Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engemet is meggyanúsított valami KATA nevû rinya gép de nem vettem magamra, tedd túl magad rajta azt lapoz híd el nem ér annyit.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nekem ez az alreg dolog olyan, mintha valaki folyamatosan meg akarná spórolni, hogy konfliktusokat egyedileg kelljen értelmeznie, ezért megpróbálja az egészet személyekhez kötni, akikkel szemben helybõl olyanokat tud érvelni, amik a konfliktushelyzetben nem is voltak benne. Egyébként szemmel láthatóan ez mûködik is a rendszerben mivel az oldal tulaja által adott moderációs szabályok nem értelmezhetõk. A résztvevõk ugyan ezt folyamatosan megpróbálják, de a dolog természete szerint minenki más értelmezést készít, aztán ebbõl vita keveredik (pl ki mit tekint sértõnek, illetve ki mit szán sértõnek, és ezt hogyan bizonyítod), és akkor így egyszerûbb szmélyeket kitiltani. Magyarországon valamiért az a sajátos elképzelés uralkodik, hogy a vitahelyezeket meg kell szüntetni.

Én nem az õ ügyére reagáltam, hanem a sajátomat tettem mellé.

Az al/álreg téma itt érdekes. Sehol sincsen, hogy nem lehet. Ehhez képest pl. az engem cenzúráztató korábban alregmegállapítást (persze ez is nevetséges, ha nincs tiltva az alreg) kért egy nick ellen. Kihozták neki, hogy én vagyok az. Nem én voltam. Persze követeltem, hogy adják meg a részleteket. Nem adták. Szerintem akár kamu is lehetett az egész a rágalmazó részérõl. Márpedig IP-címmel visszaélni nem szép dolog a szolgáltató, moderátor, vagy bárki részérõl. Megjegyzem, az alapján tiltani sem (hacsak nincsen a felhasználási feltételek között, bár az meg szerintem jogellenes lenne), ugyanis az IP cím nem személyhez kötött, hanem adott kapcsolódási helyhez, amin keresztül akár több személy is kapcsolódhat a netre (ezt egy német bíróság ki is mondta). Tehát ez az eljárás ismét csak rágalmazásra, befeketítésre, aljas dologra volt jó.
kemotox
Azért nem árt az elõzményekkel is tisztában lenni..

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

LaliK
Már megint te...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Ez így van. Ellenvéleményed nem lehet, mert az nem tolerált. Én is most itt al/álreg vagyok, eredetimet letiltották, mert szóvá mertem tenni, hogy xy rágalmaz. Regeket ki tudnak tiltani, de ilyen rendszer mellett embereket lehetetlen. Ha kell, akkor Venezuelába "utazom" el a reg miatt (kb. 2 percbe telik, ugye milyen gyorsan "utazom?). Úgyhogy kár is erõsködni a magukat mindenhatónak képzelõknek, inkább normálisan kellene intézni a dolgokat.
kemotox
Eddig akárhányszor meg lettél "gyanusítva", végül mindig kiderült, hogy tényleg te vagy az, álreggel..

Austin: ezen a fórumon,ahogy eddig észrevettem, ha nem tolod be a nyelvedet a seggükbe, akkor már álreg vagy, és feljelentenek jó keleti szokás szerint, valamelyik haverjuknál. Õk e szerint szocializálódtak, ez valszeg a szüleik, vagy a moderátor haverjaik hibája, hogy ere nevelik az "embereket"
úgy értettem a kérdés, hogy mindig azzal foglalkoztok, hogy ki az alreg. Engem amióta itt vagyok legalább 6 emberrel boronált össze a publikum. Pont tegnap kaptam az új verziót arra, hogy kinek az alregje vagyok

Smithwarden
Egy ember csinalja az alreges mizeriat es tobb topik (Battlefield 3, Battlefield 4, stb) szetrombolasat mar tobb mint fel eve.
Starfarer, Communist, Violator, Thruknight, stb, stb.
Minimum kb 20+ accountrol, mas-mas IP-rol irogatva.
Banolni sincs sok ertelme, mert mar aznap jon ujra a 101. alregjevel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Érdekes, hogy itt ilyen álreg-mánia van.

kemotox
Miért nem a felkiáltójeles álregeddel írtál? Tudod amelyiket annyira diszkriminálja a HG 😄

E topic 18472-es és 18473-as postja /sorry, hogy nem tudom linkelni, de valamiért nem fut le a script/ világosan kifejti az álláspontotokat az illegális ban scriptrõl. Itt úgy tûnt, a delikvens felfogta, de azóta is visszaél a hatalmával és a ti jogkörötökkel. Ezt hagyjátok? Mert akkor nagyon úgy tünik, és elõre is elnézést a szóhasználatért, de szarik rátok és a szabályaitokra. Nekem, személy szerint édesmindegy, hagyjátok e vagy sem.

