21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18910 Ha úgy gondoljátok,hogy itt akarjátok folytatni,akkor megy a további 3 pont és lehet pihizni egy hétig.Milliószor el lett mondva,ha gondotok van egymással,ott a privát! -
#18909 Még most sem áll le a gyerek.. :) -
Skyline #18908 Bocs, én teljesen normálisan reagáltam amire beindították a konzol vs pc háborút holott semmi ilyenről szó nem volt...Fanboyok....
-
#18907 Egy kis időre bezártam a topikot!Nevetséges amit ott csináltok! -
Skyline #18906 Nyugodtan el lehet olvasni az egész részt mire mi lett írva és el lehet dönteni ki is szemetelte tele a topikot az ostobaságaival,köszi!:) -
#18905 Személyeskedés az AC4 Black Flag topikban
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1362073121&no=1812]#1812[/URL] -
#18904 Fejlécben leírtaknak megfelel a kérés? -
#18903 Most már él a moderátoros email cím,írjatok oda egy levelet,mert azóta már történt hg kinevezés másik topikba amióta ti beartátok ide. -
#18902 hg cserét megcsinálná valaki ? :D -
#18901 Köszi. -
#18900 Ment egy figyelmeztetés a topikba.Ha nem változik semmi,akkor mennek a pontok. -
#18899 Ebben a topikban #1743, #1744
Ha lehetséges rakjuk már helyre szerencsétlen tagot. -
#18898 Én szívesebben figyelmeztetek előbb bárkit,mintsem rögtön banoljam.Persze vannak kivételek és nem személyről van szó,hanem az aktuális probléma mértékéről.Bár cselekedhetünk bárhogy,úgyis közutálatnak örvendenek a moderátorok. -
#18897 nem rá gondoltam. :)
most konkrétan másra gondoltam (nem akarok ujjal mutogatni, de az itteni előadásra értettem, amit írtam), meg úgy mellesleg nagy általánosságban is beszéltem -
#18896 Miért, most aktív valahol Starfahrer? -
#18895 az durva hogy egyikőtök sem pakolta ki a tagot mint macskát sz*rni :)
én úgy érzem, hogy egy ilyen 1-2 hónap "próbaidőt" megnézhetnétek, amikor visszaálltok a régi modererálási rendszerre
nem volt / nincs ilyen tervetek? persze hogy mernek itt magyarázni nektek mindenfélék, amikor nincs érte szankció - az nem szankció, hogy negyedjére meg ötödjére is megpróbálod neki elmagyarázni, hogy miért rossz, amit csinál
érteni nem fogja, folytatni annál inkább. -
#18894 Ebbe a topikba szeretném ezt a képet háttérnek kérni a mostani elcsúszott helyére. Köszi! -
#18893 Jó mind1 én befejeztem. A szabályok értelmében jelentettem egy fórumképtelen ta*dot, de csak az oltást kapom az összes felsőbbrendű fórumozótól, meg a 6000000 személyiségű arc 15. regjétől... Most már mártír vagyok, meg komcsi besúgó, meg kétszínű stb... Én rohadtul nem vagyok egyik sem, kétszínű meg főleg, talán pont ez a baj? Mind1 én befejeztem. Ha megbántottam valakit a vörös hadsereg nevében is elnézést kérek, soha többé nem fogom jelenti, ha egy troll szándékosan flamel egy topicban. -
#18892 Fel lehetne sorolni az összes személyiségét, csak kicsit sokáig tartana :D -
#18891 False :) -
#18890 A moderátorokat pocskondiázó emberke Starfahrer. -
#18889 Hányszor írjuk le, hogy a "seggfejcifugeci" emberke NEM fazer. Nem érted? Amúgy meg a hozzászólások számát nézve nem én unatkozom. -
#18888 Az, hogy elgurult a gyógyszere, még nem mentség, olyat hsz.-eket, amilyeneket megengedett magának, nem fórumképesek. Pont.
Amúgy én is értelmes embernek tartom, de ettől még a viselkedése mellett nem lehetett szó nélkül elmenni. -
#18887 (Fazerrel amugy alapvetoen semmi problema nincs, csupan mostanaban neha elgurult kisse a gyogyszer valamiert a hsz-ek stilusat nezve.) -
#18886 Nem értem milyen értelemben lennék én itt mártír... Jelentettem egy oda nem illő hsz-t és fél sg.hu nekem esett. Unatkoztok vagy mivan? Komolyan mondom, banoljatok ki légyszi a faszomba és soha többet nem írok. Ha elküldenek a kurva anyádba pü-ben az szókimondóság? Szerintem nem ugyanaz ha én egy valóban nyomorékot, aki bizonyította is, hogy az a nevén nevezek, mint az amikor valaki ok nélkül neked esik pü-ben. Mit mondjak az ilyen baromarcúra? Káposztafőzelék vagy mi? Komolyan mondom ebből is látszik, hogy milyen a mi népünk. Beleköttök fűbe fába... Te is mit írogatsz, hogy mártírt játszom? Ki játszik itt bármit? Agyam eldobom... -
#18885 Fazer-el amúgy privit váltottunk, két pontot leszedtem, aféle próbaidőt kapott, azt írta többet ilyen hangnemben nem fog hozzászólni. Meglátjuk.
