21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Szpecnyaz
    Biztos. Ez volt a fórumlakók titkos projectje.
  • Jakuza1
    Feltörtétek az accountomat? Gratulálok hozzá.
  • Szpecnyaz
    Kérhetném az alábbi troll megrendszabályozását a WoT topikban?
    Itt van egy pár kedves komment tőle. Szerintem a stílusa erősen kifogásolható, különösen úgy hogy senki se provokálta, vagy vette át a stílusát. Előre is köszi!

290637
    290655
    290657
  • BooMiller
    Folytatja tovább.. és a többi autószimes topicban sem bír magával!!

rFractor2 topic

jó lenne helyre rakni..
  • RoboKutya78
    Dti itt is járt tegyétek már ki az ipsét köszi
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=93092
    ilyen marhaságot hirdetni játék ami nekem fizet pénzt hogy játsszak vele HEHE..
  • JeffDunham
    dti féle spam már megint

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=289790
  • Zenszkij
    ezt a dti-t sürgősen bannoljátok ki teleszórja szeméttel a fórumokat
  • BooMiller
    Azt hiszem itt átléptek egy határt...

rFactor 2 topic
  • mester1987
    Szeretném EBBE a topikba a jelenlegi képet javítani ERRE az igazított képre.

Köszöntem.
  • Pari
    Hi. Az általam nyitott Elite:Dangerous topikot lehet törölni, duplázás miatt. Pedig esküszöm rákerestem...
  • V43 1105
    Sziasztok!

Microsoft Train Simulator topikban felbukkant kedves Starfarer barátunk újabb alregje.. volt már Starführer stb néven is itt a fórumon,

[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=991845323&no=6969]#6969[/URL]
  • j0nNyKa
    belinkelni még mindig könnyebb lett volna, ne legyünk már elkényelmesedve...
  • Baker1
    Először is nem törlést vagy szerkesztést kértem, így nem indokolt a sérelmező/sérelmezett kommentjének pontos megjelölése, csak egy figyelmeztetést, hogy hátrébb az agarakkal vagy valami ilyesmi. Másodszor pedig nem nehéz megtalálni a Call of Duty Ghosts topikot, ennyire ne legyünk már elkényelmesedve...
  • [NST]Cifu
    Először is topic linkje, a sérelmezett hsz. száma. Ott van a bannerban.

Másodszor, benézve a CoD:Ghost topicba, én csak azt látom, hogy egy-egy hsz.-t küldetek egymásnak, felebaráti szeretettel megtöltve. Így elsőre egyikőtöknek sem látom indokoltnak a beavatkozást, max. ha folytatjátok...
  • Baker1
    Valaki hűtse már le Foxxi barátunkat a Call of Duty Ghosts topikban. Lekötelezne az illető.
  • Smithwarden
    3 hsz-em torleset kerem szepen, mert rossz topikba irtam:
    1.
    2.
    3. Ez a hsz.
    Koszontem. :)
  • [NST]Cifu
    Kapta a banját...
  • MerlinW
    Visszatért a barátunk
    #2998, #2999
  • Smithwarden
    Ezt a kepet kernem ide.
    Koszonom.
  • Tinman #19174
    N+1 refes téma.
  • Jacek
    Még annyit hozzá tennék hogy mert három havercsávó állít valamit attól még nincs igazuk.. és szerintem egy topic nem biztos hogy csak arra való hogy hűha lelőttem 3 repülőt... lehet hogy ha problémája van az embernek akkor felteszi hátha tud valaki segíteni..
  • Jacek
    Érdekes lenne.. aki végig olvassa az látja hogy én rendesen kérdeztem és egyből paraszt stílusban jött a válasz.....

Sorrendben Caterpillar,Glo,coralspring kollégáktól...

"Kérdésem lenne, másnak is fos a ping? napközben még elmegy elmegy de este 100+ ami kicsit nevetséges... régen sem volt über de 50-60 volt...

Ami infót találtam a serverről az nem sok, van egy ip pingplotteral néztem fos.... de most azt sem tudom hogy franciáknál van vagy hollandban, ha a franciáknál már értem hogy mért szar..." ezt kérdeztem!! amire el lehet olvasni hogy lekezelő, alázó, arcoskodó vádaskodó válaszok érkeztek... mert pl. én hazudok..
  • Coral Springs
    Jacek kolléga egész nap pattig feszítette a húrt a War Thunder topikban, valaki lépjen a körmére most már légyszíves.
  • DarkSector
    ezt a képet szeretnénk ebbe a topikba kérni. köszönöm.
  • mester1987
    Ha valamikor lehetséges kezeljétek majd ezt, köszi!

