Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szóltam neki. Ennyit tudok tenni. Nem vagyok gépközelben

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
hát nem nagyon ijesztetted meg

Maximus4
Egyelõre kapott 3 pontot és írtam a topikba is.Ha tovább folytatja,kérlek szóljatok és megkapja a maradék kettõt is!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ryder159
én meg bánom hogy nem én vettem át

Szabi
ideje lenne már cselekedni, ilyenkor bánom egy kicsit, hogy átadtam a topik házigazdaságát.. már hetek óta nem írna a topikba... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ryder159
NFS-World topicban megint itt van ez a Metasoft nevû fórumképtelen egyed. Ki kéne már tiltani a fenébe, mert mindenkit sérteget, vitákat szít, és azt hiszi csetel. És ezt eljátssza minden héten legalább egyszer.

Szeretném ezt a hsz-emet töröltetni, köszönöm!!!
Szabi
köszönöm <#worship>

Efreet
Átraktam mindet, ha már erre jártam 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Szabi
na akkor írom ide 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mióta bejött ez az új bejelentkezõs rendszer tavaly, azóta nem használom a Szabi1991 profilom, beregisztráltam helyette a SZABl profilt, nem banmegkerülés vagy több felhasználónév miatt, egyszerûen csak nicknevet szerettem volna változtatni, arra amit steam-en, origin-en és egyéb helyeken is használok évek óta.

A Race Driver: Grid és a Test Drive Unlimited 2 topikok házigazdajogát szeretném kérni, hogy átkerüljön az új felhasználómra.
A többi topik ahol hg vagyok már eléggé kihalt, így az nem annyira fontos átállítani mert nem túl aktív (attól persze még kedvencekbe van és figyelem), de ha nem túl macerás átállítani azokat is, az csak még jobb lenne. 😊
(1, 2, 3, 4)

Köszönöm. <#worship>

Dzsini
st@ vagy ugyelet@ címre írd meg! Köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
off: nem lehet írni a [email protected] 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a válaszüzenet jön azonnal:
This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

pipe to |/usr/bin/minimalistmoderator
generated by [email protected]
local delivery failed

Myselor
heló.szeretném ezt a bannert
http://www.sg.hu/galeria/1346098077/13460980771370000935.jpg
ide:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1336863261
köszönjük szépen😊
Dzsini
8 hónapja nem szólt hozzá senki a topichoz, felesleges.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én szívesen átveszem a hg szerepét, szívem ügyén viselem az nfs részeket, látom az elõzõ hg már 2.5 éve be sem jelentkezett az sg-re.

Ryder159
Nem lenne rossz, kezd felhúzni nagyon a tag, aztán én is megyek pihenõre, olyat teszek...

Szabi
NFS World topikban metasoft napok óta ok nélkül folyamatosan személyeskedik, sérteget mindenkit és szándékosan értelmetlen vitákat indít..
meglehetne jutalmazni egy kis nyaralással...

pár link: #71506, #71476, #71420, #71419

akyyy
innen a bannert törölni kéne a picsába, házigazda ezer éve lépett be és amugy se elérhetõ az url

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szeretném e két hozzászólás törlését, mert téves;

Köszi!
DarkSector
Nem gond, valszeg a HG megelõzött, köszönöm eddigi fáradozásaidat. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maximus4
Az Xbox topikba nem tudtam törölni 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkSector
Köszönjük!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello, van egy spammerunk: worl of tanks forum:

Csak belelestem...volt egy gyanúm.
DarkSector
Mindegy hogy rosszindulatú-e az oldal, nem reklámfelület egy játék topik. 😊
Nem mintha ember fia elolvasna egy ilyen nyomorult blogot.

Köszi.
Közben néztem és nem biztos, hogy szándékos maga az oldal (bár ez tabu), mivel index.hu-s hírek is vannak...
DarkSector
Újabb automata reklámozó TAG

Reklámok
1.topik
2.topik
3.topik

Meg amiket töröltek vagy nem találkoztam vele.

Megkérnék egy moderátor törölje ezt a kommentet, mert erõsen a témától messze és van sejtésem, hogy szándékosan rossz hírekkel akarja etetni a fórumozókat (vagyis szerintem). A linkje rá a példa.
Nem tudom, hogy máshol piszkolt-e...

Hozzászólás

<#worship>
Ryder159
Ezt a topicot át lehetne nevezni erre: Need for Speed Rivals

Running
Megkérnék egy kedves admint, hogy a Guild Wars 2 topikból (Link) töröljön, mint házigazda, mert nem bírom már ezt a terhet, napi rendszerességgel sírom álomba magam. A segítséget elõre is köszönöm.

Smithwarden
Nem megvaltoztatni akarom oket (dehogy..eselytelen is lenne), csak nem akartam diktator modjara mar az elejen durrbele szanaszet torolni es moderalni a topikot. 😊
Eselyuk megvolt a beszolasokra es uj hg szavazas keresere is itt, de ugy nez ki csak helyben tudjak csinalni a kamufesztivalt total feleslegesen... :p
Innentol kezdve viszont mar nem fogok hasonloan turelmes lenni, megoldom a hasonlo gondokat topikon belul.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Mindig van 4-5 nyomorék, akiket ki kell irtani a topikból, mert nem bírnak a vérükkel. Le kell szarni õket, évek óta retard mind, megváltoztatni nem fogod tudni õket.