Amúgy igen, én is sokszor gondolom azt, hogy erélyesebben kellene fellépni... -
#18884 Ennyi erővel fazer is csak egy "szókimondó gyerek", azt még is beköpted... Amúgy meg mintha írtál volna olyasmit, hogy itt sok a fogyatékos. Az már nem egy ember. Ha ennyire szar hely ez az SG fórum, és PH akkora királyság, akkor miért játszod még itt a kétszínű mártírt? -
#18883 De én ezt mondom! Csináld ezt, velem se kivételezz, tegyétek rendbe a fórumot mert lassan a flamen kívül semmi mást nem lehet találni rajta. A topikok kihaltak, az értelmesebbek megunták ezt és rég áthúztak ph-ra, nem egy emberrel találkoztam már innen. Nem várom el a különleges bánásmódot, sőt! Egyébként nem érzem hogy nagyot vétkeztem volna, egy olyan embert szidtam aki nem a fórum tagja, plusz minden jelzőm igaz volt ;) Én ilyen szókimondó gyerek vagyok és ha ezért ban jár, hát járjon, szavam nem lesz utána... -
#18882 Na látod ez a baj. Az szúrja a szemed, ha más fórumképtelenül viselkedik, de ha Te fórumképtelenül viselkedsz, akkor elintézed annyival, hogy neked édesmindegy...
Tényleg azt fogom csinálni, amit anno pár modi csinált. Ha valaki egy picit is értetlenül viselkedett, egyből ment a bant. Nincs figyelmeztetés, nincs pardon, nincs bocsánat. Az én hibám, hogy túl elnéző vagyok. Még mindig... -
#18881 rakjál ha úgy érzed, nekem édesmind1 -
#18880 Nincs de hát na... Fel vagy háborodva, hogy milyen hangnemet enged meg magának, utána pedig ugyanolyan hangnemben írsz hsz.-t, mint ő. Ezek után megmondanád, miért ne rakjalak ki téged is egy hónapos pihenőre?
Ha azt gondolod, hogy más elbírálás alá kell(ene) esned, akkor több hasonló hsz.-t nem szeretnék látni tőled... -
#18879 Persze, hogy tisztában vagyok vele :D Azért közel sem abban a stílusban adom elő, de hát na. Egyébként igazad van ;) -
#18878 Ugye tisztában vagy vele, hogy most pontosan ugyanazt csinálod, mint ő? Személyeskedés, fórumképtelen magatartás... Ha úgy véled, hogy Te magasabb szinten vagy, akkor jó lenne, hogy ha ez a hsz.-eidben is észrevehető lenne! -
#18877 Nem sokra mentem a tiltással, mert most azon van, hogy az összes valaha banolt regjével írogat :D Egyszer majd csak megunja. Milyen életképtelen idióta csinál ilyet, de most komolyan? :D Szeretethiányos nyomorékok :D -
#18876 Ja hogy ban után még tud pü-t írni :D Az gyönyörű. Köszönöm a tippet tiltom a kis csírát! -
#18875 1. Cifu már banolta!
2. Tiltsd le az üzenetküldést és nem fogsz kapni tőle semmit.
3. Ez a fórum hibája,hiába van kitiltva valaki,attól még privátot tud írni. -
#18874 Igazi nyomorék, csak azt nem értem az ilyeneket miért nem banoljátok. Komolyan feljövök ide (pedig már nehezen tudom rávenni magam a sok f**z miatt) és megint ennek a hülyének a pü-jét kell olvasgatni. Most biztos megint fog írni, hogy rohantam "anyuci szoknyája mögé", de mi lenne ha az ilyen életképtelen nyomorékokat kiraknátok? Vagy csinálnak új reget és már feladtátok a harcot? A neve alapján élből banolnám a helyedben... Belefáradtatok már, vagy mi? Nem baj egyébként, megértem azt is, sőt el is hiszem, amennyi retardált van itt, csak akkor mondjátok, mert -favolom az egész sg-t úgy ahogy van. -
#18873 Nem False és nem más troll. Egyszerűen csak fórumképtelen. -
#18872 Az nem fazer, hanem starfos, ez tuti.
starfos=Starfarer=FalseGod=álreg * n
n>10 -
Austin Bailey #18871 kösz a tippet ;)