Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy tûnik, hogy az a moderátor nem ért magyarul (vagy elfogult). Elég egyértelmûen levezettem, hogy rágalmazás történt. Ezt nem cáfolta meg, csak elutasította a szankciót.
Ha az flémelés, hogy bebizonyítom az igazamat a pofára való moderálásról, akkor igen, azt teszem. Szerintem semmiben sem sértettem meg az egyébként nagyon rossz minõségû moderálási elveket. Kérem bebizonyítani, hogy az, amit írt a házigazda, nem rágalmazás (mert én bebizonyítottam, hogy az)!
Azt szeretném elérni, hogy töröljék az inkriminált hozzászólást. Ennyire bonyolult?
(Már várom az eltiltással való fenyegetést. Az a következõ általában. A topikgazda is azért tért át ilyen rágalmazós módszerre nem elõször, mert nem tudott már a témába vágóan bizonyítani semmit, ekkor jön a rágalmazás, bemocskolás, fenyegetés.)
nem tudom, erzed-e, hol a hiba a tortenetedben? mi a celod? mit gondolsz, ennek milyen eredmenye lehet? mit szeretnel elerni?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ami a lap alján olvasható, az mi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Köszönöm azt is, hogy megerõsítetted: pofára megy a moderálás. Egyeseknek többet lehet, mint másoknak. Nem szép, de ez van. Csakazértsem hagyom itt a fórumot. (Csak hadd jelezzem, ha már jogról volt szó: komoly lyukak vannak a fórum jogi hátterében (pl. nincs felelõsségáthárítás), amiért az üzemeltetõ megüthetné a bokáját, ha valaki venné a fáradtságot és jogi útra terelne egy-két ügyet.)
Egyébként mint írtam, elolvastam a teljes vitát, és nem látok okot a beavatkozásra. Témát lezártam.
Nyelvészkedel? Jó, nézzük:
"az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel"
Helyesírási és gépelési hibák nélkül:
Az az etikátlan ha (itt stilisztikailag, de nyelvtanilag is a "hogy" helyesebb), olyan játék készítõit szidod folyamatosan, amit meg sem vettél."
Tehát a fõmondat:
"Az az etikátlan"
Elsõ mellékmondat:
"olyan játék készítõit szidod folyamatosan"
Második mellékmondat:
"amit meg sem vettél"
Itt tehát feltételes mód nincs. Egy "ha" kötõszó van, aminek az értelme: "hogy". A kötõszó az elsõ mellékmondatot köti a fõmondathoz. A rágalmazás az elsõ mellékmondatban megvalósul. Ez tény, pont.
Persze ez a mondat aljas is, mert nyelvtanilag helytelen. A "ha" kötõszó mellett E/2-t használva sugallja a rágalmazást ahelyett, hogy nyelvtanilag pontosan megfogalmazná.
Egyébként nem lenne bajom ezzel a mondattal, ha a következõképpen hangozna:
"Ha nem vetted meg a játékot, akkor etikátlan, hogy folyamatosan annak készítõit szidod."
Lehet, hogy ezt akarta írni, de nem ezt írta. Ezzel a legtökéletesebben egyet is értenék. De a mondat nem ezt jelenti.
Nem vagyok posztmodern történész, de az episztemológia és a metatörténet segít a szövegek értelmezésében, ebben Gyáninak igaza van. Bocs, ez szakmai ártalom.
Lényeg: úgy tûnik, tényleg pofára megy a moderálás. Ez a legnagyobb pont.
A rágalmazás tényállása adott esetben nem áll fent, ugyanis nem tényként közölte. Idézzük csak a mondatot:
az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel
Na most ott van egy "ha", és az egész mondat feltételes módban van írva (bár a nyelvtani hibák miatt ezt nehéz teljesen egyértelmûen megállapítani 😄)...
Ha valóban rágalmazásnak érzed, akkor magánperes eljárásban lehet jogorvoslatot kérni.
Téma lezárva, pont.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Pontosan ez a rágalmazás. Nem tudja, de tényként közli. Semmi köze sincs ahhoz, amit megkérdezett. És akkor mi van, ha azt írom, hogy eredeti? Azt meg nem fogja elhinni és ugyanúgy rágalmaz.
Egyébként annyiban fontos, hogy õ nem fogja moderálni saját magát.
A hatalmával egyszer egyébként már korábban visszaélt. De ez a múlt, lerendeztük.
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem."
Rágalmazás. Rám fogta, hogy bûncselekményt követtem el. Mi ez, ha nem rágalmazás?
"nekem úgy tûnik, hogy ebben a "vitában" õ a normális fél"
És akkor mi van, he? Neked úgy tûnik. Nagy kaland. Attól még a moderálási elvekbe ütközõt írt. Vagy itt pofára megy a moderálás? Széééép. Õszintén gratulálok hozzá.
A rágalmazás vádját nem értem, annyit állított, hogy olyan játék készítõit szidsz, amelyek játékát meg sem vetted, mert bár megkérdezte, hogy mely PES játékokkal bírsz, erre nem válaszoltál neki, innen vette ezt.
Te reagáltad ezt túl, én nem látom, mi lenne itt a probléma, azon túl, hogy mindketten eléggé elszálltatok...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Elõre figyelmeztettem, hogy ne tegye. Utál, mert rossz véleménnyel vagyok a játékról. Kérem leállítani, mert ezt a rágalmazást nem tûröm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 hónapos ban indoklása😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Indoklás:
Minyáúúúú...
A kismacska is karmol, ezt elszúrtad...A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 4 hét bant kaptál!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
És ha nem nagy probléma akkor még két linket is beszúrna alá.
az egyik ez: Hivatalos Oldal
A másik ez: 7 Days To Die WIKI
elõre is köszönöm!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
WoT topic
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
@QuentinT: Igen, köszönjük szépen, így kellene jelenteni a jövõben is, ha a WoT topicban valami gond van. Külön tisztelet érdemelsz amiatt, hogy az elmúlt több, mint 3 év alatt te vagy az elsõ emlékeim szerint, aki erre a WoT társulatból képes volt. Bár ez inkább a többieket minõsíti...
A topic linkje
A hozzászólás száma: #251468
A hozzászólás linkje:
Nesu/Nesuten újabb hozzászólása
koszonom.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=251468
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
A témaindító (Kongy) nem válaszolt, de szerintem nem bánja, illetve a fórumot használóktól is megkérdeztem(434-443)akik többnyire elfogadták.
Köszönöm!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Majd ha lesz hg max kicsréli magának.
Köszönjük szépen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem kell atomfizikusi diploma ahhoz, hogy az ember elolvassa a topic fejlécében írtakat (még a WoT topic fejlécében is ott figyel...), a többség azért megbirkózik vele (vagy ennyi atomfizikus jár az SG fórumába?). Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy Nektek miért jelent ennyi idõ után is ez a viszonylag egyszerû dolog legyõzhetetlen akadályt?
@Nesu: Bye-bye now...