21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Communist #18750 Nem ő az egyetlen ilyen hg itt. -
HyperMonkey #18749 Nem. te kiszúrsz valakit akinek nem tetszik a stílusa / véleménye, és provokálod néhány esetben, és banolod hogy még reagálni se tudjon. Egy HG ezt nem teheti meg. -
HyperMonkey #18748 -
Communist #18747 Mint ahogy a te beltenyésztett véleményed se érdekel senkit. -
#18746 Másfél év alatt kb 50x kértelek, hogy viselkedj, nem sikerült, mégis mire számítottál? A véleményed, meg pont annyira érdekel, mint maniac kollégádé. -
#18745 én értelek, de te (egyedül) ezt hajtod már vagy 1 éve, ettől nem lesz igaz
idegesítően viselkedsz mindenhol, ahol megjelensz, ő ezt kezeli
emlékszem, próbált veled szót érteni 1x, 2x, 5x, 10x, nem sikerült, bumm ban
na de mind1, ban script kivéve, rend off -
#18744 Kivettem a topikból a banscriptet. -
HyperMonkey #18743 Értettem hogy mire gondolt a kolléga, de a moderátor topikban azért próbálnak demokratikusan dönteni. De hogy valaki ekkora hatalommániás, azt még Orbán király is megirigyelhetné. Mindenféle büntetőpont nélkül banolt, pedig nem szidtam senkit, nem anyáztam csak véleményeztem. Lehet hogy nem fagyit nyalogató kislány módjára, de nem is vulgárisan.
Azt meg nagy ívben, ballisztikusan szarom le, hogy mivel foglalkozik running. Ha maga Amerika kapitány lenne, egy topikban akkor sem lehet ennyire diktátorkodni. Hozzátéve azt, hogy házigazda, de mégsem mutat fel semmit, Piszkos Fred tolja a híreket, infót, meg amit összekapar innen-onnan.
-
#18742 mondjuk mindamellett hogy mindketten hülyeséget beszéltek, a kollégád arra gondolt, hogy a moderátori teamet is IRL senkik alkotják :)
egyébként történetesen tudom running foglalkozását, szeretnék én akkora senki lenni :) -
Communist #18741 Örülök, hogy te így látod. -
HyperMonkey #18740 Szerintem itt nincs diktátorkodás, ez running specialitása. -
Communist #18739 Ezt az utolsó mondatodat nem épp a legjobb "embereknek" címezted. -
HyperMonkey #18738 A The Elder Scrolls Online topikban Running banolt figyelmeztetés nélkül, pontosan azt a diktátori magatartást produkálja mint anno a GW2 topikban.
Kicsit rá kéne nézni a fiúra mert nevetséges és felháborító hogy minden topikban ezt csinálja. Olyan szinten él vissza a hatalmával ami már zavaró. Persze megértem én, aki IRL egy senki annak kell valami hely ahol kiskirálykodhat.
-
#18737 tök jó, most hogy szarul működik a pontozós rendszer, és mutatja mindenképp a pontokat, látszanak az alregjei a hülyének :) -
#18736 Nekem ne mond, tudom, rakom is most ki az alregjeit. :P
BTW adott esetben ezzel lehet rendőrségre menni, IP megvan, életveszélyes fenyegetés adott... ;) -
#18735 tőlem most azt kunyizza priviben, hogy írjak neki hekkeket sg-hez :))
nagy arc, azt meg kell neki hagyni :) -
#18734 Nyjja, és a kacifántos privát üzenetiről ne is beszéljünk, tipikus gép előtt ülő idióta kocka - megkereslek, agyonverlek, bla-bla-bla, csak hát a saját értelmi szintjén fogalmazva. Nehéz volt sokszor olyan mélyre süllyedni, hogy megértsem mit akart írni. -
#18733 Nem anno, hanem mai napig csinálja, többször bebizonyították.
