Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a törlést.
Maximus4
Ja,azt nem tudtam.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jobb lenne, de már készítettek párhuzamosan egy Ghosts topikot is.
Maximus4
Esetleg átnevezni nem lenne jobb?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tomsolo
Az a banlist javascript amit a legtöbb topikban használnak nem törli, hanem csak eltünteti a hozzászólást ami a megadott név paraméterben látszik. (remove()).

Hivatalosan nem támogatjuk - se nem örülünk neki - tény, hogy sok esetben hasznos lehet, de legalább 2x annyi esetben vitákra is okot ad.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jakuza1
Nekem lenne meg egy kerdesem, ami nem a wot temakorhoz kapcsolodik. Erdeklodnek, hogy hazigazdanak joga van ugy torolni hozzaszolast, hogy a tartalmat nem is latja, tehat egy script vegzi el helyette a muveletet ? Vagy az a szolasszabadsag korlatozasa, ha nem irt az illeto semmi sertot, vagy forumszabalyba utkozot ?

tomsolo
"és amikor nem törölt direkt ezért, lebasztad, hogy miért nem teszi a dolgát. "

Linkelnéd ezt konkrétan? Csakhogy megnyugodjak.

tomsolo
Mivel ez nem a Wot: beszéljük meg topikja a következõt teletûzdelem felkiáltójellel (bant kap).

Egyébként olyat rengeteget láttam, hogy X/Y szar házigazda, de olyat, hogy én sokkal jobb lennék és szeretnék az lenni nagyon ritkán (talán mert HG-nak lenni inkább teher mint jutalom.)

Szóval ha nincs ilyen - ugye mondom sem kell, hogy ezt a Wot topikban beszélitek majd tovább, akkor akinek nem tetszik az vagy elmegy, vagy kussol. Vagy ne adj isten csak játszik.

ez megy állandoan valaki megfogalmaz valami kritikát egynek nem tetszik rá szálnak 3-4-5-en és szétrollkodják és utána büszkén ülnek a szemétdombon... természetesen a kedves házigazda teljes támogatásával..... eddig azt hittem Lammaer normális tévedtem😊

Jakuza1
Engem nem erdekel, ha a hazigazda egy kicsuszott rosszabbnak tuno kijelentest torol. Igy van rendjen, de m iert kellene turnom, hogy allandoan piszkaltok, vagy legyokerezed Cifut nalam privatban ?
Az ilyenekre ugye nem emlekszel ? Az sem erdekel ha kitilt a moderator, ha megerdemlem, azert a ti ketszinusegeteknek azonban van nem kicsi hatara, hogy az ellentetes velemeny alapjan mindenkit bannoltatni akartok es ezt ugy akarjatok elerni, hogy a sajat haverjaitok trollkodnak ugyanugy es egyutt probaljatok elerni.

Roger6
"Annyit kértünk és ez a Wot-nál is igaz, hogy óvatosabban törölgessenek a házigazdák, mert ha utána még jelentgetni is akarnak róla nem lesz ok amire hivatkozhat a hg - vagy bárki más. " - és amikor nem törölt direkt ezért, lebasztad, hogy miért nem teszi a dolgát. 😊 Te kis huncut.

És igen, igazad van, ezért írtam, hogy van magánéletük, hiszen nem lehetnek 0-24 órát itt, de van, hogy 2 napig sincs semmi. És nem hiszem, hogy legalább egy modi, vagy akárhogy hívod ne lenne online, aki tudna cselekedni.

De amúgy hiszed vagy sem, én sem bírom ha veszekedés van, még akkor sem, ha benne vagyok. Nem azért szívom itt a fogam, mert tök jó basztatni TamásSzólót, hanem azért, mert unom azt, hogy nincs rend. Ha pedig bárki bármiért szól, arra ráhúzzák, hogy rinyál, tehát már szólni sem lehet az agyoniskolázottaknak. Érdekes, ha odaszólok valakinek az edzõteremben hogy ne dobáld a súlyt, az látja rajtam, hogy nem a sírás határán vagyok, aki rinyálgat, viszont elég csúnyán nézek rá. Na ezt nem tudom átvinni a fórumba sajna. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Magadat nem említenéd meg mint a legtrollabb házi gazda? aki generálja a flamet nem megpróbál elé menni😊 Ott van a topic tele ennek a bizonyítékával... de egy 5-6 fõ brigád le trollkod mindenkit....

Szánalmas...

Ja természetesen ez így van amikor kis barátod szakesz bejön flamet generálni aztán te marchinazor és a kedves házigazda kollega meg kontrázik órákon át!!
Igen ezt természetesen tûrnie kellene mindenkinek ugye? És utánna ide bejönni hazudozni az megy😄DDD

Ja bocs, nem tudtam róla 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tomsolo
Már kb. 7 perce banon van, mi kéne még?

