21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
breckinridge #18630 Bocs, de van némi közöm a joghoz. Neked viszont a magyar nyelvhez nem túl sok.
Nyelvészkedel? Jó, nézzük:
"az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel"
Helyesírási és gépelési hibák nélkül:
Az az etikátlan ha (itt stilisztikailag, de nyelvtanilag is a "hogy" helyesebb), olyan játék készítőit szidod folyamatosan, amit meg sem vettél."
Tehát a főmondat:
"Az az etikátlan"
Első mellékmondat:
"olyan játék készítőit szidod folyamatosan"
Második mellékmondat:
"amit meg sem vettél"
Itt tehát feltételes mód nincs. Egy "ha" kötőszó van, aminek az értelme: "hogy". A kötőszó az első mellékmondatot köti a főmondathoz. A rágalmazás az első mellékmondatban megvalósul. Ez tény, pont.
Persze ez a mondat aljas is, mert nyelvtanilag helytelen. A "ha" kötőszó mellett E/2-t használva sugallja a rágalmazást ahelyett, hogy nyelvtanilag pontosan megfogalmazná.
Egyébként nem lenne bajom ezzel a mondattal, ha a következőképpen hangozna:
"Ha nem vetted meg a játékot, akkor etikátlan, hogy folyamatosan annak készítőit szidod."
Lehet, hogy ezt akarta írni, de nem ezt írta. Ezzel a legtökéletesebben egyet is értenék. De a mondat nem ezt jelenti.
Nem vagyok posztmodern történész, de az episztemológia és a metatörténet segít a szövegek értelmezésében, ebben Gyáninak igaza van. Bocs, ez szakmai ártalom.
Lényeg: úgy tűnik, tényleg pofára megy a moderálás. Ez a legnagyobb pont. -
#18629 Megbocsáss, te úgy dobálódzol a jogi fogalmakkal, hogy fogalmad sincs róla a jelek szerint.
A rágalmazás tényállása adott esetben nem áll fent, ugyanis nem tényként közölte. Idézzük csak a mondatot:
az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel
Na most ott van egy "ha", és az egész mondat feltételes módban van írva (bár a nyelvtani hibák miatt ezt nehéz teljesen egyértelműen megállapítani :D)...
Ha valóban rágalmazásnak érzed, akkor magánperes eljárásban lehet jogorvoslatot kérni.
Téma lezárva, pont. -
#18628 Azt hittem csak én nem értem... -
breckinridge #18627 "mert bár megkérdezte, hogy mely PES játékokkal bírsz, erre nem válaszoltál neki, innen vette ezt"
Pontosan ez a rágalmazás. Nem tudja, de tényként közli. Semmi köze sincs ahhoz, amit megkérdezett. És akkor mi van, ha azt írom, hogy eredeti? Azt meg nem fogja elhinni és ugyanúgy rágalmaz.
Egyébként annyiban fontos, hogy ő nem fogja moderálni saját magát.
A hatalmával egyszer egyébként már korábban visszaélt. De ez a múlt, lerendeztük. -
breckinridge #18626 Részlet a moderálási elvekbők:
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem."
Rágalmazás. Rám fogta, hogy bűncselekményt követtem el. Mi ez, ha nem rágalmazás?
"nekem úgy tűnik, hogy ebben a "vitában" ő a normális fél"
És akkor mi van, he? Neked úgy tűnik. Nagy kaland. Attól még a moderálási elvekbe ütközőt írt. Vagy itt pofára megy a moderálás? Széééép. Őszintén gratulálok hozzá. -
#18625 Az, hogy házigazda, mit is befolyásol? Kommunikált veled, lehetett volna bárki más, ez nem befolyásol semmit, nem törölte a hsz.-eidet, nem élt vissza a hatalmával, ebből az irányból tehát semmi kivetnivalót sem látok.
A rágalmazás vádját nem értem, annyit állított, hogy olyan játék készítőit szidsz, amelyek játékát meg sem vetted, mert bár megkérdezte, hogy mely PES játékokkal bírsz, erre nem válaszoltál neki, innen vette ezt.
Te reagáltad ezt túl, én nem látom, mi lenne itt a probléma, azon túl, hogy mindketten eléggé elszálltatok... -
#18624 azon kívül hogy írástudatlan a lelkem, 0 támadó jellegű tartalma van a hszének, nekem úgy tűnik, hogy ebben a "vitában" ő a normális fél -
breckinridge #18623 Akkor mi van, ha a topikgazda minimum etikátlan és rágalmaz, mint itt?
Előre figyelmeztettem, hogy ne tegye. Utál, mert rossz véleménnyel vagyok a játékról. Kérem leállítani, mert ezt a rágalmazást nem tűröm! -
#18622 Ez is bőven elég! Köszi! -
#18621 Csak ismételni tudom magam. Mindenki más hibás, te vagy az ártatlan kis szende bárány, ugye? Nyugodtan lehet fojtani, csak akkor nem kell meglepődni, ha a fórum keretein kívül találod magad... -
Wlanseraf #18620 Cifu a korrekt ezután csak így hívom:DDDDDD
1 hónapos ban indoklása:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Indoklás:
Minyáúúúú...
