21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#18991 ja így már érthető :)
dehát olyan régi reg, az ember azt hinné hogy normális, meg ha hülye volt, belátja és csókolom.. :) -
#18990 Annak is megtudtam a miértjét :D -
#18989 Amit amúgy én adtam. :D -
#18988 Tegnap meg te írtál nekem privátot,hogy miért kaptál elakadásjelzőt,remek. -
#18987 Jacek még PH!-n is előadta nekem magát, mikor kiraktam egy hónapra.
Azon nem lepődöm meg, hogy ez az általános kommunikációs stílusa. :)
Viszont a privátokkal továbbra sem dolga a modiknak foglalkoznia... -
#18986 ó haver, ne érezd magad különlegesnek, nem te vagy az első skizó aki nácizik meg kurvaanyázik privátban így a semmiből előkerülve :)
nem fogom ide "postolni", egyrészt mert köze nincs a mod topichoz, másrészt mert nem ér annyit :)
meg én hiszek abban, hogy hamarabb megtalálod a gyógyszered így. -
#18985 Töröltem a hsz.-eket, ha továbbra sem hagyja abba, szóljatok. Viszont te is hanyagold légyszíves Jacek. -
#18984 Nem hát, most a privátot postolja:DDD mondjuk engem nem zavar..
-
#18983 Még mindig nem hagyta abba. Lehet kevés volt 1 bünti pont. -
#18982 Upsz, bocsánat, közben én ki is osztottam egy-egy pontot a résztvevőknek... -
#18980 -
#18979 Beírtam,a többit majd meglátjuk :) -
#18978 és persze vonzza a többit, 4148, 4149, 4150 és tartani fog ez addig, amíg valaki nem törli őket
el velük, nem hiányoznak -
#18977 apa kezdődik sajnos a teso topicban is :(
4147 pl -
#18976 Pont most írtam a másik modi topic-ba :) sebaj. Köszi! -
#18975 Megoldottam :) -
#18974 Basszus.... bocsesz én hibám -
#18973 Azt hittem elvették a moderátori jogköröm :)Rommá frissítettem a topikot és csodálkoztam,miért nem tudok törölni,mire észrevettem,hogy nem játékos topik :P
-
#18972 Ebben a topicban kérném a 723-as hszt törölni (dupla post)
-
#18971 Valaki figyeljen az ArmA topikra legyen szíves, Nesu most itt kezdi a hülyeségét. #30728-tól. -
#18970 Konkrétan sz*rik rá:) Épp most linkelte be a legújabbat:) -
#18969 Helló!
Kérnék egy nagy (kb 50-60 hozzászólás) takarítást a Skyrim topikban - ha megoldható.
Hosszú történet röviden:
- Jött egy kérdés, amelyre adtam egy választ, kimerítve az összes lehetőséget
- Mindenki értette a választ, kivéve egy ember, Austin B., aki valami oknál fogva úgy döntött, hogy... valójában fogalmam sincs mit csinál.
- De, a szokásához híven megkóstolt, én pedig - sajnos, szintén szokásomhoz híven, köszönhetően IRL múltamnak, "beleálltam a pofonokba", de egyúttal reagáltam is -, és elkezdődött egy 50-60 kommentes szájkarate a kettőnk részvételével, amely egy sör mellett hétvégén talán vicces is lehetne, de a Skyrim topikban biztos, hogy fárasztó és legfőképpen, nem érdekli az embereket
- Ő addig rugózott a válaszomon, amíg a végén már odáig jutott, hogy valami kórképet állított ki rólam. Ez lenne a legkisebb baj, ezek mindig jól jönnek az év végi lol.txt-ben, de a nagyobb gond az, hogy képtelen leállni. A tegnap kb 20 órás szünet után ma hajnalban ott folytatta, ahol abba maradt. Én pedig, sajnos, ismét reagáltam.
Egy szó mint száz, kérnék egy modit, hogy takarítson ki utánunk, mert sosem lesz vége, aminek a topik látja a kárát. Félreértések elkerülése végett, ugyanolyan hibás vagyok én is, mint ő, ezért ez csak egy masszív törlésre vonatkozó kérés, semmi több.
Köszönöm. -
HyperMonkey #18968 Ez ma már a második személyeskedő, sértő postod. Azért egy büntető pontot remélem kapsz, mert én nem sértegettelek. Te viszont kétszer is -
#18967 Mindketten hagyjátok abba! -
#18966 Jaj ne már megint itt vagy, annyira unalmas. Fred, azért nem HG, mert nem vállalta, nincs kedve a magad fajta személyiségzavaros, közléskényszeres genetikai hulladékokkal foglalkozni. Érted már? Nem? Nalátod. -
HyperMonkey #18965 Én is trollkodtam már, de el is ismerem.
Nem mentegetőzöm, ha elhiszitek, jó, ha nem akkor meg nem. Ettől nem lesz kevesebb fornetti a büfében :)
Olvass vissza maniac001 postot, és látni fogod a dolgokat. -
HyperMonkey #18964 Hát bizonyítani hogy tudnám? Mindegy is, nem célom hogy bebizonyítsam, neked meg nem kötelességed hogy elhidd.
