21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Skyline
    Ezzel mi a gond?
    Hülyeséget beszélsz. Fps-nek mi köze a találatokhoz, miközben mindenhol megállapítva hogy a tickrate a gond a játékkal?:)
    Gratulálok.:)
  • adam46
    Kéretik kezdeni valami Skyline felhasználóval. Személyeskedés, nem fórum képes.
  • csoszi87
    Azért mondom.
    Legalább színt visz a napi 12 órán át tartó szócsatákba.
    És a hozzászólásai is pont ugyan annyit tesznek hozzá, mint bárki más ilyen-olyan kört mentem, hülye csapat, szar goldammo stb posztjai.
    És az a szomorú, hogy ez nem vicc.
  • Master91
    Nem kötelező bannolni, főleg onnan, az a topik egy szégyen amúgy is.
  • csoszi87
    Pedig ma még vicces is.
  • Master91
    Ah lemaradt: köszi!
  • Master91
    WoT topik

bigfoot777   

• mester1987
    Hello, légyszíves töröljétek ezt a nem ide illő reklámozást.

TOPIK:
    HOZZÁSZÓLÁS:

Köszönöm előre is.
  • [NST]Cifu
    Konkrétan Te vagy az, aki itt bármit is kiforgat. Te kezdtél el azon pattogni, hogy egy troll moderátori topicban való beszólását az egyik modi kifigurázta, miközben máskor számodra lényegtelen dolog miatt szólják meg azokat, akik a topic bannerében elhelyezett kérés ellenére nem szabályosan jelentenek egy problémát...

Én személy szerint az adott időben, amikor Skyline bejelentett, majd beszólt, kétszer tudtam telefonról feljönni (ie.: nincs moderátori eszköztár), és este 11 után, hulla fáradtan még vettem a fáradtságot, hogy akkor intézkedjek. Ezek után bármilyen meglepő, kegyetlenül nem esik jól, hogy még nekiáll bárki is amiatt pattogni, hogy ugyan már, miért nem úgy megy a moderálás, ahogy ő azt az álmaiban elképzeli.

Beszéld meg Mortimerrel, hogy tegye rendbe a moderátori eszköztárat, sok sikert hozzá, a modik több éve kérnek, könyörögnek, fenyegetnek, és kegyetlenül nem történik semmi. Beszéld meg, hogy kell még aktív moderátor, j0nNyKa többször jelentkezett már, arra sem reagált.

Én a magam lehetőségeihez képest igyekszem a fórumot megfelelően moderálni, és bár tisztában vagyok, hogy ez így kevés, de ennél több tőlem nem tellik. Ha ezt nem vagy képes megérteni, és a roppant nagy rálátásoddal még egyszer lehülyézel, kiraklak a fórumról. Senki sem kötelez arra, hogy itt fórumozz, de ha mégis itt akarsz, akkor legyél kedves betartani bizonyos normákat.
    [center]
    Téma lezárva...
  • j0nNyKa
    hol olvastad, hogy a moderátorok fikázása meg az értelmetlen buta kid rage divat? mármint én tudom hogy az, tényleg az a kérdésem, hogy te kitől tanultad ezt
  • kemotox
    Dióhéjban igen, de ha épp nem forgatod ki a szavaim, akkor azok a következők.
    Itt van a moderátor = fölösleges dolgokon "pattog"
    Nincs itt a moderátor = nem teszi a dolgát.

Így már mindjárt máshogy hangzik a dolog.
  • kemotox
    Hát most elég erősen elgondolkodtam, hogy tényleg ilyen hülyék vagytok és nem értitek amit mondok, vagy csak tereltek/szavakat forgattok ki szokás szerint.
  • [NST]Cifu
    Ez már egy ilyen dolog, ha van rajtunk sapka, az a baj, ha nincs rajtunk sapka, az a baj. A lényeg, hogy a hibásak úgy is csak mi lehetünk... :)
  • Dzsini
    Tehát ha egy moderátor épp nincs itt, akkor az a baj, ha pedig épp itt van akkor az.
  • kemotox
    Nem kell azt keresni.. És mikor nemrég Skyline engem jelentgetett? Semmi nem volt, be is írta hogy ez így nem túl jó. Egyből jött a lehordás, hogy nem értek rá 24. Méghozzá ketten is írtátok, szinte egyből ahogy beírta. Most is mikor lehordásról van szó akkor azonnal lehet írni...
  • [NST]Cifu
    Olyan, hogy "véletlenül" nem linkel topicot, nem nagyon van. Lusta a delikvens normálisan jelenteni, ha már a modik kérik, hogy így tegyék, és ez nem mostani történet. Most már 10 éve így megy például ez a topic, nyugodtan nézz vissza.