Ha már visszajáró félõrültek: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=224425
Már vagy 2 accountját bannoltátok, én meg a hasonló stílusú hozzászólásait törölgettem a nap folyamán. De nem igazán akarja feladni, szóval ha ráértek, akkor fegyelmezzétek már meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tomsolo
"Ott az volt, hgoy nem törölte a hsz-eket egy admin, hogy lássák a modik, mi folyik odabent, erre jól leb@szták, hogy miért nem teszi a dolgát, miért nem töröl a topic adminja."

Még véletlenül sem errõl volt szó. Kicsit kezdem unni a butaságokat amiket terjesztesz. (Terminusok továbbra sem mennek: hg!=admin!=moderátor)

Annyit kértünk és ez a Wot-nál is igaz, hogy óvatosabban törölgessenek a házigazdák, mert ha utána még jelentgetni is akarnak róla nem lesz ok amire hivatkozhat a hg - vagy bárki más.

Nyilván mindenkinek lehet nehéz napja és olyankor nembaj ha tisztul a topik, de a visszajáró félõrülteket majd kezelik a moderátorok. (Utána persze rendbe lehet tenni a topikot 😛)

Roger6
Én ma már összeütközésbe kerültem egy modival, vagyis az az egy hívta másik két cimboráját, de õk jó fejek. Ott az volt, hgoy nem törölte a hsz-eket egy admin, hogy lássák a modik, mi folyik odabent, erre jól leb@szták, hogy miért nem teszi a dolgát, miért nem töröl a topic adminja. De ha a WoT topicban törölnek, akkor meg azért vannak kiakadva a fórumozók. Persze a modik nem érnek rá ismét (hiszen van magánéletük), ismét a házigazda lesz letolva, mert nem teszi a dolgát. Érted. <#idiota> Szóval vagy a házigazd tesz rendet, vagy senki. Legalábbis napokig nem szoktak ide (se) benézni.

Mondjuk a WoT topicra már két éve felfigyeltem (akkoriban kezdtem el játszani, de nem nagyon érdekelt), hogy az az SG külön állatkertje, rögtön az Euro Truck Simulator után. Nem akarok senkit megbántani vele, de sajnos ez tényleg így van, nézzetek körül. ÉN is beletartozom néha, persze. De ha nem kezdi el senki, nem lesz mit folytatni... <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem kívánom ebben a topikban is elkezdeni a vitatkozást. Én így látom a helyzetet, te másképp. Mivel dûlõre nem jutunk úgyse - ezért jutottunk ide-, a "bírák" (modik) elõtt ugyanúgy elmondhatom a véleményem mint te.

Konkrétan neked és Jakuzának van baja a házigazdával (meg egy 1 napja a topikba irkáló embernek), senki másnak nincs, sõt mi hiányoljuk hogy nem lép közbe határozottabban.

Egy ekkora látogatottságú fórumnál úgy gondolom helyes megemlíteni hogy a többségnek veletek van baja (az más kérdés hogy ti ezt pusztán a klánság miatt gondoljátok, Jakuzánál ez nem újdonság, eve onlineban ugyanezt mûveli, nem véletlenül utálták ki az ottani fórumokról).

Ha szükséges, szavaztathatunk újra a házigazda személyérõl.

Elég csak bemenni és olvasgatni, mindjárt látszik hogy ez is mekkora hazugság.. 2 ember ugyan ne viccelj már..
Egy belterjes társaság vagytok egy és tiétek a házigazda aki egy troll... és csak tovább szítja a hangulatot mert mint mondtam egy troll..

Lehetne linkelni sorban a tiszta trollkodást amit simán hagy mert ti csináljátok a mûsort.. utána emg bejössz ide hazudozni? ejnye...

Esetleg nem most kapott az egyik bari 1 hónapos bant mert már alregeket is betoltatok és azzal próbáltatok az idegeire menni valakinek? ja de...

A World of Tanks topikban pontosan 2 embernek van baja az összes többivel (eljátszva a mártírt hogy õk el vannak nyomva mert mindenki összefogott ellenük). Ha egy modi ránéz ezt majd vegye figyelembe.

Nem értek vele egyet ha valaki elolvassa egy bizonyos társaság folyamatosan baszogatja! Full offtopic mind csak bejönnek baszogatni!!
Teljesen véletlenül a házigazda mostani vagy volt klántársai..... és ez teljesen elfogadott szerintük tehát õk azt csinálnak azt döngölnek a földbe akit akarnak...

Maximus4
Ezt itt és most befejezitek!Ha gondotok van egymással,akkor ott a privát!Ha nem akarsz neki írni,az a te bajod,de ne itt éljétek ki magatokat!
Ajánlom figyelmetekbe a banner alatti utolsó sort!Ahhoz tartsátok magatokat!

