21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Master91
    lol :DDD
  • rohano
    Szpecnyaz azt a Starfarer karaktert ne próbáld rám agatni én csak a wot topickba megyek kizárólag.
  • Szpecnyaz
    Igazából ő megegyezik a WoT topikban trollkodó khmmm, úriemberrel. Mert miután felnyomtam itt pár napja valamelyik regjét, Starführertől kaptam mocskolódó privit.
  • Master91
    Újra itt van

rohano

WoT

• j0nNyKa
    jó agresszív hozzászólás
  • V43 1105
    Sziasztok!

War Thunder topikban ismét feltűnt Starfarer barátunk, aki leginkább arról híres, hogy BF4 topikban keltett flame háborút.. ezúttal "Starführer" néven fórumozik,

link
  • [NST]Cifu
    Kezelve...
  • Master91
    Buék! Hoztam is valakit:

World of Tanks topik

Philip4
    Nem tudom hogy Magy4444444 meg még fene tudja milyen néven, ez most agresszív rendesen :D
  • DarkSector
    BUÉK az összes moderátornak!
  • j0nNyKa
    jó kis chellos időkben a fél városnak
    és ja, akkor nem kellett szenvedni a trollokkal, ledosoltad aztán 1 hétig nem hallottál felőle
    de komolyan, erősen kellene valami ipban-szerűséget írni a kedves kollégáknak a "nagy" sg fórum fejlesztésben
    no de ne hozzuk át ide is ezt a témát :)
  • Szabi #19062
    régi szép idők... amikor az egész lakótelepnek egy ip címe volt :DD
  • j0nNyKa
    bezzeg amikor én írtam ip bant az ilyen szerencsétlenek ellen, bannolva lettem
    .. pedig a mai napig működik
    lényeg hogy ötlet (meg csúnya javascriptes megvalósítás) az lenne a modi eszköztár bővítésére bőven, dehát pont annyira van leszarva ez fent, amennyire látszik
  • Szpecnyaz
    Ehhh, kár :/.
  • [NST]Cifu
    Maradjunk annyiban, hogy a moderátori eszköztár egy kézihajtányos tengeri herkentyűhöz hasonlítható.
  • Szpecnyaz
    IP alapján nem tudtok bannolni? Mert tényleg elég unalmas már ez az alak.
  • Maximus4
    Baromi unalmas már ez az ember.Már csinlta is a következő accot ezen kívűl:(
  • Master91
    Megint én, szokásos

World of Tanks topik

sudan néven

Nincs valami orvosi ki fejezés az ilyen esetekre? Naponta képes 5-10 percig tolni a sz.rt ( mert többet nem ér ), bannoljátok, csinál új reget és megint kezdi.
  • [NST]Cifu
    A hsz. számát beírni is nehéz konzolról? :)

Amúgy van külön modi topic a konzolos szekciónak.
  • TomStorm
    Nem tudok linkelni csak szólok mert konzolról írok de a HSZ. egyböl kiszúrható
  • TomStorm
    Üdv.Konzolos GTA5 topikban spoiler nélküli hsz.Azt törölni kellene sz.tem köszi
  • [NST]Cifu
    Upsz, és tényleg vétettem a fogalmazásban egy hibát, az a mintha nem kellett volna oda. A fenének kell éjfélkor még írkálnom... :)

A "régi dolog" meg úgy néz ki, hogy elviekben a regjének banon kellett volna maradnia, sőt, igazából már törölni kellett volna... Hogy újra aktív, az egy, a fórumköltözéskor történt hiba folyománya...
  • kemotox
    Félre ne érts, nem védeni akarom vagy titeket modikat szidni, csak ez így tényleg furcsa, hogy tulajdonképpen egy régi dolog miatt bannolod megint.

Tudom, hogy nem a ködös emlékképek közül sejlett fel valami (muszáj volt ezt a mondatot lenyúlnom, olyan szép választékosan fogalmaztad meg:D), de ha valaki nincs tisztában az itteni dolgokkal, akkor úgy tűnhet. Azt írtad amúgy, hogy "mintha".
  • vajo
    Direkt nem töröltem semmit, hogy lássátok mi folyik, de már kitakarítottam.
  • [NST]Cifu
    Hú, már bocs de még a végén igazuk lesz azoknak, akik azt hangoztatják, hogy az itteni modik milyen diktátorok meg mittomén

Én még nem láttam működőképes moderációt nyílt fórumon úgy, hogy a modi csak szépen szólá a kedves, eltévelyedett fórumozóhoz, az pedig érezvén, hogy tényleg hibázott, meghunyászkodva bocsánatot kér, és onnantól megembereli magát. Amikor kezdtem a modiságot, akkor még úgy 10 regből 1-nél volt ilyesmire példa, de akkor aktív volt még Pheel, Shadoweyes is sokkal többet mozgott, stb. Ma az átlag úgy 20-30 regből 1, aki a figyelmeztetés, vagy az első büntipont után nem mocsokolódó, fenyegetőző privit küld... :)

Szóval tetszik, vagy sem, de autokrata (ha jobban tetszik: diktatórikus) moderáció az általános eljárás minden moderált fórumon.

