21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • j0nNyKa
    ez még mindig tart, legalább valami szóbeli figyelmeztetés? valaki?
  • Dzsini
    Itt tizensok év alatt így alakultak ki a dolgok, ez a szokás.

Főleg azért van amúgy így, mert a fejlécben gyakorlatilag bármilyen tartalmat meg lehet jeleníteni (sima html forráskódot lehet beírni), bármilyen javascriptet futtatni, így akinek szabad keze van a fejléc fölött, az könnyen visszaélhet ezzel (jóval régebben volt példa arra, hogy bejelentkezési adatokat el tudtak lopni egy jól irányzott kódsorral). Egy moderátor erre valamelyest felügyel, egy házigazda pedig először a topic közösségének a bizalmát kell, hogy elnyerje, hogy ilyen felelősséggel is felruházzák a moderátorok.

Ahol "gyárilag" minden topicnyitó a házigazda, az a "Saját fórumok" részleg, de az emiatt is kevéssé moderált, és a keresők látókörébe nem is kerül be.
    Más fórumokon pedig a topicnyitónak nincs ennyire szabad keze, viszont nem is lehet olyan szintem átszabni, látványossá tenni egy téma kinézetét, mint itt - ha körülnézel van pár egészen fantasztikusan kidolgozott kinézetű téma.
  • Camouflage
    Szia Dzsini.

Koszonom a reszletes valaszt. Oszinten szolva meglep, hogy az SG-n ebbol ekkor ugyet csinalnak (nyilvan megvan ra az okuk). Ugy tunik mas forumok hozzaszoktattak a gondolathoz, hogy a topic nyitonak mindenkor es mindenhol admin joga van a topicja folott.
  • Camouflage
    "szerintem" pedig a szanalmas gunyolodasodat tartogasd annak, aki vevo ra. Egyszeru kerdest tettem fel, amire ha nem vagy kepes ra ugyanolyan egyeszeru, normalis hangnemben valaszolni, inkabb ne tedd.

• Dzsini
    Az SG-n a topicnyitónak nincs ilyen jellegű előjoga a témában amit nyit, ha bármilyen változtatást szeretne a címben - fejlécben (kép, elírás, stb.) azt itt kéri a moderátoroktól, és ők megoldják. (pl.: #19335 )

Később, ha egy téma elég aktív, és van egy állandó közönsége, ott van arra lehetőség, hogy a téma látogatói válasszanak maguk közül egy házigazdát, aki korlátozott jogokkal bár, de felügyelheti a témát (tud hozzászólást törölni, és képes a fejlécet módosítani). De ez egy friss témánál még nem opció.
  • j0nNyKa
    szerintem rögtön root jogot kérj a szerverhez, az admin az buzis
    btw bannert olvass, 2 dolgot tudsz csinálni: beírod ide, hogy milyen html kódot akarsz a bannerba, és berakja egy moderátor, vagy megszavaztatod, hogy házigazda legyél
  • Camouflage
    Hello.

Nemreg nyitottam egy topicot a DayZ Standalone-nak (http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017).

Szeretnem megvaltoztatni a bannert, bele tenni egy kepet, nehany hasznos linket, de sehol sem talalok ilyen opciot. Ugy tunik nincsenek adminisztrator jogaim a topicban. Hogyan lehetne ezen valtoztatni?

Elore is koszonom.
  • Running
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség. Az ESO topikban lassan napi jelleggel osztja az igazságot, egy álreg thegodhimself.
    Figyelmeztettem már, de nem foglalkozik vele. Lásd itt.
    A srác pontjaiból is látható, mennyire jó, hogy közöttünk van. Kéne egy kis segítség, hogy a topik lakók továbbra is nyugodtan beszélgethessenek.
    A segítséget előre is köszönöm.

Üdv
  • TomStorm
    Üdv.
    Nyitottam topikot csak rövid lett a cím.Ez a topik:Link és erre szeretném a címet átiratni: Bless Online
    Köszi!
  • Ra1n
    Te is nyilvánvalóan alreg vagy Eugabesz, és épp egy moderátor tetteit kérdőjelezed meg.
    Unalmas, fejezzétek már be!
  • Ra1n
    Boomiller te se vagy semmi napok óta trollkodsz egy rakás topikban nem csoda a két kistábla, de lesz az még több is....
  • Harcimókus
    No offense,de Maximus megszegte a saját szabályait ,vagy ha tévedek,akkor javítsatok ki:
    "Aki bármilyen provokáló,személyeskedő vagy sértegető üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül"

Egy nyilvánvalóan al-reggel vitázott éppen...
    (http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12110 )

...de mind1 is,engem is meggyanúsított,hogy a faterom al-regje vagyok,hagyjuk...
  • Totti5
    Nem érdekel, ha nem tud viselkedni akkor vágják ki.

S ha lehet ne küldözgessen fenyegetőző privátokat, mert nem vagyok rá kíváncsi. Ez az értelmi szint még itt az SGn is tűrhetetlen.
  • Gabesssz19
    Bebe szerintem kicsit eltévedt a Battlefield 4 topicban...(nem nekem írta )

idézem:

'© bebe78 | ma 17:51 | privát | válasz | #12279
    Te fofyatékos vagy rohadja meg.Ha ez neked jó játék húzzál orvoshoz.Mindenre való csak nem arra amire csinálták.Szórakozás,kikapcsolodás.Érdekes a Bf3 mért köt le a mai napig.Légyszi linkeld be a profilodat."