És természetesen sokkal egyszerűbb a másikban keresni a hibát, nem igaz?
  • kemotox
    Tudom, gondoltam. De ez nem visszaélés vagy ilyesmi? Erre bezzeg van energia, de ha valaki véletlenül nem linkel topicot, csak a nevét írja le (mert keresőbe beírni nagyon sok idő), akkor már ejnye van. Na mindegy.
  • Dzsini
    Vannak moderátorok, akiknek joguk van hozzászólást szerkeszteni is.
  • kemotox
    Hogy lett ez a hozzászólás módosítva? O_o
  • j0nNyKa
    szegény kecskék :(
  • Cifka1seggfej2
    Kecskékkel háló KocsisAmbrus vagyok.
  • j0nNyKa
    nem próbáljátok ki amit már egyszer leírtam? instant törlés, amint megszólal, meg privát tiltás
    én továbbra is tartom, hogy hamarabb megunná, mint így.
    ettől fél, én tudom, mert csináltam vele.
  • Smithwarden
    Az idegosztalyrol visszatero gyogyosra kernek egy ropke bant:
    starhulye 48.
    Thx. :)
  • Juhasz82
    Hali!

Újabb házi troll a WOT fórumon

#285394 és a többi
  • lexlutor
    Hello, a delelotti troll visszajott animgifekkel:

topic: wot
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1271188541

• Maris asszony
    Szánalmas vagy. Ilyen naplopó hülyék miatt tart ott az ország ahol.
  • Tono34
    Wot topik ismét egy alreg.

285285

285287
  • Susarc
    TESO topikból kéretik kiszedetni 3 nem odaillő videót.....köszönjük
  • lammaer
    'Írni tud, olvasni tud, mit csinál: jelentget'

• Jakuza1
    Warez: http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1367750918&no=272
  • Skyline
    Nem linkelem végig az összes üzenetét, elég csak beolvasni a topikba az első 10 hsz-ben benne van ahogy személyeskedik és flémel...De már mind1.
  • [NST]Cifu
    Két admin van tudomásom szerint, Mortimer, az SG.hu főszerkesztője, de ő nem nagyon foglalkozik a fórummal, és Domby, aki az oldal és a fórum fejlesztésével foglalkozik, de dettó nem fórumozik.

Skyline, te meg légyszíves értsd meg, hogy egyfelől nincs, aki 7/24-ben a fórumot figyeli árgus szemekkel, másfelől pedig törölt üzenetet nem tud moderátor megnézni, tehát ha a HG törli az üzit, az alapján a modi nem tud mit csinálni...
  • j0nNyKa
    moderátorok vannak
  • Skyline
    Örülök hogy az adminok végzik a dolgukat....
  • gyuszopapa111
    Hát ezen a fórumon eléggé elgörbítették a troll fogalmát.A troll provokálja idegesíti a fórumozókat,itt meg az hiszik hogy nevettetésre vannak.
  • csoszi87
    Eddig csak 8 üzenet jött.
    Nem is lenne a trollokkal semmi bajom.
    Tegnap vicces volt.
    Ma nem az.
  • Master91
    Ma te kapod akkor a spam bombát :D
  • csoszi87
    Wot topic.
    A házi trollunk ismét aktív.
    284565
    284564
    284567
  • Skyline
    Empie ismét alkot a megfelelő topikban, szedjétek már ki....

Csak tele flameli a topikot és személyeskedik...

BF4

• Skyline
    Fripi és Empie..Jó kis alregek egymás nyugtázására és személyeskedésre....

Személyeskedés 1

Személyeskedés 2