Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hivatalosan nem támogatjuk - se nem örülünk neki - tény, hogy sok esetben hasznos lehet, de legalább 2x annyi esetben vitákra is okot ad.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Linkelnéd ezt konkrétan? Csakhogy megnyugodjak.
Egyébként olyat rengeteget láttam, hogy X/Y szar házigazda, de olyat, hogy én sokkal jobb lennék és szeretnék az lenni nagyon ritkán (talán mert HG-nak lenni inkább teher mint jutalom.)
Szóval ha nincs ilyen - ugye mondom sem kell, hogy ezt a Wot topikban beszélitek majd tovább, akkor akinek nem tetszik az vagy elmegy, vagy kussol. Vagy ne adj isten csak játszik.
Az ilyenekre ugye nem emlekszel ? Az sem erdekel ha kitilt a moderator, ha megerdemlem, azert a ti ketszinusegeteknek azonban van nem kicsi hatara, hogy az ellentetes velemeny alapjan mindenkit bannoltatni akartok es ezt ugy akarjatok elerni, hogy a sajat haverjaitok trollkodnak ugyanugy es egyutt probaljatok elerni.
És igen, igazad van, ezért írtam, hogy van magánéletük, hiszen nem lehetnek 0-24 órát itt, de van, hogy 2 napig sincs semmi. És nem hiszem, hogy legalább egy modi, vagy akárhogy hívod ne lenne online, aki tudna cselekedni.
De amúgy hiszed vagy sem, én sem bírom ha veszekedés van, még akkor sem, ha benne vagyok. Nem azért szívom itt a fogam, mert tök jó basztatni TamásSzólót, hanem azért, mert unom azt, hogy nincs rend. Ha pedig bárki bármiért szól, arra ráhúzzák, hogy rinyál, tehát már szólni sem lehet az agyoniskolázottaknak. Érdekes, ha odaszólok valakinek az edzõteremben hogy ne dobáld a súlyt, az látja rajtam, hogy nem a sírás határán vagyok, aki rinyálgat, viszont elég csúnyán nézek rá. Na ezt nem tudom átvinni a fórumba sajna. <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szánalmas...
Igen ezt természetesen tûrnie kellene mindenkinek ugye? És utánna ide bejönni hazudozni az megy😄DDD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Már vagy 2 accountját bannoltátok, én meg a hasonló stílusú hozzászólásait törölgettem a nap folyamán. De nem igazán akarja feladni, szóval ha ráértek, akkor fegyelmezzétek már meg.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Még véletlenül sem errõl volt szó. Kicsit kezdem unni a butaságokat amiket terjesztesz. (Terminusok továbbra sem mennek: hg!=admin!=moderátor)
Annyit kértünk és ez a Wot-nál is igaz, hogy óvatosabban törölgessenek a házigazdák, mert ha utána még jelentgetni is akarnak róla nem lesz ok amire hivatkozhat a hg - vagy bárki más.
Nyilván mindenkinek lehet nehéz napja és olyankor nembaj ha tisztul a topik, de a visszajáró félõrülteket majd kezelik a moderátorok. (Utána persze rendbe lehet tenni a topikot 😛)
Mondjuk a WoT topicra már két éve felfigyeltem (akkoriban kezdtem el játszani, de nem nagyon érdekelt), hogy az az SG külön állatkertje, rögtön az Euro Truck Simulator után. Nem akarok senkit megbántani vele, de sajnos ez tényleg így van, nézzetek körül. ÉN is beletartozom néha, persze. De ha nem kezdi el senki, nem lesz mit folytatni... <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Konkrétan neked és Jakuzának van baja a házigazdával (meg egy 1 napja a topikba irkáló embernek), senki másnak nincs, sõt mi hiányoljuk hogy nem lép közbe határozottabban.
Egy ekkora látogatottságú fórumnál úgy gondolom helyes megemlíteni hogy a többségnek veletek van baja (az más kérdés hogy ti ezt pusztán a klánság miatt gondoljátok, Jakuzánál ez nem újdonság, eve onlineban ugyanezt mûveli, nem véletlenül utálták ki az ottani fórumokról).
Ha szükséges, szavaztathatunk újra a házigazda személyérõl.
Egy belterjes társaság vagytok egy és tiétek a házigazda aki egy troll... és csak tovább szítja a hangulatot mert mint mondtam egy troll..
Lehetne linkelni sorban a tiszta trollkodást amit simán hagy mert ti csináljátok a mûsort.. utána emg bejössz ide hazudozni? ejnye...
Esetleg nem most kapott az egyik bari 1 hónapos bant mert már alregeket is betoltatok és azzal próbáltatok az idegeire menni valakinek? ja de...
Teljesen véletlenül a házigazda mostani vagy volt klántársai..... és ez teljesen elfogadott szerintük tehát õk azt csinálnak azt döngölnek a földbe akit akarnak...
Ajánlom figyelmetekbe a banner alatti utolsó sort!Ahhoz tartsátok magatokat!
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Nem tudnátok normálisra átszerkeszteni?
Next PC upgrade: 2022
Kérném szépen a Battlefield 4 topik kitakarítást, mert nevetséges ami ott van: Link
Látom azért itt is folytatódik...
szerintem menjetek elébe a dolognak
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Elnézést kérek minden üzemeltetõtõl és moderátortól a hozzászólásom miatt,többet nem kívánok hozzáfûzni a képzelgéseihez és a rágalmaihoz. <#worship>#worship>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Annyit még meg lehetne tenni, hogy a link (Hivatalos oldal) feletti játék címet is átírjátok az újra (UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury)?
Köszönöm! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ennek a topic-nak a nevét át lehetne írni erre: "UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury"?
Illetve arra van lehetõség, hogy a játék neve alatt legyen egy szöveg ("Hivatalos oldal"), ami a játék hivatalos oldalára mutat?
Köszönöm a segítségeteket! 😊
A mai napon nyitottam neki egy újat! Hogy most a régit törlitek vagy az újat az a ti döntésetek!
Parasite Eve 2, best game EVER!