21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • genndy
    Ő az (egyik?) admin, a fórum atyaúristene.
  • Dzsini
    A mediacenter műszakisa, az elmúlt pár év fejlesztéseit ő programozta le az SG-n (a másik topicban a fejlécben van egy változások lista, ott az (R)-el jelölt sorok).
  • Austin Bailey
    ő kicsoda?
  • Maximus4
    Köszi!Reménykedésnek annyi :D
  • Dzsini
    Hát, ha a jelszócserélős hibára visszaemlékszem, akkor közli, hogy neki működik, és ennyiben maradunk :P
  • Austin Bailey
    Nem is feltétlenül a méret a probléma, hanem hogy még egy csomó céget találtam még a neten, akiknek ugyanott van a telephelyük. Kicsit szűkös lehet ott. Amúgy nincs róla streetview, de felülről valami sorháznak vagy maximum kistársasháznak tűnik.
  • Maximus4
    Ja,értem :D
    Nem tudom feltűnt-e neked Utolsó látogatás időpontja.
    Csak nem lesz valami?
  • Dzsini
    Semmit nem tudunk az állapotokról, inkább poénkodás megy. Admin lassan egy éve nem járt a fórum közelében, sírni vagy röhögni lehet az helyzeten, sírni pedig felesleges.
  • Dzsini
    Impresszumban ott van a címük, nézd meg a gugli utcaképén :)
  • Austin Bailey
    a máaik topikban olyan hangulat van, mintha meg akarna szűnni
  • Dzsini
    Ezt úgyse hiszik el akik nem akarják :)
  • Austin Bailey
    nem akarok továbbmenni sehova. Csak jó lenne, ha nem szűnne meg a fórum, mert egy csomó hasznos infó van rajta, és rengeteg gépes virtuózt tömörít, akik tudnak segíteni különböző dolgokban. Egy részük még jófej is. Igaziból mondhattam volna azt is, hogy költözzön a médiacenter kisebb telephelyre, de az valószínűleg lehetetlen lenne
  • Maximus4
    Még mielőtt tovább mennénk a témában,attól,hogy moderátor vagyok,közöm nincs a céghez.Ugyan olyan mezei fórumozó vagyok én is,mint bárki más.
  • Austin Bailey
    hogy legyen pénz ezekre az elképesztő fejlesztésekre
  • Austin Bailey
    egyébként furcsa kis cégecske ez a médiacenter... Szerintem többet kellene kérnetek a kormányszervektől, akiknek adatot tároltok.
  • Maximus4
    Tájékoztatás: Nem lehet visszalapozni a topikokban.
    Kb. ennyi :)

Inkább itt kellene ezt felvetni,de volt már róla szó.
    Amúgy meg : Műszaki hibabejelentést 0-24 óráig a [email protected] ügyeleti e-mail címen.Az egy más kérdés,hogy van-e értelme írni :D
  • Austin Bailey
    sziasztok, nem lehet visszalapozni a topikokban. Tájékoztatást kérünk a helyzetről.
  • Szabi #18653
    értem én, nem az első jelentkezésem volt, de ez a két topik nemigazán pörög :)

legközelebb elsőre is linkelem a hsz-eket
  • Efreet
    Elsősorban azért van ez a kérés, mert vannak olyan topicok, ahol akár több száz hozzászólás is összejöhet, és legalább nagyjából látni szeretnénk, hogy hányas hozzászólások körül kell keresgélni a házigazdasággal kapcsolatos beszélgetést.

(plusz, ahogy el is hangzott, nem árt, ha a házigazdának sikerül a fenti kérést pontosan elolvasni és aszerint kérni, volt már rá példa, hogy valaki hetekig rugózott a dolgon, hogy ő márpedig...)
  • Maximus4
    Igazad van.Rosszul fogalmaztam,bocs.Szóval lehet,hogy a lényeg maradt ki az első hozzászólásból,a többi tényleg rendben volt.
  • Szabi #18650
    azért ez így túlzás :)

kell a topic neve és linkje -- ott van :D
    a jelölt neve és linkje (az adatlapra) --- írtam hogy én jelentkezem és ott a link az adatlapomra a szép kis szürke csík bal szélén :D
    és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége -- ha megnyitod a topikot (ami gondolom kell a hg kiosztáshoz), akkor máris látod az utolsó néhány kommentet :)

de itt van klikkelgetős verzió is :D
    GRID2 kommentek: #752, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1344010815&no=754]#754[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1344010815&no=755]#755[/URL] The Crew: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=223]#223[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=224]#224[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=225]#225[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=226]#226[/URL], #227, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=228]#228[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=231]#231[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=232]#232[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1370932541&no=233]#233[/URL]
  • Maximus4
    Persze,én ezt értem,csak felhívtam rá a figyelmedet,hogy olvasd el a banner alatti 2 sort,mert abból vajmi kevés volt a hozzászólásodban és lehet,hogy eddig azért nem kaptad meg a jogot.
  • Szabi #18648
    mindkét topikban az utolsó 10-15 komment a válaszok a beírásomra :D

G2: #752 és TC: #223 után
  • Maximus4
    2 dolog lehet.