• mester1987
    Szeretném majd ezt a képet, ebbe a topikba bannerként.

KÉP:

TOPIK:

Köszönöm előre is.
  • [NST]Cifu
    Ha még egyszer megszólalsz itt, kiraklak a fórumról. Csak hogy tudd mihez tarsd magad...
  • Skyline
    És kemotox? vagy csókost nem divat büntetni? Nézz már be a topikba mit művel...
  • [NST]Cifu
    A két delikvensnek két-két büntipont kiosztva. A flémhez két ember kell, ha ezt folytatjátok, kigolyózzátok egymást...
  • Skyline
    Nyugodtan olvasgasság a mai jelntgetéstől azóta egy szót nem írtam de a két madárnak (adam46 és kemotox) ugatni kell mert nem bírják ki..

Eleve kemotox csak flémelni és kötekedni jár a topikba miközben a játék meg sincs neki de persze csókos így ez itt nem számít neki szabad.:)
  • Smithwarden
    Akkor kernek egy kis moderaciot a BF4 totyikban.
    Hiaba torlom mar 3. napja a veszekedeseket es hiaba kertem oket tobbszor is, csak nem tudjak abbahagyni egymas bacogatasat.
    Olvassatok bele es dontsetek el milyen moderalast eszkozoltok, ratok bizom.
    Thx.
  • Skyline
    adam46 láthatóan továbbra is flémel itt is és a BF4 topikban is. Unalmas...
  • adam46
    Az, hogy értetlen vagy az egy dolog, másik dolog meg, hogy szándékosan értetlenkedel, hogy ezáltal provokáld a másikat, az egy másik. Remélem egyszer valaki jó alaposan el fog verni.
  • Skyline
    Láthatod nem én szövegelek ő nem hagyja abba.:)
    Mindenkinek nekiugrik aki csak negatívumot ír aztán jön ide reklamálni...Vicc..
  • adam46
    Értetlen ember azért, folyton mondja, hogy azért szólok, ha negatívumot ír a játékról. Miközben legalább már ötször leírtam neki, hogy leszarom, ha negatívumot ír, ő véleménye, de ne szemetelje már tele minden nap a topikot 20 egyforma hozzáaszólással. Ezt nem bírja felfogni a csepp agya.
  • Smithwarden
    Teljesen ertelmetlen vita amit muveltek - mindket oldalrol.
    (Igen peldaul te is szemelyeskedtel is a masikkal, raadasul rarakva egy lapattal).
    Akkor irjatok amit akartok, nem torlom, hanem majd a moderatorok inteznek titeket drasztikusabb modszerekkel.
    Hihetetlen milyen gyerekesen egymasnak estek es nem tudtok visszabb venni.
  • adam46
    Benne volt, a linkelt hozzászólás elején, hogy blabla, a fps-nek SEMMI köze a hitboxhoz te szerencsétlen! Ha nem tudsz olvasni, arról nem én tehetek, sőt arról, sem hogy azóta törölve lett és a linkelt hozzászólása helyén Smithwarden hozzászólása látható.
  • Maximus4
    Akkkor valamit tisztázzunk.Az általad linkelt hozzászólásban semmi ilyen nem volt.Az meg,hogy te nem azt a hozzászólást linkelted,amire most hivatkozol,arról nem én tehetek.

De,hogy tőled idézzek,mert most beleolvastam az ominózus topikba,de a hozzászólásod időközben törölve lett a házigazda által:
    "Ha már a moderátorok is leszarják, akkor leírom már, hogy mit gondolok rólad..."
    No comment.Olvasd el a hozzászólásom első részét.

• adam46
    Gondoltam a "szerencsétlen", meg a folytonos "ugatsz" kifejezései elegendő valami kis szankcióhoz, de mégsem...
  • Maximus4
    Egy csöppet túlreagálod és ráadásul a linkelt hozzászólásba semmi olyan személyeskedés nincs,amit te az előzménybe ne követtél volna el.

És legyetek szívesek ezt nem itt megvitatni.