Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
és ha lehet , akkor ezt a szöveget: Állítsd össze a Te magyar válogatottadat!
szedjétek már ki plíz THX

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

ezt a banner kérném ide. THX

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
mivel le volt irva hogy nem lehet újreg házigazda,igy ja :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
Bay?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

M@TriX
ma már midnenki topiknyitó-házigazda akar lenni? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

báttyó02
neked mi beleszolasod van
kivagyte itt .Dd

Laky
és ha le mond a mostani házigazda 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

McFrost
mé nem? megabyte fürdõt rendezek!😄DD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
szal akkor mcfrost nem lehet házigizda?

gabber_saviola
modik rakjátok már be lécci 😄 és szeretném ha topiknyitó házigizda lenne ott, thx

McFrost
Hail! Én mint téma indító lehetnék ittházigazda?

ÁjjLe BoBBi
elõzmények pucukám elõzmények...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mondjuk 1 év múlva...

vilmoska
Akkor mikortól lehetnék?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

gabber_saviola

ezt a bannert rakjátok már be ide lécci ! thx

és ha lehet akkor a témanyitó hagy legyen már ott házigizda lécci.

thx és köszönöm

Hmuda
Alig pár hjónapos, pár hozzászólásos emberek nem lehetnek házigazdák. Ez iratlan szabály. Sorry.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

M@TriX
nem hinném (megérzés)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

vilmoska
HAHÓ!
Lehetnák a GTA San Andreas topicban ,,moderátor"?

gabber_saviola
Szanics nyomtam a topikba a választ ...

szanics

Ezt a bannert légyszi IDE (AS Roma topic) tegyétek be.
Köszönöm.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Botond
WoW topikból Crassuss 1600*1200as képeit gyomláld ki légyszi,meg le is pontozhatnád a srácot,mert még el is magyaráztuk neki,hogy ez nem az életnagyságú képek topik,thx

#39374+39368as kommentek
Laky
nem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hmuda
Azért mert már volt vele rengeteg gond. Csak azért jár ide, hogy rontsa a közhangulatot. Mondhatjuk úgy is , hogy "büntetett elõéletû". :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

vilmoska
köszi
Ez amúgy mikor derül ki?
Kimondja meg a választ?

gabber_saviola
írtam már

ja köszönöm, hogy válaszoltál

hykao
Nem vagyok kompetens az ügyben...írj mailt a megfelelõ címre...
PLackó
szerintem meg ez kellett tenni,mivel eleve egy hülyegyerek,és nem egyszer beírt már az eredeti topicba nyitás elõtt és után is,szóval direkt csinálta.nem tudom hogy miért nem érdemelné meg.

gabber_saviola
szeretném , ha barátom a topiknyitó McFrost megkapná a házigazda jogot ebbe a topikba.
Ja és dobtam már mélt is

köszönöm szépen

mert nem ismered paynes-t....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nadehát vilmoska már kérte a topikban is ! szerintem nagyon megérdemli !
már 102 kommentje és több hónapos regje van ! <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
Már van házigazdája a topiknak.
vilmoska
A GTA San Andreas topicban lehetnék moderátor?(nem tom pontosan mi a neve)

Jelzem, hogy ez szvsz egy rossz poén volt, nem tom mé kellett bannolni az emberkét...
Laky

Laky
oops

Laky

Lacc
báttyó02
hüdekemeny....semmi baja a gyereknek,csak azthiszi,hogy itt neten kemény lehet,ha már életbe nem az

PLaci
Topic-okban is írogat ilyeneket, szerintem vagy tök részeg, vagy más ül a billentyûzetnél...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

gabber_saviola

Seth
#25027-#25028 Gta-Sa topicból delete lécci mert elcsesztem

PSN ID.: Beegabor

LeBronjózska
vagyis az univer kse topicot

LeBronjózska
szeva eva
na annyit akarok kérni, hogy sport fórumból az univer kse fórumot tudnátok e számûzni
kösszentyû

M@TriX
ne még nem írtak bele de törölhetõ SA topig 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bandew
Na jó, már nem lényeges! Azóta lenyugodott, pedig jó lett volna korlátolni kicsit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ja már volt nagytakarítás utána, szal az üzik már nem látszanak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Halihó!
Valamelyik moderátor lécci bannolja Csirke4 nevû usert (legalább bünti pontot) mert szétszpemmeli a Battlefield 2 topikot.
THX!

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

musha
Guild Wars topik #4354