A kismacska is karmol, ezt elszúrtad...A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 4 hét bant kaptál! -
#18619 Ő is és AnonymusX is figyelmeztetve lettek, ha ilyen hangnemben folytatják, kapják a jutalmukat. -
#18618 Vannak határok...
Katt -
ldavid #18617 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303045833]#5905[/URL] többszöri alkalommal spammel a kamionos videójával -
#18616 Hello!
Ezt a bannert kérném szépen betenni ebbe a topicba!
Köszönöm szépen! -
#18615 ehh, behalt a képfeltöltős oldal ahova raktam a képet és úgy tűnik 1 nap után se javult meg, úúúúgyhogy felraktam ide sg-re inkább a képet :D
szóval ezt kérném ide ismét, köszi! :) -
mester1987 #18614 Plusz innen még ezt a kettőt, légyszíves.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1186216900&no=3072]#1[/URL]
Köszi mégegyszer. -
mester1987 #18613 Töröltetném hozzászólásomat.
Köszi! -
#18612 Ezt a képet szeretném kérni háttérnek a The Division topikba.
Köszi! -
#18611 Photoshopban "Save for web" és már mehet is PNG-ben :D -
#18610 nincs "baj" vele, csak rányomtam és néztem ahogy kúszik lefelé a csík.. :D
viszont, hogy ne csak offoljak: ezt a képet kérném ide, a szöveg törölhető a fejléckép helyéről, köszi :) -
#18609 nálam úgy rémlik más topikban nem volt a png-vel baj,de ha még is akkor: JPG-ben is belinkelem. -
#18608 png-t ? o.0 -
#18607 Megkérnék egy moderátort,hogy Ezt a képet rakja be bannernak Ide.
És ha nem nagy probléma akkor még két linket is beszúrna alá.
az egyik ez: Hivatalos Oldal
A másik ez: 7 Days To Die WIKI
előre is köszönöm! -
Szpecnyaz #18606 Valaki rá tudna nézni erre a trollra? Gondolom Nesuten újabb accountja lehet, a stílusából ítélve. Előre is köszi!
WoT topic
#251779 -
#18605 @Lexlutor: Lásd #18594. Tényleg roppant bonyolult ám normálisan jelenteni az illetőt...
@QuentinT: Igen, köszönjük szépen, így kellene jelenteni a jövőben is, ha a WoT topicban valami gond van. Külön tisztelet érdemelsz amiatt, hogy az elmúlt több, mint 3 év alatt te vagy az első emlékeim szerint, aki erre a WoT társulatból képes volt. Bár ez inkább a többieket minősíti... -
#18604 Bocsánatot kérek a balfékségemért, nyilván megérdemlem a letolást. Megpróbálom tehát a megfelelő módon jelezni az illető visszatérését. Igaz, most egy másik nicket használ, de a téma ugyanaz.
A topic linkje
A hozzászólás száma: #251468
A hozzászólás linkje:
Nesu/Nesuten újabb hozzászólása -
lexlutor #18603 Lenti kis baratunk visszajott a wot forumba trollkodni. minap mar bannoltatok. kerem takaritsatok el ma is az uj accjat.
koszonom.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=251468 -
#18602 [i]--purged -
#18601 [i]--purged -
#18600 -
#18599 Az Assassin's Creed IV: Black Flag topikba szeretnék valakit megkérni, hogy ezt a képet rakja be háttérnek. Illetve bannernak ezt kérném.
A témaindító (Kongy) nem válaszolt, de szerintem nem bánja, illetve a fórumot használóktól is megkérdeztem(434-443)akik többnyire elfogadták.
Köszönöm! -
#18598 Sziasztok, ha zavarhatok 1 percre, ezt a képet kérnénk ide a topikba.
Majd ha lesz hg max kicsréli magának.
Köszönjük szépen. -
#18597 oks vagyis felejtsem el.....:D -
#18596 Impresszum gomb, jobb oldalt felül. :) -
#18595 sziasztok, mit és kinek fizessek hogy a sok-sok randa fejléc szinkavalkád helyett lehesen pl választani alap színeket is? -
#18594 @Lammaer, @Specnyaz és @QuentinT: Gratulálok, továbbra is képtelenek vagytok normálisan jelezni a problémákat. Hányszor kértem, szóltam, figyelmeztettem mindenkit, hogy topic linkje és a hsz. számával kell jelezni a problémás illetőket?
Nem kell atomfizikusi diploma ahhoz, hogy az ember elolvassa a topic fejlécében írtakat (még a WoT topic fejlécében is ott figyel...), a többség azért megbirkózik vele (vagy ennyi atomfizikus jár az SG fórumába?). Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy Nektek miért jelent ennyi idő után is ez a viszonylag egyszerű dolog legyőzhetetlen akadályt?
@Nesu: Bye-bye now... -
yossarianHUN #18593 Na most vagy tök részeg, vagy csak keményvonalas elmeroggyant. Tegyétek már ki, légyszi. -
#18592 De meg lehet.
1. lépés: Ne gyere fel többet. -
#18591 Nem lehet valahogy megszüntetni az SG fórumot ???
előre is köszönöm a segítséget !!
ha más nem ,akkor valahogy máshogy