21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Ra1n
    És az emlìtett Véleménye , amit àllandóan szajkòz,csak akkor minek van ott,ha úgyis hàny töle,és csak flémelni tud.
  • Ra1n
    Új hét, új reg, szokàsos flém és stìlus. Battlefield 4 topik
  • MalebolgiaX
    El lehet olvasni a topicot, az összes hsz-t visszamenőleg, én a játékról alkottam véleményt, ez az "ember" /bocs , ah ezzel megsértettem bárkit is/, meg jött kötekedni.
  • Peet81
    ő csak egy újabb alreg aki megint szét flémeli a BF4 topikot
  • grimm13
    Sziasztok, pont amiatt akartam írni hogy már megint elkezdődött, de pont a troll akit etetnek jött ide panaszt tenni. Azt is látom hogy ezt itt felfogták :D
  • Dzsini
    Akkor fórumozzon más fórumokon, itt pedig kövesse azt, ami itt szokás. Mindenhol megvannak a szokások, és azok mindenhol mások. Ha Rómában vagy, tégy úgy, mint a rómaiak.
  • MalebolgiaX
    lámpáska : Tehát szerinted, az aki 3 napja reggelt be egy fórumra, az a világon is csak 3 napja létezik, elő nem fordulhat hogy más fórumról vannak tapasztalatai. Csak ismételni tudom magam, gratulálok a kirekesztő, szinte már ra****** életfelfogásodhoz.
  • Ironman2
    Ok,és mi köze a Sims3-hoz??? OMG
  • Dzsini
    Megszólalhatsz, de ne próbálj többet tudni a fórum működéséről mint azok, akik évek óta itt vannak. 3 nap alatt mennyire ismerted meg az itteni szokásokat, az embereket, a fórum elvi működését? Hány órát töltöttél el a fórumon? Hány topicot látogattál meg, mennyit olvastál vissza? Ez egy tizensok éve működő fórum.
    Ahogy a szólás mondja: tanulj tínó, ökör lesz belőled.
  • MalebolgiaX
    A hszeik ezt bizonyítják. Vagy te is annyira kirekesztő vagy, hogy 3 napos reggel meg sem szólalhatok? Tehát olyan vagy mint Heródes, aki fiatal, azt ki kell nyírni? Gratulálok a felvilágosult világnézetedhez.
  • Dzsini
    Azért az szórakoztató, hogy egy volt moderátorra, és az egyik legrégebben aktív fórumozóra mondod azt 3 napos regisztrációval, hogy "csak kötekedni jár oda" :)
  • MalebolgiaX
    Szerintem, zárjuk be a bf4 topicot végleg, fogtam még egy olyat aki csak kötekedni jár oda:

sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12147
  • MalebolgiaX
    Maximus által életbe léptetett szigorúbb szabályok megszegése, semmibevétele a bf4 topicban :

sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12143
  • j0nNyKa
    azért, mert megvan ennek a helye, és az nem minden 2. játékosok fórumában lévő totyik :)
    ettől függetlenül szerintem is elfér, de nem így
  • Coolfire
    Szerintem semmit nem reklámoz,arra kéri a játékosokat,hogy segítsenek neki egy szakdoliban.
    Én direkt kitöltöttem,semmi konkrét adatot nem kér(az email opcionális),amivel visszaélhetne.Ergo ezzel senkinek sem árt,de majd a modik eldöntik.:)
    Egyébként azt sem értem,az ilyet miért kell jelentgetni.
  • j0nNyKa
    ez picit összeesküvés elmélet gyanús nekem, a tag névvel / egyetem megnevezéssel együtt tolja (2 mp megtalálni facen, mivel az első találat) - inkább csak newfag, nem nagyon tudja, hogy ezt nem így kellene előadnia
    szvsz harmless, csak még sg-szűz a lelkem
  • Ironman2
    hát igen,nem lennék meglepve ha kiderülne hogy austin alregje,már ismerem eléggé
  • j0nNyKa
    tolja mindenhova ahol hozzászólást talál :)
  • Ironman2
    EZ nem számít reklámnak? (alreg amúgyis)
  • mester1987
    Szeretném EZT a képet, EBBE a topikba, lecserélésre bannerként.