- poruljartal
- Jojobaba
- csuuzli
- Rozsé
- UltraZord
Ez mind Zord alregje. Nézd meg, az összes hsz-emet ő minuszolja le, bármilyen topicba írok ezekkel az alregekkel, ahol eddig soha nem láttam, ott is. Ez egyetlen személy. -
#18732 támadnak privátban is, nem keveset lehet rajtuk nevetni :)
én még mindig tartom, hogy egy tomsolo féle kőkemény "kibaszlak mint macskát" típusú rendszer jó az ilyenek ellen. -
#18731 Ugyan már, hozzászoktam, hogy nem bírnak a feltűnési vágyukkal. :)
Még Dzsini türelmét méltatnám, hiszen pont Ultrazord volt az, aki anno azzal játszott, hogy alregekkel minuszolgatott le mindenkit. Elmagyarázni neki X+1 alkalommal, hogy mi a probléma az alregekkel, amit anno nem egy, nem két, nem három alkalommal bokszoltam le vele... -
#18730 Azt ne mondd, hogy ezen meglepődtél... :D -
#18729 Most így hirtelenjében hogy előkerültek azok a trollok, akikkel az elmúlt években folyamatosan gond volt, gondolok itt UltraZord-ra (PórulJártál és tsa.), Starfarer-e (most éppen Violator nickkel) és így tovább... :) -
nermahl #18728 Érdekes módon ez nincsen benne a moderálási elvekben. Honnan veszed ezt?
Viszont ez igen:
"A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni. "
Különösen az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmet. -
nermahl #18727 Köszönöm. -
Violator #18726 Maximális megrősítés a részemről is! -
#18725 Részleges emlékezetkiesés: az alregek használata nem tilos, ha nem büntetőpontokat, kitiltást kerül meg velük. Tehát ha valaki megkapja az 5 pontot, azt nem azért kapja, hogy vegye elő a másik regisztrációját, hanem hogy az elkövetkező 1 hónapban próbáljon meg egy kicsit elgondolkodni azon, hogy hogy kellene úgy fórumoznia, hogy máskor ne kerüljön ilyen helyzetbe.
A "hallottam már olyat, hogy..." kezdetű részek pedig kiváló alapjai minden pletykának... én olyat is hallottam, hogy valaki megértette, hogy mik itt a szokások, és éveken át békésen tudott úgy fórumozni sok ezer hozzászólással, hogy még csak nem is hallottak róla a moderátorok, mert beszélgetni járt a fórumra, nem kötözködni. Sőt, ilyen a túlnyomó többsége a fórumozóknak, csak egy apró kis csoport van (általában változó összetétellel), akiknek állandóan kényszere van arra, hogy széllel szemben próbáljanak meg pisilni, és huszadjára se fogják fel azt, hogy mi történik körülöttük. -
#18724 Ezzel is. Másfelől az alreg, már ha van olyan, aki szeretne használni, nem tilos. Többször elhangzott.
Azt nem értettem régen miért fontos, hogy az ember hozzá is szóljon a fórumhoz, és ne csak read only módban legyen.
Ilyet is hallottam már, hogy valakit azért tiltottak ki, mert nem volt hozzászólása. Talán, mert hisztizett valaki, hogy mínuszokat kap.
De hát, ha vannak olyan fórumok, ahova csak akkor lehet belépni, ha van regisztrációd? -
#18723 Ezzel egyet kell, hogy értsek. -
nermahl #18722 Sajnos ismét tévedsz. Nem bizonyítottam be semmi olyat, amit vélelmezel. Az én szemszögemből az a modi teszi tönkre a normális fórumozást, aki részrehajló és személyes szimpátiája alapján moderál.
Jelenlegi a harmadik regem, amivel írtam is. Az elsőt egy másik topik házigazdája által elkövetett rágalmazás említése miatt tiltottad le. Nermifet meg most.
A kitiltás oka az önkény volt, nem más. Szerintem a kitiltás inkább kulturálatlanság, mint kiállni a véleményemért. Úgy tűnik a normális fórumozás errefelé a rágalmazást jelenti?