1. Mivel csak egy ember tud hg. jogot kiosztani,lehet még nem járt erre.

2. Sehol nem szerepel,hogy kik támogattak téged,ahogy az itt a banner alatt is olvasható.
  • Szabi #18646
    de hisz én türelmesen várok
  • Dzsini
    Dehogynem, de az első lépcső a házigazdasághoz az, hogy olvasol is, nem csak írsz :)
  • Szabi #18644
    vagy egyszerre két helyre nem lehet jelentkezni ? :D
  • Szabi #18643
    a GRID2 és a The Crew topikba szeretném elvállalni a házigazdaságot, mindkét topikba szeretnék linksort rakni fejléc alá, így egyszerűbb lenne mint naponta írogatni ide hogy tegyétek be az új linket :D
    moderálgatni szerencsére még nem kellet, remélhetőleg ez így is marad :)

• j0nNyKa
    szerintem kijelenthetjuk, hogy minden a helyere kerult.. :)
    kitartas a tovabbiakhoz az.. ilyenek miatt!
  • Breki33
    A témához, kapcsolódóan annyi, hogy az emlìtett mondatot menet kõzben mobilról írtam, bocsánat, ha emiatt nehéz volt értelmezni. Rágalmazás nem történt, az itteni modik pedig nem ismerik a p.-ámat. Elnézést ha ezzel kellemetlenséget okoztam. Részemrõl ennyi
  • [NST]Cifu
    Nem hinném, hogy valaha is a tévedhetetlenség bástyájának tartottam volna magam. Nem egyszer volt olyan, hogy a büntipont kiosztása után az illető arra kért, hogy vizsgáljam felül a döntésemet. Ha az érvei és a hozzáállása olyan volt, minden további nélkül hajlandó voltam és vagyok megtenni ezt. Csak ehhez megfelelő kommunikációra és értelmes gondolkodásra van szükség - egy konok értetlenkedőnél, vagy alpári stílusban fröcsögő illetőnél nem fogok én sem kompromisszumot kötni.
  • jarlaxxe
    Csacsi vagy, egy modival szemben soha nem lehet igazad, magyarán mindig az erősebb kutya basz*k.
  • breckinridge
    Hoppá, meg is jött a fenyegetés privben. Csak így tovább!
  • breckinridge
    "egy moderator probal ravilagitani"
    Úgy tűnik, hogy az a moderátor nem ért magyarul (vagy elfogult). Elég egyértelműen levezettem, hogy rágalmazás történt. Ezt nem cáfolta meg, csak elutasította a szankciót.
    Ha az flémelés, hogy bebizonyítom az igazamat a pofára való moderálásról, akkor igen, azt teszem. Szerintem semmiben sem sértettem meg az egyébként nagyon rossz minőségű moderálási elveket. Kérem bebizonyítani, hogy az, amit írt a házigazda, nem rágalmazás (mert én bebizonyítottam, hogy az)!
    Azt szeretném elérni, hogy töröljék az inkriminált hozzászólást. Ennyire bonyolult?
    (Már várom az eltiltással való fenyegetést. Az a következő általában. A topikgazda is azért tért át ilyen rágalmazós módszerre nem először, mert nem tudott már a témába vágóan bizonyítani semmit, ekkor jön a rágalmazás, bemocskolás, fenyegetés.)
  • j0nNyKa
    amugy egy topic hazigazdajat flameled teljesen ertelmetlenul, majd amikor egy moderator probal ravilagitani, hogy mit nem kene csinalnod, leflameled ot is
    nem tudom, erzed-e, hol a hiba a tortenetedben? mi a celod? mit gondolsz, ennek milyen eredmenye lehet? mit szeretnel elerni?
  • ManoNegra
    (pl. nincs felelősségáthárítás)

Ami a lap alján olvasható, az mi?
  • breckinridge
    Ja, pofára, mert valaki simán rágalmazhatja a másikat büntetlenül. És az a valaki egészen véletlenül házigazda, aki már korábban megtette ugyanezt büntetlenül, tehát tudatában lehet, hogy megteheti ismét.
  • [NST]Cifu
    Ja, pofára, ha valakinek nem tetszik a moderálás, akkor mindig talál kifogást, hogy miért nem ő a hibás, miért a másik.
  • breckinridge
    Köszönöm, hogy jelezted a hibámat, tényleg a "ha" elé kellett volna a vessző. Remélem ez nem okozott értelmezési problémát.

Köszönöm azt is, hogy megerősítetted: pofára megy a moderálás. Egyeseknek többet lehet, mint másoknak. Nem szép, de ez van. Csakazértsem hagyom itt a fórumot. (Csak hadd jelezzem, ha már jogról volt szó: komoly lyukak vannak a fórum jogi hátterében (pl. nincs felelősségáthárítás), amiért az üzemeltető megüthetné a bokáját, ha valaki venné a fáradtságot és jogi útra terelne egy-két ügyet.)
  • [NST]Cifu
    Érdekes, de szerintem ha helyesírási és gépelési hibák nélkül akarnánk leírni, akkor a "ha" után nem kellene vessző, legfeljebb előtte (...etikátlan, ha olyan játék...). De hát én nem érthetek a nyelvtanhoz, te írtad magad.

Egyébként mint írtam, elolvastam a teljes vitát, és nem látok okot a beavatkozásra. Témát lezártam.