Köszönöm.
  • Erlau Trans #19334
    Minek szóljak egy olyan emberre, aki sokadik alkalommal rombolja a témát? Korábban már rászóltam, füle botját sem mozgatta, PÜ-re nem reagál. Töröljem mindig amikor feltűnik, ahogy eddig hetek óta, titeket meg hagyjalak békén. Értettem. Pont.
  • Maximus4
    "Amikor probléma van amit nem tud a HG megoldani.."
    Már bocs,de ezen az általad linkelt hozzászóláson mi a túrót nem tudsz megoldani?Nem tudsz rászólni?Te mit reagáltál a topikodba az ominózus hozzászólásra?Semmit.Most is csak mellébeszélsz.Nem túl konstruktív?Mégegyszer megkérdezem,szerinted mit kellene tennünk az ügyben?Beírni a topikba,vagy rögtön kitiltani?Baromi könnyű ám állandóan a moderátorokat b.sztatni ilyen dumákkal,hogy 99%-ban nem kap senki segítséget.
    "..hanem megkapja, hogy alkalmatlan HG-nak"
    És akkor te beszélsz hisztiről?
  • Erlau Trans #19332
    Amikor probléma van amit nem tud a HG megoldani, akkor itt jelzi, az esetek 99%-ban nem kap segítséget, hanem megkapja, hogy alkalmatlan HG-nak.. De ha meg igazán rendet akar rakni egy HG, akkor jönnek ide sírni a megsértődött tizenéves lúrkók, akkor pedig azt kapja meg a HG, hogy ő nem moderátor, miért nem jelezte itt.... Nem túl konstruktív hozzáállás a moderátorok részéről.
  • Maximus4
    Csak azt nem tudom,akkor minek jelentkeztél házigazdának?Elolvastam a linkelt hozzászólást.Szerinted mit kellene tenni?Egyből ban?Egy házigazda feladata nem merül ki ott,hogy csak a topikot csinosítgatja.Még csak nem is reagáltál a hozzászólására.Tarts rendet és fegyelmet.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehet itt jelenteni,de ez a behúzom fülem-farkam hozzáállás nem nyerő egy házigazdától.Én is megköszönhetném neked,hogy nem sikerült intézkednek a topikodban.
  • Erlau Trans #19330
  • j0nNyKa
    nincs mit
  • Erlau Trans #19328
    Kösz a semmit... ismételten.
  • Toweliee
    Sziasztok, a Wolrd of Tanks topicból ezt a hozzászólást töröljétek ki lgéyszives: #294671

Köszönöm, üdv, Toweliee
  • MalebolgiaX
    Bf4 topic, a figyelmeztetés ellenére :
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1342258265

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12120
  • gstup
    Sziasztok,

Bf 4 topikot nem lehetne újra megnyitni? :(

Köszönöm,
    G
  • archer0022
    Elég vicces, hogy te beszélsz a ban megkerülésről, mikor a 27. alregedet hoztad éppen létre, csak most gyorsan vettél VIP tagságot, nagyon átlátszó vagy és egyben szánalmas.
  • Harcimókus
    Azt gondolom,elég egyértelmű a ban megkerülése.
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12110
  • Erlau Trans #19322
    Hello!

Az alábbi fórumozóra már ráférne egy kis eligazítás a részetekről is. Sokadik hozzászólása lenne ez is ha törölném, eddig haszna nem sok volt. Hátha moderátorok szava nem úgy hat mint a falrahányt tudjukmi:
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=49631

Köszi.

• Szpecnyaz
    Ha lehetséges akkor én igényt tartanék erre a WoT topikban is. Annyi hogy jó lenne belevenni azokat is akik 2 lose után folyamatosan sírnak és ragelnek (ez a topik egyik specialitása).
    Előre is köszönöm!
  • Maximus4
    Tisztelt moderátor társaim!

A Battlefield 4 topikban,az utóbbi időben elszaporodott problémákra tomsolo példáját követve,egy egyszerűsített moderációt hoztam létre.Remélem támogattok ebben és ha kell,akkor be is avatkoztok.
    Köszönöm!
  • HoberMallow
    //butthurt
  • Ra1n
    Folytatja...Unalmas flémelés és személyeskedés.
    Battlefield 4 topic, szokásos...

EGY

KETTŐ
  • Ra1n
    Battlefield 4 topik, friss regek flémje és személyeskedése...

Egy

Kettő

Három

• wedge31
    Ezt a topikot kérném vissza helyezni a játékosok fórumába.

THX.
  • Helga asszony
    big e langston