, hogy hasonló viselkedés miatt már több alkalommal is bannolva lett. -
Livius #18409 BF4 topik [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=1537]#1537[/URL]
Állandóan személyeskedik, és bannolással fenyegetőzik, pedig azthiszem semmi köze az accountja szerint a moderátoros dolgokhoz. Ő azt állítja, hogy kibannoltatja azt, aki neki nem tetszik a kedvenc játékának topikjából, thx, szép ez az uralkodó hajlam. Úgy gondolom ez már érne valami figyelmeztetést vagy egyéb retorziót, nem? -
#18408 ah ok köszi -
#18407 Van értelme,de egy ember jogosult csak a házigazda jogok kiosztására.Szóval tuti,hogy intézkedni fog hamarosan. -
#18406 elküldtem még akkor, azóta semmi válasz, beírom ide is, nem tudom, annak van-e értelme ?!
Sziasztok
WildStar topicban ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1313859254 ) házigarázdálkodnék, ezt feldobtam a #98-as hsz-ben, és jött pozitív visszajelzés #99, #100, #101, #105-ben.
Nevem: j0nNyKa ( http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1101142569 ).
Köszi -
#18405 Szerintem nem és feltételezem,hogy már soha a büdös életbe nem fog ha ilyen intenzitással foglalkoznak bármivel is.De próbáld meg,nem vesztesz vele semmit :) -
#18404 sziasztok
[email protected] működik most, vagy ide kell írnom házigazdaság ügyben? -
#18403 Mondod te: több nick név alatt.
-
#18402 Ja értem korrekt mint mindig:)) ez az sg:)))) -
#18401 Saját fórumban azt csinálsz amit akarsz. -
Wlanseraf #18400 Itt az SG-n??? vagy akkor lehet indítani egy másikat ahol ne ő lesz a házigazda? -
Wlanseraf #18399 Tehát bármit törölhet?:) azt hiszem a házigazda le írásában ez mintha nem így lenne:) -
#18398 vannak más WOT topikok a világon ahol Szpecnyaz nem házigazda -
#18397 mint hg lehetősége van rá -
Wlanseraf #18396 Megkérhetném valamelyik moderátort, hogy a Word of Tanks topikb házigazdájával kezdjen valamit, mert teljesen szétoffolja a topikot. Előre is köszönöm!
alább is linkeltem az ontopic mentőautó esetét.. pl.. -
Wlanseraf #18395 Csak azért mert teljesen més volt a poszt csak ugye megszólítottalak benne... de az hogy hazudsz azt már megszoktuk itt lentebb is párszor már kiderült hogy te milyen házigazda vagy.. azt hiszed az valami kiváltság és kiskirályként kezeled a topicot... -
Szpecnyaz #18394 Megkérhetném valamelyik moderátort, hogy a Word of Tanks topikba írogató Wlanseraffal kezdjen valamit, mert teljesen szétoffolja a topikot. Előre is köszönöm! -
Wlanseraf #18393 Te tisztában vagy az offtopic jelentésével?
Én a játékkal kapcsolatos észrevételemet írtam le míg te mentőautót linkelsz a WOT topicba..
Komolyan utána kéne olvasnod mi mit jelent.. az hogy mi volt a hozzás szólásban most te írtad le! ha lemented majd a kényedre kedvedre törölt hozzá szólásokat akkor majd megítélik..
De nem az alapján amit te állítasz.... -
Szpecnyaz #18392 A cigány a réti nigger kifejezéssel lett behelyettesítve(és ebben ki is merültek a változások az előző poszthoz képest), de maga a poszt ugyan olyan off jellegű volt.
Majd ha erre jár egy moderátor, akkor ítélje már meg, hogy jogosan töröltem e vagy sem. -
Wlanseraf #18391 És a második? az is az volt??? És ezeket te írod ide:DDDD Eleve egy vicc vagy... -
Szpecnyaz #18390 Komolyan mint az óvodában. "óvónéni, bántott Pistike, büntesse meg"
Egyébként egy alpári, cigányozós kommentje lett törölve.