Üdvözlettel : Violator.
Dzsini
Nem, én egyszer 1 percre összefutottam még a mostani fõszerkkel vagy tizenéve, amikor volt SG póló, és egyszerûbb volt kézbe adni pesten, mint postával szórakozni.

Még Kecskeméten se jártam, csak vonattal átutazóban 😊

Amúgy törõdés, odafigyelés: áprilisi cikk, egyelõre nem sikerült javítaniuk 😊
(és ez majdhogynem napi szinten elõfordul, trehányul összeállított, rosszul fordított, tények szintjén hibás cikkek garmada kerül ki az oldalra)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

elég fura, hgy valakinek van egy vállalkozása (most itt nem feltétlenül jogi, hanem fizikai értelemben), amihez ráadásul a folyóiratának a nevét adja, és ennyire nem törõdik vele. Egy rendes kapitalista mindenbõl igyekezne kihozni a maximumot, amitõl nem feltétlenül lenne jobb, de legalább mindig lenne valamilyen. Ezek meg itt elvannak, mint a befõtt. Ti személyesen nem is találkoztok velük?

[NST]Cifu
Max. sejtéseink lehetnek, de azzal sokra nem megyünk...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

és azt lehet tudni, hogy mi az oka az érdektelenségüknek?

Dzsini
Nem csöpög semmilyen infó.
Az "egy ideje" az egy kb. 7-8 éves folyamat eredménye. Az, hogy az oldal alapítója és a mostani fõszerkesztõ lassan két éve nem szóltak hozzá a fórumhoz (régebben St aktív beszélgetõpartner volt), az, hogy az elmúlt 5-6 évben a moderátorok által gyakran és sokszor kért fejlesztésekbõl és változtatásokból összesen az emailes bejelentkezést sikerült összehozni, azt is sok év után, és az elmúlt egy év jelenléte ezzel ki is merült, hogy a moderátori emailcím május óta nem mûködik (már többedszer állt le, és régebben az adminisztrátorokkal sok mindent ott beszéltünk meg), de ez nem tûnik fel közülük senkinek, szerintem elég egyértelmûen jelzik, hogy mennyire foglalkoznak a fórummal.

Ennek most egy látványos formája, hogy a fõoldalról pár funkció nem mûködik, a visszalapozás több témában megzavarodott, de már nagyon régóta vannak komoly problémák a fórummal, és hiába írtuk le tucatszor nekik, még megoldási javaslatokkal is - például nagyon sokan nem tudják megváltoztatni a jelszavukat azóta, hogy emailes bejelentkezés van, erre a válasz a lejjebb említett volt. A pontrendszerrel kapcsolatos körökrõl már nem is írok, ha épp mûködik, olvasd vissza az elmúlt pár év termését a mi kell az sg-nek topicban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

és el is olvassa? Csak mert ti itt szép lassan temetitek az oldalt egy ideje, mintha ilyen infók csöpögnének, és közben meg nem lehet látni ennek az okát. Ezügyben tudakozódnék.

Dzsini
Levelet írhatsz neki, abban szerintem senki nem akadályoz meg.

és lehet ezzel az atyaúristennel levelezgetni?

genndy
Õ az (egyik?) admin, a fórum atyaúristene.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
A mediacenter mûszakisa, az elmúlt pár év fejlesztéseit õ programozta le az SG-n (a másik topicban a fejlécben van egy változások lista, ott az (R)-el jelölt sorok).

õ kicsoda?

Maximus4
Köszi!Reménykedésnek annyi 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Hát, ha a jelszócserélõs hibára visszaemlékszem, akkor közli, hogy neki mûködik, és ennyiben maradunk 😛

Nem is feltétlenül a méret a probléma, hanem hogy még egy csomó céget találtam még a neten, akiknek ugyanott van a telephelyük. <#nevetes1> Kicsit szûkös lehet ott. Amúgy nincs róla streetview, de felülrõl valami sorháznak vagy maximum kistársasháznak tûnik.

Maximus4
Ja,értem 😄
Nem tudom feltûnt-e neked Utolsó látogatás idõpontja.
Csak nem lesz valami?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Semmit nem tudunk az állapotokról, inkább poénkodás megy. Admin lassan egy éve nem járt a fórum közelében, sírni vagy röhögni lehet az helyzeten, sírni pedig felesleges.

