21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#19113 Mekkora szöveg ! -
#19112 Amíg tapsolnak neki, a bohóc visszajön a színpadra. -
Bee #19111 A francokat. Az a bajod, hogy modiként mindig a sötét oldalt látod, így egy idő után elhiszed, hogy nincs világosság... -
#19110 A Troll sose pusztul el. Napfény hatására kővé változik, de ahogy az est leszáll, újra folytatja, amit félbehagyott. -
Bee #19109 Pont az ilyen reakciók miatt tér vissza; véleményem szerint figyelmen kívül kellene hagyni a gyereket, akkor előbb-utóbb megunja és elpusztul. -
#19108 linket! -
Helga asszony #19107 Nem kapsz túros gombócot te tetves gyerek. -
#19106 Ezek a képek se semmik, de amiket WoT topicban írogat azok a legjobbak :D Előbb olyan hangosan nevettem rajta, hogy bejött anyuka megkérdezni hogy mi bajom van :D -
Skyline #19105 Sírok :DD -
Helga asszony #19104 -
Helga asszony #19103 A csámpás Rozi a térded kalácsa. -
Helga asszony #19102 -
#19101 Megint vissza tért, megint asszonykodik:
WoT topik
Helga asszony
#284320 -
Skyline #19100 Nem én vagyok a topikban aki csak úgy beugat valakinek valamiért. Ennyit erről befejeztem. -
#19099 Ahogyan a te részedről is. -
Skyline #19098 Oké ezt a részét nem tudom csak azt láttam hogy már megint beugatás megy. -
#19097 Skyline: Kemetox-nak (is) a trollokbol van elege es Starfarer most bejott egy ujabb par napos alreggel (Svenhotry) es melle a jo regi Stafarer-Eugabesz-Livius harmas troll teambol Livius is ujra rakezdte...
Hiaba nincs meg nekik a jatek, csak a feszkot akarjak csinalni.
Pls ne allj mellejuk, mert csak meg nagyobb veszekedes lesz a topikban.
Thx. -
Skyline #19096 És a BF4 topikban tovább folytatja.... -
Skyline #19095 Szokásos téma? Látom a mentegetőzés már megy. Nyugodtan olvassák csak végig az egészet. :) -
#19094 Sajnálom, hogy így belegázoltam a lelkedbe :) Ja, bocs, nem.
Most kezdjem el én is linkelgetni a te meg a haverjaid beszólogatós kommentjeit?... Nem is tudom ki a csókos.
(Anyunak légyszi ne mondj meg, mert nem fogok kapni kakaót :SS)
Szokásos téma amúgy - ismerős nevekkel fogtok találkozni, megint ugyanazok az emberek akik miatt baj van általában. -
Skyline #19093 Folytatja..Mást se csinál a topikban csak vitát szít..Elhiszem hogy csókos de tiltsátok már ki onnan a francba unalmas....
Oksoka 2
Kössz... -
Skyline #19092 Kicsit kezd már unalmas lenni hogy állandóan beleköt valakibe a topikba nem gyengén személyeskedve....
Pucolást plíz....
Okoska -
#19091 Starfarer-noob 44. alreg. (Nem biztos, csak 99% )
Elso hsz-et toroltem, mert azzal kezdte, hogy igy hg / ugy modik, stb.
Tipikus... -
#19090 Sziasztok!
EBBE a topic-ba EZT a linket belehetne tenni a banner-ba a "Hivatlos oldal" link alá "Hivatalos fórum" néven?
Köszönöm szépen! :)
-
yossarianHUN #19089 Ki tudja mi jár egy ilyen lény fejében:D Na igen, kár érte. -
#19088 Kezelve ez is. Amúgy még mindig több idejébe és energiájába tellik neki regisztrálni egy új felhasználót, mint nekem kirakni, szóval jól eljátszunk...
A permaban jó ötlet, kár, hogy az oldal üzemeltetője hosszú-hosszú évek óta nem foglalkozik azzal, hogy a moderátorok vagy a fórumozók mit tartanak jó ötletnek... :(
BTW amúgy trükközik az IP-kkel, szóval egy sima IP blacklisttel nem is lehetne csak úgy kiszűrni. -
yossarianHUN #19087 Előszedte a másik accját (marcel3232)
De kéne egy perma IP ban az ilyeneknek. -
#19086 Kezelve. -
lexlutor #19085 Hello, wot topic:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1271188541
visszatert emberunk:
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=283341
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=283348
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=283343
Valaki legyen olyan kedves es takaritsa el.
Koszonom! -
mester1987 #19084 *hely = helyzet -
mester1987 #19083 Különösen a moderátorok és az üzemeltető figyelmébe
Ha van egy kis időtök nézzétek meg, érdemes "lehet", mert lehetséges, hogy mondanak benne valami újat is :)
Igazából a hangsúly az utóbbi időben kialakult helyről szól ami az sg.hu-t is érinti.
Akinek bármilyen ellenvetése van ezzel a hozzászólásommal: nem érdekel. Köszönöm.
1. rész
2. rész
3. rész -
foxxi #19082 CoD Ghost
Utolsó 30 komment. Reklám + flame, + fizetős hírdetés. Kéretik szűrni.
Köszönöm! -
#19081 egyrészt nem, nem értek ilyen nyelven, másrészt nem nekem írod, hanem a modiknak, akik nem fognak kódfejtőt fogadni melléd, főleg hogy ezek szerint még mindig nem sikerült eljutnod a banner szövegéig :
csak azért írom, hogy utána ne neked álljon feljebb, ha esetleg nem fog semmi történni a "bejelentésedre" -
Ironman2 #19080 Boldog újévet!
Ennek a topiknak a linkjét tegyétek be a RUST topik bannerjába olyan néven legyen a hivatkozás hogy RUST OFF/TÖRTSZERVEREK
köszönöm! -
foxxi #19079 Nekem jó volt igy. Megértetted? Igen. Bye -
#19078 "xanaxét" kéne olvasni a bannert, és normálisan bejelenteni a problémát :) -
foxxi #19077 Cod Ghost topicban a baker1 gyerek kezd nagyon unalmas lenni. Flame, + saját portéka hírdetése, estébé.
valóban, én is belelendültem, kéretik törölni a hozzáböffenéseket, a gyereket meg figyelmeztetni hogy elég lesz már a fizetős magyarításából!
Köszi. Xanaxét baxxa a topicot ( amiben nincs pörgés, de nem is kell ). -
#19076 Ahogy visszaolvastam, eléggé durva hangnemet engedett meg magának, kapott négy elakadásjelzőt, ha folytatja, kikerül a fórumról. Ha ért belőle, akkor persze hurrá... -
#19075 Üdv!
Kezd a DCS topikban mindenkinek elege lenni 400V nevű úriemberből az ILYEN és hasonló hozzászólásai miatt.
Nem lehetne vele valamit tenni? Nem akarnám, hogy banolják ki az SG-ről, csak a topikból, ha kérhetem.
Ha ez nem megoldható, akkor.....
Köszönöm! -
rohano #19074 kecskékkel hálok