21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • pxxl
    üdv!

cserélje ki valaki légyszi itt a kép linkjét erre.

köszi!
  • [NST]Cifu
    Heveny kétségem van afelől, hogy van fogalmad arról, hogy miről szól és szólt ez a történet. Lehet nyugodtan visszaolvasni itt is/ott is, saját maga játszotta a pofozózsákot, és utána még neki állt feljebb.

Ezen kívül pedig továbbra is szereném megjegyezni, hogy ha a moderátor végzi a dolgát, az bizony azt jelenti, hogy mindig lesz olyan, aki úgy érzi, hogy igazságtalanul csattan rajta az ostor. Mondom ezt úgy, hogy fórummodi vagyok már itt egy ideje, és voltam más, szintén nem kis forgalmú fórumokban is éveken át, szóval van egy kis rálátásom a témára.

Végezetül pedig a témát berekesztem, nem kell tovább rágni a gumicsontot.
  • yamato41
    Ezt írta:
    "ennyire nagyon hangosan hangoztatja, hogy ő aztán soha többet nem jön a közelébe se a fórumnak"
    Ilyet soha nem írtam. Úgy gondolom, hogy a kompetenciamérés a negyedikeseknél bevált. Talán nem ártana fórummoderátoroknál sem, hogy lássuk mennyire képes megérteni azt, amivel dolgoznia kellene. Ez a moderátor erre láthatóan képtelen. Sajnos.
    A nick követett el rituális öngyilkosságot, nem az IRL személy. Tehát szó sincs arról, hogy ne járnék a fórumra. Breckinridge végezte ki magát. Pontosabban csak a kegyelemdöfést adta meg magának, mert a modik és egy házigazda kicsinálta.
    (Az alreget pedig továbbra sem tiltja semmi, még akkor sem, ha ezt "okos" moderátorok, vagy házigazdák úgy gondolják.)
  • Dodo55
    Tudom, hogy a be nem jelentett játékok topicját szokás törölni.
    Nyitottak most egy HL3 topicot: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1380718228

Kérlek titeket (és úgy gondolom sok más user nevében is mondhatom ezt), hogy tegyetek kivételt vele, mert:
    - A hivatalos bejelentés hiányának ellenére egyértelmű megerősítést nyert, hogy készül (http://sg.hu/cikkek/100230/ket_csapat_dolgozik_a_half_life_3_on)
    - Magáról a megtestesülni készülő Half-Life 3-ról van szó, nem valami feltételezett NFS 28-ról vagy COD 15-ről :)

Köszi, és bocs ha amúgy sem töröltétek volna, így esetleg feleslegesen írtam.
  • j0nNyKa
    nem is lenne baj ezzel a komédiával, ha nem tartana annyi ideje, amennyi
  • Bee
    Nem is tudom: a modtopic-ban beszólni a modiknak az álmoskönyvek szerint nem jelent túl jót. Úgy tűnik, hogy a user kidobatni akarja magát, ahelyett, hogy csendben abbahagyná a fórumozást. Színpadot akar magának közönséggel együtt, akik majd sajnálkoznak a távozásán, és felháborodnak az önkényen. Tragédiát akar játszani, mártírt faragni önmagából, de komédia az egész, teljesen hiteltelen az előadás. Követelem vissza a belépőjegy árát!!4!
  • j0nNyKa
    szó szerint önmagával társalog, és ne add alá a lovat, mert nem fogja befejezni :)
    ígyis olyan nehézkesen akar elpusztulni
  • Bee
    Átolvastam Cifu hozzászólását nyolcszor, de egyik olvasatra sem jött át az, ami neked: egy deka célzés sincs a user IRL öngyilkosságára. A tiédet is elolvastam többször, így egyértelművé vált számomra, hogy az értő olvasás hiánya rád vonatkozik, ergo önmagaddal társalogsz.

@Cifu: a visszatérése ellen egy szép koponyával védekezhetsz; mivel önmaga kérte, ezért senki sem szólhat miatta.
  • yamato41
    Értően olvasni sem sikerül, úgy látom. Ezek után egyre kevésbé csodálom a történeteket.
    Segítek:
    "ez a nyolc éves nick "
    Azért azt kicsit túlzás lenne elvárni, hogy ember legyen öngyilkos egy tetves fórum miatt, nem?
  • [NST]Cifu
    Halleluja! Csak az a bajom, hogy eddigi (alig 12 éve SG-n fórumozó) tapasztalatom szerint amikor valaki ennyire nagyon hangosan hangoztatja, hogy ő aztán soha többet nem jön a közelébe se a fórumnak, utána csak azért is visszajön folyamatosan, mert hát kell neki a figyelem, meg a kétes értékű hírnév, amit a rituális nick-öngyilkossága okoz.

De ne legyen igazam...
  • breckinridge
    A moderátori önkény, önkényesen értelmezett szabályok, egyoldalú, részrehajló moderálás és a PRO EVOLUTION SOCCER sorozat házigazdájának (http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=981359745) részrehajló és önző működése ellen tiltakozva ez a nyolc éves nick ezennel rituális öngyilkosságot hajt végre.
    Legyen ez (pusztába kiáltott) figyelmeztetés a moderátorok és a nevezett topikgazda részére. Ugyanakkor a fórum üzemeltetője részére is figyelmeztetés a szabályok pontosítása, illetve a moderátorok kiválasztásának és működésük felügyeletének dolgában. Elképzelt, sehol le nem írt szabályok "alkalmazása", illetve a meglévők semmibe vétele folyik ezen a fórumon, ami magának a fórumnak lejáratása, illetve az üzemeltető felelőssége.
  • Szabi #18779
    Auto Club Revolution topikba kérném ezt a képet a jelenlegi törölt tárhelyes kép helyére (felraktam inkább ide sg-re), a topik fejlécében linkelt kép is törölve lett, kérném azt is cserélni erre

köszi!
  • Ry0K3N
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1375021806
    Nyomatja az idióta weboldal reklámjait mindenhova.
    WoT topic
    WT topic
    csak hogy kettőt említsek
  • DarkSector
    Üdv.

