21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Helga asszony #19314 big e langston -
#19313 Helga asszony WoT
De jönni fog majd ezekkel: bigfoot777, Maris asszony , rohano, sudan, tensai, nagymagyar....
-
Magyar444444444 #19312 Master91 egy impotens barom. -
Magyar444444444 #19311 Big e Langston a legjobb a világon -
Magyar444444444 #19310 Téged a szüleid még hány éves korodig fognak eltartani te szerencsétlen. -
#19309 És ja, BloodYoungAgent -nek is köze van a nagy Magyarhoz -
Magyar444444444 #19308 Undorodom tőled míg mások dolgoznak addig te a gép előtt ülsz egész nap te élösködő. -
#19307 Kicsi kukid néha elengeded miközben a labilis idegrendszered miatt ilyeneket csinálsz amúgy?
Már tiltottam. -
csoszi87 #19306 Úgy gondolom nyertél 20-30 privát üzit. -
Magyar444444444 #19305 big e langston -
#19304 WoT topikba vissza jött a csőparaszt
Magyar444444444 (hozzá szólás számot nem írok, van elég)
esélyes hogy BloodYoungAgent is ő/haverja -
kemotoxalreg #19303 //buthurt -
Gratulalunk #19302 //buthurt -
#19301 Köszönöm a gyors munkát! -
#19300 Sziasztok,
Ezt a képet szeretném kérni bannernak ebbe a topicba úgy, hogy erre az oldalra linkeljen.
Köszönöm szépen!
-
Skyline #19299 igy -
Skyline #19298 Battlefield 4 Topic, FOLYTATJA amit elkezdett. -
Skyline #19297 És én hol személyeskedtem?:)
De ahogy gondolod. -
foxxi #19296 Skyline barátunk és a többiek unalmas és személyeskedéstől sem mentesen összehányt pár topicja végett kérné(n)k neki egy kis pihenőt ( ahogy a többi mókusnak is ).
Pölö: Titanfall topic ( Titanfall ) ugy az uccsóm 30 hozzászólás + BF4 topic ( uccsó 20-30 comment )etc.
Lehet én vagyok a maradi és a toleranciám hamar fogy el, de nagyon unalmas a témát még véletlenül sem érintő és csak egymás szapulásával és személyeskedésével telehányt topicokat olvasni.
nagyon unalmas. Köszönöm.
Ui: lehet nem ez a pont jelentés menete, de aszem nem kell túl sok ész ahhoz ami itt folyik. -
Akficfucker #19295 Szeretném jelenteni a skyline nevű tagot, rágalmazásért, közösség elleni merényletért, és életképtelenségért. Bizonyítékok alattam. Kérem a modi kart, hogy mutassanak már neki Ip egyezést, esetleg böngésző adatok egyezését, vagy ezek hiányát, hogy kiderüljön, ki kicsoda.
Külön kiemelném Maximus nevű moderátorunk 19274-es postját / http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1057869802&no=19274/, ahol kifejti az állítólagos alregek kérdését, skyline barátotok meg nagyívben leszarja ezt, és ezzel együtt Maximust is, pedig 2 perce történt. -
Skyline #19294 Apropó, regelve van egy "Cifka1seggfej2" nevű egyed aki Cifu adminisztrátor miatt hozta létre a kis regjét miután bannolta a BF4 topikban történő személyeskedései miatt (igen ő is az egyik alreg)..
"Akficfucker"... Tükrözd az Akficot és lám meg is van "Cifka1seggfej2" újabb alregje... Gyerekes.
Remélem a jelentéseket elfogadtátok, lévén nem szabálytalanok, köszi! -
Skyline #19293 És FOLYTATJA a személyeskedést.
-
Skyline #19292 ÉS TESSÉK MÉGEGY
Gyanítom a kedves Adminok eljárnak korrektül és lévén szabályszerűen jelentettem a bajkeverőt így nem raknak engem is banlistára. köszi! -
Skyline #19291 És íme megint személyeskedés, égcsík anyuhoz rohant...
TESSÉK
-
Skyline #19290 FOLYTATJA az újra megnyitott BF4 topikban. És persze lévén jelentem már én is "kizárnivaló" vagyok....
Priváttal nem foglalkoztok tudom de az is szép amit oda kaptam.
-
Skyline #19289 Továbbá itt is megy a személyeskedés és a lejáratás.
ÍME
Ismét eugabesz vagy valamelyik kisbarátjának alregje. -
Skyline #19288 Offtopikolás, emberek hülyének nézése és lejáratás, (eugabesz vagy valamelyik kis barátjának alregje).
