21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Szabi #18830
  • tomsolo
    Megtennéd, hogy más képet használsz logóként? (marha idegesítő)

Köszi.
  • kemotox
    Semmi baj, mostmár überfasza, köszi szépen!
  • Maximus4
    Javítottam,bocsi :)
  • kemotox
    Majdnem jó lett:D
  • kemotox
    Ja meg persze ami most ott van leírás a logó helyén, az nyugodtan mehet a kukába. Köszi.
  • kemotox
    Sziasztok!
    A Panzer General Online fórumnak szeretném berakatni ezt a képet.
    Valamint a logó alá a következő linkeket, a szokásos módon: (link1 | link2 | link3 )
    Hivatalos oldal
    Béta kulcs igénylés
    Gamestar előzetes

Köszöntem!
  • Tinman #18823
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=165716]Fura, hogy a házigazdát nem zavarja, pedig szóvá tettük. ^^[/URL]
  • j0nNyKa
    most viccek topicban lattam hogy ez szokott magaval is beszelgetni, amolyan megerositeskeppen
    most elbizonytalanodtam, hogy megvessem, vagy sajnaljam
  • [NST]Cifu
    Persze, csak várom, hogy legyen normális háttér. De lehet mindjárt megcsinálom.

Szerk.: És ha az SG oldalbetöltése sebessége az ősi 33.600 bites modemek korán túllép.
  • Coral Springs
    Mivel te kiemelt figyelemmel kíséred a Ground Forces topikot, ezért tőled kérdezem - megcsinálod azt is az Air Forces topik mintájára ?
  • Coral Springs
    Nem tervezek HG lenni egyik War Thunder topikban sem.
  • Smithwarden
    Mindegyik lehetsz egyben, mert egyesek szerint "a gonosznak" rengeteg arca van!
    (Vagy inkabb rengeteg alregje...?)
  • [NST]Cifu
    Valahol azért poénos, hogy mennyi energiát fektet abba, hogy esetleg hihető legyen az, hogy a sokadik alregje nem ő. De ma is megkapta a két perc figyelmet, most mehet vissza a sarokba duzzogni, hogy mindenki más mennyire igazságtalan vele... :)

Szerk.: Amúgy jó lenne eldönteniük a trolloknak, hogy most kommunista, zsidó, zsidó-bérenc vagy náci vagyok-e. Mert ezek így egy picit ütik egymást, és amíg ez nincs tisztázva, addig komoly kétségek között gyötrődöm, ez pedig így tarthatattlan... :)

Szerk.2.: Viszont annyira jó, hogy be van lassulva a fórum, hogy sikeresen Kemotoxot is kiraktam egy rövid időre. Ez úton is maxima mea culpa érte, legközelebb jobban figyelek...
  • kemotox
    Jaj ez nyilvánvalóan hazugság, nem igaz! Nekem azt írta privátban, hogy ha akarná (érted, HA AKARNÁ) le tudná törölni az egész SG-s adatbázist. Szóval te csak ne gyere itt a hülye script kéregetős szövegeiddel, mert ő óriási nagy hekker! Sőt szerintem pont fordítva volt, inkább te kérted ő tőle a scriptet...

/sarcasm off
  • Ruiner
    folytasd, mert ezzel mellélöttél
  • j0nNyKa
    tök hihető lennél, ha nem azon röhögne a moderátori gárda, ahogy nekem könyörögtél scriptekért :)