Te a cenzúrát alkalmazod, de én kitartok a szólásszabdság mellett. A cenzúra néhányszor már nem jött be a történelem során. Sohasem a cenzúrázottnak lett rossz a végén, hanem a cenzornak, kitiltónak. Ismered a hétfejű sárkány fejlevágásos meséjét...
Meg hát milyen más eszközöm lehetne, mint új reg, ha a szabályzat ellenére, önkényesen kitiltasz? Márpedig itt a moderációról írtam tisztességes hangnemben, higgadtan, azt pedig szabad(na). Jah, az önkény...
(Pajtinak meg szólítsad a haverodat!) -
#18721 Persze pajti, már nem egy alregeddel bizonyítottad be, hogy nem vagy képes kulturált fórumozásra, folyamatosan csinálod itt a fesztivált, és zaklatod a normális fórumozókat. Majd csinálsz egy újabb alreget, és 11 hsz.-el, meg két napos reggel előadod sokadjára azt az előadást, hogy a csúnya, gonosz moderátorok bántják itt az ártatlan lelkű, békés, magas intelektuális szinten álló fórumozókat...
Aha... -
nermif #18720 Sajnos ez sem igaz. Itt a user nem vendég, ugyanis nézi a hirdetést szolgáltatásért (fórum) cserébe. Márpedig a vendég fogyaszt, de nem fizet. Az itteni user fogyaszt (fórumozik) és fizet (hirdetést néz). Ez nem házibuli, hanem étterem. A pincéreknek pedig illenék ezt figyelembe venni és alázattal dolgozni a kedves vendégért.
(Az ötödik pontom igazolást nyert. De talán még jobban meg is lesz erősítve.) -
#18719 Én meg azt mondom, hogy ha nem hagyod abba a rinyálást, akkor kiváglak a fórumról, ugyanis te vendég vagy itt, és már két moderátor is szépen megkért, hogy hanyagold már a témát. Ha pedig egy vendég kínos, akkor kirakjuk a házból. Pont. -
mester1987 #18718 Hi. Szeretném EZT a képet EBBE a topikba. Köszi! -
#18717 Ő (és az elődje) bízott meg minket, és - magamat idézve: "amíg ő nem mondja másképp, addig az van, amit mi mondunk."
Jogászkodással pedig, vagy ha nem tetszik az, ahogy az általuk kinevezett moderátorok működnek, ahogy lejjebb is írtam hozzá lehet fordulni, senki nem tart vissza tőle. Az eddigi büntetőpontjaid sem. -
Austin Bailey #18716 Nem az van, amit te mondasz, hanem amit ő mond. Ő pedig jelenleg ezt mondja:
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni"
vagyis "lehet beírni".
-
#18715 Miért nem hagyod már abba? -
Austin Bailey #18714 Ennek a bulinak a házigazdája jelenleg NyergesTibor és sehol nem látok olyat leírva hogy lehetőséged lenne a fórum moderációs elvei helyett egy másik honlapon leírt cikknek a véleménye szerint járj el. -
#18713 Neked/nektek pedig elsősorban azt, hogy a kidobóemberek is mi vagyunk, és azokba sehol nem szokás belekötni. Csak a házigazdának (lásd: főszerkesztő) tartozunk elszámolással és magyarázattal, és amíg ő nem mondja másképp, addig az van, amit mi mondunk. -
Austin Bailey #18712 neked azt kéne megértened, hogy te nem a házigazda vagy a buliban, hanem a partyszervízes. -
#18711 Ezerszer lerágott csont: a fórum használata nem jog, hanem lehetőség.
A házibuliba bejöhetsz, ha elfogadod azt, hogy a házigazda és a haverjai szabályait be kell tartani, különben kivágnak onnan.
De ha gondolod olvasd vissza ennek vagy bármelyik másik moderátori topicnak az elmúlt 10 évét, valamint ezt a linket, különösen az utolsó előtti bekezdést.
Továbbiakban ha jogászkodni szeretnél, fordulj bizalommal a főszerkesztőhöz, ő mondja meg, hogy ebben a házibuliban mik a szabályok.