Dzsini
Impresszumban ott van a címük, nézd meg a gugli utcaképén 😊

a máaik topikban olyan hangulat van, mintha meg akarna szûnni

Dzsini
Ezt úgyse hiszik el akik nem akarják 😊

nem akarok továbbmenni sehova. Csak jó lenne, ha nem szûnne meg a fórum, mert egy csomó hasznos infó van rajta, és rengeteg gépes virtuózt tömörít, akik tudnak segíteni különbözõ dolgokban. Egy részük még jófej is. Igaziból mondhattam volna azt is, hogy költözzön a médiacenter kisebb telephelyre, de az valószínûleg lehetetlen lenne <#eplus2>

Maximus4
Még mielõtt tovább mennénk a témában,attól,hogy moderátor vagyok,közöm nincs a céghez.Ugyan olyan mezei fórumozó vagyok én is,mint bárki más.

hogy legyen pénz ezekre az elképesztõ fejlesztésekre

egyébként furcsa kis cégecske ez a médiacenter... Szerintem többet kellene kérnetek a kormányszervektõl, akiknek adatot tároltok.

Maximus4
Tájékoztatás: Nem lehet visszalapozni a topikokban.
Kb. ennyi 😊

Inkább itt kellene ezt felvetni,de volt már róla szó.
Amúgy meg : Mûszaki hibabejelentést 0-24 óráig a [email protected] ügyeleti e-mail címen.Az egy más kérdés,hogy van-e értelme írni 😄

sziasztok, nem lehet visszalapozni a topikokban. Tájékoztatást kérünk a helyzetrõl.

Szabi
értem én, nem az elsõ jelentkezésem volt, de ez a két topik nemigazán pörög 😊

legközelebb elsõre is linkelem a hsz-eket <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Efreet
Elsõsorban azért van ez a kérés, mert vannak olyan topicok, ahol akár több száz hozzászólás is összejöhet, és legalább nagyjából látni szeretnénk, hogy hányas hozzászólások körül kell keresgélni a házigazdasággal kapcsolatos beszélgetést.

(plusz, ahogy el is hangzott, nem árt, ha a házigazdának sikerül a fenti kérést pontosan elolvasni és aszerint kérni, volt már rá példa, hogy valaki hetekig rugózott a dolgon, hogy õ márpedig...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Maximus4
Igazad van.Rosszul fogalmaztam,bocs.Szóval lehet,hogy a lényeg maradt ki az elsõ hozzászólásból,a többi tényleg rendben volt.

Szabi
azért ez így túlzás 😊

kell a topic neve és linkje -- ott van 😄
a jelölt neve és linkje (az adatlapra) --- írtam hogy én jelentkezem és ott a link az adatlapomra a szép kis szürke csík bal szélén 😄
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége -- ha megnyitod a topikot (ami gondolom kell a hg kiosztáshoz), akkor máris látod az utolsó néhány kommentet 😊

de itt van klikkelgetõs verzió is 😄
GRID2 kommentek: #752, #754, #755 The Crew: #223, #224, #225, #226, #227, #228, #231, #232, #233

Maximus4
Persze,én ezt értem,csak felhívtam rá a figyelmedet,hogy olvasd el a banner alatti 2 sort,mert abból vajmi kevés volt a hozzászólásodban és lehet,hogy eddig azért nem kaptad meg a jogot. <#wave>

Szabi
mindkét topikban az utolsó 10-15 komment a válaszok a beírásomra 😄

G2: #752 és TC: #223 után

Maximus4
2 dolog lehet.

1. Mivel csak egy ember tud hg. jogot kiosztani,lehet még nem járt erre.

2. Sehol nem szerepel,hogy kik támogattak téged,ahogy az itt a banner alatt is olvasható.

Szabi
de hisz én türelmesen várok <#zavart1>

Dzsini
Dehogynem, de az elsõ lépcsõ a házigazdasághoz az, hogy olvasol is, nem csak írsz 😊

Szabi
vagy egyszerre két helyre nem lehet jelentkezni ? 😄

Szabi
a GRID2 és a The Crew topikba szeretném elvállalni a házigazdaságot, mindkét topikba szeretnék linksort rakni fejléc alá, így egyszerûbb lenne mint naponta írogatni ide hogy tegyétek be az új linket 😄
moderálgatni szerencsére még nem kellet, remélhetõleg ez így is marad 😊

j0nNyKa
szerintem kijelenthetjuk, hogy minden a helyere kerult.. 😊
kitartas a tovabbiakhoz az.. ilyenek miatt!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/