Dzsini
Az az elv a házigazdaságnál, hogy amíg a többségnek megfelelsz, addig a kevesebbnek kell alkalmazkodnia.

Smithwarden
Battlefield 4 topikban kellene egy "minimalis" segitseg. 😊
A topiklakok (vagyis pontositva 2 ember, ThruKnight es Eugabesz), enyhen szolva nagyon nincs megelegedve, hogy en lettem a kiirt szavazassal a hazigazda es uj szavazast szeretnenek. 😊
Kerem a modiktol az elbiralast. 😊
Koszonom.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Nem tudom, de ez a nem ír csak reklámoz eléggé nem ide való szerintem.

tomsolo
Valami olyasmi lenne javallott, hogy önértékelõs, végigjátszós videókat csak linkbe, nem pedig beszúrva...<#fejvakaras>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Elnézést hogy megint jelzem, de kb fél éve csinálja minimum egyfolytában.
Youtube-ot reklámoz.
1 hsz-ása sincs a fórumon csak reklámvideók.

Resident Evil Revelations topik 465. hozzászólás, többekközt.
Tag

(Hiába írnak neki nem válaszol.)

köszönöm

DarkSector
A Metro LL topikban oda nem illõ hirdetés/reklám.

Köszönjük.

DarkSector
Sziasztok, pls ezt a hsz-mat töröljétek.
Kösz.

Szabi
Sziasztok, ezt a képet kéne ebbe a topikba a fejlécbe tenni a szöveg helyére, köszi elõre is 😊

DarkSector
Üdv ennek a topiknak kérhetnénk hogy a címe ami most Metal Gear Solid - Rising, az megváltozzon erre: Metal Gear Rising - Revengeance.

Köszönöm, mert így eléggé megtévesztõ lehet sokaknak.

DarkSector
Sziasztok, ezt a képet szeretném berakatni, ebbe a topikba.

Köszönöm, késõbb ha nem tetszik a srácoknak lecserélhetik... 😊

Martinez01
Tisztelt moderátorok!
Kiraknátok a képet bannernak?
Köszönöm.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

kemotox
Annyit érdemes tudni errõl a videós dologról, hogy vannak egyének, akik legalább fél éve (fél éve csatlakoztam be a "beszélgetésbe", akkor is már ez ment) csak a vitákat gerjesztik. Természetesen ennek a videónak is ez volt a célja, hiába mond bárki mást. Aki kicsit is rálát a dolgokra (magyarul figyelemmel kísérte a BF3 fórumot), annak kurvára nyilvánvaló a dolog. Érdemes megnézni pl a BF4 fórumot is, hogy micsoda kibeszélések mennek ott. (Modi szidás többek között)

Ja és azt is érdemes figyelembe venni azt, hogy Liviust már bannolták
egy nagy közösségbõl...

De mondom, aki követi a BF3 fórumot az tudja mirõl van szó.

UI: ThruKnight tegnapi reg, ez sok mindent elárul. Van egy emberke, aki bannolva lett a BF3 topicból, és azóta gyártja a regeket. Nem lepõdnék meg ha kiderülne, hogy ez is õ... Utána lehet nézni.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Támogatom, az én hszem is eltûnt, pedig semmi ellen nem vétettem!

De a videó a játékról szólt, és a kiadójáról, ennek helye van a topikban! És nem volt belõle flém, ha lett volna a folytatást kelett volna megakadályozni, és a személyeskedést, nem az értelmes eszmecserét a gátolni játékról.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

item
"Bármilyen negatív hozzászólást, ami a játékra irányúl önkényesen töröl, még ha a bannerban leírt rövid szabályzatnak megfelelne, akkor is."

Ez csúsztatás,nem törlök minden negatív kommentet,csak azokat amelyek flamewar-hoz vezetnek.

"Úgy gondolom ez már türhetelen, hogy egy játék saját Sg topikjában nem oszthatjuk meg egymással akár a negatív vagy pozítív kritikákat csupán a játékról, minden személyeskedés és alpári stílust mellõzve."

Szintén csúsztatás,soha nem töröltem önkényesen semmilyen hozzászólást vagy értelmes vitát.

"A #62300-as hozzászólásomat törölte, tartalma csak egy youtube videó volt, ami nem tartalmazott trágár vagy sértõ tartalmat."

Ez a youtube videó nem tükrözi a játék jelen állapotát,(régi hibák,melyeket már kijavítottak) azért lett törölve mert egymásnak esnek csak az emberek az ilyenek miatt is. (flame)

Köszönöm,csak ennyit szerettem volna hozzáfûzni! Elnézést minden moderátortól és admintól..

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

A BF3 topik házigazdájára item-re panaszt szeretnék tenni! Bármilyen negatív hozzászólást, ami a játékra irányúl önkényesen töröl, még ha a bannerban leírt rövid szabályzatnak megfelelne, akkor is.

Úgy gondolom ez már türhetelen, hogy egy játék saját Sg topikjában nem oszthatjuk meg egymással akár a negatív vagy pozítív kritikákat csupán a játékról, minden személyeskedés és alpári stílust mellõzve. A #62300-as hozzászólásomat törölte, tartalma csak egy youtube videó volt, ami nem tartalmazott trágár vagy sértõ tartalmat.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB