21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#18829 Megtennéd, hogy más képet használsz logóként? (marha idegesítő)
Köszi. -
#18828 Semmi baj, mostmár überfasza, köszi szépen! -
#18827 Javítottam,bocsi :) -
#18826 Majdnem jó lett:D -
#18825 Ja meg persze ami most ott van leírás a logó helyén, az nyugodtan mehet a kukába. Köszi. -
#18824 Sziasztok!
A Panzer General Online fórumnak szeretném berakatni ezt a képet.
Valamint a logó alá a következő linkeket, a szokásos módon: (link1 | link2 | link3 )
Hivatalos oldal
Béta kulcs igénylés
Gamestar előzetes
Köszöntem! -
#18823 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=165716]Fura, hogy a házigazdát nem zavarja, pedig szóvá tettük. ^^[/URL] -
#18822 most viccek topicban lattam hogy ez szokott magaval is beszelgetni, amolyan megerositeskeppen
most elbizonytalanodtam, hogy megvessem, vagy sajnaljam -
#18821 Persze, csak várom, hogy legyen normális háttér. De lehet mindjárt megcsinálom.
Szerk.: És ha az SG oldalbetöltése sebessége az ősi 33.600 bites modemek korán túllép. -
Coral Springs #18820 Mivel te kiemelt figyelemmel kíséred a Ground Forces topikot, ezért tőled kérdezem - megcsinálod azt is az Air Forces topik mintájára ? -
Coral Springs #18819 Nem tervezek HG lenni egyik War Thunder topikban sem. -
#18818 Mindegyik lehetsz egyben, mert egyesek szerint "a gonosznak" rengeteg arca van!
(Vagy inkabb rengeteg alregje...?) -
#18817 Valahol azért poénos, hogy mennyi energiát fektet abba, hogy esetleg hihető legyen az, hogy a sokadik alregje nem ő. De ma is megkapta a két perc figyelmet, most mehet vissza a sarokba duzzogni, hogy mindenki más mennyire igazságtalan vele... :)
Szerk.: Amúgy jó lenne eldönteniük a trolloknak, hogy most kommunista, zsidó, zsidó-bérenc vagy náci vagyok-e. Mert ezek így egy picit ütik egymást, és amíg ez nincs tisztázva, addig komoly kétségek között gyötrődöm, ez pedig így tarthatattlan... :)
Szerk.2.: Viszont annyira jó, hogy be van lassulva a fórum, hogy sikeresen Kemotoxot is kiraktam egy rövid időre. Ez úton is maxima mea culpa érte, legközelebb jobban figyelek... -
#18816 Jaj ez nyilvánvalóan hazugság, nem igaz! Nekem azt írta privátban, hogy ha akarná (érted, HA AKARNÁ) le tudná törölni az egész SG-s adatbázist. Szóval te csak ne gyere itt a hülye script kéregetős szövegeiddel, mert ő óriási nagy hekker! Sőt szerintem pont fordítva volt, inkább te kérted ő tőle a scriptet...
/sarcasm off -
Ruiner #18815 folytasd, mert ezzel mellélöttél -
#18814 tök hihető lennél, ha nem azon röhögne a moderátori gárda, ahogy nekem könyörögtél scriptekért :)
"azt kéne megoldani, hogy vip tagsággal a régi hsz-ek is szerkeszthetők legyenek, tegyük fel egy hónapos hsz is később módosítható legyen."
folytassam? so awesome, really. -
Ruiner #18813 Ezek a nácik túl hülyék, és inkompetensek ahhoz, hogy véglegest tudjanak adni. Ezt most ki tudják tiltani ideiglenesen, de annyi. A többi marad, és ez is vissza fog jönni.csak aztán ezek a nácik nehogy úgy járjanak, mint a delmagyar.hu -
#18812 Mr. Total Agyament (Ruiner/Starfarer) megint kimenot kapott az elmegyogyobol.
En nem is linkelek a bf4 topikbol hsz-eket (torlom folyamatosan), mert eleg lesz Itemtol is az az egy.
Szokasos vegleges bant kernenk ra. -
Ruiner #18811 És pont ezért igaz! -
#18810 Ruiner/Starfarer megnyilvánulás- -
#18809 csak egy ötlet: szavaztasd meg hogy házigazda legyél, és akkor tudod magadnak buherálni -
Coral Springs #18808 Egy apró változtatást szeretnék még kérni.
Első körben a FAQ neve legyen GYIK, a linkje pedig erre http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezdőknek/?p=225852 változzon.
Majd az utána lévő fül neve legyen csak Tutoriálok, a linkje pedig erre http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1307435053&no=22870 változzon.
Végül pedig az utolsó fülön a topic változzon topik -ra, a banner fölött pedig már nem szükséges megismételni a címet, törölhető. -
Coral Springs #18807 -
#18806 -
Coral Springs #18805 Üdv !
Ebben a topikban kéne a hasznos oldalakat berakni a banner alá ennek a topiknak a mintájára.
A nagy piros link pedig megszűnhetne, és bekerülhetne a link sor végére. -
LNDBecX #18804 Köszönöm szépen a moderálást. -
LNDBecX #18803 Szeretnék moderálást/törlést kérni a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281481755 (Játékosok Fóruma > Final Fantasy XIV - Online topicban)
Natsuno 559-es hozzászólására:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281481755&no=559
Nem járultam hozzá, hogy személyi adatokat tegyen ki az oldalra, az alábbi moderálási elvet sérti a hozzászólásával:
"Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele"
Továbbá a topicban az alábbi elveket sérti folyamatosan:
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások."
Mindezekkel a topic több résztvevője szerint is imeríti a fórumtroll fogalmát.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#18802 Hát amit linkeltél 1600x1200 az igazából egy háttérkép inkább, nyugodtan szólj ha ilyen van. :) -
mester1987 #18801 Kössz szépen, a limitről megfeledkezdtem. Úgy emlékeztem, hogy igazodik. Legközelebb hozzád fordulok -
#18800 np, csak régen lemértem egy pici képet ha beraksz van egy méret aminél nem megy összébb a keret, az 780pixel, 800 az egész sáv. :)
de ha 781-et raksz, akkor kifeszití a két oldalcsikot. :D -
#18799 Igazad van.Különben sem tisztem megítélni egy banner minőségét :) -
#18798 780 az igazi régen lemértem, ha szabad közbeszólnom. :D
amíg nincsen használható hivatalos kép, alapanyag egy banner készítéséhez elmegy ez a felirat is,
#18796-ba átméreteztem a kollegának utólagos engedelmével. :) -
#18797 Szerintem ez csak fölösleges vitát szülne a topikba ha ilyen minőségű kép lenne a banner.Ráadásul a méret sem igazán jó,kb. 750x350 px az "elfogadott".Van millió egy kép a neten,vagy kérj meg valakit a topikból,hogy csináljon egyet,vagy látogass el a bannerműhelybe.Ott is biztos akad valaki,aki készítene nektek megfelelőt. -
#18796 Ez jobban kiférne nem? :) -
#18795 Kinyomtattad és lefényképezted vagy miez? :D -
#18794 Haver ez durva, ebből nem lesz banner. :D -
mester1987 #18793 Szeretném ezt a képet, lecserélni a régivel ebbe a topikba,
Köszi! -
#18792 Sziasztok!
Ezt a képet kérem szépen, ide ebbe a topikba, lecserélni.
Köszönöm szépen a topiklakók nevébe! -
#18791 lemaradt egy : :)