Annyi a kérés, hogy Running vegyen vissza az arcából, és ne sértegessen ok nélkül. Nézd meg, PiszkosFred az eredeti postomra tudott normális hangnemben válaszolni.
Maradjunk is ennyiben, köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal. -
#18963 A két legtipikusabb, legszánalmasabb kamu mentegetőző szöveg...
- az nem én vagyok, hanem az öcsém/szobatársam/munkatársam/nőgyógyászom/szembeszomszédom, stb stb
- direkt csináltam, hogy meglássuk mi a reakció
(Utóbbihoz annyit, hogy ha direkt provokálsz valakit, akkor baromira egyértelmű, hogy milyen lesz a reakció. Veled is be lehetne játszani, bárkivel.) -
#18962 Bocsánat, de ezt a magyarázatot én nem tudom elfogadni. -
HyperMonkey #18961 Írtam neki, hogy maniac001 a munkatársam, egy gépet használtunk amikor még itt volt. Egy német újságnak készített kutatásfélét, hogy egy esetleges kellemetlenkedő illető (akit ő maga játszott el elég hitelesen), egy HG-ból ki tud-e hozni hozzá nem illő viselkedést. Számos más fórumon is megcsinálta teszt jelleggel. -
#18960 Figyelembe véve, hogy proxy mögül fórumozol, én ezt a helyzetet annyira nem látom egyértelműnek.
Ettől függetlenül a személyeskedés természetesen tőle sem elfogadható dolog. -
HyperMonkey #18959 Félreértettél, nem leváltatni akarom, csak hogy kicsit vegyen vissza, mert a személyeskedés nem megengedhető számára sem. Sajnos az a baj vele, hogy szerinte a HG pozíció csak kiváltság, kötelesség és példamutatás nélkül. -
HyperMonkey #18958 Running azért köt bele mindenbe amit írok, mert még mindig azt hiszi, hogy én vagyok maniac001 álreg-je. Többször elmagyaráztam neki a helyzetet, láthatóan hiába. -
#18957 Egyfelől akárhogy nézem senki más nem panaszkodik a HG munkájára, pedig akad ott jópár őslakó SG-s, szóval hacsak nem kezdenek el jelentkezni a topic törzstagok, hogy Running helyett mást akarnak HG-nek, én nem látom indokoltnak a beavatkozást.
Másfelől azon hozzászólásaid, amelyek bent maradtak, azok alapján a törzstagok érthető okokból feszültek irányodban, mert értetlen / trollkodós hangnemben nyilatkoztál nem egyszer. Ezek alapján pedig az ok-okozati összefüggést azért nem nehéz kikövetkeztetni.
Váltok pár szót Runninggal a témával kapcsolatosan ezzel együtt. -
HyperMonkey #18956 Abba gondolj bele, ha nem Running vagy valamelyik alattvalója írja az agyhalott dolgot hanem más. Már habzó szájjal üvöltenétek hogy személyeskedik, sérteget. De ő csinálhatja, nyilván a HG megengedhet magának durva személyeskedést is.
A másik dolog, hogy Running teljesen indokolatlanul HG, mert fogalma sincs semmiről, csak uralkodni jön be. Minden érdemi infót PiszkosFred szállít és te.
-
HyperMonkey #18955 Topik témáról nem beszélek?!?
Azt kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a The Elder Scrolls Online-ban. Ebben nincs a témával kapcsolatos dolog? Bizos? -
#18954 És te ezzel a beszólással? -
csuuzli #18953 te itt most moderátor vagy , vagy csak keménykedsz? -
#18952 belemehetünk abba a játékba, hogy kinek a szava van még :)
úgy gondolom, meghagyom ezt a hisztit most neked, de maradjunk annyiban, hogy sokkal jobb mindenkinek, hogy törölve lett, amit _megint_ elkezdtél :)
"bejövök, topic témáról nem beszélek, hgt inzultálom, el leszek küldve a picsába / törölve leszek, megyek sírni mod topicba, repeat" - unalmas az algoritmus, az az igazság :) -
HyperMonkey #18951 Már törölte. A következő történt.
Én kérdeztem, hogy van-e ígéret housing rendszerre a későbbiekben a The Elder Scrolls Online-ban. És smiley mellett kérdeztem hogy Running klánjában van-e hely.
Jonnyka írta rá, hogy akart erre válaszolni, de úgyis törlik a postomat.
Megkérdeztem hogy miért kellene törölni, semmi szabályellenes nem volt benne.
Erre írta Running, idézem Nem lett törölve a 4021 mert csak én tudok törölni mert én vagyok a HG te agyhalott.
Egyrészt olvasni kéne tudni, mert nem azt írtam hogy miért lett törölve, hanem hogy miért kellene törölni. Én nem szidtam senkit, csak kérdeztem. Erre írta az agyhalott dolgot. Nagyon sokmindent enged meg magának itt is, ahogy a GW2 topikban is. HG, ezért istent játszik. De már törölte, úgyhogy csak az én szavam áll itt. Vagy elhiszed, vagy nem.