Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Engem nem zavar,csak a meglévõ topik témáját olvastam és abba van,hogy Farming Simulator Series.Ezért gondoltam.
De ha nem így van,akkor nyiss neki nyugodtan.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gogabi79
Hát nem ugy vettem észre hogy az õsszessel foglalkozna,jelenleg csak a Ls 2013 sláger.Én viszont szeretnék nyitni egy ls 2011 et ha nem gond

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Agamemnon
Bocs, nem is néztem, hogy milyen széles 23"-on elfért 😄

http://kephost.hu/image-D811_514CA8C1.jpg

Ez már kisebb.
Köszi,
Vis

Maximus4
Szerintem semmi értelme,mert a jelenlegi az összes szériával foglalkozik.

#18134: Kicsit vedd kisebbre a banner méretét,mert ez baromi nagy.Olyan 750px szélesség körülire.

Agamemnon
Sziasztok,

Ezt a képet rakjátok be ide bannernak úgy, hogy link legyen a játék honlapjára: http://www.horizongame.com/
(A téma leírását pedig légyszi töröljétek ki, nem kell, hogy a kép alatt legyen.)

Köszönöm,
Vis

gogabi79
Üdv!Kérdezni szeretném,hogy Landwirtschafts Simulator 2011 sg fórumot nyithatnék e?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

wedge31
Ezt a képet kérném ide bannernak.

THX.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üdv. szeretném EZT a képet EBBE a topikba, mint banner!

Ezeregy köszönetem!!!
Erlau Trans
Hagyjuk akkor. Több hétre visszamenõleg én nem állok neki keresgetni a szabadidõm terhére a hozzászólásait. Minden jót!
L Viper
Nem, baj, hogy törölted, megírtam direkt linkekkel, beszúrt képek helyett.
Tökéletes ez így is.
L Viper
Igen, így volt, ahogy írtad.
Amikor láttam, hogy valami nem okés. beraktam a teszt topikba is. Persze ott is ugyanez történt. Eltûntek részek.
Külön mûködtek a képek linkjei, de szöveggel együtt megkavarodott.
Maximus4
Beleolvasgattam a topikba és azon kívûl,hogy egy picit idegesítõ az illetõ,semmi okot nem láttam arra,hogy bant kapjon.Ha valami elkerülte a figyelmemet,akkor sorry.
Ha lehet,szedd össze légyszíves linkekkel az ominózus hozzászólásokat,mert a jelenlegi állás szerint max figyelmeztetném.

Erlau Trans
Kedves Moderátorok!

Kérlek benneteket, nézzetek már be az OMSI topikba!

Dan122 tagunk egyszerûen nem képes betartani a játékszabályokat. Én magam már kétszer jeleztem Neki, hogy picit vegyen vissza, és PÜ-ben is jeleztem felé. Többeket zavar, van aki a fórumon is megjegyezte már, de kaptam szép számmal PÜ-t is... Sõt, ma este eljutottunk oda, hogy még egy olyan tag is nem tetszését fejezte ki a srác munkássága ellen, akivel hasonló problémáink voltak.

Kérlek Benneteket, hogy regulázzátok meg a srácot.

Én személy szerint (mivel hasztalannak találtam a figyelmeztetését) és a többiek PÜ-ben érkezõ megkeresése alapján bannolását kérem a topikból.

Köszönjük!

Erlau Trans
OMSI topic HG
grebber
Ezt a topikot kérném átnevezni Mars: War Logs -ra!

(Nem én nyitottam,csak egy új topik nyitását elkerülhetjük)

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

j0nNyKa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkHorSe
nem mukodik a spoiler

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Efreet
Nem kell azt törölni, átraktam a Zenebonába.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

goregrind
Nem tudom, hogy kérhetném-e egy téma törlését itt?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1363433559

Rossz, helyen indítottam!

Köszönöm!

DISCORD: grimanddark

Maximus4
Belenéztem a hozzászólásba és volt benne egy pár kép linkje +szöveg,ami nem jelent meg.Próbálgattam szerkesztgetni,áthelyezni,de semmi változást nem hozott.A tárhely is rendben volt,ahonnan a képek voltak linkelve.