Azért banoltál valakit, mert "úgy emlékszel", hogy egyszer kapott már büntit?

Idézni tessék szépen szóról szóra. Nem azt írtam, hogy "...úgy emlékszem...", hanem azt, hogy "...rá emlékszem még...". Megvannak a privijei is, amit anno küldött. Szóval itt nem arról van szó, hogy a ködös emlékképek közül felsejlett valami...
  • Maximus4
    Beírtam a topikba,de nem ártana ha te is rendet tartanál valamilyen szinten,mert rendesen megy az adok-kapok,nem csak az az egy illető "sáros".Attól,hogy valaki régi tag itt,nincs semmivel sem több joga trollkodni stb.
  • Master91
    nem szoktam nekik írni ( ez most kivételes eset volt, hogy azt a sort a fejlécből be írtam nekik )
  • j0nNyKa
    amúgy amíg adod alá a lovat, nem fog elpusztulni
    ha megengedsz egy tanácsot, saját tapasztalat: volt ugyanilyen trollom az egyik topicomban (nem is régen, az elmúlt 1-2 hetes intervallumban), ugyanezt próbálta csinálni, mint nektek ez a tagotok
    úgy reagáltam, hogy mielőtt bárki ráugorhatott volna az etetésére, töröltem élből a hszeit (és itt nem jelentettem), majd ezt folytattam ~10-12 napon keresztül (napi 3-4 hsz)
    ezzel azt értem el, hogy egyrészt a topic lakói nem is tudtak az idiótáról, másrészt pedig megunta, mert semmilyen eredményt nem ért el, és szimplán tovább állt (lehet a WoT topicba, sorry érte )

szerintem próbáljátok ki a fent leírtakat, veszteni valótok nincsen
  • Master91
    majdnem:

"A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk."
  • tensai
    master91 nevű felhasználó provokáló üzeneteket küld a szabály szerint ki kell bannolni.
  • Master91
    The empire strikes back !

World of Tanks topik

tensai néven jelent meg, de mi tudjuk ugye hogy Magyar44444 lehet ez mögött

Igen, megint besúgó módon jelentettelek fel téged, jöhet az újabb üzid :3
  • vajo
    Még mindig nem hagyja abba a srác az ETS2 topikban. De most már lassan oda jutunk, hogy mindenki hülye, kivéve ő.
  • tensai
    kérem szépen kibannolni virkir nevű trollt a world of tanks oldalon írogat.
  • virkir
    Üdv
    Megjött a WoT topikba az megszokott troll.
    Kéretik ismét bannolni.
  • kemotox
    Hú, már bocs de még a végén igazuk lesz azoknak, akik azt hangoztatják, hogy az itteni modik milyen diktátorok meg mittomén. Legalábbis egy kívülálló eléggé ezt látja. Azért banoltál valakit, mert "úgy emlékszel", hogy egyszer kapott már büntit? Hát ez így elég furán hangzik. És ha egyszer kapott már? Ez az indok a mostani tiltásra? Akkor én is kérek egy hónap tiltást, mert én is voltam rosszfiú egyszer.

(Persze tudjuk, hogy miért kapta, de ez akkor is nagyon mondvacsinált indok szerintem)
  • Puhos
    Jó volna ha valaki foglalkozna vagy legalább visszajelezne a #19029-es hsz-ban jelzettel kapcsolatban!
  • j0nNyKa
    mondjuk ebben továbbra sincs topik link meg hsz szám(ok) :)
  • Smithwarden
    Ja persze megerkezett az emlegetett 3. hulyegyerek is... :)
    "Cifka1seggfej2" nevu accrol mar irogatja privatban a faxsagait. :DDD
    (Kb a lenyeg: kibannoltatok szegeny kis troll haveromat/haverjaimat, micsoda szemetek vagytok ti naci-kommunista-stb aljadekok.) :DDD
    Szokasos eszement vicc kategoria. :D
  • V43 1105
    Szia!

Ne haragudj, csak annyi időm volt, hogy ezt bepötyögjem. Eugabesz,Livius trollkodott. :-)
  • Smithwarden
    En is koszontem.
    Sajnos hiaba volt megnyitva a topik a gepemen delutan es este, nem tudtam vegigolvasni mert mindig valami / valaki megzavart kozben.

Amugy Livius pajtira is lehet raferne figyelmezetes vagy hasonlo, mert barmikor megjelenik a topikban, egybol csak a fesztivalt csinalja.
    (A Stafarer-Eugabesz-Livius harmas detto ugyanezt a trollkodast nyomta a BF3 topikban is 1 eve.)
    bf4 topik - Livius hsz
  • vajo
    Köszöntem szépen