Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Az al/álreg téma itt érdekes. Sehol sincsen, hogy nem lehet. Ehhez képest pl. az engem cenzúráztató korábban alregmegállapítást (persze ez is nevetséges, ha nincs tiltva az alreg) kért egy nick ellen. Kihozták neki, hogy én vagyok az. Nem én voltam. Persze követeltem, hogy adják meg a részleteket. Nem adták. Szerintem akár kamu is lehetett az egész a rágalmazó részérõl. Márpedig IP-címmel visszaélni nem szép dolog a szolgáltató, moderátor, vagy bárki részérõl. Megjegyzem, az alapján tiltani sem (hacsak nincsen a felhasználási feltételek között, bár az meg szerintem jogellenes lenne), ugyanis az IP cím nem személyhez kötött, hanem adott kapcsolódási helyhez, amin keresztül akár több személy is kapcsolódhat a netre (ezt egy német bíróság ki is mondta). Tehát ez az eljárás ismét csak rágalmazásra, befeketítésre, aljas dologra volt jó.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Starfarer, Communist, Violator, Thruknight, stb, stb.
Minimum kb 20+ accountrol, mas-mas IP-rol irogatva.
Banolni sincs sok ertelme, mert mar aznap jon ujra a 101. alregjevel.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Üdvözlettel : Violator.
Még Kecskeméten se jártam, csak vonattal átutazóban 😊
Amúgy törõdés, odafigyelés: áprilisi cikk, egyelõre nem sikerült javítaniuk 😊
(és ez majdhogynem napi szinten elõfordul, trehányul összeállított, rosszul fordított, tények szintjén hibás cikkek garmada kerül ki az oldalra)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az "egy ideje" az egy kb. 7-8 éves folyamat eredménye. Az, hogy az oldal alapítója és a mostani fõszerkesztõ lassan két éve nem szóltak hozzá a fórumhoz (régebben St aktív beszélgetõpartner volt), az, hogy az elmúlt 5-6 évben a moderátorok által gyakran és sokszor kért fejlesztésekbõl és változtatásokból összesen az emailes bejelentkezést sikerült összehozni, azt is sok év után, és az elmúlt egy év jelenléte ezzel ki is merült, hogy a moderátori emailcím május óta nem mûködik (már többedszer állt le, és régebben az adminisztrátorokkal sok mindent ott beszéltünk meg), de ez nem tûnik fel közülük senkinek, szerintem elég egyértelmûen jelzik, hogy mennyire foglalkoznak a fórummal.
Ennek most egy látványos formája, hogy a fõoldalról pár funkció nem mûködik, a visszalapozás több témában megzavarodott, de már nagyon régóta vannak komoly problémák a fórummal, és hiába írtuk le tucatszor nekik, még megoldási javaslatokkal is - például nagyon sokan nem tudják megváltoztatni a jelszavukat azóta, hogy emailes bejelentkezés van, erre a válasz a lejjebb említett volt. A pontrendszerrel kapcsolatos körökrõl már nem is írok, ha épp mûködik, olvasd vissza az elmúlt pár év termését a mi kell az sg-nek topicban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kb. ennyi 😊
Inkább itt kellene ezt felvetni,de volt már róla szó.
Amúgy meg : Mûszaki hibabejelentést 0-24 óráig a [email protected] ügyeleti e-mail címen.Az egy más kérdés,hogy van-e értelme írni 😄
legközelebb elsõre is linkelem a hsz-eket <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
(plusz, ahogy el is hangzott, nem árt, ha a házigazdának sikerül a fenti kérést pontosan elolvasni és aszerint kérni, volt már rá példa, hogy valaki hetekig rugózott a dolgon, hogy õ márpedig...)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
kell a topic neve és linkje -- ott van 😄
a jelölt neve és linkje (az adatlapra) --- írtam hogy én jelentkezem és ott a link az adatlapomra a szép kis szürke csík bal szélén 😄
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége -- ha megnyitod a topikot (ami gondolom kell a hg kiosztáshoz), akkor máris látod az utolsó néhány kommentet 😊
de itt van klikkelgetõs verzió is 😄
GRID2 kommentek: #752, #754, #755 The Crew: #223, #224, #225, #226, #227, #228, #231, #232, #233
G2: #752 és TC: #223 után
1. Mivel csak egy ember tud hg. jogot kiosztani,lehet még nem járt erre.
2. Sehol nem szerepel,hogy kik támogattak téged,ahogy az itt a banner alatt is olvasható.
moderálgatni szerencsére még nem kellet, remélhetõleg ez így is marad 😊