Dzsini
Teljesen eltûnik a hozzászólásból, még a forráskódban sem látszik, tehát nem tudod megjavítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Igen,ez volt a probléma,de ha ezt tudom,akkor átszerkesztettem volna.Így sajna töröltem õket 😞

Dzsini
Egy ajánlat (nem láttam a hibás hozzászólásokat, de lehet, hogy ez a gond):: ismert hiba, hogy ha felváltva rakosgatsz egy hozzászólásba képeket és szöveget, akkor hajlamos összezavarodni, és kivágni (ha jól emlékszem) az elsõ és az utolsó kép közötti összes információt. Vagy tagold több hozzászólásba, vagy írd meg a hozzászólásban a szöveget, és a végére helyezd el a képeket, azzal nem lesz probléma.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

L Viper
Köszönöm <#eljen>
L Viper
Sajnos megint ugyanaz történt. Beillesztettem újra az elõre megírt és lementett hsz-t és ugyanazok a részek kimaradnak belõle.
Kérném a Comanche vs Hokum topikban a 975-ös ,a 976-os és a 977-es posztjaim törlését.
Köszönöm.
L Viper
Üdv!
A Comanche vs Hokum topikban a #975-ös hozzászólásom törlését kérném.
Pár linkkel és képpel szeretném kiegészíteni a késõbbiek folyamán.
Köszönöm.
Smithwarden
Ezt a kepet / bannert kernem ebbe a topikba.
Koszonom.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

És a férgek is mindenütt ott vannak!

pointer4
A worldoftanks topicban kéne egy kis szidalmazás, a reggel óta rendíthetetlenül kitartó #211562 kollégának, és már játszópajtása #211566 is akadt 😞
kem001
Plusz a Busz szimulátor topiknál is ugyan ez a helyzet.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Omsi topikot a Chrome blokkolja! Nem lehet valamit kezdeni vele? Valószinüleg be van rakva egy link a mindenkilapja.hu-ról,és azért blokkolja a Chrome,mivel tiltólistán van az az oldal náluk

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Smithwarden
Kerhetnek / kerhetnenk egy atnevezeset a Korea: Warface topiknal, sima Warface-re?
Mivel most mar megy az europai beta es nem kell koreai vagy orosz verziokkal szenvednunk.
Thx.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Petka
Minecraft topikban DraunT usert helyre kéne tenni, mert már többször lett figyelmeztetve.

komment nélkül...

Coral Springs
Kérném törölni a hozzászólásom, köszönöm.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053#TOP / 6196 -os hsz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

wedge31
Ezt a képet kérném ide bannernek.

Köszönöm.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkHorSe
Unreal world

Kérném a 2 hozzászólás törlését

elso
masodik

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Systore
Diablo topikban rendet kéne tenni, enyhén elment offtopik trollkodásba a téma
DarkSector
Ja és köszönöm magam és a közösség nevében a HG jogot. <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ezaz köszönöm. 😊
Jól emlékeztem akkor.
Mind1 kijavítottam a e-mail-t

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Ja, ott van pár feltétel, de az az 500 hozzászólás meg ilyesmik 😊 Azt még nehezebben találják meg a próbálkozók (nem is vesszük annyira komolyan)...

DarkSector
Rendes tõled hogy segítesz ilyenben, de most nem ez volt... 😊

DarkSector
Nem, asszem a moderálási elvekben vagy a szabályzatban láttam, valami sg menüpontban. 😄
Lehet régebben volt, le kéne állnom az anyaggal. 😊

Maximus4
Lehet,hogy én írtam neked anno privátban😊
Mostanában ezt szoktam,ha látom,hogy nem megfelelõ a levél tartalma,és így elõbb lesz valakibõl hg.😊

Dzsini
Lehet, hogy valaki egy hozzászólásban így írta le régebben 😊 A fejléc mindig ilyen volt.

DarkSector
Akkor hol láttam olyat hogy pontokba szedve gondolatjelen mögött volt egyesével minden feltétel? (ezt valahol máshol láttam nem itt a fejlécben.)

És azt szerintem nem 5 éve láttam. 😊
De nemgond, közbe kiraktam a puzzle-t. 😄

Dzsini
Legalább 4-5 éve ez a szöveg van, akkor állítottam be mindenhova, senki nem nyúlt hozzá azóta.

DarkSector
Hát a régi leírás sokkal átláthatóbb volt, de ha van akinek jutott ideje túlbonyolítani...akkor kénytelenek vagyunk követni a trendet. D:

Maximus4

házigazdasági beugrófeladat

Ezen szakadok,ez nagyon tetszik😄

Dzsini
Én ezt egy minimális házigazdasági beugrófeladatnak tartom: megtalálni a modtopicot, elolvasni a fejlécet, és megfelelni az összetett mondat követelményeinek.

Azért szerencsére elõbb-utóbb összejön a dolog 😊
(bár volt már, aki komolyan felháborodott, miután kiderült, hogy egyszer sem olvasta el itt a modtopicban a fejlécet, még sokszoros rávezetés után sem)

Maximus4
Persze ez alap,ráadásul az utóbbi idõben ami levelek érkeztek,azokból pont a lényeg maradt ki mindíg😊
Pedig a bannerba is benn van😊