Én meg az ilyen nagypofájú közösséggyilkos majmokat tenném hidegre, mondjuk szibériába olyan 25 évre, ott nem kiskirálykodnátok fölöslegesen.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Maximus4
<#eljen>

grebber
Köszönöm!!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Tegnap nyitottam ezt a topikot ,de mivel mobiltelefonról elég "debil összenyomott" lett.

Nem tudnátok normálisra átszerkeszteni?

A WOT topicot Jakuza1 folyamatos trollkodása baromi unalmassá teszi. A teljesség igénye nélkül: 223990 ; 223954 ; 223938 ; 223928
Ha nem tesztek semmit Jakuzával, akkor javasolnám, hogy helyezzétek át a topicot a gumiszobába, miután lassan meghonosítja az ottani stílust. Köszönöm.
Running
A házigazdával semmi baj sincs. Veletek van a baj, hogy nem bírtok a véretekkel. Itt a tavasz, vezessétek le a fölösleges energiáitokat, meg a kangörcseiteket a nõkön, ha tudjátok egyáltalán mirõl beszélek. Mostanában divat lett a házigazdákat piszkálni az a véleményem. Az ilyen kis okoskodó sírdogáló kis majmokat én simán bannra tenném, ameddig nem találnak magának két keblet, ami közé napi rendszerességgel pityereghet.

BF3 topic, tuti nem a hgvel van a baj, elég megnézni ezt a postot.

Running
Kedves Moderátorok!
Kérném szépen a Battlefield 4 topik kitakarítást, mert nevetséges ami ott van: Link

Látom azért itt is folytatódik...

Kretén állatnak nem írok privátot, de kösz a tippet.

j0nNyKa
srácok elõre megmondom, hogy el lesztek küldve a p***ába privát üzenetben intézni ezt, és / vagy mindketten kaptok pár bünti pontot
szerintem menjetek elébe a dolognak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na itt fogod bebukni kis hazugom, nem fog egyezni 😊

item
Mégis kit nézel te hülyének ? Azt hiszed,hogy nem látszik egyértelmûen,hogy kire céloztál ? Az új 1 hónapos regisztrációd is elmés "fereggecimodik" Biztosan értékelni fogják az adminisztrátorok és a moderátorok is.

Elnézést kérek minden üzemeltetõtõl és moderátortól a hozzászólásom miatt,többet nem kívánok hozzáfûzni a képzelgéseihez és a rágalmaihoz. <#worship>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Látod, hogy te hazudsz megint? Egy elméleti kérdést tettem fel, rólad szó se volt, de gyere csak ide hazudni. Köszönöm!

item
Mar megint hazudozol ? Nyugodt lehetsz,hogy az adminok és a moderátorok mindent látnak. Semmi ilyet nem irtam,foleg azt,hogy nem erdemli meg az eletet aki nem pozitivan ir a topikba. Es mivel nem irtam,ezert nem is torolhettem ilyet! Ezt megint csak bebuktad!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Kérdés : az etikus e egy fórumon, ha egy játékról, tökmind1 melyikrõl, a hg megtiltja, hogy a negatív véleményeket, bugokat, ezeknek javítási lehetõségét megtárgyalják a felhasználók? Hogy a hg szerint, aki nem nyilatkozik a pozitívan a kis kedvenc játékáról, az nem érdemli az életet /ezek az õ szavai, de azért is mind1, mert már törölte/. Érted egy fórumon, ahol elvileg mind pozitív mind negatív aspektusának meg kell férnie egymás mellett.

Papa01
Köszönöm, tökéletes! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Maximus4
Így jó?

Papa01
Köszönöm szépen! 😊
Annyit még meg lehetne tenni, hogy a link (Hivatalos oldal) feletti játék címet is átírjátok az újra (UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury)?

Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Sziasztok!
Ennek a topic-nak a nevét át lehetne írni erre: "UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury"?

Illetve arra van lehetõség, hogy a játék neve alatt legyen egy szöveg ("Hivatalos oldal"), ami a játék hivatalos oldalára mutat?

Köszönöm a segítségeteket! 😊

grebber
Elírtam!Nem én hanem más nyitott neki újat!

grebber
Ezt a topikot kérném átnevezni The Bureau: XCOM Declassified -ra!

A mai napon nyitottam neki egy újat! Hogy most a régit törlitek vagy az újat az a ti döntésetek!

SimaSuna
Sziasztok!

Ezt a képet szeretném ebbe a topikban elhelyezni.

Megoldható?

Elõre is köszönöm!
Jakuza1
A Budapest20 IPjet legyszi ellenorizzetek le, mert alreggel irkal es valotlant allit. Koszonom elore.

grebber
Ezt a topikot légyszíves nevezzétek át Lords of the Fallen -re!

Köszönöm!

Fpocok
Megértem természetesen. Csak azért írtam, mert még régebben egyszer volt olyan, hogy egy hétig nem kaptam rá választ. Várok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maximus4
#18086 <#vigyor2>