Ezt a képet szeretném ebbe a topikba szeretni. :)

Köszönöm!
  • Tinman #18776
    Már megint nem bír valaki magával...
  • ldavid
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303045833]#8752[/URL]-től felfelé (longhaul)
    már egy adagot töröltem, talán ráférne a pihenő
  • j0nNyKa
    a hobbi-pszihológus énem annyira kíváncsi, hogy majd amikor lesz életed a fórum-b*szakodáson kívül, azt hogy fogod megélni
  • AssholeHaterx
    Persze a azokat a hszeit törli, amiből kiderül, hogyan kompromittálja magát folyamatosan. Mindenesetre én nem vádaskodom, fölülemelkedem e kicsinyességen, amit mr sunshine warden sugároz magából.
  • Smithwarden
    Semmi kulonos, csak a szokasos.
    Starfos 37. ujregjenek megjott az ujabb idegrohama a bf3/bf4 topikban:
    - bf4 topik
    - bf3 topik
  • Breki33
    tovább folytatja, ezt most direkt bent hagyom

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=78831
  • Breki33
    Az általatok breckinridge néven kitiltott felhasználó
    yamato41 néven alregként a tiltást megkerülve újra bejött a fórumba és megint elkezdte a flamelést

a kitiltott nick

http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1125259433

és az újabb flamelések tőle most itt

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097

én pl topikdiktátor vagyok mert töröltem ezt

amit erre írt válaszként
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=78785

• MerlinW
    Meg tudnánk nézni, hogy ő kinek az alreje?
    Itt (is) szokott trollkodni.
  • tomsolo
    Nem, de ez a Nika lány már volt figyelmeztetve - talán kidodva is?
  • Ironman2
    LOL,ilyet szabad?

outlast topik

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1350562553&no=89
  • Smithwarden
    Nagyon szivesen kedves Starfarer.
    (Nem vagyok modi amugy. De ezt te tudod nagyon jol.)
    Kellemes es kulturalt forumozast a topikokban.
  • Ruiner
    Nem értem miről beszélsz. Picit előítéletesnek tűnik ez a szememben, sőt kirekesztőnek az újak felé. De kösz, modi!
  • Smithwarden
    Ha normalisan, kulturalt modon tudsz forumozni a 36. alregeddel, termeszetesen kiveszem a scriptet.
    Mar ki is vettem.
    De ugysem tudsz normalisan...
  • Ruiner
    bocsánat, szabályzat :

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1342258265

#2336-os pl, csak így ugye nem tudom linkelni.
  • Ruiner
    Napot az uraknak!

Szeretném megkérdezni, hogy a battlefield 4 topicban, mért nem látszanak a hozzászólásaim? Valami rosszat tettem? Vagy az újak ki vannak tiltva alapból? Ha igen, mért?
  • mester1987
    OK, rendben, másokra is tekintettel vagyok ezért kértem a törlést.
  • [NST]Cifu
    1.: Légyszíves a bannert olvasd el, és annak megfelelően jelezd a dolgot. A topicot linkeld, ne a hsz-t!

2.: Minden rossz indulat nélkül: miért kellene emiatt törölni a hsz.-t? Berakod nagyobb felbontásban, és kész.

Ettől függetlenül ha már megkerestem a topicot, kitöröltem a hsz-t, de legközelebb a fentieket vedd figyelembe...
  • mester1987
    Töröltetném hozzászólásom, mert lesznek helyettük jobb méretű képek.
    Köszi!
  • [NST]Cifu
    @ #18754: Kezelve.

@ #18755: Nem látom okát a beavatkozásnak, szerintem higgadj le, és maradj csendben.

@ #18757: Berakva.
  • xmute
    Hello,

egy moderátor lenne kedves ezt a bannert betenni ebbe a topikba?! Köszi!
  • Huni92
    Üdv. A Football Manager topikban házigazdaváltásra kerülne sor. Helyettem ezentúl LasDen lesz a házigazda, amennyiben jóváhagyjátok. Megszavaztattam a topiklakókkal, LasDen kapta a legtöbb voksot, valamint én is támogatom, hogy ő legyen a következő HG.
    Ezen hsz alapján kérem LasDen házigazdai jogkörrel való felruházását.

Köszönöm.
  • HyperMonkey
    A The Elder Scrolls Online topikban, Running házigazda továbbra is írkálja nekem a provokáló kommenteket (#2997), annak ellenére, hogy semmi rosszat nem írtam.

Nem fogok rá ott reagálni, de elég durva hogy ezt teheti folyamatosan, legyetek szívesek erre figyelni.

Köszönöm.
  • Smithwarden
    35. Starfarer alreg a zart idegosztalyrol: bf3 # 64543
  • tomsolo
    Beszélgetnétek máshol?

Köszi.
  • HyperMonkey
    Nekem mással nincs bajom, nem kellett sok idő és már most, megint tolja a cinikus, provokáló viselkedését ahogy szokta, running sajnos ilyen. A haveroknak mindent megenged, másokat (köztük újonan érkezetteket is) fikáz, gúnyol stb ahogy tette ezt a GW2 topikban.

Nem való házigazdának. Mindegy, azért láthatod Communist hogy a moderátor(ok) azért teszik a dolgukat. Én is kaptam már tőlük seggbe rúgást, de egy isten szindrómás házigazda is megkapja ha jogos. A moderálás szerintem itt rendben van.
  • HyperMonkey
    Köszönöm.