HSZ mellékelve -
#19287 Fejléc: Off topic hozzászólások pontozva lesznek! -
#19286 Srácok, csak vicc volt, nem kell komolyan venni... :D
Maximus4 Hány éves vagy, 13? Basszus egy hozzászólás miatt büntetőpontokat osztogatsz? Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben. :DDDDD -
#19285 Ne legyél már ekkora homofób. Hülye hetero.
(Szépen telespammeltük a topicot amúgy már megint, szegény Maxi ki fog térni a hitéből ha meglátja :D) -
#19284 -
#19283 Azért ne kezdjétek már el egymás faszát szopni. :D -
#19282 Hat ha kapnek ban jogot hg-kent, hidd el nem jarkalnek ide tobbet. :DDD -
#19281 Hát most erre mit mondjak? Tényleg az én hibám hogy nem vagytok képesek a sarkatokra állni?... Na ne már. Azt én vagyok a csókos azért mert nyüzügék vagytok.. Király :D -
#19280 Pedig legszivesebben nem nyalnam, hanem jol szetrugdosnam sokszor. :)
Tudod mennyit kapok a fejemre miattad, hogy sokat "hagylak" trollkodni a topikban? :p
Tegnap is nem egy es nem ket privat jott emiatt. :p
Pedig multkor mar kaptal ket felkialtojelet is reszben miattam. :) -
#19279 Jajj ne nyald már ennyire a seggemet, engem csókosoznak le miattad:DD
-
#19278 Csatlakozom Kemotox irasahoz, aki jol irta le a lenyeget: (19275).
- Nem vadolt senki szemely szerint teged.
- Elnezted az irasokat, mert nem Starfarerrol, hanem Eugabesz "Electrickman" alregjerol volt szo.
Starfarer pedig "faszkalapmodik" nevu accal nyomta a kis haverja mellett, de ot ugye banoltad is.
De akkor ujra leirom mi a problema: csak egy moderator tud intezkedni alreg + troll ugyben es ha o nincs itt, akkor 3-4-stb napig nem tortenik semmi?
Az addig teljesen oke es ertheto, hogy te vagy mas modi nem emlekszik azokra a banokra es afferokra amik tortentek peldaul a bf4 topikban, de februar 17-tol irtam tobbszor ide (is), hogy kezdodik az alreges trollkodas es az elso valasz es reakcio 22-en! azaz 5 nappal kesobb tortent meg. :p :(
Es amikor ez vegre osszejott, kapasbol be is lett zarva a topik, gyakorlatilag azert mert az 5 nap alatt felbaszta egy csomo ember agyat a ket alreges troll es mar mindenki veszekedett mindenkivel.
- Keves a modi?
- Az SG vezetoseg nem tud, nem akar vagy csak szimplan leszarja az uj moderatorok felvetelet?
- Az SG-nek keves a moderatori eszkoztara?
- Nem fejlesztik az oldalt es motort?
Ok.
Na de akkor most mi van vagy mi lesz?
Ne irkaljak ide, ahogy eddig kertetek ilyen ugyekben?
Minden nap lepjek be es toroljem szanaszet a topikot, ahogy kedvem tartja? ... Na akkor ezutan lenne csak siras, hogy onkenyesen mindent torlok. - Mar igy az alregek ezert sirnak mindig (mondjuk persze minden masert is).
Nem vagyok ideges se rad, se a tobbi modira, szerintem ti megtesztek nagyjabol mindent amit tudtok.
Ti sem kaptok penzt a munkatokert es nem tudok folyamatosan sem itt lenni.
Csupan annyi a kerdesem, hogy akkor most mi varhato itt sg forumon, akar globalisan / akar ilyen ugyekben kulon. -
#19277 :DDDDDDDDDDDDDD Kösz, ez jó volt, felvidítottál:D -
Electrickman #19276 Mondd vagy írd meg hol és mikor,s megbeszéljük szemtől szembe,ki kinek a mije.Addig felejts el megemlíteni bárhol is. -
#19275 Senki nem vádolt (csupán megkérdeztem, hogy miért másokat kell szívatni - ráadásul meg nem határozott időre- ), és senki nem írta, hogy ő starfarer lenne. Ez az autista az élettársa, eugabesz. Mindenesetre most biztos jót röhögnek a markukba. Legalább van egy kis örömük a megkeseredett, szomorúsággal teli életükben. :P