"azt kéne megoldani, hogy vip tagsággal a régi hsz-ek is szerkeszthetők legyenek, tegyük fel egy hónapos hsz is később módosítható legyen."
    folytassam? so awesome, really.
  • Ruiner
    Ezek a nácik túl hülyék, és inkompetensek ahhoz, hogy véglegest tudjanak adni. Ezt most ki tudják tiltani ideiglenesen, de annyi. A többi marad, és ez is vissza fog jönni.csak aztán ezek a nácik nehogy úgy járjanak, mint a delmagyar.hu
  • Smithwarden
    Mr. Total Agyament (Ruiner/Starfarer) megint kimenot kapott az elmegyogyobol.
    En nem is linkelek a bf4 topikbol hsz-eket (torlom folyamatosan), mert eleg lesz Itemtol is az az egy.
    Szokasos vegleges bant kernenk ra.
  • Ruiner
    És pont ezért igaz!
  • item
    Ruiner/Starfarer megnyilvánulás-
  • j0nNyKa
    csak egy ötlet: szavaztasd meg hogy házigazda legyél, és akkor tudod magadnak buherálni
  • Coral Springs
    Egy apró változtatást szeretnék még kérni.

Első körben a FAQ neve legyen GYIK, a linkje pedig erre http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezdőknek/?p=225852 változzon.
    Majd az utána lévő fül neve legyen csak Tutoriálok, a linkje pedig erre http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1307435053&no=22870 változzon.
    Végül pedig az utolsó fülön a topic változzon topik -ra, a banner fölött pedig már nem szükséges megismételni a címet, törölhető.
  • Coral Springs
  • Maximus4
  • Coral Springs
    Üdv !

Ebben a topikban kéne a hasznos oldalakat berakni a banner alá ennek a topiknak a mintájára.
    A nagy piros link pedig megszűnhetne, és bekerülhetne a link sor végére.
  • LNDBecX
    Köszönöm szépen a moderálást.
  • LNDBecX
    Szeretnék moderálást/törlést kérni a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281481755 (Játékosok Fóruma > Final Fantasy XIV - Online topicban)
    Natsuno 559-es hozzászólására:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281481755&no=559
    Nem járultam hozzá, hogy személyi adatokat tegyen ki az oldalra, az alábbi moderálási elvet sérti a hozzászólásával:
    "Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele"
    Továbbá a topicban az alábbi elveket sérti folyamatosan:
    "Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    Céltalanul vitát szító hozzászólások."
    Mindezekkel a topic több résztvevője szerint is imeríti a fórumtroll fogalmát.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • DarkSector
    Hát amit linkeltél 1600x1200 az igazából egy háttérkép inkább, nyugodtan szólj ha ilyen van. :)
  • mester1987
    Kössz szépen, a limitről megfeledkezdtem. Úgy emlékeztem, hogy igazodik. Legközelebb hozzád fordulok
  • DarkSector
    np, csak régen lemértem egy pici képet ha beraksz van egy méret aminél nem megy összébb a keret, az 780pixel, 800 az egész sáv. :)

de ha 781-et raksz, akkor kifeszití a két oldalcsikot. :D
  • Maximus4
    Igazad van.Különben sem tisztem megítélni egy banner minőségét :)
  • DarkSector
    780 az igazi régen lemértem, ha szabad közbeszólnom. :D

amíg nincsen használható hivatalos kép, alapanyag egy banner készítéséhez elmegy ez a felirat is,
    #18796-ba átméreteztem a kollegának utólagos engedelmével. :)
  • Maximus4
    Szerintem ez csak fölösleges vitát szülne a topikba ha ilyen minőségű kép lenne a banner.Ráadásul a méret sem igazán jó,kb. 750x350 px az "elfogadott".Van millió egy kép a neten,vagy kérj meg valakit a topikból,hogy csináljon egyet,vagy látogass el a bannerműhelybe.Ott is biztos akad valaki,aki készítene nektek megfelelőt.
  • DarkSector
    Ez jobban kiférne nem? :)
  • LaliK
    Kinyomtattad és lefényképezted vagy miez? :D
  • DarkSector
    Haver ez durva, ebből nem lesz banner. :D
  • mester1987
    Szeretném ezt a képet, lecserélni a régivel ebbe a topikba,

Köszi!
  • DarkSector
    Sziasztok!

Ezt a képet kérem szépen, ide ebbe a topikba, lecserélni.

Köszönöm szépen a topiklakók nevébe!
  • pxxl
    lemaradt egy : :)