És utána : © bebe78
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | ma 18:51 | privát | válasz | #12284
    Kostolgassa a jobb herémet ez a retardált.

(Mindezt mert valaki azt merte írni ,hogy szerinte jó játék...
  • BooMiller
    Flame keltés a moderátorok figyelmébe topicban!

19377
  • Master91
    More privát pls.
  • BooMiller
    Nem kellene hergelni napok óta a népet neked!!! a CARS topicban mivel napok óta tolod az offtopic hozzá szólásokat napok óta mert mi köze a KONZOLOS FORZA5-nek egy pc játék topicjához!!
    Észre vehetnéd magad hogy nem érdekel ott senkit aztán amikor megunják az emberek ide jössz árulkodni:)

GJ
  • Master91
    Jajj de lesz itt sírás.
  • Totti5
    Fórumképtelen magatartás : CARS topik
    hsz1
    hsz2
  • DarkSector
    Sziasztok ezt szeretném berakatni ebbe a topikba a banner alá, köszönöm!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )

Ebbe a topikba
  • j0nNyKa
    ugyanazt tudom ismételni: foglalkozol vele, írsz róla, minősíted, nem bírod ki
    emiatt nem fog leállni.
  • Ra1n
    Ezzel pusztány annyi a probléma hogy jelen esetben hülyeség. Hülyeség lévén Starfarer/Svenhotry (és a fene tudja még hány néven fut az Iramos kis társaival) nem bohóc hanem mezei egyszerűséggel sérült..Beteg az agya. A viselkedéséből,írásaiból teljesen egyértelmű, gyerekes, röhejes, és még oktatni is akar meg állandóan megy a "növessz gerincet" szöveg. Egy beteg embernek aztán mindegy hogy tapsikolnak-e vagy sem, csinálni fogja ami az agyában van amíg le nem állítják. Értsd a legegyszerűbb itt a fórumon: Amint meglátja valaki az elmés kis írásait: JELENTENI és BAN. Ennyi. És részemről befe, bocs az offért...
  • j0nNyKa
    #19361 eleje
  • Ra1n
    17 másodperc egy új reg de 24 óra amíg használhatja, addig is tiszta a terep, és csak a saját agykapacitását (már ha van) minősíti hogy ennyi esze van...:)
  • DarkSector
    Ja ez is igaz.
  • Dzsini
  • DarkSector
    Nem tudom.
    Arra időt szánni, hogy alreggel trágárkodj, annak ellenére hogy lószart nem ér el vele, max az admin kattint 2-3-at.

Hát lehet öregszem, de ez nekem durva....
    Majd felnő a tag. Gondolom.
  • j0nNyKa
    kib****k volna a szüleid az ablakon, ha megközelítőleg is ilyen lettél volna, nem? :)
  • DarkSector
    Remélem én kiskoromban nem ilyen voltam.
  • Peet81
    Starfos fogd vissza magad
  • faszkalapcifka
    Növessz gerincet te fasszopó! A többi seggarcú fasszopóval együtt!
  • Ra1n
    Név, flém, szokásos reg, ismét Ban megkerülés és admin szídása...

BATTLEFIELD 4 TOPIC
  • j0nNyKa
    ezért nem győzöm hangsúlyozni sokszor, hogy nem úgy kell vele foglalkozni, ahogy most teszik, hanem szépen csendben törölni, amíg meg nem unja, hogy senki nem válaszol neki, és naponta kreálhatja az új accokat
    továbbra is tartom, hogy az ilyen entitás fél attól, hogy leszarják a fejét, és elhúzna máshova, ha itt ezt tapasztalná
  • Dzsini
    Viszont amíg tapsolnak a bohócnak, addig az nem megy le a színpadról. Ezt párosítsd össze azzal, hogy 17 másodperc egy új regisztrációt létrehozni.
  • j0nNyKa
    sajnos kell, mert maguktól nyilván nem fejezik be
  • Szpecnyaz
    Most nyilván azok nyivákolnak akik mindig csinálják a feszkót. Nem kell foglalkozni velük.
  • [NST]Cifu
    Én emlékszem még arra, amikor kértem, hogy a topic hangnemét tartsuk normális szinten. A "törzsgárda" meg csak nyafogott, hogy egy csúnya beszólás után kaptak 1-2 elakadásjelzőt (nem ban-t!), és méltatlankodtak folyton. Erre tessék, most már itt tartunk...

Egyébként igen, sőt, Tomsolo féle megoldást úgy anblokk ki kellene terjeszteni az egész fórumra. A szép szóra nagyon kevesen hallgatnak...
  • Master91
    Ezzel amúgy mi lett a helyzet, nem lehet alkalmazni szigorított moderációt a WoT szobába?
  • Szpecnyaz
    El tudná valaki távolítani az alábbi trollt a WoT topikból?
  • Ra1n
    Folytatja